Dierentuin entreeprijzen vergelijken 2018

Gaan jullie regelmatig naar de dierentuin? En bezoek je dan ook verschillende dierentuinen of gaan jullie eigenlijk altijd naar dezelfde dierentuin? Wist je al dat er veel verschil kan zitten in de entreeprijzen? Zo zien we dat je voor een ticket voor de Apenheul per persoon maar liefst € 22,50 kwijt bent als volwassenen en bij Veldhoven Zoo betaal je maar € 12,- per volwassenen. Dat scheelt je € 10,50 per ticket! Omdat je op deze manier ook aardig wat geld kunt besparen hebben we voor jullie alle entreeprijzen van 2018 voor de dierentuinen op een rij gezet.

Dierentuin entreeprijzen

Hieronder zie je alle dierentuinen in Nederland op een rij staan. Daarachter zie je ook gelijk alle entreeprijzen staan. Zo zie je heel makkelijk welke dierentuin nou het meeste geld vraagt voor een entreekaart en welke dierentuin juist een stuk minder vraagt. We hebben de entreeprijzen vergeleken van de tickets voor volwassenen. Zo zien we ook dat Avifauna en Mondo Verde hogere prijzen hanteren in het hoogseizoen. Je kunt bij deze twee dierentuinen dus ook een hoop geld besparen als je in de wintermaanden gaat!

 

dierentuin entreeprijs dierentuin entreeprijs
Apenheul €22,50 Dierenrijk €19,50
Burgers Zoo €22,50 Aqua Zoo €17,-
Beekse Bergen €25.- Avifauna (hoogseizoen) €17,-
Blijdop €23,- Sea Life Scheveningen €14,75
Gaia Zoo €20,50 Best Zoo €11,-
Dierenpark Amersfoort €22,50 Dierenpark Zie Zoo €9,75
Wildlands €27,50 Mondo Verde(hoogseizoen) €22.50
Dolfinarium €27,50 Ouwehands Dierenpark €25,-
Taman Indonesia €8,50 Zoo Veldhoven €12,-

 

Zoals je hierboven kunt zien verschillen de prijzen enorm met elkaar. Nou weten we ook wel dat de ene dierentuin een achtbaan heeft en en een stuk groter is dan de andere, maar het is zeker de moeite waard om er even goed naar te kijken als je echt wilt besparen op je entreekaarten. Voor vrijwel alle dierentuinen komen er regelmatig leuke kortingen online, dus je zult eigenlijk nooit de volle mep betalen als je een beetje slim nadenkt en de kortingen met elkaar vergelijkt.

Top 5 duurste dierentuinen

Om het nog overzichtelijker te maken hebben we voor jullie een top 5 gemaakt met de dierentuinen waar je de hoogste entreeprijs voor zult betalen. Let wel op, dit is zonder een dierentuin korting! Als je een leuke korting kunt pakken dan kan de entreeprijs best wel eens meevallen.

Wildlands €27,50
Dolfinarium €27,50
Beekse Bergen €25,-
Ouwehands Dierenpark €25,-