Blijdorp korting 2024

Blijdorp korting nodig? Lees dan snel verder! We zoeken elke dag het hele internet af zodat je de hoogste korting kunt pakken op je entreekaart van Diergaarde Blijdorp. Doordat we dagelijks op zoek gaan naar de beste deals zal je zeker weten nooit teveel betalen voor je entreekaart van Blijdorp. We zetten hieronder dagelijks de beste Blijdorp kortingen overzichtelijk voor jou op een rij zodat je makkelijk kunt vergelijken en snel de beste deal kunt pakken voor jullie dagje uit naar de dierentuin van Rotterdam!

 


Blijdorp korting via Ad Webwinkel

Blijdorp € 4,- korting

Bij AD webwinkel hebben ze nu een korting van € 4,- per persoon online staan voor een dagje Blijdorp.



Blijdorp korting Tiqets

Blijdorp tot 10% korting via Tiqets

Blijdorp Skip the line tickets, en pak tot 10% korting per persoon door tickets te combineren. Sla ook direct de rij bij de kassa van Blijdorp over!


Bekijk ook zeker de uitjes die je kunt combineren en welke zeer aantrekkelijk zijn!



Blijdorp korting Dagtickets

Blijdorp korting via Dagtickets

Blijdorp korting is uniek, maar regelmatig kun jij je tickets scoren via Dagtickets met een leuke korting. Check snel of dit nu ook zo is.



Blijdorp i.c.m. hotel

Wil je graag blijven slapen als jullie een dagje naar Blijdorp gaan? Bekijk dan nu snel of er een leuke korting te krijgen is!



VOLG JIJ ONS AL OP SOCIAL MEDIA?


Blijdorp skip the line met korting

We hebben nu een manier voor je gevonden hoe je de rij bij de kassa van Blijdorp kunt overslaan, en een korting kunt pakken! Je kunt nu bij Tiqets entreekaarten kopen vanaf € 23,50 en daarmee hoef je niet meer langs de kassa, maar kun je direct doorlopen naar de ingang van de dierentuin. Je kunt deze tickets op je smartphone laten scannen, dus je hoeft ze ook niet meer uit te draaien. Zorg wel dat je telefoon goed opgeladen is, want zonder tickets kom je echt niet binnen. Wij printen zelf altijd voor de zekerheid de entreekaarten ook even uit. 


Een dagje Blijdorp combineren met een hotel

Willen jullie een dagje naar Blijdorp, en dit dan graag combineren met een leuk hotel? Dat is een super goed idee! Naast dat je vaak een leuke Blijdorp korting krijgt als je gebruik maakt van een arrangement, is het ook zo dat je niet meer zo lang in de auto hoeft te zitten na jullie dagje dierentuin. Ga de volgende dag lekker winkelen in Rotterdam. Je kunt hier erg goed winkelen en lekker eten. Ook kun je een kijkje nemen bij Markthal. Hier kun je heerlijk eten, en vergeet zeker niet omhoog te kijken als je binnen bent!


Koop je kaarten voordelig via Dagtickets <-- deze korting is even offline

Bij Dagtickets kun je nu voordelig je entreekaarten voor Blijdorp kopen. Je kunt tickets krijgen met gemiddeld € 4,- korting per persoon. Aan de kassa betaal je € 24,50 voor een ticket, en hier kun je tickets krijgen vanaf € 19,- Er zijn niet veel Blijdorp kortingen waar je zo gebruik van kunt maken zonder dat je ergens lid van moet zijn of ergens voor moet sparen. Wacht dan ook niet te lang met het kopen van jouw tickets, en maak snel gebruik van deze deal.


Blijdorp korting WNF

Als je een Ranger van het WNF bent dan kun je nu een leuke Blijdorp korting pakken. Je kunt nu namelijk € 3,50 korting per entreekaartje pakken. Je moet bij de kassa van Blijdorp wel kunnen aantonen dat je lid bent van het WNF dus neem je kortingsbon uit het rangerboekje mee en vergeet ook niet om je ID-kaart mee te nemen naar de kassa van Blijdorp. Je kunt deze korting niet online pakken. Je zult echt even langs de kassa moeten gaan om je tickets af te rekenen. Wist je dat je als Ranger bij sommige uitjes ook gratis naar binnen mag? Dat is helemaal mooi meegenomen! Helaas is dit niet het geval bij Blijdorp. Lees er hier alles over!


Blijdorp korting op je kaarten via de Postcodeloterij

Blijdorp korting als lid van de Postcodeloterij kan nu ook. Je krijgt namelijk als lid sinds kort een leuke korting op jullie dagje Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. Per persoon kun je nu een Blijdorp korting krijgen van € 3,50 en je mag voor maximaal 4 personen entreetickets kopen via deze deal. Als je van deze Blijdorp korting gebruik wenst te maken dan moet je naar de kassa van Blijdorp en daar de voucher uit de voordeelagenda laten zien. Zonder deze kortingsvoucher krijg je ook geen korting bij Blijdorp. Ben je geen lid van de Postcodeloterij? Kijk dan snel of er op dit moment een leuke korting te krijgen is zodat ook jij lekker voordelig een dagje uit kan.


