Opa en Oma gratis naar de dierentuin

Opa en oma gratis naar de dierentuin

Dinsdag 4 juni is het Nationale Opa en Oma dag en dat vieren ze bij VakantieVeilingen. Je kunt nu tussen zondag 19 mei en dinsdag 4 juni 2019 tickets winnen voor één van de geselecteerde pretparken en dan mogen opa en oma gratis mee op 3, 4, 5 of 6 juni. Bekijk hier de 5 veilingen waarbij je op dit moment twee entreekaarten extra krijgt.

Gratis naar de dierentuin

We zien ook dat er af en toe een leuke dierentuin tussen één van de vijf geselecteerde veilingen staat. Je kunt nu dus twee gratis entreekaarten krijgen voor een dagje dierentuin op 3, 4, 5 of 6 juni. Je kunt dus niet zelf een dag kiezen waarop je de tickets gaat gebruiken, let hier even goed op om teleurstelling te voorkomen. We zullen voor jullie even alle punten op een rij zetten.

  • De Opa en Oma Veilingen zijn t/m 4 juni 2019.
  • Je kunt alleen gaan op  3, 4, 5 of 6 juni 2019.
  • Je kunt meebieden op 1 van de 5 geselecteerde veilingen. Je kunt deze veilingen herkennen aan het 'opa en oma' logo dat op de foto staat.
  • Heb jij een veiling gewonnen? Dan krijg je bij betaling twee entreekaarten extra.
  • Heb je een veiling gewonnen? Dan ga je naar de 'Gewonnen veilingen' in je account. Hier betaal je de entreekaarten en kun je twee gratis entreekaarten toevoegen. Hierna zullen er  2 waardebonnen van het gewonnen arrangement beschikbaar zijn. Zo simpel is het! Opa en Oma kunnen nu gratis mee naar de dierentuin of naar een pretpark.

Dierentuin korting

Zijn jullie van plan om binnenkort een dagje naar de dierentuin te gaan, maar zit de dierentuin waar jullie graag heen zouden willen niet tussen de veilingen? Neem dan eens een kijkje bij alle dierentuin kortingen die we hebben gevonden voor jullie. We geven toe dat bovenstaande deal wel een erg goede deal is, maar wie weet vind jij ook een goede deal voor de dierentuin waar jullie graag heen zouden willen gaan. We zien de dierentuin kortingen regelmatig oplopen tot wel 60% per entreekaart! Het is dan ook zeker de moeite waard om even hier bij alle dierentuin kortingen van dit moment te kijken.