Taman Indonesia korting logo

Korting Taman Indonesia pakken kun je het beste doen via onze website! Je ziet hier alle actuele Taman Indonesia kortingen staan zodat je snel en overzichtelijk de hoogste korting kunt pakken voor jullie dagje dierentuin! Je ziet op deze pagina de beste kortingen en aanbiedingen staan. Wat ook een bijkomend voordeel is van online je entreekaarten kopen, is dat je de rij van de kassa bij Taman Indonesia over kan slaan. Bekijk snel alle actuele deals welke hieronder staan en pak snel de beste korting!

Taman Indonesia gratis entree

Taman Indonesia korting krijg je nu als je een ranger bent van het WNF. En ook nog eens 100% korting! Je mag dus helemaal gratis naar binnen bij Taman Indonesia als je lid van het WNF bent. Dat is nog eens mooi meegenomen! Wat je wel even moet doen om gebruik te maken van deze korting is de bon uit je Ranger boekje mee naar de kassa van Taman Indonesia nemen. Dit boekje heb je gekregen toen je lid werd van het WNF. Je kunt bij deze deal geen andere mensen mee naar binnen nemen bij Taman Indonesia. Je moet voor de andere mensen die met je meegaan een entreekaart kopen.

 

© Taman Indonesia

Taman Indonesia

Taman Indonesia is een dierentuin waar je een aantal bijzondere dingen kunt bekijken. Zo zijn er Beo's die gezellig met elkaar kunnen kletsen en zijn er de Loewaks. Deze poepen de duurste koffiebonen uit die er zijn! Als je deze bijzondere dieren wilt zien moet je een bezoekje brengen aan Taman Indonesia. Wat we persoonlijk erg leuk vinden aan Taman Indonesia is dat je er natuurlijk dieren kunt bekijken, maar je kunt er ook veel leren over de cultuur van Indonesië. Verder zijn er ook erg mooie planten die je kunt bekijken bij Taman Indonesia. Je ziet hier de traditionele huisjes, je kunt je verkleden als een Javaanse prinses of kom proeven van alle lekkere Indische hapjes uit de Waroeng! Erg leuk om eens geweest te zijn. Voor kinderen is er ook veel leuks te doen. Zo kunnen ze zich verkleden of kunnen ze het tropische dierenexamen ondergaan. En wat onze kinderen geweldig vonden was de Tuktuk die ons kwam ophalen vanaf het station! Bij Taman Indonesia zullen jullie je niet heel snel gaan vervelen. Parkeren is gratis en kan naast Taman Indonesia zelf. Parkeer wel alleen in de parkeervakken en niet langs de weg zelf. Heb je een rolstoel nodig tijdens jullie bezoek aan Taman Indonesia? Dit kan, maar wees wel op tijd met reserveren. Er zijn namelijk maar 2 rolstoelen beschikbaar bij Taman Indonesia. Bij Taman Indonesia zie je veel bijzondere dieren die je normaal alleen in Indonesië ziet. Als je een beetje cultuur wilt opdoen zit je bij Taman Indonesia helemaal goed. En dit maakt het ook een zeer geschikt uitje om met kinderen te doen. Vergeet tijdens jullie bezoek ook niet om even bij de tropische vogels te kijken! Deze zijn ook erg leuk en zeker de moeite waard.

Let op: bij Taman Indonesia zijn geen huisdieren toegestaan. Ook blindengeleidehonden zijn niet toegestaan bij Taman Indonesia.

Als je een bezoekje brengt aan Taman Indonesia dan moet je even lezen wat hieronder staat. We omschrijven graag een aantal hoogtepunten voor jullie:

  • Bij Taman Indonesia kun je een kijkje nemen bij de mooiste tropische vogels. Deze vogels zitten in volières en kunnen daarin lekker los rondvliegen. Op deze manier kun je ze van heel erg dichtbij bekijken. 
  • De verkleedhoek: dit is de plek waar vele kinderen zich uren kunnen vermaken bij Taman Indonesia. In deze hoek kunnen de kinderen zich verkleden met Indonesische klederdracht! 
  • De Indonesische zoogdieren welke bij Taman Indonesia leven zijn leuk! Zo kun je een kijkje nemen bij de kleinklauwotters of een Loewak.
  • Taman evenementen: regelmatig worden er zeer leuke evenementen georganiseerd bij Taman Indonesia. Zoals de Pasar Anak Anak of de Pasar Makanan. Of de oktober kindermaand!
  • Mentawai paalwoning: Ben je benieuwd hoe zo een paalwoning eruit ziet? Dat kun je dan nu bij Taman Indonesia zien.
  • De specerijenroute bij Taman Indonesia: loop langs deze nieuwe route er maak kennis met de lekkerste specerijen! Sommige van deze specerijen hebben we nog nooit van gehoord en het is dus ook weer een leerzame toevoeging aan Taman Indonesia!

Wat ook erg gaaf is bij Taman Indonesia  is dat ze er een Indische bibliotheek hebben. We vonden dit zelf best indrukwekkend. In deze bibliotheek zie je een aantal zeer boeiende boeken die je veel kunnen vertellen over Indonesië. Welke boeken ze ook hebben en erg boeiend zijn, zijn de boeken die gaan over het Nederlands Indië. Sommige boeken je hier kunt zien zijn erg oud en sommige zijn weer nieuw. Er zijn boeken speciaal voor kinderen, er zijn boeken voor volwassenen maar ook zijn er romans en prentboeken! Je ziet hier echt van alles wat. Heb je een abonnement op Taman Indonesia? Dan mag je sommige boeken even mee naar huis nemen om lekker op je gemak door te lezen.

 

Taman Indonesia korting

© Taman Indonesia Taman Indonesia openingstijden

Wil jij een bezoek brengen aan Taman Indonesia? Bekijk dan hieronder wat de openingstijden zijn.

10.00 - 18.00 uur van 1 april tot 31 oktober . 1 november tot 1 apri is Taman Indonesia ook een aantal zondagen geopend van 12:00 - 17:00 uu

Taman Indonesia adres

Taman Indonesia

Kallenkote 53

Kallenkote

T. 0521-511189

Prijzen Taman Indonesia

Volwassenen: €8,50

Kinderen 3 t/m 12 jaar: €5,00

Kinderen tot 2 jaar: gratis


Wat is jouw ervaring met Taman Indonesia?

Commentaren: 0