Dierentuin Zuid- Holland

Vlinders aan de Vliet

Vlinder aan de Vliet is anders dan een gewone dierentuin, maar erg gaaf om eens te bezoeken. Er wonen op het moment van schrijven maar liefst 1500 vlinders! Het is overdekt, ook een perfect uitje voor als het weer wat minder is!


Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp is een dierentuin welke je terug kunt vinden in Zuid-Holland. Deze dierentuin ligt namelijk in Rotterdam. Bij Blijdorp kun je veel verschillende diersoorten zien. Wat erg leuk is aan Blijdorp is dat je in een dag een wereldreis kunt maken en kennis kun maken met dieren van over de hele wereld. Blijdorp is één van de oudste dierentuin van Nederland. De laatste jaren hebben ze bij Blijdorp een aantal dingen opgeknapt. Ben je in Zuid-Holland? Breng dan zeker een bezoek aan Blijdorp!

 


Avifauna

Avifauna is de dierentuin waar je moet zijn als je op zoek bent naar een dierentuin in Zuid- Holland die een bepaald soort dieren heeft. Je kunt bij Avifauna namelijk vooral veel vogels zien. Dus ben je een liefhebber van vogels? Dan zit je bij Avifauna goed. Voor iedereen die wilt en het durft mag je een echte papegaai uit je hand laten eten. Bij avifauna zijn ook mooie shows met roofvogels. Deze moet je ook zeker even gaan bekijken als je hier bent. Bij Avifauna hebben ze ook ringstaartmaki's en rode vari's. Aan de innerlijke mens is bij Avifauna ook gedacht. Je kunt namelijk plaatsnemen in het restaurant en lekker even tot rust komen.


SEA LIFE

Sea Life Scheveningen ligt aan de boulevard van Scheveningen in Zuid-Holland. In deze dierentuin zul je vooral een bepaalde diersoort zien, namelijk dieren die we in de zee zouden kunnen zien. Bij Sea Life hebben ze ook zeedraakjes! En wist je dat deze uniek zijn in Nederland? Alleen hierom zou je een bezoek aan Sea Life moeten brengen! Een bezoekje aan Sea Life is ook erg leuk te combineren met het strand en een hapje en drankje aan de boulevard. Bij Sea Life zijn er elke dag voederpresentaties die je kunt bijwonen en voor de kinderen is er een leuke speurtocht. Wat een pluspunt is van deze dierentuin in Zuid-Holland, is dat het grotendeels overdekt is. Dus ook met slecht weer prima om te bezoeken. 


Dierentuin in Zuid-Holland bezoeken? Er zijn er een aantal welke echt de moeite waard zijn om te bezoeken. In Zuid-Holland vind je dierentuinen welke leuk zijn om met zijn tweeën heen te gaan, maar ook dierentuin die leuk zijn om met de hele familie heen te gaan. Ook zijn er dierentuinen welke een bepaalde diersoort laten zien, maar ook dierentuinen waar juist wel weer verschillende dieren wonen. Je kunt hier dus een keuze uit maken. Welke dierentuin het gaat worden ligt er natuurlijk ook helemaal aan met welk gezelschap je gaat. Bekijk hieronder alle leuke dierentuinen in Zuid-Holland en pak direct de hoogste korting door te klikken op de rode link.