Sparen voor Blijdorp korting bij de Jumbo

Bij de Jumbo kun je elk jaar weer opnieuw sparen voor kortingen op een leuk dagje dierentuin. Je kunt nu dan ook sparen voor een leuke korting op een dagje Blijdorp. Als je boodschappen doet, spaar je voor punten. Deze punten kun je dan vervolgens verzilveren, en deze kan je maar zo een korting tot maar liefst 51% geven! Het enige wat je hiervoor moet doen, is je boodschappen halen bij de Jumbo. Doe je geen boodschappen bij de Jumbo omdat deze niet in de buurt is? Tegenwoordig kun je de boodschappen thuis laten bezorgen en dan krijg je deze punten ook gewoon. Bekijk deze Blijdorp korting.


Met een grote groep naar Blijdorp? Ontdek dan snel jullie korting!

Komen jullie met een grote groep naar Blijdorp? Denk aan een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familie-uitje. Dan krijg je nu € 2,- korting per persoon op je entreekaarten. Dit is echter wel pas geldig vanaf een groep met 20 mensen. Dit is een leuke korting, maar soms is er nog wel eens een betere Blijdorp korting te krijgen. Dit kun je checken bovenaan deze pagina. Vergelijk alle actuele kortingen even met elkaar voordat je gaat beslissen hoe je de entreekaarten gaat bestellen. Er zijn leuke groepsarrangementen welke je bij kunt boeken. Wist je dat je ook kunt trouwen in Blijdorp?


Koop een abonnement, en ga het hele jaar door met korting naar Blijdorp

Ben jij een grote fan van Blijdorp? En ga jij een paar keer per jaar naar deze dierentuin? Dan kun je een fikse korting pakken door het aanschaffen van een abonnement. Met dit abonnement kun je het hele jaar door namelijk onbeperkt een kijkje gaan nemen bij alle mooie dieren die bij Blijdorp wonen. Ook kun je gebruik maken van de vele extra's die een abonnement van Blijdorp voor je heeft! Je kunt bij Blijdorp ook je abonnement per maand betalen. Hier lees je alles over op de website van Blijdorp zelf. Ook krijgen de mensen (max 4 per dag) die jij meeneemt 25% korting op hun tickets. Ook krijg jij twee keer gratis toegang tot Antwerpen Zoo, en 50% korting op verschillende dagjes weg. Dit zijn maar een aantal voordelen, het zijn er nog veel meer!


Blijdorp entreekaarten met korting via de ANWB

Als lid van de ANWB krijg je een leuke korting op je tickets. Het is namelijk zo dat je als ANWB lid vele extra's krijgt, waaronder dus ook een korting van € 2,- per persoon op een entreekaart voor Blijdorp. Als je deze korting wilt pakken, moet je wel even je lidmaatschapsnummer bij de hand houden want deze heb je nodig om de korting te kunnen krijgen op je entreekaart. 


Diergaarde Blijdorp

Blijdorp behoort bij één van de grotere en oudste dierentuinen in Nederland, en is dan ook dé dierentuin van Rotterdam! Elk jaar weer trekt deze leuke dierentuin vele bezoekers en dat is niet zo gek. Jaren was er wat achterstallig onderhoud, maar nu zien we dat ze hard werken om alles op te knappen dus het is zeker de moeite waard om te gaan. Loop lekker rustig door deze mooie dierentuin, en kijk goed om je heen wat je allemaal ziet. Wij vinden dat deze dierentuin geschikt is voor zowel jong als oud, en je zult er als gezin uren plezier hebben! Kom glijden over de vin van de bultrug, klauter en klim in de toffe jungle en beleef spannende avonturen in Biotopia. Hebben jullie trek gekregen tijdens jullie wandeling? Neem dan plaats in één van de restaurants die het park heeft. Er zijn zeker 12 horecaplekken waar je wat lekkers kunt halen. Moet jij glutenvrij eten? Ook dat kan bij Blijdorp! Dan moet je naar De Lepelaar of de Terraszaal gaan. Geef even aan bij de entree dat je een glutenallergie hebt. Wist je dat je in het dierenpark kunt trouwen? Dat is best bijzonder. Blijdorp is een dierentuin die al 160 jaar bestaat en wij hopen er nog vele jaren heen te kunnen gaan. 

 

Wil jij met je huisdier naar het park komen? Dan moeten we je teleurstellen. Huisdieren mogen niet mee naar binnen. Op dit moment zijn ze hard bezig om het voor elkaar te krijgen dat blindengeleidehonden binnenkort wel mee naar binnen kunnen. Hierover kun je dan ook het beste even contact opnemen met Blijdorp zelf.

