Blijdorp korting 2019

Blijdorp korting nodig? Lees dan snel verder! We zoeken elke dag het hele internet af zodat je de hoogste korting kunt pakken op je entreekaart van Diergaarde Blijdorp. Doordat we dagelijks op zoek gaan naar de beste deals zul je zeker weten nooit teveel betalen voor je entreekaart van Blijdorp. We zetten hieronder dagelijks de beste Blijdorp kortingen overzichtelijk voor jou op een rij zodat je makkelijk kunt vergelijken en snel de beste deal kunt pakken voor jullie dagje uit naar de dierentuin van Rotterdam!


Blijdorp korting Dagtickets

Blijdorp korting via Dagtickets

Blijdorp korting kun je niet vaak krijgen, maar nu kun je de entreekaarten met een kleine korting kopen via Dagtickets!Blijdorp i.c.m. hotel

Wil je graag blijven slapen als jullie een dagje naar Blijdorp gaan? Bekijk dan nu snel of er een leuke korting te krijgen is!Blijdorp korting Tiqets

Blijdorp korting Tiqets

Blijdorp Skip the line tickets! Sla de rij bij de kassa van Blijdorp over. Blijdorp korting via Dagtickets

Bij Dagtickets kun je nu voordelig je entreekaarten voor Blijdorp kopen. Je kunt tickets krijgen met gemiddeld € 1,- korting per persoon. Aan de kassa bij Blijdorp betaal je € 24,50 voor een ticket en hier kun je tickets krijgen vanaf € 19,-

Bekijk hier deze Blijdorp korting van Dagtickets.

Blijdorp skip the line

We hebben nu een manier voor je gevonden hoe je de rij bij de kassa kunt overslaan! Je kunt nu bij Tiqets entreekaarten kopen vanaf € 23,50 en daarmee hoef je niet langs de kassa, maar kun je direct doorlopen naar de ingang. Je kunt deze tickets op je smartphone laten scannen.

Pak hier de Blijdorp skip the line tickets.

Blijdorp korting in combinatie met hotel

Willen jullie een dagje naar Blijdorp en dit combineren met een hotel? Dat is een super goed idee! Naast dat je vaak een leuke korting krijgt als je gebruik maakt van een arrangement, is het ook zo dat je niet meer zo lang in de auto hoeft te zitten na jullie dagje uit. Dit is ook ideaal als jullie met kinderen een dagje naar Blijdorp gaan.

Blijdorp korting WNF

Als je een Ranger van het WNF bent dan kun je nu een leuke Blijdorp korting pakken. Je kunt nu namelijk € 3,50 korting per entreekaartje pakken voor Blijdorp. Je moet bij de kassa van Blijdorp wel kunnen aantonen dat je lid bent van het WNF dus neem je kortingsbon uit het rangerboekje mee en vergeet ook niet om je ID-kaart mee te nemen naar de kassa van Blijdorp

Blijdorp korting via de AH

Bij de AH kun je nu entreekaarten voor Blijdorp kopen met een korting van € 10,- per persoon. Je kunt je tickets kopen tot 10 februari en ze zijn geldig tot 31 maart. Je kunt ze online en in de winkel kopen.

Blijdorp korting Postcodeloterij

Blijdorp korting als lid van de Postcodeloterij kan nu ook. Je krijgt namelijk als lid sinds kort een leuke korting op jullie dagje Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. Per persoon kun je nu een Blijdorp korting krijgen van € 4,- en je mag voor maximaal 4 personen entreetickets kopen via deze deal. Als je van deze Blijdorp korting gebruik wenst te maken dan moet je naar de kassa van Blijdorp en daar de voucher uit de voordeelagenda laten zien. Zonder deze kortingsvoucher krijg je ook geen korting bij Blijdorp

Blijdorp korting via de Jumbo

Bij de Jumbo kun je elk jaar weer opnieuw sparen voor kortingen op een leuk dagje dierentuin. Je kunt nu ook sparen voor een leuke korting op een dagje Blijdorp. Je doet boodschappen bij de Jumbo en bij elke € 10,- krijg je een actiemunt. Deze munt kun je verzilveren en deze kan je maar zo een korting van € 15,- per persoon opleveren! We verwachten dat ook in 2019 de Jumbo weer met deze leuke actie komt.

Blijdorp korting grote groepen

Komen jullie met een grote groep naar Blijdorp? Dan krijg je € 2,- korting per persoon. Dit is geldig vanaf een groep met 20 mensen. Dit is een leuke korting, maar soms is er nog wel eens een betere Blijdorp korting te krijgen. Dit kun je checken bovenaan deze pagina.

