Tickets wel of niet kopen nu

Dierentuin korting in tijden van corona

Moet je nu wel of geen dierentuin tickets kopen?

Dit is een moeilijke vraag, die een aantal van jullie jezelf zeker weten hebben afgevraagd de laatste weken. Wij vinden dat je gewoon entreekaarten kunt kopen, desondanks dat de deuren van de dierentuinen nu nog dicht zijn. Dit omdat we denken dat de ticket aanbieders de tickets zullen verlengen, mochten de dierentuinen nog niet open mogen op het moment dat jouw ticket verloopt. Dit hebben we de afgelopen dagen ook zien gebeuren. 

 

Goedkope tickets scoren

Er staan nog aardig wat leuke dierentuin deals online waar jij gebruik van kunt maken. We zien dat veel ticketaanbieders de datum waarop jij de entreekaarten moet inleveren, hebben verlengd. Zo heb je langer de tijd om de dierentuin te bezoeken. Ook zien we bij bijvoorbeeld bij Tripper dat ze werken met een 100% aankoopgarantie, dan kun je gratis omboeken gedurende de volledige geldigheid van de deal. Ook kun je ervoor kiezen dat je jouw aankoop annuleert, en gaat omzetten naar Tripper tegoed. Het saldo is onbeperkt geldig en kun je wanneer je maar wilt gebruiken voor de aankoop van een andere deal. Op deze manier loop je dus geen enkel risico! 


Wat ook een goed idee is, is om te gaan meebieden op tickets voor een dagje weg via VakantieVeilingen of Ticketveilingen. Er zullen weinig anderen zijn die nu ook gaan bieden, dus je kunt lekker voordelig je tickets kopen als je nu gaat bieden!

 

Welke deals zijn er momenteel?