Dierenpark de Oliemeulen korting 2024


De oliemolen via Groupon

21% korting via Tripper

Pak nu een leuke korting van 21% op tickets voor Dierenpark de Oliemolen via Tripper!De Oliemeulen tickets in de veiling

Je kunt nu meebieden op kaarten van De Oliemeulen bij Ticketveiling, en een lekkere korting pakken!Dierenpark de Oliemeulen korting logo

Dierenpark de Oliemeulen korting

Maak van jullie dagje weg direct een mini vakantie door het boeken van een hotel in de buurt van De Oliemeulen.VOLG JIJ ONS AL OP SOCIAL MEDIA?Dierenpark de Oliemeulen korting

Wil jij binnenkort een dagje naar dit dierenpark? Dan zit je hier goed! Op deze pagina zie je namelijk alle actuele kortingen die er te krijgen zijn voor Dierenpark de Oliemeulen. Helaas is het zo dat er voor Dierenpark de Oliemeulen zelden kortingen te krijgen. Kijk snel hieronder of er wellicht momenteel wel een goede deal te pakken valt! 

 

Dierenpark de Oliemeulen korting

 

Dierenpark de Oliemeulen korting vind je op deze pagina! Elke dag zoeken we online naar de allerbeste dierentuin kortingen, zodat jullie lekker voordelig een dagje uit kunnen. Ben jij al eens een keertje bij Dierenpark de Oliemeulen geweest? Dan zouden wij én onze bezoekers het fijn vinden als jij je ervaring met ons wilt delen. Dit kan onderaan deze pagina. Wij wensen je alvast heel veel plezier tijdens jullie dagje uit!

 

 


Dierenpark de Oliemeulen korting via Groupon

Dierenpark de Oliemeulen korting kun je nu pakken via Groupon. Hoe hoog je korting is, hangt helemaal af van hoeveel tickets jij van plan bent om te kopen. Hoe meer tickets je koopt, hoe hoger de korting zal zijn. Je kunt bij 2 entreekaarten nu 22% korting krijgen. Dit is dan dus € 5,50 korting per persoon voor Dierenpark de Oliemeulen. Deze korting is dus zeker de moeite waard. Heb je maar 1 entreekaart nodig? Dan krijg je met deze korting € 2,50 voordeel. Bekijk hier deze korting voor Dierenpark de Oliemeulen.


Dierenpark de Oliemeulen met hotel

Willen jullie graag een compleet uitje? Denk er dan eens aan om een hotel te boeken zodat jullie na een dagje Dierenpark de Oliemeulen lekker kunnen overnachten in een hotel in de buurt. Wat ook een voordeel is, is dat je dan na een dagje lopen niet ook nog eens een lange tijd in de auto moet zitten. Tiburg is een leuke omgeving om een dagje uit te gaan. Je zou dan een dag naar de dierentuin kunnen en een dag op ontdekking in deze mooie omgeving! Er is genoeg leuks te doen voor jong en oud in Tilburg dus we weten zeker dat jullie je niet snel zullen vervelen. Er zijn een aantal zeer goede hotels in de omgeving dus boek snel jullie mini vakantie met elkaar en ga lekker genieten!


Dierenpark de Oliemeulen korting via Social Deal

Social Deal is een website welke bomvol met allemaal kortingen staat, en dus ook soms met een korting voor Dierenpark de Oliemeulen. De kortingen die we zien, zijn soms wel 50% per kaartje! Dit is echt een hele goede korting, dus het slim om altijd even te checken of er momenteel een goede korting online staat die wij wellicht over het hoofd hebben gezien. Je ziet hier de kortingen van Social Deal.


Schaf eens een abonnement aan

Ga jij vaker dan 2 of drie keer per jaar naar de Oliemeulen toe? Denk en dan eens over om een jaarkaart aan te schaffen. Met deze jaarkaart kun je dan een jaar lang onbeperkt langs gaan bij Dierenpark de Oliemeulen. Dat is toch geweldig! Gaan wanneer jullie zin hebben, ook al is het maar voor een uurtje! Dat maakt namelijk niks uit als je een abonnement hebt. Je hebt de kosten er zo uit en het is lekker makkelijk omdat je zo voorbij de kassa kunt lopen. Ook krijgen vrienden of familie die u meeneemt naar Dierenpark de Oliemeulen allemaal 25% korting op de entreeprijs! Zo kunnen jullie allemaal profiteren van jouw abonnement. Kinderen krijgen verder ook nog een leuke korting bij Billybird park Hemelrijk als ze een abonnement hebben.


