Wildlands korting 2023

Wildlands korting logo dierentuin

 

Korting op WILDLANDS tickets

Heb je interesse in een dagje met flinke korting bij WILDLANDS, dan zit je goed! Bekijk op deze pagina de beste korting voor WILDLANDS tickets. Hieronder zie je alle actuele kortingen staan. Klik op de gekleurde link om de korting direct te gebruiken.


Wildlands korting via een veiling

WILDLANDS korting van 39%

Bij Social Deal krijg je nu 39% korting op tickets voor Wildlands. 

 

BESTE DEAL - BESTE DEAL - BESTE DEALWildlands skip the line

WILDLANDS korting van 9%

Je koopt bij Tiqets nu Skip the line tickets met 9% korting voor Wildlands.Wildlands korting DoenKado

Korting via Doenkado

Bij Doenkado.nl kun je nu een "cadeau" bestellen die je vervolgens zelf gebruikt om mee naar Wildlands te gaan. Je bent dan voor een volwassen iemand € 25,- kwijt i.p.v. € 27,50 aan de kassa. Voor kinderen kun je ook een korting pakken via Doenkado.Wildlands korting via Social Deal

WILDLANDS korting via veiling

Bij VakantieVeilingen kun je vaak meebieden op entreekaarten voor Wildlands. De korting kan zeer hoog oplopen als je gaat meebieden. 
WILDLANDS korting via Social Deal

Social Deal is een website met goede deals die je kunt gebruiken voor een dagje uit. Een van mijn persoonlijke favorieten op het gebied van kortingen vind je op Social Deal. Er zijn ook vaak kortingen te vinden voor een dagje Wildlands. Je hoeft nergens deel van uit te maken, nergens voor te sparen en je kunt de tickets na betaling rechtstreeks in je e-mail ontvangen.. Het enige wat jij moet doen, is even een gratis account aanmaken. Ook erg leuk is het om een restaurant met korting te vinden in de buurt, en hier lekker een hapje te gaan eten na jullie bezoek aan Wildlands.


Koop je tickets voor WILDLANDS via Dagtickets.nl

Je zou ook je entreekaarten voor een dagje Wildlands kunnen kopen via Dagtickets.nl. Helaas zien we dat de kaarten regelmatig even offline zijn. Je doet er dus goed aan om even te kijken of er op dit moment kaarten te bestellen zijn via Dagtickets. Je krijgt de entreekaarten na betaling vaak vrij snel in je mailbox, je zou deze korting dus ook kunnen gebruiken als je last minute beslist om een dagje weg te gaan.


WILDLANDS korting Hema

Ga met Hema naar Wildlands! Af en toe is er een leuke korting te krijgen op jouw tickets via deze aanbieder. De korting loopt dan leuk op, en is dan echt de moeite waard. Helaas zien we dat deze korting niet het hele jaar online staat, maar gelukkig zijn er nog meer andere kortingen te krijgen op dit moment. Bekijk ze bovenaan deze pagina, en pak jouw voordeel!

©Kortingkaartjes Dierentuin & Wildlands

Boek een hotel na jullie dagje WILDLANDS

Maak jullie dagje Wildlands compleet door één van de mooie hotels in de omgeving te boeken. Er is niks lekkerder dan na een dagje uit niet meer zo lang in de auto hoeven te zitten. In de omgeving van Wildlands zijn gelukkig genoeg hotels te vinden. Neem ook zeker even een kijkje bij de arrangementen die te boeken zijn. Je boekt dan een overnachting, en krijgt met een beetje geluk je entreekaarten van Wildlands helemaal gratis! In de omgeving van het dierenpark is ook veel leuks te doen.


WILDLANDS entreekaarten kopen met je Air Miles

De bekende manier van sparen voor dagjes weg, dat zijn natuurlijk Air Miles! De Wildlands kortingen op je tickets die je krijgt als je Air Miles spaart, kunnen je aardig wat korting geven. Je moet wel aardig wat gespaard hebben, je krijgt namelijk bij 2000 Air Miles een ticket voor Wildlands gratis. Gelukkig kun je er ook voor kiezen om 1000 Air Miles in te leveren en dan € 10,- bij te betalen of om 500 Air Miles in te leveren en € 15,- zelf bij te betalen.


