Dierentuinen dicht, maar toch korting pakken!

Dierentuinen zijn dicht, toch is er korting

Helaas moeten de dierentuinen de deuren tot in ieder geval 9 februari gesloten houden. Dit wil echter niet zeggen dat er op dit moment geen korting te krijgen is op jouw entreekaarten! Je kunt namelijk aardig wat korting krijgen op het moment van schrijven. Dat is mooi meegenomen, voor als we zo meteen weer mogen genieten van alle dieren!

 

Actuele dierentuin kortingen

Op dit moment kun je gebruik maken van een aantal kortingen, en de tickets kun je dan gebruiken als alles weer open is na de lockdown. De meeste tickets die je kunt kopen zijn extra lang te gebruiken. Kijk eens bij onderstaande kortingen:

Dierentuinen in tijden van Corona

De dierentuinen hebben het zwaar. Ze mogen geen bezoekers ontvangen, hebben hierdoor dus geen inkomsten, maar de kosten gaan gewoon door! Denk aan het verzorgen van de dieren, alle personeelskosten, het stroomverbruik. Alles gaat gewoon door, ook als de deuren gesloten zijn. Nu hebben wij gezien dat je veel dierentuinen kunt steunen. Sommige door een donatie te doen, en bij sommige door wat te kopen. Help jij ook mee, en steun jij jouw favoriete dierentuin zodat we zo meteen gewoon weer met zijn allen naar de dierentuin kunnen gaan? Op de website van de desbetreffende dierentuin zie je vaak al op de homepage hoe je jouw bijdrage kunt leveren. Samen staan we sterk!