Dierentuin korting pakken via VakantieVeilingen

Dierentuin korting via VakantieVeilingen

 

Op zoek naar een hoge dierentuin korting? Dan zit je bij VakantieVeilingen op de juiste plek. Je kunt hier namelijk helemaal gratis meebieden op entreekaarten voor een dagje dierentuin. We zien in de praktijk dat deze manier je vaak aardig wat korting op zal leveren. Het is dan ook zeker de moeite waard om er eens even goed naar te kijken. Lees hieronder hoe je mee kan gaan bieden op een dierentuin veiling.

 

Meebieden op een dierentuin veiling

Je bent op zoek naar een leuke dierentuin korting, en je bent erachter gekomen dat je dit kunt krijgen door mee te gaan bieden. En dat klopt helemaal! We zien in de praktijk dat dit een manier is om een hoge dierentuin korting te pakken. Soms lopen de kortingen op tot wel 50% korting per persoon! Meebieden is gratis en heel makkelijk. Je moet eerst even een gratis account aanmaken. Deze heb je nodig om mee te kunnen bieden. Je zit nog nergens aan vast als je dit doet. Als je dit hebt gedaan ga je naar de desbetreffende dierentuin veiling toe waar jij op wilt meebieden. Je moet soms even geduld hebben want soms duurt het even voordat een veiling is afgelopen en je kunt zien of je de winnaar bent. Hou er wel rekening mee dat als je de veiling hebt gewonnen, je verplicht bent om de veiling ook echt af te nemen! Vaak komen er ook nog € 5,- administratiekosten bovenop. Hou hier rekening mee als je gaat bieden. Als je de veiling hebt gewonnen dan krijg je een bevestiging in je mailbox. Zodra je de tickets hebt betaald krijg je ze in je mailbox en kunnen jullie lekker voordelig naar de dierentuin. 

 

Is dit de hoogste korting?

In de praktijk zien we dat de kortingen op deze manier aardig hoog kunnen oplopen. Dit heeft natuurlijk ook te maken met hoe populair de veiling is en op welk tijdstip je gaat meebieden. We adviseren altijd om even op onze pagina te kijken waarop je alle actuele kortingen kunt zien staan. Zo weet je een beetje hoe hoog je ongeveer kunt gaan met bieden, of dat je toch voor een korting gaat via een andere aanbieder.

Meebieden op dierentuin tickets