Dierenpark de Oliemeulen korting

Dierenpark de Oliemeulen korting

Dierenpark de Oliemeulen korting vind je op deze pagina! Elke dag zoeken we online naar de allerbeste dierentuin kortingen zodat jullie lekker voordelig een dagje uit kunnen. We zullen elke dag de aanbiedingen die we gevonden hebben plaatsen op onze website. Ben jij al eens een keertje bij Dierenpark de Oliemeulen geweest? Dan zouden wij en onze bezoekers het fijn vinden als jij je ervaring met ons wilt delen. Dit kan onderaan deze pagina. Wij wensen je alvast heel veel plezier tijdens jullie dagje uit naar Dierenpark de Oliemeulen.


Dierenpark de Oliemeulen korting logo

Dierenpark de Oliemeulen korting

Maak van jullie dagje weg direct een mini vakantie door het boeken van een hotel in de buurt van De Oliemeulen.Dierenpark de Oliemeulen korting home

Dierenpark de Oliemeulen korting

We hebben een Dierenpark de Oliemeulen korting van 15% voor jullie. Gebruik de volgende code: kameleonDierenpark de Oliemeulen 15% korting

We hebben een korting van 15% voor jou op de e-tickets en cadeautickets van Dierenpark de Oliemeulen. De kortingscode die je kunt invullen bij het afrekenen is: kameleonBestel hier je entreekaarten van Dierenpark de Oliemeulen!

Dierenpark de Oliemeulen met hotel

Willen jullie graag een compleet uitje? Denk er dan eens aan om een hotel te boeken zodat jullie na een dagje Dierenpark de Oliemeulen lekker kunnen overnachten in een hotel in de buurt. Wat ook een voordeel is, is dat je dan na een dagje lopen niet ook nog eens een lange tijd in de auto moet zitten. 

Dierenpark de Oliemeulen abonnement

Ga jij vaker dan 2 of drie keer per jaar naar de Oliemeulen toe? Denk en dan eens over om een jaarkaart aan te schaffen. Met deze jaarkaart kun je dan een jaar lang onbeperkt langs gaan bij Dierenpark de Oliemeulen. Ook krijgen u vrienden of familie die u meeneemt naar Dierenpark de Oliemeulen allemaal 25% korting op de entreeprijs! Kinderen krijgen verder nog een leuke korting bij Billybird park Hemelrijk als ze een abonnement hebben.


Dierenpark de Oliemeulen

Dierenpark de Oliemeulen is de "vreemdste" dierentuin van ons land. Je ziet er de leukste en gekste dieren die je niet in elke dierentuin tegen zult komen. Op het moment van schrijven wonen er maar liefst meer dan 150 verschillende diersoorten waarnaar je een kijkje kunt nemen tijdens je bezoek. Wat dacht je van een vogelspin, vliegende honden, een wurgslang, apen en nog veel meer dieren! Als je geluk hebt, mag je zelfs de wurgslang of de vogelspin even aanraken! Dit leuke dierenpark ligt in Tilburg en staat bekend om de goede sfeer die er hangt. Schroom je dan ook niet om even naar één van de verzorgers toe te lopen als je een vraag hebt over de dieren. Ze vertellen je er graag alles over! Naast het dierenpark is de Oliemeulen ook een opvang voor jaarlijks circa 300 exotische dieren. De meeste dieren die hier komen zijn reptielen en amfibieën, maar soms ook wel eens andere dieren.

Dierenpark de Oliemeulen vogels

Bij Dierenpark de Oliemeulen kun je ook goed terecht als je gek bent van vogels. Is het een beetje een drukke dag? Kijk dan goed omhoog want de kans is groot dat ze de roofvogels dan los laten vliegen! Dierenpark de Oliemeulen is de perfecte plaats als jullie er lekker even een paar uurtjes tussenuit willen. Naast alles wat je ziet, zul je vooral ook veel beleven bij Dierenpark de Oliemeulen!

