DierenPark Amersfoort korting

DierenPark Amersfoort korting logo
DierenPark Amersfoort korting nodig? We hebben verschillende DierenPark Amersfoort kortingen online staan voor jullie zodat jullie heel snel en makkelijk kunnen zien wat de beste korting voor jou is! Als je online entreekaarten koopt dan weet je zeker dat je minder zult betalen dan dat je een entreekaart aan de kassa van DierenPark Amersfoort zult kopen. We checken elke dag het hele internet om te kijken of we voor jullie nog een hoge DierenPark Amersfoort korting kunnen vinden. Ben je benieuwd of jullie ook een leuke korting kunnen krijgen? Lees dan snel verder! 
 

DierenPark Amersfoort is de leukste dierentuin van Nederland! Het is namelijk zo dat het dierenpark een zilveren award heeft gewonnen. Leden van de ANWB konden stemmen op het leukste uitje en DierenPark Amersfoort zat er bij en won een zilveren award voor het ‘Leukste uitje van Nederland’. Er deden nog 7 andere dierentuinen mee aan deze verkiezing. Dit maakt het dierenpark in Amersfoort nog meer de moeite waard om een bezoek te brengen! Bekijk snel hieronder of er een korting te pakken is.

TIP: neem in de kerstvakantie een kijkje bij DierenPark Amersfoort. Er zijn dan namelijk de Warme Winteravonden! Lees hier alles over wat er te doen is in de kerstvakantie.

 

©DierenPark Amersfoort


DierenPark Amersfoort korting AD

DierenPark Amersfoort korting

Bij AD Webwinkel hebben ze regelmatig een leuke korting welke kan oplopen tot maar liefst 30% korting per persoon voor DierenPark Amersfoort. Kijk nu snel of je weer zo een goede korting kunt krijgen!DierenPark Amersfoort korting hotels

DierenPark Amersfoort met hotel

Boek nu een hotel en maak van jullie dagje DierenPark Amersfoort een mini vakantie! Bekijk snel of er momenteel leuke kortingen online staan!© DierenPark Amersfoort

DierenPark Amersfoort kaarten met een korting

Bij Uitjeskrant.nl kun je vaak leuke deals pakken op dagjes weg. Je kunt ook regelmatig een korting pakken op je entreekaart van DierenPark Amersfoort Als je vandaag nog naar DierenPark Amersfoort zou willen gaan, zou je ook even een kijkje moeten nemen Je krijgt de tickets namelijk direct in je mailbox na betaling. Wel komt er bij deze korting € 1,50 transactiekosten bij. Bekijk hier deze korting voor DierenPark Amersfoort.

Entreekaarten met korting via AD Webwinkel

Je kunt vaak tickets voor DierenPark Amersfoort kopen bij Ad Webwinkel met een leuke korting. En je hoeft nergens lid van te zijn of nergens voor te sparen! Normaal betaal je voor een entreekaart aan de kassa € 24,- Kijk snel of er een hoge korting te krijgen is! 

Als je de tickets betaald hebt krijg je ze in je mailbox. Je moet wel € 1,50 transactiekosten betalen via deze deal. Bekijk hier deze korting voor DierenPark Amersfoort.

DierenPark Amersfoort combineren met overnachting

Wat we veel zien is dat mensen een dagje DierenPark Amersfoort combineren met een hotel overnachting. En wij snappen wel waarom! Je hoeft dan niet meer een lange rit in de auto als je lekker blijft slapen in de buurt van het dierenpark. Er zijn verschillende aanbieders waarbij je een hotel kunt boeken. Wat ook erg leuk is om jullie dagje dierentuin te combineren met een dagje Amersfoort! Deze stad is erg gezellig en heeft een sfeervolle binnenstad. Erg leuk om te combineren!