Korting via Vattenfall

Ben je klant bij Vattenfall? Je spaart dan punten, en deze kun je inleveren voor een korting op je ticket. Ook zijn er leuke dagen speciaal voor leden. Dat is nog eens mooi meegenomen! Lees voor meer informatie even de website van Vattenfall door, soms is deze korting offline. Ben je geen klant van Vattenfall? Geen probleem, er zijn vaak veel andere kortingen te krijgen waar jij gebruik van kunt maken. Bekijk eens alle kortingen die je op onze website ziet staan van Wildlands, en pak een goede deal!


WILDLANDS korting via de ING

Helaas kun je op dit moment even geen gebruik maken van de Wildlands korting via de ING punten die je spaart. Uiteraard houden we dit voor jou in de gaten, en zullen we het hier met jullie delen als deze korting weer actief is. Gelukkig kun je bovenaan deze pagina aardig wat andere leuke kortingen vinden die je direct kunt gebruiken.


Entreekaarten kopen bij de webshop van de ANWB

Wildlands korting tot wel € 10,50 per ticket kun je nu krijgen! Ze werken met 2 verschillende soorten kortingen. Eentje voor in de daluren (€10,- korting), en eentje voor de winter tickets(€ 10,50 korting). Dit is een aardig hoge korting voor Wildlands Emmen, en dus zeker de moeite waard! Ben je geen lid van de ANWB? Niet getreurd, er staan aardig wat leuke WILDLANDS deals op deze pagina waar je wel gebruik van kunt maken. Je kunt deze deal gebruiken door je Wildlands ticket te bestellen op de website van de ANWB zelf. Houd je lidmaatschapsnummer bij de hand want deze heb je nodig met het bestellen! Je kunt de kaarten met deze korting niet kopen bij de kassa van Wildlands. Je moet ze echt van tevoren online bestellen. Wij vinden dit zelf nooit een probleem, want je kunt op deze manier zo ook de rij van de kassa overslaan! Bekijk hier deze korting.

Let wel op, je tickets zijn pas geldig na reservering!


WILDLANDS korting via de Vriendenloterij

Ben je lid van de  Vriendenloterij? Dan zit je goed! Je krijgt namelijk als lid een korting van 25% op jouw tickets, en je kunt maximaal 5 tickets met korting pakken. Let op, je kunt deze kaarten niet aan de kassa kopen. Je kunt deze tickets alleen online bestellen. Vergeet niet om uw VIP pas mee te nemen naar de kassa van Wildlands. De kans is vrij groot dat u deze moet laten zien als je bij de entree bent aangekomen als bewijs dat u echt lid bent. Gebruik de volgende code: VLvip22


Wildlands korting als Ranger

Dit is nog eens een goede deal! Je krijgt korting, en je steunt een goed doel Wildlands korting kun je nu ook krijgen als je Ranger bent bij het WNF! Zo steun je een goed deal, maar krijg je ook een leuke korting op een dagje uit! Als je met je pas en je bonnetje naar de kassa gaat, kun je gebruik maken van deze deal. Je kunt geen ticket online bestellen bij deze actie. Je krijgt een korting van € 7,50 per ticket, en je kunt ook nog eens 4 andere mensen meenemen en gebruik laten maken van deze deal. Als Ranger krijg je bij veel uitjes een leuke korting en bij sommige uitjes mag je zelfs gratis naar binnen!


WILDLANDS korting via de Postcodeloterij agenda

In de voordeelagenda die je als lid thuisgestuurd krijgt, zit een Wildlands kortingsbon. Je kunt de tickets via deze korting aan de kassa, en online gebruiken. Meestal is het of het één of het anders, dus dat is mooi meegenomen! Je krijgt een korting van € 3,50 per ticket, en je kunt maximaal 5 tickets kopen. Deze leuke manier van korting pakken kun je al jaren gebruik van maken. 


WILDLANDS korting via de Jumbo

Doe jij altijd je boodschappen bij de Jumbo? Dan kun je korting krijgen op Wildlands! Je spaart bij je boodschappen voor punten, welke je kunt inwisselen voor leuke kortingen. Je kunt 50 punten inleveren voor € 2,50 korting en deze kun je stapelen tot wel € 30,- korting per kaartje. Hoeveel korting je krijgt hangt heel erg af van wanneer je wilt gaan en hoe vroeg je van te voren je kaartjes koopt. Hoe eerder, hoe hoger de korting. In de weekenden is de korting vaak lager dan op een doordeweekse dag. De Wildlands korting kan oplopen tot wel 34% per persoon. Bekijk hier de Wildlands korting via de Jumbo.