Dierenpark de Oliemeulen speciale dagen+ kinderfeestjes

Regelmatig worden er bij Dierenpark de Oliemeulen leuke en leerzame dagen georganiseerd. Hebben jullie binnenkort een jarig kindje in huis? Bij Dierenpark de Oliemeulen kun je ook terecht voor hele leuke kinderfeestjes. Deze feestjes zijn zeer compleet, inclusief lekker wat te eten en te drinken. 

Dierenpark de Oliemeulen horeca

Wil je graag even wat eten en drinken tijdens jullie bezoek? Dit kan allemaal! Wel is het zo dat buiten de vakantieperiode alleen op woensdag, zaterdag en zondag de cafetaria geopend is. Je kunt op de overige dagen dan wel lekker wat bestellen van de broodjeskaart.

Dierenpark de Oliemeulen bij slecht weer

Wat zeker een pluspunt van dit dierenpark is, is dat je er ook goed heen kunt gaan als het wat minder lekker weer is! Dus het hele jaar door kun je met plezier lekker warm en droog rondlopen en genieten van alle leuke dieren je hier kunt zien.

Dierenpark de Oliemeulen bezoeken tijdens de schoolvakantie

Ben je van plan om een bezoek te brengen aan Dierenpark de Oliemeulen tijdens de schoolvakantie? Hou er dan rekening mee dat het iets drukker kan zijn dan buiten de schoolvakanties om. Dit maakt het echter niet de moeite minder waard om een bezoekje te brengen aan Dierenpark de Oliemeulen, want juist tijdens de schoolvakantie is er veel leuks te doen!

Dierenpark de Oliemeulen abonnement

Ga jij regelmatig op bezoek bij Dierenpark de Oliemeulen? Bedenk dan eens of het voor jou niet voordeliger zou zijn als je een jaarabonnement zou aanschaffen. Je kunt dan onbeperkt naar binnen voor een heel jaar lang. Je kunt kiezen uit de volgende abonnementen:

  • Jaarabonnement volwassene: €36,-
  • Jaarabonnement kind : €33,-
  • Jaarabonnement 65+ : €29,75

Dierenpark de Oliemeulen arrangementen

Kom jij met een groep naar Dierenpark de Oliemeulen? Dan kun je ook gebruik maken van de leuke groepsarrangementen. Als je met meer dan 20 personen komt, krijg je 15% korting. Dat is een aardige korting die je dan krijgt in totaal! Op moment van schrijven zijn er 6 arrangementen waar je uit kunt kiezen. Bij de één krijg je een uitgebreide lunch en bij de ander een appelflap. Je kunt het zelf dus zo gek maken als je zelf wilt!

Dierenpark de Oliemeulen tijdens schoolvakantie

Willen jullie graag in een schoolvakantie een bezoekje brengen aan Dierenpark de Oliemeulen? Hou er dan wel rekening mee dat het iets drukker kan zijn dan anders. Dit is ook zo als je in het weekend een bezoekje wilt brengen. Bij elk dierenpark zal het in de schoolvakantie drukker zijn. Op zich merk je er niet veel van, maar het kan zijn dat je soms even moet wachten. Hou hier dus rekening mee! Vaak zien we dat in de schoolvakantie's dierentuinen juist wat leuke extra's hebben. Kom dus zeker een kijkje nemen!

TIP: wil je nog veel meer te weten komen over Dierenpark de Oliemeulen? Kijk dan hier!Dierenpark de Oliemeulen openingstijden

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 10:00 - 18:00

Let op: 1e kerstdag en nieuwjaarsdag is Dierenpark de Oliemeulen gesloten.

Dierenpark de Oliemeulen prijzen

Volwassenen € 12,-
Kinderen van 3 t/m 12 € 11,-
65+ € 9,75

Parkeren is gratis

Dierenpark de Oliemeulen adres

Reitse Hoevenstraat 30
5042 EH TilburgDeel hier jouw Dierenpark de Oliemeulen ervaring.

Commentaren: 0