Tickets kopen met je Air Miles

Korting voor DierenPark Amersfoort kun je ook krijgen als je Air Miles spaart. Je kunt dan zelfs een korting pakken voor dit dierenpark van maar liefst 100%! Dat houdt dus in dat je gratis naar dit dierenpark kan gaan! Het enige wat je hiervoor moet doen is 2350 Air Miles inleveren en dan krijg jij je entreekaart van DierenPark Amersfoort helemaal gratis! Wil je liever niet zoveel Air Miles inleveren? Dan kun je er ook voor kiezen om 1000 Air Miles in te leveren en dan moet je zelf wel € 11,- bij betalen. Het nadeel van deze deal is eigenlijk alleen dat je wel Air Miles gespaard moet hebben om gebruik te maken van de korting. Heb je niet zoveel Air Miles gespaard? Kijk dan snel of er misschien een andere korting is waar je gebruik van kunt maken. Sommige kortingen die online staan hoef je niet voor te sparen, maar kun je direct gebruiken!

DierenPark Amersfoort korting ING

DierenPark Amersfoort korting kun je nu ook krijgen als je klant ben van de ING bank. Als klant krijg je nu namelijk een korting van € 7,50 per persoon op je entreekaart van DierenPark Amersfoort. Wel komt er nog € 0,50 boekingskosten bij, maar dan nog is deze DierenPark Amersfoort korting zeker de moeite waard. Om gebruik te mogen maken van deze korting heb je 750 rentepunten van de ING nodig. Heb je niet genoeg punten gespaard bij de ING? Kijk dan snel of je de overige entreekaarten misschien kunt bestellen met een andere goede korting! 

Koop je entreekaarten voordelig als je lid bent van Nuon

Als klant van Nuon kun je nu ook een leuke DierenPark Amersfoort korting krijgen. Je kunt zelfs een korting pakken van maar liefst 100% op je entreekaart van DierenPark Amersfoort. Dat is dus een gratis entreekaarten voor DierenPark Amersfoort! Je moet hiervoor wel 500 punten hebben gespaard. Als je klant bent van Nuon hoef je hier niks voor te doen. Het gaat elke maand vanzelf! Kijk dus snel hoeveel punten je al hebt gespaard en pak deze 100% korting voor DierenPark Amersfoort. Kijk of snel of er nog meer leuke kortingen online staan als je nog meer entreekaarten nodig hebt.

DierenPark Amersfoort korting ANWB

DierenPark Amersfoort korting als extra dingetje bij je lidmaatschap van de ANWB! Je kunt nu namelijk als lid van de ANWB een korting krijgen van wel € 2,- per persoon. Let op, je kunt deze korting alleen online pakken en niet in de winkel van ANWB. Ben je geen lid van de ANWB? Kijk dan snel bij de overige kortingen van Dierenpark Amersfoort die we hebben gevonden voor jullie! Ben je wel lid van de ANWB? Pak dan snel deze korting voordat je naar de dierentuin gaat. Je kunt deze deal ook niet pakken bij de kassa van DierenPark Amersfoort. Je moet dus echt voordat je weggaat je tickets uitgedraaid hebben. Je kunt ze dan laten scannen door het persoon van het dierenpark.

Ben jij een Ranger? Dan zit je goed en pak je lekker voordelig je entreekaarten

DierenPark Amersfoort korting kun je ook krijgen als je Ranger bent van het WNF. Als je met je WNF pas en het bonnetje uit het boekje naar de kassa van DierenPark Amersfoort gaat, krijg je € 3,50 korting op je entreekaart voor DierenPark Amersfoort. Vergeet ze dan ook niet om mee te nemen want zonder deze twee krijg je geen korting! Je kunt deze deal helaas alleen maar pakken via de kassa van DierenPark Amersfoort. Je kunt negens online je entreekaarten bestellen met deze leuke korting. Wist je dat je als ranger ook bij een aantal dagjes weg gratis naar binnen mag? Dat is helemaal mooi meegenomen!

