Dierentuin korting via Ticketoo

dierentuin korting via Ticketoo

En we hebben weer een nieuwe partij gevonden waar je met een leuke korting je entreekaarten kunt kopen. En deze keer is het geen standaard prijs die je moet betalen, maar jij mag zelf de prijs uitkiezen! Ben je benieuwd hoe dit werkt? Lees dan snel verder en pak je maximale korting op je entreekaarten.

Hoe pak je dan een korting?

Het is zo dat je bij Ticketoo zelf een prijs mag uitzoeken voor je entreekaart. Als je dit hebt gedaan hoor je direct of jouw prijs geaccepteerd is en je dus met een goede korting naar de dierentuin kunt gaan. Helaas zien we dat er op dit moment niet zo heel veel dierentuinen op staan, maar we houden dit voor jullie in de gaten. Op dit moment kun je hier alleen een prijs uitzoeken voor Sea Life Scheveningen als het om dierentuinen gaat. Hou goed in de gaten dat je niet meer zult betalen dan dat je kwijt bent met een andere korting. Je doet er dus goed aan om eerst eens alle actuele kortingen te vergelijken voordat je een prijs uitkiest bij Ticketoo. Er staan ook andere leuke dagjes uit tussen, neem dus zeker een kijkje! Je ziet bij Ticketoo staan wat op dit moment  de maximale korting is die je kunt krijgen. Deze kan op sommige dagen oplopen tot wel 50% per persoon! Je vindt alle dierentuin deals hier!

 

Zijn dit de beste kortingen?

Als we kijken naar de korting die je kunt krijgen via Ticketoo zien we dat er zeker goede deals tussen staan. Wel is het zo dat de hoogte van de korting te maken heeft met verschillende factoren. Denk hierbij aan het weer, of je in het weekend wilt gaan of doordeweeks enzv. We adviseren je altijd om eerst de actuele dierentuin korting van de desbetreffende dierentuin te checken voordat je een bod gaat neerleggen. Op deze manier weet je zeker dat je niet teveel zult betalen!

Dierentuin leeuwen