Blijdorp korting door het aanschaffen van een abonnement

Ben jij een grote fan van Blijdorp? En ga jij een paar keer per jaar naar deze dierentuin? Dan kun je een fikse korting pakken door het aanschaffen van een abonnement. Met dit abonnement kun je het hele jaar door onbeperkt een kijkje gaan nemen bij alle mooie dieren die bij Blijdorp wonen. Ook kun je gebruik maken van de vele extra's die een abonnement van Blijdorp voor je heeft!

Blijdorp korting ANWB

Als lid van de ANWB krijg je een leuke Diergaarde Blijdorp korting. Het is namelijk zo dat je als ANWB lid vele extra's krijgt waaronder dus ook een korting van € 3,50 per persoon op een entreekaart van Blijdorp. Als je deze Blijdorp korting wilt pakken moet je wel even je lidmaatschapsnummer bij de hand houden want deze heb je nodig om de korting te kunnen krijgen op je entreekaart voor Blijdorp. Normaal betaal je € 24,50 voor een volwassen entreekaart en voor een kinderkaart betaal je € 20,- . Nu krijg je via de ANWB een korting van € 3,50 op je entreekaart. Ga gauw naar Blijdorp met deze korting.


Diergaarde Blijdorp

Blijdorp behoort bij één van de grotere en oudste dierentuinen in Nederland en is dan ook dé dierentuin van Rotterdam! Elk jaar weer trekt deze leuke dierentuin vele bezoekers en dat is niet zo gek. Er is veel te zien en te doen bij Blijdorp. Jaren was er wat achterstallig onderhoud bij Blijdorp, maar nu zien we dat ze hard werken om alles op te knappen dus het is zeker de moeite waard om te gaan. Loop lekker rustig door deze mooie dierentuin en kijk goed om je heen wat je allemaal ziet. Wij vinden dat Blijdorp een dierentuin is die geschikt is voor zowel jong als oud en je zult er als gezin uren plezier hebben! Kom glijden over de vin van de bultrug, klauter en klim in de toffe jungle en beleef spannende avonturen in Biotopia. Hebben jullie trek gekregen tijdens jullie wandeling door Blijdorp? Neem dan plaats in één van de restaurants die Blijdorp heeft. Door heel Blijdorp heen zijn er zeker 12 horecaplekken waar je wat lekkers kunt halen. Moet jij glutenvrij eten? Ook dat kan bij Blijdorp! Dan moet je naar De Lepelaar of de Terraszaal gaan. Geef even aan bij de entree dat je een glutenallergie hebt. Bij Blijdorp kun je meer dan alleen dieren kijken. Wist je dat je er zelfs kunt trouwen? Dat is best bijzonder. Blijdorp is een dierentuin die al 160 jaar bestaat en wij hopen er nog vele jaren heen te kunnen gaan. Wil jij met je huisdier naar Blijdorp? Dan moeten we je teleurstellen. Huisdieren mogen niet mee naar binnen. Op dit moment zijn ze hard bezig om het voor elkaar te krijgen dat blindengeleidehonden binnenkort wel mee naar binnen kunnen. Hierover kun je dan ook het beste even contact opnemen met Blijdorp zelf.

Diergaarde Blijdorp heeft nu iets handigs! Je kunt nu de app downloaden van Blijdorp! Je kunt op deze app heel makkelijk zien waar alle dieren verblijven omdat er een mooie plattegrond in zit, je kunt de Blijdorp agenda inkijken en je kunt op de hoogte blijven van de laatste Blijdorp nieuwtjes! Download deze app gauw voordat jullie naar Rotterdam gaan.

Als we gaan kijken naar de geschiedenis van Blijdorp dan gaan we een lange tijd terug. Wist je dat Blijdorp niet de deuren heeft geopend op de huidige plek? In 1847 hebben twee spoorweg employees bedacht dat het een goed idee was om een klein watervogel park te ontwikkelen. Van dit watervogel park mochten maar een aantal mensen lid worden. Op een gegeven moment was het zo dat de grond in het centrum van Rotterdam erg duur was. Hierdoor hebben ze besloten om te verhuizen naar de huidige locatie. Toen Blijdorp net open was kon je er ook naar de bibliotheek en luisteren naar mooie concerten. Dat is nu allemaal helaas niet meer mogelijk. Bij Blijdorp kun je op de dag van vandaag veel meer doen dan alleen maar dieren kijken. Je kunt er bijvoorbeeld ontbijten met de dieren, een workshop fotografie volgen, verschillende rondleidingen volgen en regelmatig kun je naar Blijdorp bij Night! Dit is ook erg leuk om te doen.