WILDLANDS korting via Campina

Wildlands korting kun je nu ook krijgen als je spullen van Campina koopt! Hier staat namelijk een code op van 11 cijfers welke je moet invoeren op de website van Campina. Zo spaar je voor leuke kortingen, welke aardig kunnen oplopen. Zo krijg je voor Wildlands een korting  van 30% per ticket! Je moet deze tickets kopen voordat je naar deze dierentuin gaat, aan de kassa kun je niks met deze korting. Ook moet je na het kopen van je tickets even een dag reserveren bij Wildlands. Dit is een aardig leuke korting die je aardig wat voordeel kan brengen! Bekijk hier meer over deze Wildlands korting.

Wildlands korting via een veiling

Je zou er ook voor kunnen kiezen om een leuke korting te pakken voor Wildlands via een veiling. De korting die we zien, kan zomaar oplopen tot 70% per persoon. Het is dus zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen bij alle actuele veilingen. Je vindt bij VakantieVeilingen vaak een veiling actief voor Wildlands. Meebieden is veilig en leuk om te doen! Let wel op, heb jij het winnende bod? Dan ben je verplicht om je tickets ook echt te kopen. Ook betaal je altijd administratiekosten als je het winnende bod hebt, dit komt bovenop het bedrag dat jij geboden hebt.


WILDnights

Misschien heb je er al eens van gehoord, maar de WILDnights zijn terug bij Wildlands! Dit is echt een te gek uitje in het donker! Lekker spannend voor de kinderen, en erg leuk om het park op deze manier te ontdekken. In de kerstvakantie is Wildlands langer op, en dit zijn dan de WILDnights. Er is dan een speciale route die jou door het park heen zal lijden en langs allemaal mooie verlichte objecten. Ook zal er een indrukwekkende licht- en lasershow op het vernieuwde Mondiala Plein zijn dit jaar!

 

Wildlands abonnement

Wonen jullie in de buurt van Wildlands? Of gaan jullie vaker dan 3x per jaar naar deze mooie dierentuin toe? Dan is een abonnement interessant voor jou! Je kunt ervoor kiezen om per maand of per jaarte betalen. Per jaar is voordeliger! Je krijgt met jouw abonnement ook 50% korting bij andere dierentuinen, je krijgt korting op de souveniertjes en in de horeca. Ook mag je een introducé met korting mee naar binnen nemen!


WILDLANDS Emmen

Wildlands is zoveel meer dan alleen maar een dierentuin. Deze dierentuin heeft natuurlijk aardig wat mooie dieren welke je echt moet zien, maar er is ook een echte achtbaan waar je als bezoeker in kunt gaan! Wildlands Zoo was voorheen Dierenpark Emmen, maar is verhuisd ondat ze te weinig ruimte hadden voor de plannen die ze hadden. Sinds maart 2016 is het dierenpark geopend op de huidige locatie. Juist de combinatie van attracties en dieren schijnt erg goed aan te slaan. Een entreekaart is niet de goedkoopste, maar zeker wel de moeite waard want je krijgt er veel voor terug! En gelukkig is er altijd wel een korting te krijgen. Het dierenpark is op de huidige locatie twee keer zo groot als op de oude locatie. Wat erg tof is, je vindt bij Wildlands drie klimaatwerelden: namelijk de Jungola, Serenga en Nortica. Als we hiernaar gaan kijken dan zien we dat de Serenga een savanne is, op de Nortica is alles ijskoud en in de Jungola lijkt het net alsof je in een echte jungle bent!

 

Het park heeft alles goed voor elkaar als het gaat om voorzieningen. Zo is er bijvoorbeeld in elke toiletruimte een ruime plek om je baby te verzorgen. Ben je mindervaliden en wil je graag Wildland Emmen bezoeken? Dit is mogelijk alleen hou er rekening mee dat sommige attracties niet toegankelijk zullen zijn. De shows zijn dit wel. Huisdieren komen er niet in bij Wildlands Emmen. Hulphonden wel, maar ze moeten dan wel een hesje aan.

