Dierentuin Zeeland

Bezoek eens een dierentuin in Zeeland. Er zijn een aantal dierentuinen in Nederland welke de moeite waard zijn om eens te bezoeken als jullie in Zeeland zijn. Welke dat zijn zie je hieronder staan. Als je op de roze link klikt dan krijg je ook direct alle dierentuin kortingen te zien. Elke dag zoeken we voor jullie online naar de hoogste dierentuin korting die er te krijgen is zodat jullie lekker voordelig een dagje weg kunnen. Kijk snel hieronder naar welke dierentuin in Zeeland je wilt gaan!

Dierentuinen in Zeeland

Als we kijken naar de dierentuinen in Zeeland zien we dat er een aantal dierentuinen zijn die we de moeite waard vinden om te bezoeken. Hieronder zie je de dierentuinen staan die we bezocht hebben en waar je naartoe zou kunnen gaan. Vergeet niet om je dierentuin korting te pakken voordat je weggaat! 

 

Neeltje Jans: 

Neeltje Jans is een dierenpark In Zeeland, maar je kunt er nog veel meer doen dan alleen bij de dieren kijken. Neeltje Jans is geen dierentuin zoals de Apenheul of Ouwehands Dierenpark. Maar we vinden deze dierentuin zeker nog wel de moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen omdat het ook een educatief uitje is. Je kunt er met haaien zwemmen, met zeeleeuwen zwemmen of een kijkje nemen bij de walviswereld. Als je wilt kun je zelfs een toffe rondvaart maken over de Oosterschelde en zo genieten van een mooi uitzicht op de deltawerken. Bij dit uitje in Zeeland zullen jullie je zeker weten niet snel vervelen. Wij adviseren wel om online kaartjes te kopen zodat je de rij bij de kassa kunt overslaan!