DierenPark Amersfoort plattegrond

Gaan jullie binnenkort naar DierenPark Amersfoort, en zijn jullie op zoek naar de plattegrond? Dan zit je hier goed! Wij hebben deze namelijk gevonden voor jou en op deze pagina gezet. Zo kun je voordat jullie een bezoekje gaan brengen alvast zien wat er allemaal te doen is, en wellicht alvast een wandelroute uitstippelen op de plattegrond. Ook is het handig om te weten waar bijvoorbeeld de invalidetoiletten zitten of de restaurants. Bekijk de plattegrond van DierenPark Amersfoort hieronder!

 

DierenPark Amersfoort plattegrond

Een plattegrond, waarom?

De meeste mensen pakken nog een papieren plattegrond bij de ingang van DierenPark Amersfoort mee. Dit kan natuurlijk, maar het zou beter voor het milieu zijn om de plattegrond op je telefoon op te slaan. Dit kan een goede reden zijn om alvast op voorhand de plattegrond even op te zoeken. Ook vinden sommige mensen het fijn om te zien waar wat zit. Denk hierbij aan verschoningsruimtes of invalidetoiletten. Het is fijn om van tevoren te weten waar deze in het dierenpark zitten. Ook is het fijn om te weten waar de EHBO post zit bijvoorbeeld. En sommige vinden het gewoon leuk om op de plattegrond te zien wat er allemaal te doen is in het dierenpark.

 

DierenPark Amersfoort kortingen

Nu je hier toch bent, willen we je graag vertellen dat er eigenlijk het hele jaar door wel manieren zijn om aan een leuke korting te komen voor DierenPark Amersfoort. Door hier gebruik van te maken, kun je maar zo € 10,- per persoon besparen op een ticket. Hoe hoog de korting is, hangt af van alle deals die er momenteel zijn. We hebben ze voor jou allemaal overzichtelijk op een rij gezet. Zo hoef jij zelf niet alle online deals en spaaracties af te gaan. Wij hebben dit al voor jou gedaan!

 

Voor sommige kortingen moet je even sparen, zoals bijvoorbeeld bij de Jumbo. Voor weer een andere hoef je niks te doen, en krijg je de tickets zo in je mailbox na betaling. Dit laatste is meestal de meest gebruikte optie omdat er vaak dezelfde dag naar de dierentuin gegaan moet worden. Wij wensen je alvast heel veel plezier bij DierenPark Amersfoort, en vergeet niet korting te pakken via onderstaande button.