WILDLANDS achtbaan Tweestryd

Bij Wildlands hebben ze nu iets leuks, namelijk een spannende achtbaan! Deze toffe achtbaan is geschikt voor de hele familie, jong en oud! Je stapt in een mijnkar, en laat je tot een hoogte van 20 meter brengen. Dan ineens schiet je los en gaat het avontuur beginnen! Je gaat in de achtbaan eerst vooruit en daarna gaan de mijnkarren ook nog een keer achterwaarts! Dit is waarom de achtbaan zich een  ‘boomerang achtbaan’ mag noemen! Wil je meer weten over de achtbaan? Klik dan op deze link.

We zullen even wat highlights van de achtbaan opschrijven voor je: 

 • 60 km per uur
 • Langste in zijn soort
 • Hoogte van 20 meter
 • Uniek in Nederland

WILDLANDS Emmen en de klimaatzones

Je kunt het park opdelen in 3 klimaatzones: De Nortica,  De Jungola en De Serenga 

Als je bij het dierenpark naar binnenstapt dan zul je uitkomen op het kompasplein. Je kunt dan hier een keuze maken uit de 3 klimaatzones. Hieronder zullen we de klimaatzones aan je uit gaan leggen.

 • De Nortica

Er is een deel dat ze De Nortica noemen. En hier zie je ook erg veel leuke en spannende dingen! Wat dacht je van een 4d testvlucht met de Arctic 1? Kom langs en maak kennis met spannende wereld van ruige rotsen en koude kusten. De dieren die hier wonen zijn o.a. pelsrobben, zwarte ratten,  ijsberen, zeeleeuwen en Humboldpiguïns. Je kunt hier zelfs een wandeling maken over het pinguïnstrand!

 • De Serenga

De Serenga is het klimaatgebied dat een savanne moet voorstellen. Je ziet hier dieren als giraffen, leeuwen, nijlpaarden, bavianen, kamelen, stokstaartjes, witte neushoorns en natuurlijk ook zebra’s. Je kunt in deze klimaatzone een echte safaritocht maken over de savanne. Doe dit zeker want zo kom je dichtbij de dieren die hier wonen. Vergeet niet om goed naar de leeuwenberg te kijken of je misschien wel een echte leeuw ziet staan! Ook kun je gaan goud zoeken in de goudmijn. 

 • De Jungola

Kom langs en spring in mooie wereld van De Jungola! Je waant je hier in een echte jungle en ziet zoveel om je heen dat je ogen tekort komt! Je ziet hier vooral veel touwbruggen en torens. Ga je mee in de boatride? Deze neemt je over de Rimbula River mee langs dieren zoals olifanten en apen. Erg leuk om te doen, ook met kinderen. Hier in dit gedeelte is ook een prachtige vlindertuin. Ook kun je verdwalen in het Bamboedoolhof. Ook is er in De Jugola het Jungletheater. Erg leuk! Komen jullie met wat kleinere kinderen? Stap dan in de Mini Jungle Trail. Je ziet hier dieren zoals vlinders, aligator, ringstaartmaki's, een phyton, bruinkopslingeraap, toerako's, mexicaanse roodknie vogelspin, withandgibbon en Rodrigues vleerhond.

WILDLANDS plattegrond

Ben jij op zoek naar de plattegrond van het park? Dan zit je op de juiste plek. Je kunt natuurlijk altijd een plattegrond pakken bij de entree, maar je kunt hem ook al voor jullie vertrek even online bekijken. Bekijk hier de plattegrond van Wildlands. Je ziet op deze kaart heel duidelijk alle werelden die je kunt bezoeken. Ook zie je op deze plattegrond heel goed staan waar de toiletten, souvenirwinkels en de EHBO zit. Dit is fijn om alvast van tevoren te weten. Ook kun je op de pagina van de plattegrond ook zien waar en op welke tijd de voorstellingen zijn, dit is fijn om van tevoren alvast even te plannen. Zo weet je zeker dat je elke show kunt zien. De presentaties worden met een kleur aangegeven op de kaart.

Parkeren met de auto bij WILDLANDS

Gaan jullie met de auto ? Dat is geen probleem, parkeren kan heel makkelijk bij het park. Parkeren bij is helaas niet gratis, dit omdat ze zelf geen parkeerplaats hebben. Je kunt de auto parkeren in een parkeergarage in de buurt van het park. Toets in je navigatie het volgende adres in : P-Zuid van Q-park is Ermerweg 28, 7812 BG Emmen. Dan parkeren jullie erg dichtbij Wildlands. Ben jij op zoek naar een parkeerplek voor invaliden? Parkeer de auto dan bij het Willinkplein.D Dit zijn de dichtstbijzijnde parkeerplekken voor invaliden. De Q park kosten vind je hier.

