Dierentuinen gaan weer open

Heropening dierentuin

 

We zijn blij! De dierentuinen zullen de komende weken weer langzaam aan de deuren gaan openen. Sommige doen dit alleen voor abonnees, anderen voor iedereen. Lees even verder als je precies wilt weten hoe het zit! Alle dierentuinen moeten een plan hebben waarin staat hoe ze het willen gaan aanpakken. 

 

Dagje dierentuin in de coronacrisis

We zien wisselende reacties voorbij komen. Sommige mensen vinden het veel te vroeg om de dierentuinen nu al weer te openen, en weer anderen zijn er helemaal blij mee. Wist je dat de dierentuinen inprincipe nooit dicht hebben hoeven gaan vanuit de regering? Wel moeten ze een plan klaar hebben liggen waarin duidelijk staat omschreven hoe ze zich zullen gaan aanpassen aan de 1,5metersamenleving. Is deze akkoord? Dan mogen ze gewoon open zijn.

Wij vinden het zelf erg fijn dat de dierentuinen weer open zullen gaan. In de dierentuin is vaak veel ruimte, we zijn buiten en als iedereen zich aan de regels houdt moet het goed te doen zijn.

 

Welke dierentuinen gaan wanneer open?

De afgelopen dagen hebben we aardig vaak de vraag gekregen of we wisten wanneer een dierentuin weer op zou gaan. We zullen hieronder voor jullie de datums neerzetten die wij op dit moment weten. We adviseren je wel om de website van de desbetreffende dierentuin in de gaten te houden!

 

Korting op je tickets

We vrezen dat er dit jaar niet heel veel kortingen zullen komen voor de dierentuinen. Er zullen een stuk aantal minder bezoekers naar binnen komen, sommige dierentuinen werken met tijdvakken waarop je naar binnen mag en je moet reserveren. Je moet dan ook online je entreekaart kopen. We hebben alle actuele dierentuin kortingen uiteraard online gezet voor je. Ben je benieuwd naar welkekortingje opdit moment kunt krijgen? Bekijk dan hier alle dierentuin kortingen. 

Wat vind jij ervan dat de dierentuinen weer open gaan? Vind je het een goed idee, of vind je het veel te vroeg? Laat het ons weten via een reactie onder dit bericht!

 

Dierentuin weer open corona