Dierenpark de Oliemeulen korting via Tripper

Op het moment van schrijven kun je een korting voor Dierenpark de Oliemeulen krijgen van maar liefst 21% per persoon! Het enige wat je hiervoor moet doen, is doorklikken via deze link. Je ziet hier dan direct deze korting staan, en je krijgt de tickets direct in je mailbox na betaling. Let er dus goed op dat je het juiste e-mailadres invult, anders kun je achter je tickets aan gaan. Kijk ook wel even of dit de hoogste korting is die je kunt krijgen door alle andere kortingen hier even te checken!


Dierenpark de Oliemeulen korting via een veiling

Bij Ticketveilingen kun je mee gaan bieden op entreekaarten voor een dagje Dierenpark de Oliemeulen. Als je op deze manier een korting pakt, is de kans groot dat je een hoge korting zult hebben op je tickets. We zien de kortingen namelijk regelmatig oplopen tot wel 50% per ticket! Je moet er wel even rekening mee houden dat als je gaat bieden, je ook vaak nog administratiekosten moet betalen. Tel dus dus op bij het bod dat je gaat plaatsen, en kijk dan of je nog steeds voordelig uit bent, of dat je toch beter een andere deal kunt pakken. Je krijgt de tickets direct na betaling in je mailbox, dus je kunt vandaag nog naar Dierenpark de Oliemeulen gaan als je zou willen.


Dierenpark de Oliemeulen

Dierenpark de Oliemeulen is de "vreemdste" dierentuin van ons land. Je ziet er de leukste en gekste dieren die je niet in elke dierentuin tegen zult komen. Op het moment van schrijven wonen er maar liefst meer dan 150 verschillende diersoorten waarnaar je een kijkje kunt nemen tijdens je bezoek. Wat dacht je van een vogelspin, vliegende honden, een wurgslang, apen en nog veel meer dieren! Als je geluk hebt, mag je zelfs de wurgslang of de vogelspin even aanraken! Dit leuke dierenpark ligt in Tilburg en staat bekend om de goede sfeer die er hangt. Schroom je dan ook niet om even naar één van de verzorgers toe te lopen als je een vraag hebt over de dieren. Ze vertellen je er graag alles over! Naast het dierenpark is de Oliemeulen ook een opvang voor jaarlijks circa 300 exotische dieren. De meeste dieren die hier komen zijn reptielen en amfibieën, maar soms ook wel eens andere dieren.

Dierenpark de Oliemeulen vogels

Bij Dierenpark de Oliemeulen kun je ook goed terecht als je gek bent van vogels. Is het een beetje een drukke dag? Kijk dan goed omhoog want de kans is groot dat ze de roofvogels dan los laten vliegen! Dierenpark de Oliemeulen is de perfecte plaats als jullie er lekker even een paar uurtjes tussenuit willen. Naast alles wat je ziet, zul je vooral ook veel beleven bij Dierenpark de Oliemeulen!

Dierenpark de Oliemeulen speciale dagen+ kinderfeestjes

Regelmatig worden er bij Dierenpark de Oliemeulen leuke en leerzame dagen georganiseerd. Hebben jullie binnenkort een jarig kindje in huis? Bij Dierenpark de Oliemeulen kun je ook terecht voor hele leuke kinderfeestjes. Deze feestjes zijn zeer compleet, inclusief lekker wat te eten en te drinken. We weten zeker dat de kinderen die op het feestje mogen komen deze dag niet snel zullen vergeten. De werknemers van Dierenpark de Oliemeulen zullen er alles aan doen om deze dag zo leuk en gezellig mogelijk te maken. Heb je wensen? Geef dit dan van te voren even door! Dan kan hier op de dag zelf rekening mee worden gehouden. 

Dierenpark de Oliemeulen horeca

Wil je graag even wat eten en drinken tijdens jullie bezoek? Dit kan allemaal bij Dierenpark de Oliemeulen. Wel is het zo dat buiten de vakantieperiode alleen op woensdag, zaterdag en zondag de cafetaria geopend is. Je kunt op de overige dagen dan wel lekker wat bestellen van de broodjeskaart. Je kunt dus altijd eten, alleen de ene keer is het wat uitgebreider dan de andere keer. De broodjes die hier kunt eten zijn lekker en vers! Aan de innerlijke mens denken ze bij dit dierenpark gelukkig ook!