WILDLANDS en de dieren die er wonen

Jullie willen een bezoek brengen aan Wildlands, en zijn benieuwd welke dieren er allemaal te zien zijn. Dit zijn er aardig wat! In elke wereld vind je dieren die passen in het klimaat. Zo zie je in de Jungola bijvoorbeeld een Koningspython, Victoria Kroonduif, Peruaans doodshoofdaapje en dwergotters. In het deel Nortica vind je de pelsrob, Humboldt-pinguïn, zeeleeuwen en ijsberen. Als je door de Serenga loopt zie je de Dwergmangoest, kamelen, waterbokken, zebra's en stokstaartjes. Dit zijn slechts een aantal dieren die je kunt zien tijdens je bezoek. Er zijn er nog veel meer, dus neem zeker eens een kijkje! Naast de dieren kun je ook nog eens een ritje maken in de achtbaan, een compleet dagje weg!

 

Wildlands ontdekkingstochten

Dit is een super leuke aanvulling op jullie bezoek aan Wildlands. Bij de kassa kun je nu voor € 1,- een ontdekkingstocht kopen. Hiermee kun jij je kennis testen van alle dieren die te zien zijn in de drie werelddelen. Er zijn verschillende ontdekkingstochten te koop, aangepast aan de leeftijd. Wij vinden dit een leuke aanvulling, omdat het ook educatief is. Houdt je speurtochtboekje in de hand, en ontdek alles bij Wildlands!

Adopteer een dier bij Wildlands

Wil jij graag een steentje bijdragen aan Wildlands? Dan kun je nu een dier adopteren. Op deze manier help jij Wildlands bij het onderhouden van de verblijven, educatie en voeding. Ook gaat er 50%naar duurzame projecten gericht op bescherming van bedreigde diersoorten. Ook erg leuk om cadeau te geven aan iemand, erg origineel!

 


Veel gestelde vragen over Wildlands

Wij krijgen regelmatig vragen binnen over Wildlands. We willen deze graag met jou delen, zodat jij misschien direct het antwoord vindt wat je zocht. Staat jouw vraag er niet tussen? Dan mag je altijd even contact met ons opnemen. Dit kun je heel makkelijk doen via ons contactformulier. We komen dan zo snel mogelijk weer bij je terug.

 

 • Hoe pak ik de beste korting voor Wildlands? De beste korting pak je door bovenaan deze pagina te kijken welke kortingen er momenteel allemaal beschikbaar zijn. Er staan online veel kortingen die helaas niet altijd kloppen of verlopen zijn. Wij proberen onze website zo up to date mogelijk te houden zodat jij alleen de kortingen ziet die actief zijn. 

 

 • Mag je zelf eten en drinken meenemen naar Wildlands? Ja, je mag zelf eten en drinken meenemen naar Wildlands. Wel moet je dit nuttigen op de daarvoor bestemde plekken, zoals picknickbanken. Bij Wildlands zijn echter ook genoeg plekken waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje. En let op, je mag nooit de dieren voeren!

 

 • Wat zijn de openingstijden van Wildlands? Die kunnen wisselend zijn, we adviseren je dan ook altijd om dit even te checken op de website van Wildlands zelf. Zo weet je zeker dat je niet voor een dichte deur staat. Ook kun je dan gelijk even alle tijden van de shows checken die zijn op de dag dat jullie gaan.

 

 • Kan ik goed naar binnen met een rolstoel? Ja, je kunt prima naar binnen en de route volgen die door het park loopt. Echter kan het wel zo zijn dat de toegang tot bepaalde shows wat minder makkelijk zal zijn, in sommige gevallen zelfs niet. Je kunt hiervoor het beste even contact opnemen met Wildlands zelf. Je kunt bellen met: 0591 850 855

 

 • Mag mijn hond mee naar Wildlands? Nee, jouw hond mag niet mee naar binnen. Dit omdat de dieren die er wonen dit helemaal niet fijn vinden. Wel mag er een blindengeleidehond mee naar binnen. Neem wel even contact op met Wildands om te overleggen aan welke voorwaarden je moet voldoen. Dit kan op telefoonnummer: 0591 850 855

 

 • Kan ik rolstoelen en buggy's/bolderkarren lenen bij Wildlands? Rolstoelen kun je lenen bij Wildlands, echter zijn deze wel beperkt en betaal je borg. Wees dus op tijd als je er eentje wilt lenen! Buggy's en bolderkarren zijn niet te huur bij Wildlands. Je leest er hier meer over.

