Neeltje Jans korting

Neeltje Jans korting nodig? Lees dan snel verder en bekijk hoe jij snel de beste korting kunt pakken voor Neeltje Jans. Een dagje uit naar dit themapark is meer dan naar een dierentuin gaan. Een dag naar Neeltje Jans is leuk, maar ook erg leerzaam. En hoe fijn zou het zijn als je er een leuke korting voor kunt krijgen. Er zijn regelmatig leuke aanbiedingen waar jij gebruik van kunt maken, lees dus snel verder!

Neeltje Jans korting via Groupon

Neeltje Jans korting nodig? Dan zit je hier goed! We hebben een deal gevonden bij Groupon voor een dagje Neeltje Jans. Je krijgt nu maar liefst 30% korting op je entreekaart. Dat is een korting van € 5,50 per persoon. De kinderen van 4-11 krijgen deze korting. Iedereen vanaf 12 jaar krijgt een korting van 25% per persoon! Je hoeft dus geen entreekaart te kopen voor kinderen t/m  jaar, hou hier rekening mee. Het zou zonde zijn als je dit wel zou doen als het niet nodig is! Bekijk hier deze Neeltje Jans deal van Groupon.

Neeltje Jans korting van € 6,- via Tripper

Neeltje Jans korting via Tripper is een goede keuze, want je krijgt dan maar liefst 26% korting per persoon. Normaal betaal je voor een entreekaart € 23.50 en nu nog maar € 17,50. Dat is dus € 6,- korting per persoon en je hoeft er bijna niks voor te doen. Je hoeft niks te sparen of lid ergens van te zijn. Let op, er komen nog wel kosten bij voor het parkeren tijdens jullie bezoek.Willen jullie excursies doen? Dan zul je hier ook voor moeten betalen. Bekijk hier die Neeltje Jans korting via Tripper.

Neeltje Jans korting via Ticketveiling

Op dit moment kun je meebieden op 2 entreekaarten voor een dagje Neeltje Jans. Deze kaarten zijn normaal € 47,- waard, dus zorg dat je niet meer gaat bieden! De entreekaarten zijn geldig van 1 april t/m 30 juni 2019. Je kunt nu ook een  kinderticket bijkopen via deze deal. Normaal betaal je daarvoor € 18 en nu nog maar € 14,50 per persoon. De tickets krijg je direct na betaling in je mailbox. Je moet deze uitprinten en meenemen naar Neeltje Jans.We hebben entreekaarten weg zien gaan voor maar € 31,-  Bekijk hier de Neeltje Jans korting via een veiling.

Neeltje Jans korting hotel

Wat we veel zien is dat mensen een hotel boeken na een dagje Neeltje Jans. De omgeving is mooi en leent zich prima voor mooie wandel of fietstochten. Helaas kun je niet blijven slapen bij Neeltje Jans zelf, maar er zijn in de buurt een aantal mooie hotels waar je prima kunt overnachten. Vaak zijn er leuke arrangementen te krijgen die jullie uitje nog voordeliger maken!

Neeltje Jans korting via de Postcodeloterij

Als je lid bent van de Postcodeloterij dan krijg je elk jaar de voordeelagenda toegestuurd. In deze agenda zitten allemaal kortingsbonnen en zo ook eentje voor Neeltje Jans. Met deze bon krijg je € 4,- korting bij Neeltje Jans. En je mag ook nog eens maximaal 3 personen extra meenemen op deze kortingsbon. Lees hier alles over de dierentuin kortingen van de Postcodeloterij.

Neeltje Jans korting via de ANWB

Neeltje Jans korting kun je ook krijgen als je lid bent van de ANWB. Je kunt de entreekaarten bestellen via de website van de ANWB. Je krijgt dan de volgende kortingen:

  • Vanaf 12 jaar € 3,50 korting per persoon
  • 4 t/m 11 jaar € 3,50 korting per persoon.

Als je gebruik wilt maken van deze korting moet je bij het bestellen van de entreekaarten je lidmaatschapsnummer bij de hand houden. 

Neeltje Jans korting via de ING

Ben jij lid van de ING bank? Dan heb je geluk! Je kunt bij de ING namelijk korting krijgen op de tickets van Neeltje Jans. Je krijgt nu een Neeltje Jans korting van € 7,50 als je 750 rentepunten inlevert. Let op; deze entreekaarten zijn geldig vanaf 4 jaar en de korting is geldig op de kassaprijs en niet op de online entreekaarten.


