Wildlands korting 2019

Wildlands korting logo

Gaan jullie binnenkort naar Wildlands Emmen? En zijn jullie nu op zoek naar de hoogste Wildlands korting voor een ticket? Dan zit je hier goed! Elke dag zoeken we voor jullie online naar de beste Wildlands deals en kortingcodes zodat jullie lekker voordelig een dagje naar Wildlands kunnen gaan. Regelmatig zien we leuke aanbiedingen voor een Wildlands ticket voorbij komen welke zeker de moeite waard zijn en je bezoek aan Wildlands nog leuker zullen maken. Is er een Wildlands korting die we hieronder missen, maar die er wel bijhoort? Laat het ons snel weten! Bekijk hieronder alle actuele Wildlands kortingen. De hele naam van Wildlands is ook wel Wildlands Adventure Zoo Emmen.


Wildlands korting dagtickets

Wildlands korting Dagtickets

Bij Dagtickets kun je regelmatig entreekaarten voor Wildlands kopen met een leuke korting.Wildlands korting via een veiling

Wildlands korting via een veiling

Pak je Wildlands korting door mee te gaan bieden op een veiling bij VakantieVeilingen. Regelmatig staat Wildlands in de veiling.Wildlands korting online

Wildlands € 8,- korting

Koop je tickets bij Wildlands online en pak een leuke korting op je entreekaarten.Wildlands skip the line

Wildlands skip the line

Nu Skip the line tickets te koop met 25% korting voor Wildlands.Wildlands korting door online te kopen

Je kunt deze Wildlands korting op je ticket nu pakken via de website van Wildlands Emmen zelf. Het enige wat je hoeft te doen is door te klikken. Geen spaaracties of lidmaatschappen, eenvoudig via Wildlands zelf je ticket kopen met korting! Ook hoef je met deze Wildlands korting niet in de rij te staan voor de kassa. LET OP: We adviseren je altijd om online je tickets aan te schaffen omdat je bij de kassa maar liefst € 27, 50 voor je ticket zult betalen! Pak hier deze Wildlands korting

Wildlands tickets via Dagtickets

Je zou ook je entreekaarten voor een dagje Wildlands kunnen kopen via Dagtickets.nl. Aan de kassa bij Wildlands ben je voor een entreekaart € 27,50 en hier kun je tickets krijgen vanaf € 19,50. Dat is ook nog eens een aardige korting die kunt krijgen! Bestel hier je Wildlands tickets met korting bij Dagtickets.

Wildlands korting via een veiling← deze veiling ligt er eventjes uit.

Op dit moment kun je meebieden op 2 entreekaarten voor een dagje Wildlands. Je zou aan de kassa voor twee entreekaarten € 55,- betalen en nu hebben we de tickets weg zien gaan voor maar € 29,- Dat is dus een korting van € 16,-  en dus zeker de moeite waard! Het enige wat je moet doen is even een gratis account aanmaken als je deze nog niet had. Na het aanmaken van dit account kun je mee gaan bieden op entreekaarten van Wildlands! Ga snel meebieden op de Wildlands entreekaarten.

Wildlands korting hotel

Wees slim en boek een hotel na jullie dagje Wildlands. Maak jullie uitje compleet door één van de mooie hotels in de omgeving te boeken! Er is niks lekkerder dan na een dagje uit niet meer zo lang in de auto hoeven te zitten. En wist je dat er aardig wat hotels te boeken zijn in de omgeving van Wildlands? Er zijn zelfs speciale arrangementen waardoor jullie uitje wel heel voordelig zal worden.

Wildlands korting via Air Miles

Wildlands korting kun je nu ook krijgen als je Air Miles spaart. De Wildlands kortingen op je tickets die je krijgt als je Air Miles spaart zijn best leuk. Het enige nadeel is wel dat als je geen Air Miles spaart je deze deal ook niet kunt pakken. Je zult dan op zoek moeten naar een andere korting op je Willands ticket. Je kunt op dit moment kiezen uit de volgende kortingen:

  • WILDLANDS zomeractie e-ticket - 1.000 Air Miles + € 10,- Geldig t/m 2 september 2018
  • WILDLANDS e-ticket - 1.500 Air Miles + € 15,- Geldig t/m 30 december 2018
  • WILDLANDS e-ticket - 3.000 Air Miles.Geldig t/m 30 december 2018
  • WILDLANDS jaarabonnement voucher - 3.000 Air Miles + € 45,- Geldig t/m 30 december 2018 17:00 uur

Wildlands korting van 100% via Nuon

Ben je klant bij Nuon? Dan krijg je nu via Nuon ook een leuke Wildlands korting. Je spaart bij Nuon punten en deze kun je inleveren voor een korting op je Wildland ticket. Je moet 750 punten inleveren en dan krijg je een Wildlands korting van 100%! Dat is nog eens mooi meegenomen en wel een hele toffe en hoge Wildlands korting. Lees voor meer informatie even de website van Nuon door.

