Over ons

Wij snappen dat als je op onze website komt, je eigenlijk best graag zou willen weten wie wij zijn. Vandaar dat wij een pagina hebben ingericht die alleen maar over ons gaat, wat een eer! 

Kortingkaartjes Dierentuin is bedacht door Nicole Lammers.

 

Over ons, wie zijn wij?

Waarom?

Voordat we deze website online hebben gezet, vonden we het bijzonder irritant dat er weinig goede websites waren waar je de echte actuele dierentuin kortingen kon checken.

Veel website's waren oud, en de kortingen die erop stonden klopten niet. Na ons verdiep te hebben in alle kortingen, spaaracties en lidmaatschappen leek het ons tijd om Kortingkaartjes Dierentuin op te richten. Een website waar je alle actuele dierentuin kortingen makkelijk en overzichtelijk kunt checken.


Wat willen we?

Wij willen voor jullie een website die overzichtelijk is en je in één oogopslag alle kortingen laat zien. Daarom hebben we per dierentuin een pagina ingericht met alle actuele kortingen erop. 


Wat doen we?

Wij zoeken alle kortingen voor jou op zodat je zelf niet hoeft te stoeien met alle kortingen en of ze nog wel actief zijn. We zorgen ervoor dat jij nooit meer teveel zult betalen voor je entreekaarten van de dierentuin.

De meeste kortingen die we gevonden hebben zorgen ervoor dat je vandaag nog naar de dierentuin kunt gaan met korting. Je krijgt de dierentuin tickets namelijk vaak na betaling direct in je mailbox.


Online kortingen pakken

Online zijn veel kortingen te krijgen voor een dagje dierentuin. Onze website is gebaseerd op affiliate marketing, Met deze verdiensten kunnen wij onze website draaiende houden. Wat is affiliate marketing? Dat is eigenlijk heel simpel. Wij plaatsen op onze website een bepaalde link naar de korting toe. In deze link zit een code verborgen die ervoor zorgt dat onze partners waarmee we samenwerken, kunnen zien dat de link van ons. Besluit jij om een ticket te kopen? Dan krijgen wij daar een vergoeding voor. Eigenlijk maken we op deze manier reclame voor veel dierentuinen. Die linkjes met code merk jij niks van. Het heeft ook geen invloed op de prijs van je entreekaartje. Wat er wel gebeurd is dat er cookies worden geplaatst. Deze zijn nodig zodat onze partners eerlijk kunnen zien we de sale hoort te krijgen.

Top 3 dierentuinen van Nicole

Over ons bezoek Apenheul

Nicole heeft zelf natuurlijk ook een top 3 van dierentuinen waar ze graag een bezoek aan brengt met haar gezin. Heb jij ook een top 3? We hebben allemaal wel een favoriete dierentuin. Dit kan zijn omdat deze in de buurt ligt, omdat de medewerkers zo aardig zijn of omdat je het park zo mooi vindt. Bekijk hieronder de top 3 van Nicole:

Klopt er iets niet op onze website?

Ben jij iets tegengekomen op onze website wat niet klopt? Dan horen we dit graag! We doen uiteraard erg ons best om alles zo kloppend mogelijk te houden, maar ook wij kijken heel soms wel eens ergens overheen. Laat ons dit dan weten door onderstaand contactformulier in te vullen. Onze dank is groot!

 

Samenwerken?

Wij staan altijd open voor een leuke samenwerking. Dit omdat wij geloven dat we door elkaar te helpen, samen sterker staan. Heb jij een leuk idee voor een mooie samenwerking? Ben jij de eigenaar van een mooie dierentuin, die nog niet op onze website staat?Laat het ons weten! 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.