Neeltje Jans korting via Tripper

Neeltje Jans €6,- korting Tripper

We hebben een Neeltje Jans korting gevonden van € 6,- per persoon voor je!Neeltje Jans via Groupon

Neeltje Jans 30% korting

Via Groupon kun je nu een korting krijgen van 30% op je dagje Neeltje Jans.Neeltje Jans korting via Ticketveiling

Neeltje Jans korting veiling

Neeltje Jans korting kun je zeer regelmatig pakken via een veiling bij Ticketveiling. Ga snel meebieden!Neeltje Jans via Hotels

Neeltje Jans i.c.m. hotel

Boek eens een hotel aan jullie dagje Neeltje Jans vast! Lekker een nachtje weg i.p.v. een dagje!Neeltje Jans

Als bij Neeltje Jans bent moet je naar de Delta Experience. Dit is een 4D animatie in een panorama. Als je hier bent zult je de sterke kracht van water voelen. Als je hier klaar bent weet je veel meer over de overstromingen in de nacht van 31 januari 1953.  Een zeer indrukwekkende 4D animatie welke je nog lang bij zal blijven. 

Neeltje Jans ligt in Zeeland en is een themapark waar je de hele dag zoet zult zijn. Er is veel meer te doen dan alleen de dieren bekijken. Het is een leuk, maar ook zeker een educatief uitje en mocht je in Zeeland zijn dan moet je hier zeker een dag naartoe gaan.  Het themapark is zeer geschikt voor alle leeftijden en de hele familie zal hier een leuke dag hebben. Wat Neeltje Jans staat alles in het teken van water. Je kunt er van alles over leren, maar er ook mee spelen. Neem een kijkje bij de zeehondenshows, glij met elkaar van de glijbaan en kom uren spelen op de waterspeelplaats. Ook kun je tijdens je bezoek een wandeling maken door de walviswereld of een ontdekken of jij een orkaanstrom kunt trotseren! Alles is mogelijk bij Neeltje Jans. Kom jij in een schoolvakantie? Dan is de kans groot dat er een roofvogelshow zal worden gehouden. Hebben jullie trek gekregen van al dit leuks? Neem dan plaats in het restaurant van Neeltje Jans. Een dag vol spannende exposities en stormachtige attracties. Je moet hier zijn geweest! Als je een kijkje neemt bij de expositie WalvisWereld dan zul je oog in oog komen te staan met een walvissenskelet van wel 22 meter lang! In deze wereld leer je van alles over dolfijnen en walvissen. Loop door de Stormvloedkering en kom oog in oog te staan met tropische haaien als je aankomt in het Bluereef aquarium.

Tip: wat wij erg leuk vonden was de rondvaart over nationaal park De Oosterschelde. Doe dit dan ook zeker als je bij Neeltje Jans bent!

Neeltje Jans waterpark

Wat ook erg leuk is bij Neeltje Jans is het waterpark. Hier kunnen de kinderen genieten van verschillende glijbanen, spelen met de watervallen die ze zelf creëren, water wegpompen en nog veel meer. Vergeet niet om handdoeken en droge kleding mee te nemen want de kans is groot dat je deze nodig zal hebben. Wij doen het waterpark altijd als laatste op de dag. Lekker genieten met elkaar! Zoals je zult begrijpen is het waterpark niet het hele jaar door open. Meestal vanaf eind maart. Kijk hier even naar op de website van Neeltje Jans zelf.

Zwemmen met haaien bij Neeltje Jans

Ben jij niet bang aangelegd en hou je wel van een beetje spanning? Dan moet je bij Neeltje Jans echt gaan zwemmen met haaien! Het klinkt heel eng, maar het valt reuze mee. Je gaat onder professionele begeleiding een duikkooi in en mag dan de haaien zelfs voeren. Kinderen van 8 t/m 10 jaar moeten wel samen met een betalende volwassene de kooi in. Deze mogen niet alleen. Wij vinden dit erg tof en zouden je ook zeker willen adviseren om dit te gaan doen als je bij Neeltje Jans op bezoek bent.

TIP: wil je nog meer te weten komen over Neeltje Jans? Kijk dan hierNeeltje Jans entreeprijzen 5 november 2018 t/m 29 maart 2019.

Neeltje Jans - 12-64 Jaar € 18,- p.p.
Neeltje Jans - Kinderen vanaf 4 jaar t/m 11 jaar € 16,- p.p.
Neeltje Jans - 65+ € 18,- p.p.
Neeltje Jans - 2-3 jarige € 7,- p.p.

Neeltje Jans entreeprijzen 30 maart t/m 3 november 2019

Neeltje Jans - 12-64 Jaar € 23,50 p.p.
Neeltje Jans - Kinderen vanaf 4 jaar t/m 11 jaar € 18,- p.p.
Neeltje Jans - 65+ € 21,50 p.p.
Neeltje Jans - 2-3 jarige € 9,- p.p.

Neeltje Jans openingstijden

De openingstijden van Neeltje Jans zijn wisselend. We adviseren u om op de website van Neeltje Jans zelf te kijken wat de meeste actuele openingstijden zijn.

Neeltje Jans adres

Eiland Neeltje Jans
Faelweg 5
4354 RB VrouwenpolderWat zijn jouw ervaringen met Neeltje Jans?

Commentaren: 0