Wildlands korting via de ABN Amro

Wildlands korting pakken via de ABN Amro kan nu als je een ABN Amro&meer lidmaatschap hebt. Je kunt dan een korting pakken van € 10,- per Wildland ticket en je kunt maximaal 5 entreekaarten bestellen op deze manier.  Deze Wildlands korting is hoog, het enige nadeel is wel dat je lid moet zijn van de ABN Amro. Ben je dit niet? Bekijk dan snel alle andere Wildlands aanbiedingen die we voor je gevonden hebben. Ga naar Wildlands Emmen met een leuke korting via ABN Amro! 

Wildlands korting via de ING

Ben je klant bij de ING bank? Dan kun je ook een leuke Wildlands korting pakken. Je kunt dan namelijk een korting pakken van maar liefst € 10,- per Wildland ticket. Het enige wat je daarvoor moet doen is 1000 rentepunten inleveren. Deze spaar je automatisch als lid van de ING Bank. Je kunt met deze Wildlands deal maximaal 5 tickets per keer bestellen.

Wildlands korting via de ANWB

Wildlands korting tot wel € 10,- per ticket kun je nu krijgen als je lid bent van de ANWB. Dit is een aardig hoge korting voor Wildlands Emmen en dus zeker de moeite waard! Ben je geen lid van de ANWB? Niet getreurd, er staan aardig wat leuke deals op deze pagina waar je wel gebruik van kunt maken. Je kunt deze deal gebruiken door je Wildlands ticket te bestellen op de website van de ANWB zelf. Hou je lidmaatschapsnummer bij de hand want deze heb je nodig met het bestellen!

Wildlands korting via de BankGiro loterij

Ben je lid van de BankGiro loterij? Dan zit je goed! Je krijgt namelijk als lid een Wildlands korting van rond de € 2,- voor maximaal 5 tickets. Je kunt deze Wildland tickets online bestellen. Vergeet niet om uw VIP pas mee te nemen naar de kassa van Wildlands Emmen. 

Wildlands korting als WNF ranger

Wildlands korting kun je nu ook krijgen als je Ranger bent bij het WNF! Als je met pas en je bonnetje naar de kassa van Wildlands Emmen gaat kun je gebruik maken van deze Wildlands korting op je ticket. Je kunt geen ticket online bestellen bij deze actie. Je krijgt een Wildlands korting van € 3,50 per ticket en je kunt nog 4 andere mensen meenemen en gebruik laten maken van deze deal!

Wildlands korting via de Postcodeloterij

Wildlands korting kun je nu ook pakken via de Postcodeloterij. In de voordeelagenda die je als lid thuisgestuurd krijgt, zit een Wildlands kortingsbon. Je kunt de Wildlands tickets via deze korting alleen maar online bestellen. Je krijgt een korting van € 3,50 per ticket en je kunt maximaal 5 tickets voor Wildlands Emmen kopen. 

 

Wildlands Emmen

Als je op zoek bent naar een dierentuin die echt veel meer te bieden heeft, dan moet je naar Wildlands Emmen. Deze dierentuin heeft natuurlijk aardig wat dieren, maar er is ook een echte achtbaan waar je als bezoeker in kunt gaan! Pak dus snel een Wildlands korting van hierboven en ga plezier maken in de dierentuin van Emmen. Wildlands Zoo was voorheen Dierenpark Emmen, maar is verhuisd omdat ze op de locatie waar ze toen zaten te weinig ruimte hadden. Sinds maart 2016 is Wildlands Emmen geopend op de huidige locatie. Juist de combinatie van attracties en dieren schijnt erg goed aan te slaan. Als we alleen al kijken naar de eerste maand na de opening zien we dat ruim 100.000 mensen een bezoekje aan Wildlands hebben gebracht. Een entreekaart voor Wildlands Emmen is niet de goedkoopste, maar zeker wel de moeite waard want je krijgt er veel voor terug! Het dierenpark is op de huidige locatie twee keer zo groot als Dierenpark Emmen. Je vindt er drie klimaatwerelden: namelijk de Jungola, Serenga en Nortica. Als we hiernaar gaan kijken dan zien we dat de Serenga een savanne is, op de Nortica is alles ijskoud en in de Jungola lijkt het net alsof je in een echte jungle bent!