DierenPark Amersfoort korting via de Jumbo

DierenPark Amersfoort doet elk jaar weer mee aan de leuke spaaractie van de Jumbo. Dus doe jij je boodschappen altijd bij de Jumbo? Zorg dan dat je bij elke € 10- aan boodschappen een "dagjeuitmunt" krijgt en pak snel deze hoge korting voor DierenPark Amersfoort. Het enige nadeel van deze deal is dat je de boodschappen bij de Jumbo moet doen. Hoe hoog je korting zal zijn hangt helemaal af van welke dag je het dierenpark wilt gaan bezoeken en hoever je van tevoren al je entreekaarten besteld. Wat je ook zou kunnen doen is je boodschappen thuis laten bezorgen als er bij jou geen Jumbo in de buurt zit. Zo kun je toch gebruik maken van deze leuke dagjes uit actie en gebruik maken van de korting.


DierenPark Amersfoort

Midden in het bos bij Amersfoort vind je DierenPark Amersfoort. Al vanaf de oprichting in 1948 is dit kindvriendelijke dierenpark een groot succes! Vaar met je fietsboot langs de giraffen, maak een wandeling door het Dinopark of klauter boven de dieren via de Klim Alles-route. DierenPark Amersfoort is zoveel meer dan alleen een dierentuin! En dat is als je het ons vraagt ook de reden dat deze dierentuin jaarlijks zoveel bezoekers trekt. Wist jij dat er bijna elke dag wel een ontmoeting met een dierenverzorger is bij DierenPark Amersfoort? Zo kom je alles te weten over de dieren die wonen in dit DierenPark!

Regelmatig zijn er leuke evenementen in DierenPark Amersfoort waar je naartoe kunt gaan. Geniet van duizenden lichtjes en sfeervolle muziek tijdens de Warme Winteravonden, struin over het zomerse Foodfestival of overnacht tussen de griezelig grote dino’s. In DierenPark Amersfoort kun je lekker op het terras plaatsnemen terwijl je als ouders geniet van iets lekkers en de kinderen spelen in de speeltuin. Op zoek naar rolstoeltoiletten of baby-verschoonruimtes? Die kun je vinden in één van de grotere horecagelegenheden. DierenPark Amersfoort ligt aan de westkant van Amersfoort en parkeren kan heel makkelijk op de grote parkeerplaats die naast het bosrijke park ligt.

Zeventig jaar geleden begon DierenPark Amersfoort als klein familiebedrijf. Inmiddels heeft het dierenpark zich uitgebreid tot de mooie grote dierentuin die het nu is, maar nog altijd merk je de gezellige sfeer die in dit familiebedrijf hangt. Kinderen kunnen lekker buitenspelen en doordat het park middenin het bos ligt, is elk seizoen weer anders. Bekijk snel alle DierenPark Amersfoort-kortingen die er op dit moment zijn en pak de beste deal!

©Kortingkaartjes Dierentuin

Live dieren kijken bij DierenPark Amersfoort

Ben jij een echte fan van DierenPark Amersfoort?Neem dan zeker eens een kijkje op de website van DierenPark Amersfoort.Het is namelijk zo dat je bij een aantal dieren live kunt meekijken! Zo hoef je geen moment te missen van de dieren die bij DierenPark Amersfoort leven!

TIP VAN ONS: hebben jullie trek gekregen na het bezoek aan DierenPark Amersfoort? Dan kun je vlakbij het dierenpark aanschuiven voor een heerlijke pannenkoek. Je kunt dit doen bij de Kabouterhut.

Koele Knuffels bij DierenPark Amersfoort

DierenPark Amersfoort is een dierenpark die het leuk vindt om af en toe wat extra's te organiseren voor haar bezoekers. Zo is er elke woensdag, zaterdag of zondag de Koele Knuffels in het Honderdduizend Dierenhuis. Tijdens je bezoek aan dit dierenhuis van DierenPark Amersfoort zal een gids jou alles vertellen wat je wilt weten over spannende vogelspinnen en glibberige slangen! Ben jij niet te bang aangelegd? Dan mag je zelfs even voelen aan deze spannende dieren!

Elke woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag kun jij gratis deelnemen om 13.00 en om 15.00 uur.

