Dierentuin Limburg

In Limburg ligt Mondo Verde. Naast dieren bekijken kun je hier nog veel meer. Je kunt er een prachtige wandeling maken door de mooie tuinen, een wandeling maken door de woestijn of een kijkje nemen bij de vogels die een eigen park hebben van maar liefst 6000m2. Mondo Verde is een park van maar liefst 25 hectare, je zult hier dan ook niet snel vervelen en zeker een hele dag zoet zijn. Ben je op zoek naar wat meer spanning tijdens jullie dagje weg? Stap dan in de achtbaan van Mondo Verde! Ook kun je de klimvulkaan beklimmen en door de tropen lopen. Zoals je ziet, is er heel veel te doen in dit park in Limburg. Mondo Verde is zoveel meer dan alleen maar een dierentuin. Dit is waarschijnlijk ook de reden dat er jaarlijks zoveel bezoekers een kijkje komen nemen. Mondo Verde is het leukste om te bezoeken als het mooi weer is. 


Gaia Zoo

In Limburg ligt Gaia Zoo. In het gezellige plaatsje Kerkrade kun je een kijkje nemen bij deze kleinschalige dierentuin. Het is geen hele grote dierentuin, maar er zijn wel een aantal dieren te bekijken die je nergens anders in de dierentuin in Nederland ziet. Er zijn bij deze dierentuin in Limburg zeker 100 dieren te bekijken. Dit zijn er best veel voor een wat kleinere dierentuin. Je kunt bij Gaia Zoo dieren zien als giraffen, de veelvraat en de muskusos! Heb je van die laatste wel eens gehoord? We hadden er hier nog nooit van gehoord! Gaia Zoo is opgedeeld in 4 verschillende zones waar je doorheen kunt lopen. Het jaar 2018 staat bij Gaia Zoo voor een hoop veranderingen want ze gaan een aantal dingen fiks opknappen. Loop door alle 4 de themagebieden en laat je verrassen door alles wat er te zien is bij deze dierentuin in Limburg!


In Limburg zijn een aantal dierentuinen die we bezocht hebben, en de moeite waard vonden om te bezoeken. Welke dierentuinen dit zijn zie je hieronder allemaal staan! Ben je op zoek naar een leuke korting voor één van deze dierentuinen? Klik dan door op de roze link en je gaat direct naar de pagina waar alle dierentuin kortingen op staan. Wist je dat deze dierentuin korting soms wel op kan lopen tot 50% korting per persoon? Het is dus zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen als je naar een dierentuin in Limburg wilt gaan. Woon je in Limburg? Of ben je er op vakantie? Een dierentuin bezoeken is altijd erg leuk om te doen!