Dierenpark de Oliemeulen bij slecht weer

In Nederland weet je nooit wat het weer zal gaan doen. Het kan heerlijk weer zijn. maar het kan ook best de hele dag regenen. Ook in de wintermaanden kan het buiten best wat koud zijn. Wat dan dus zeker een pluspunt van dit dierenpark is, is dat je er ook goed heen kunt gaan als het wat minder lekker weer is! Of het buiten nu vriest of regent, dat maakt niks uit! Je kunt gerust het hele jaar door met plezier lekker warm en droog rondlopen en genieten van alle leuke dieren je hier kunt zien. Is het vandaag dus wat minder mooi weer? Breng dan een bezoek aan Dierenpark de Oliemeulen!

Dierenpark de Oliemeulen bezoeken tijdens de schoolvakantie

Ben je van plan om een bezoek te brengen aan Dierenpark de Oliemeulen tijdens de schoolvakantie? Hou er dan wel rekening mee dat het iets drukker kan zijn dan buiten de schoolvakanties om. Het kan zijn dat soms iets langer op je beurt moet wachten. Dit is niet altijd zo, maar we wilden het je wel verteld hebben om teleurstelling te voorkomen. Dit maakt het echter niet de moeite minder waard om een bezoekje te brengen aan Dierenpark de Oliemeulen, want juist tijdens de schoolvakantie is er veel leuks te doen! Er zijn in deze periode vaak een aantal leuke extra's te doen in de dierentuin.

Dierenpark de Oliemeulen arrangementen

Kom jij met een grotere groep naar Dierenpark de Oliemeulen? Dan kun je ook gebruik maken van de leuke groepsarrangementen die ze hebben bedacht. Als je met meer dan 20 personen komt, krijg je ook nog eens 15% korting per persoon. Dat is een aardige korting die je dan krijgt in totaal! Op moment van schrijven zijn er 6 arrangementen waar je uit kunt kiezen. Bij de één krijg je een uitgebreide lunch en bij de ander een appelflap. Je kunt het zelf dus zo gek maken als je zelf wilt! Welk arrangement je ook zult kiezen, de medewerkers van Dierenpark de Oliemeulen zullen er alles aan doen om jullie dag zo leuk en gezellige mogelijk te maken. Heb je bepaalde wensen geef deze dan wel even op tijd door zodat er rekening mee gehouden kan worden. 

Dierenpark de Oliemeulen tijdens schoolvakantie

Willen jullie graag in een schoolvakantie een bezoekje brengen aan Dierenpark de Oliemeulen? Hou er dan wel rekening mee dat het iets drukker kan zijn dan anders. Dit is ook zo als je in het weekend een bezoekje wilt brengen. Bij elk dierenpark zal het in de schoolvakantie drukker zijn. Op zich merk je er niet veel van, maar het kan zijn dat je soms even moet wachten. Hou hier dus rekening mee! Vaak zien we dat in de schoolvakantie's dierentuinen juist wat leuke extra's hebben. Kom dus zeker een kijkje nemen!

TIP: wil je nog veel meer te weten komen over Dierenpark de Oliemeulen? Kijk dan hier!


Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.

Dierenpark de Oliemeulen openingstijden

 • Maandag 10:00 - 18:00
 • Dinsdag 10:00 - 18:00
 • Woensdag 10:00 - 18:00
 • Donderdag 10:00 - 18:00
 • Vrijdag 10:00 - 18:00
 • Zaterdag 10:00 - 18:00
 • Zondag 10:00 - 18:00

Let op: 1e kerstdag en nieuwjaarsdag is Dierenpark de Oliemeulen gesloten.

 

Dierenpark de Oliemeulen prijzen

 • Volwassenen € 14,-
 • Kinderen van 3 t/m 12 € 12,-
 • 65+ € 11,-
 • Parkeren is gratis

 

Dierenpark de Oliemeulen adres

Reitse Hoevenstraat 30

5042 EH Tilburg

 Meer over de auteur Nicole


Deel hier jouw Dierenpark de Oliemeulen ervaring.

Commentaren: 0