Wildlands Emmen heeft alles goed voor elkaar als het gaat om voorzieningen. Zo is er bijvoorbeeld in elke toiletruimte een ruime plek om je baby te verzorgen. Ben je mindervaliden en wil je graag Wildland Emmen bezoeken? Dit is mogelijk alleen hou er rekening mee dat sommige attracties niet toegankelijk zullen zijn. De shows van Wildlands Emmen zijn dit wel. Huisdieren komen er niet in bij Wildlands Emmen. Hulphonden wel, maar ze moeten dan wel een hesje aan. In heel Wildlands Emmen kun je gebruik maken van de gratis Wifi.

Wildands achtbaan Tweestryd

Bij Wildlands hebben ze nu iets leuks, namelijk een spannende achtbaan! Deze Wildlands achtbaan is geschikt voor de hele familie, jong en oud! Je stapt in een mijnkar en laat je tot een hoogte van 20 meter brengen. Dan ineens schiet je los en gaat het avontuur beginnen! Je gaat de achtbaan is vooruit en daarna gaan de mijnkarren ook nog een keer achterwaarts! Dit is waarom de achtbaan zich een  ‘boomerang achtbaan’ mag noemen! Wil je meer weten over de Wildlands achtbaan? Klik dan op deze link.

We zullen even wat highlights van de achtbaan opschrijven voor je: 

  • 60 km per uur
  • Langste in zijn soort
  • Hoogte van 20 meter
  • Uniek in Nederland

Wildlands Emmen en de klimaatzones

Je kunt Wildlands Emmen opdelen in 3 klimaatzones: De Nortica,  De Jungola en De Serenga  Als je bij Wildlands Emmen naar binnenstapt dan zul je uitkomen op het kompasplein. Je kunt dan hier een keuze maken uit de 3 klimaatzones. Hieronder zullen we de klimaatzones van Wildlands Emmen aan je uit gaan leggen.

De Nortica

Wildlands Emmen heeft ook een deel dat ze De Nortica noemen. En hier zie je ook erg veel leuke en spannende dingen! Wat dacht je van een 4d testvlucht met de Arctic 1? Kom langs en maak kennis met spannende wereld van ruige rotsen en koude kusten. De dieren die hier wonen zijn o.a. pelsrobben, zwarte ratten,  ijsberen, zeeleeuwen en Humboldpiguïns. Je kunt hier zelfs een wandeling maken over het pinguïnstrand!

De Serenga

De Serenga is het klimaatgebied van Wildlands Emmen dat een savanne moet voorstellen. Je ziet hier dieren als giraffen, leeuwen, nijlpaarden, bavianen, kamelen, stokstaartjes, witte neushoorns en natuurlijk ook zebra’s. Je kunt in deze klimaatzone een echte safaritocht maken over de savanne. Doe dit zeker want zo kom je dichtbij de dieren die hier wonen. Vergeet niet om goed naar de leeuwenberg te kijken of je misschien wel een echte leeuw ziet staan! Ook kun je gaan goud zoeken in de goudmijn. 

De Jungola

Kom langs en spring in mooie wereld van De Jungola! Je waant je hier in een echte jungle en ziet zoveel om je heen dat je ogen tekort komt! Je ziet hier vooral veel touwbruggen en torens. Ga je mee in de Wildlands boatride? Deze neemt je over de Rimbula River mee langs dieren zoals olifanten en apen. Erg leuk om te doen, ook met kinderen. Hier in dit gedeelte is ook een prachtige vlindertuin. Ook kun je verdwalen in het Bamboedoolhof. Ook is er in De Jugola het Jungletheater. Erg leuk! Komen jullie met wat kleinere kinderen? Stap dan in de Mini Jungle Trail. Je ziet hier dieren zoals vlinders, aligator, ringstaartmaki's, een phyton, bruinkopslingeraap, toerako's, mexicaanse roodknie vogelspin, withandgibbon en Rodrigues vleerhond.

 Wildlands openingstijden

Wildlands Emmen is het hele jaar open. Wel zijn er wat aangepaste openingstijden.

Juli & augustus

10:00 tot 18:00 uur

Weekenden van mei & juni

10:00 tot 18:00 uur

Oud & Nieuw

gesloten

Wildlands adres

Raadhuisplein 99

7811 AP Emmen

Komen jullie met de auto naar Wildlands Emmen? Voer dan het volgende adres in de navigatie in: Parkeerterrein P-Zuid van Q-park is Ermerweg 28, 7812 BG Emmen

Wildlands entree

Kind, 0 t/m 2 jaar gratis

Kind, 3 t/m 9 jaar € 23,-

10 t/m 64 jaar € 27,50

 Wat is jouw ervaring met Wildlands?

Commentaren: 0