Kom jij als mindervaliden naar Blijdorp? Dan kun je gratis een rolstoel reserveren. Wacht hier niet te lang mee want er zijn een beperkt aantal rolstoelen beschikbaar en ze zijn snel weg. Door heel Blijdorp heen zien we op dit moment 6 invalidentoiletten waar je gebruik van kunt maken. Tevens zijn er bij Blijdorp invalidenparkeerplekken. Je vindt deze op de grote parkeerplaats en dan zitten deze parkeerplaatsen het dichts bij de hoofdingang. 

Blijdorp bezoeken in een schoolvakantie

Ben je van plan om een bezoek te brengen aan Blijdorp in een schoolvakantie? Hou er dan wel rekening mee dat het dan ietsjes drukker kan zijn. Dit hoeft niet altijd zo te zijn, maar om teleurstelling te voorkomen kun je er beter maar wel rekening mee houden. Vaak is het ook zo dat er in de schoolvakanties ook leuke dingen georganiseerd worden. Dit maakt het zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan Blijdorp.

Blijdorp ZOOcamp

Elk jaar weer kunnen kinderen van 9 t/m 11 jaar deelnemen aan ZOOcamp bij Diergaarde Blijdorp. Je blijft één nachtje slapen bij Blijdorp. Je gaat kennis maken met dierenkeutels die weggehaald moeten worden zodat jij je tent kunt opzetten, daarna gaat de barbecue aan en dan in de avond gaan jullie nog een speurtocht doen. Dit is slechts een klein deel van alles wat jullie gaan doen!

Blijdorp kinderfeestje

Ben je binnenkort jarig en zou je graag je kinderfeestje in Blijdorp willen vieren? Dit kan natuurlijk! Je kunt op het moment van schijven kiezen uit drie kinderfeestjes. De jarige job mag altijd gratis naar binnen tijdens een kinderfeestje en ook bevatten alle drie de feestjes toegang tot Blijdorp en krijgen alle kinderen en kinderportie frites, mayonaise, kipnuggets, Sisi No Bubbles, peren-ijsje

Trouwen bij Blijdorp

Weet je wat pas echt uniek is? Trouwen bij Blijdorp! En het leuke is, je kunt dit ook echt doen! Wie wil er nou niet trouwen tussen allemaal mooie en leuke dieren? Naast dat het voor de grote gasten erg leuk is, is dit natuurlijk helemaal het einde van alle jonge gasten. Die hebben net zoals jullie de dag van hun leven!

ZOOmeravond bij Diergaarde Blijdorp

Elk jaar weer zijn de ZOOmeravonden bij Blijdorp. De datums van deze avonden zijn elk jaar weer verschillend. Ook in 2019 zullen deze avonden er weer zijn. Je leest hier alles over de ZOOmeravonden van 2019. Op deze avonden zal Blijdorp langer open zijn tot 22:00. Vaak is er een hele leuke korting te krijgen voor de Blijdorp ZOOmeravonden dus hou ons in de gaten!

Blijdorp belevenissen

Wil je Blijdorp eens op een andere manier beleven? Kijk dan eens bij alle leuke arrangementen die ze voor jullie hebben!. Zo is er een fotografieworkshop, kun je in de avond door Blijdorp lopen, zijn er rondleidingen en kun je les krijgen in Blijdorp! Wat ook erg leuk bij Blijdorp is zijn de kinderfeestjes! Erg leuk om als jarige je verjaardag te mogen vieren in Blijdorp.

Wel of niet druk bij Blijdorp?

Ben jij benieuwd of het druk zal zijn in Blijdorp op de dag dat jij wil gaan? Dan kun je nu op de website van Blijdorp zelf kijken of ze een drukke dag verwachten. Dit is wel een richtlijn, dus het kan maar zo zijn dat het opeens wel druk zal worden! Hou hier rekening mee.Je kunt aan de bolletjes zien hoe druk het per dag zal worden.

TIP: wil je nog meer weten over Blijdorp? Neem dan hier eens een kijkje!Blijdorp adres

Diergaarde Blijdorp

Blijdorplaan 8

3000 AM Rotterdam

Blijdorp prijzen

Kinderen 3 t/m 12 jaar: € 20,-

Volwassene: € 24,50

Dagkaart parkeren € 9,00

Abonnementhouderstarief parkeren € 5,50Wat is jouw ervaring met Blijdorp?

Commentaren: 0