 

Je kunt nu een app downloaden van Blijdorp, en je kunt op deze app heel makkelijk zien waar alle dieren verblijven omdat er een mooie plattegrond in zit, je kunt de Blijdorp agenda inkijken en je kunt op de hoogte blijven van de laatste Blijdorp nieuwtjes! Download deze app gauw voordat jullie naar Rotterdam gaan!

 

Als we gaan kijken naar de geschiedenis van Blijdorp dan gaan we een lange tijd terug. Wist je dat het park niet de deuren heeft geopend op de huidige plek? In 1847 hebben twee spoorweg employees bedacht dat het een goed idee was om een klein watervogel park te ontwikkelen. Van dit watervogel park mochten maar een aantal mensen lid worden. Op een gegeven moment was het zo dat de grond in het centrum van Rotterdam erg duur was. Hierdoor hebben ze besloten om te verhuizen naar de huidige locatie. Toen het park net open was, kon je er ook naar de bibliotheek en luisteren naar mooie concerten. Dat is nu allemaal helaas niet meer mogelijk. Bij Blijdorp kun je op de dag van vandaag veel meer doen dan alleen maar dieren kijken. Je kunt er bijvoorbeeld ontbijten met de dieren, een workshop fotografie volgen, verschillende rondleidingen volgen en regelmatig kun je naar Blijdorp bij Night! Dit is ook erg leuk om te doen.

Kom jij als mindervaliden naar het dierenpark? Dan kun je gratis een rolstoel reserveren. Wacht hier niet te lang mee want er zijn een beperkt aantal rolstoelen beschikbaar en ze zijn snel weg. We zien we op dit moment 6 invalidentoiletten waar je gebruik van kunt maken. Tevens zijn er invaliden parkeerplekken. Je vindt deze op de grote parkeerplaats, en dan zitten deze parkeerplaatsen het dichts bij de hoofdingang. 

 

Blijdorp bezoeken in een schoolvakantie

Ben je van plan om een bezoek te brengen in een schoolvakantie? Houd er dan wel rekening mee dat het dan ietsjes drukker kan zijn. Dit hoeft niet altijd zo te zijn, maar om teleurstelling te voorkomen kun je er beter maar wel rekening mee houden. Het kan zijn dat je door de drukte soms iets langer moet wachten voordat je ergens een kijkje kunt nemen. Dit hoeft niet zo te zijn, maar het kan wel! Vaak is het ook zo dat er in de schoolvakanties ook leuke dingen georganiseerd worden. Dit maakt het zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan het toch al super leuke Blijdorp in Rotterdam.

Blijdorp ZOOcamp

Elk jaar weer kunnen kinderen van 9 t/m 11 jaar deelnemen aan ZOOcamp bij Diergaarde Blijdorp. Je blijft één nachtje slapen. Je gaat kennis maken met dierenkeutels die weggehaald moeten worden zodat jij je tent kunt opzetten, daarna gaat de barbecue aan en dan in de avond gaan jullie nog een speurtocht doen. Dit is slechts een klein deel van alles wat jullie gaan doen!

Blijdorp kinderfeestje

Ben je binnenkort jarig en zou je graag je kinderfeestje in Blijdorp willen vieren? Dit kan natuurlijk! Je kunt op het moment van schijven kiezen uit drie kinderfeestjes. De jarige job mag altijd gratis naar binnen tijdens een kinderfeestje en ook bevatten alle drie de feestjes toegang tot Blijdorp en krijgen alle kinderen en kinderportie frites, mayonaise, kipnuggets, Sisi No Bubbles, peren-ijsje

Blijdorp belevenissen

Wil je het park eens op een andere manier beleven? Kijk dan eens bij alle leuke arrangementen die ze voor jullie hebben! Zo is er een fotografieworkshop, kun je in de avond door het park lopen, zijn er rondleidingen en kun je les krijgen in Blijdorp! Wat ook erg leuk is, zijn de kinderfeestjes! Erg leuk om als jarige je verjaardag te mogen vieren in Blijdorp.

Wel of niet druk bij Blijdorp?

Ben jij benieuwd of het druk zal zijn op de dag dat jij wilde gaan? Dan kun je nu op de website van Blijdorp zelf kijken of ze een drukke dag verwachten. Dit is wel een richtlijn, dus het kan maar zo zijn dat het opeens wel druk zal worden! Houd hier rekening mee. Je kunt aan de bolletjes zien hoe druk het per dag zal worden.

TIP: wil je nog meer weten over Blijdorp? Neem dan hier eens een kijkje!


Jouw routebeschrijving naar Blijdorp

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.

Blijdorp adres

Diergaarde Blijdorp

Blijdorplaan 8

3000 AM Rotterdam

Blijdorp prijzen

Kinderen 3 t/m 12 jaar: € 22,-

Volwassene: € 27,-

T/m 2 jaar: gratis

Dagkaart parkeren € 10,-

 



Meer over de auteur Nicole

 

Neem ook een kijkje bij onderstaande blogartikelen:


Wat is jouw ervaring met Blijdorp?

Commentaren: 0