DierenPark Amersfoort Klim Alles-route

DierenPark Amersfoort heeft wel iets heel erg leuks voor de kinderen die een bezoekje komen brengen. Je kunt in DierenPark Amersfoort op veel plekken lekker spelen, maar er is ook een toffe Klim Alles-route! Als je deze route pakt dan ga je bovenlangs en onderdoor het dierenpark heen. Erg leuk om zo alle dieren bij DierenPark Amersfoort te zien. Als je deze route pakt dan zul je de dieren van net een andere kant bekijken en dat maakt het zo leuk. Je ziet direct bij de ingang al de eerste klimroute die je kunt pakken.

DierenPark Amersfoort bezoeken tijdens een schoolvakantie

DierenPark Amersfoort heeft tijdens de schoolvakantie vaak leuke extra's waar jij als bezoeker aan kunt deelnemen. Zo  staat deze meivakantie (2019)  bij DierenPark Amersfoort helemaal in het teken van de boerderij. Naast de "gewone"dieren zie je in deze schoolvakantie ook boerderijdieren. Je kunt meedoen aan een echte klompendans, alle leren over de boerderijdieren en je mag een handje meehelpen! Super leuk dus om tijdens een schoolvakantie eens een bezoekt te brengen aan DierenPark Amersfoort. Hou er wel rekening mee dat in deze periode iets drukker kan zijn. Trek er lekker de hele dag voor uit en geniet met elkaar en van het zonnetje!

DierenPark Amersfoort dinopark

Waar je ook zeker doorheen moet lopen s het dinopark van DierenPark Amersfoort. In dit bos zul je rond de 70 levensgrote dinosaurussen tegenkomen! Zeker de moeite waard dus en het maak jullie dagje dierentuin compleet! Het is zelfs zo dat je echte levende dino's kunt ontmoeten in het dinopark! Kom maar snel kijken en ervaar het zelf!

TIP: bekijk hier nog veel meer info over DierenPark Amersfoort!

© Kortingkaartjes Dierentuin


© Kortingkaartjes Dierentuin


DierenPark Amersfoort adres

DierenPark Amersfoort

Barchman Wuytierslaan 224

3819 AC Amersfoort

Prijzen DierenPark Amersfoort

Kind van 0 t/m 2 jaar gratis

Kind van 3 t/m 12 jaar € 20,-

Ouder kind of volwassene € 24,-

DierenPark Amersfoort openingstijden

Elke dag van het jaar kun je een bezoek brengen aan DierenPark Amersfoort.

1 januari t/m 24 maart 10:00 tot 17:00

25 maart t/m 28 oktober 09:00 tot 18:00

29 oktober t/m 31 december 10:00 tot 17:00Deel hieronder jouw DierenPark Amersfoort ervaring.

Commentaren: 4
 • #4

  Fred (woensdag, 25 september 2019 17:48)

  Wij waren een paar dagen in Amersfoort en hebben dit gecombineerd met een dagje Dierenpark Amersfoort. Ruim opgezet park, leuke klimroute voor de kinderen en voldoende restaurants op het park aanwezig. Dieren hebben genoeg ruimte en het persoon is niet te lui om je te helpen als je vragen hebt. Route staat duidelijk aangegeven met borden zodat je alles goed kunt zien. Wij vonden het een mooie dierentuin.

 • #3

  Tanja de Vries (maandag, 23 september 2019 12:49)

  Een heel mooi park met een gaaf dino park.

 • #2

  Eva van de Brink (zondag, 22 september 2019 21:15)

  Ik heb samen met mijn dochter een abonnement van Dierenpark Amersfoort. Zo kunnen we lekker van gaan want mijn dochter is er graag. Ze loopt graag uren rond door dit mooie, ruim opgezette dierenpark! Ze pakt ook altijd de klimroute welke grotendeels boven het dierenpark gaat. Ook waren de olifantjes buiten! Erg leuk om te zien!

 • #1

  Lisette (zondag, 22 september 2019 11:22)

  Dierenpark Amersfoort is onze favoriete dierentuin. We komen hier al jaren en hopen nog heel wat keren te kunnen gaan! Wat erg leuk is is dat de kinderen lekker kunnen spelen op de klim route en dat de dieren goed te zien zijn. Vaak eten we ook nog een pannenkoek na ons bezoek, dan maakt onze dag compleet!