 

 • Kan ik parkeren bij Wildlands? Ja, bij de dierentuin in de buurt zijn genoeg parkeerplaatsen. Wildlands zelf heeft geen parkeerplaats. Wel moet je betalen voor het parkeren. Parkeren kan je doen in de parkeergarage van Q-park, check deze website.

 

 • Krijg je korting als je met een groep naar Wildlands gaat? Ja, je krijgt een leuke korting als je met een groep wilt gaan. Neem maar eens een kijkje op deze pagina. Een schoolreisje kan, maar wist jij ook dat je kunt trouwen bij Wildlands?! 

©Kortingkaartjes Dierentuin


Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.

WILDLANDS openingstijden

Wildlands Emmen is het hele jaar open. Wel zijn er wat aangepaste openingstijden:

Juli & augustus

10:00 tot 18:00 uur

Weekenden van mei & juni

10:00 tot 18:00 uur

Oud & Nieuw

gesloten

 

Adres WILDLANDS

Raadhuisplein 99

7811 AP Emmen

 

Let op: komen jullie met de auto naar Wildlands Emmen? Voer dan het volgende adres om te parkeren in de navigatie in: Parkeerterrein P-Zuid van Q-park is Ermerweg 28, 7812 BG Emmen.

 Wat is jouw ervaring met WILDLANDS?

Commentaren: 23
 • #23

  Niels (maandag, 26 december 2022 21:30)

  Mooie dierentuin en nu met de kerstdagen extra leuk om te bezoeken! Onze kinderen hebben het super leuk gehad, en eigenlijk hadden we niet genoeg aan één dag! Met de korting die we konden gebruiken is het geen probleem om nog een keer een bezoek te brengen!
  We zullen jullie website in de gaten houden!

 • #22

  Jannie (donderdag, 23 januari 2020 17:41)

  Wildlands is een groot park waar je dieren ziet, maar ook een achtbaan. Op de dag dat wij er waren was het er lekker rustig dus we hadden alle ruimte om rond te lopen. We hebben soms wel even goed moeten zoeken voordat we de dieren zagen, maar dit geeft niet. We zijn een dagje uit en hebben de tijd. We komen zeker nog een keer terug bij Wildlands.

 • #21

  Tirza den Daas (maandag, 07 oktober 2019 17:31)

  Het bijzondere aan Wildlands is dat je in een andere wereld terecht komt.
  Het ene moment loop je door Afrika, met als erop en eraan. En het andere moment zit je in het regenwoud.
  Je kijkt je ogen uit!
  Met verwondering loop je door het park en de kinderen vermaken zich prima. Dieren genoeg en ook nog is verschillende attracties.
  Het is echt de moeite waard om de reis naar Drenthe te nemen om op reis te gaan in Wildlands.

 • #20

  Samantha Peters (maandag, 07 oktober 2019 12:09)

  Onze kinderen vinden het een geweldig park. Daar hebben wij wel 2 uur reistijd voor over om nog eens een mooie dag te beleven in een super geweldig, schoon en vriendelijk park. Wij als ouders gaan duimen dat we winnen om nog eens met onze zoontjes een mooie dag te beleven.

 • #19

  Marloes Woltjer (maandag, 07 oktober 2019 11:19)

  We zijn er 1 keer geweest met onze zoon we hebben ons super goed vermaakt... toen we wouden bootje varen dreef er een band voorbij toen hadden we al iets van ‘ dit is niet goed’, en idd attractie kapot... daarna naar buiten gelopen en zijn we op Safari geweest geweldig leuk tussen de wilde dieren tot we een stort bui op ons hoofd kregen en onze zoon tot op het bot nat was... helaas moesten we toen gaan want we hadden geen droge kleertjes bij ons

 • #18

  Jur (maandag, 07 oktober 2019 07:34)

  We zijn gelijk na de opening geweest...wat viel het ons tegen. Vorig jaar naar China festival of lights geweest...toen was niet alles open en ook nog eens heel slecht weer...al met met al nog geen goede ervaring...helaas...
  het Noorder Dierenpark vonden we top!

 • #17

  Monique (maandag, 07 oktober 2019 07:23)

  Wij zijn nog niet in wildlands geweest....en oude emmen wel we hebben daarvan zelfs een jaarkaart gehad met mijn ouders......we komen graag een keer met ons 4en bij jullie een kijkje nemen en zouden daarom heel graag de kaarten willen winnen��

 • #16

  Mandy Nasveld (maandag, 07 oktober 2019 07:04)

  Wij zijn begin augustus naar Wildlands geweest met mijn zoontje van 5. De shows vond hij te gek (vooral de zeeleeuwen show), de ruimte van het park vinden wij erg fijn (geen drukte wanneer het toch druk is) en de grote binnenspeeltuin is echt een mega aanrader!! Zouden graag weer gaan, alle negativiteit over Wildlands vinden wij onterecht.

 • #15

  A vd Heide (zondag, 06 oktober 2019 13:06)

  Via kortingskaartjesdierentuin konden via Social deal voor €15 per persoon naar Wildlands. Een super leuke aanbieding.
  Wat hebben de kinderen zich vermaakt. We hebben veel dingen vooral gedaan en ervaren. Animazia, Tweestrijd de familievoorstellingen, over de touwbruggen in Jungola lopen, op safari er is genoeg te doen.
  Maar ook te zien, de safaridieren, de ijsberen, de apen noem maar op.

 • #14

  Ellen Mokkink (zaterdag, 05 oktober 2019 09:10)

  Vroeger zijn we wel naar Dierenpark Emmen geweest, maar nog nooit naar Wildlands.
  Dierentuinen vinden de kinderen altijd super mooi om naar toe te gaan. Mijn dochter heeft zelfs haar spreekbeurt over giraffen gedaan en dit jaar wordt het olifanten.
  Wat zou het gaaf zijn om deze kaarten te winnen!

 • #13

  Sandra Wittstock (zaterdag, 05 oktober 2019 08:49)

  Vroeger gingen we altijd naar t dierenpark in Emmen. Dus toen dat deed ik met mijn gezinnetje ook. Mijn dochter is groot fan van alle dieren. Toen ze gingen verbouwen en toen ze net klaar waren zijn we niet geweest. Omstandigheden. Afgelopen zomer zijn we eindelijk geweest. Wat hebben we genoten. Wat is het een prachtig aangelegd park. Van begin tot eind geweest...475 fotos zitten maken ( probeer dat maar eens in je fotoalbum te sorteren) We komen graag terug...en terug en terug...

 • #12

  Daniëlle (zaterdag, 05 oktober 2019 08:15)

  Met mijn zoon geweest veel diertjes gezien,was erg leuk en mooi weer toen,weet nog dat mijn zoon erg genoot waren veel dieren te zien.Ga graag weer heen��

 • #11

  Jessica Frauenfelder (zaterdag, 05 oktober 2019 08:01)

  Ziet er heel mooi uit. Helaas nog geen kans gehad om het park te mogen bezoeken dus kan geen ervaring delen.

 • #10

  Ilse (zaterdag, 05 oktober 2019 08:00)

  Samen met onze kids in de truck rond rijden op savanne.. ineens op links hadden er 2 dieren wel erg veel zin en keek onze oudste ons aan en vroeg meteen wat zijn die aan het doen mama �

 • #9

  Fam. Van Doorn (woensdag, 25 september 2019 17:44)

  Wildlands is een dierentuin waar je gerust een hele dag voor kunt uitrekken. Wij vonden de achtbaan echt erg leuk, al past dit niet helemaal in de gedacht van een dierentuin vonden wij. De boot hebben we overgeslagen omdat het daar erg druk was. Wellicht de volgende keer als we nog eens terugkomen. De bus hebben we wel gedaan. Deze was leuk. Verder is het park schoon en netjes. Vriendelijk personeel.

 • #8

  Diny (dinsdag, 24 september 2019 16:05)

  Zou graag een keer met onze kleinkinderen willen, is er nog niet van gekomen.

 • #7

  Willy damen (dinsdag, 24 september 2019 07:21)

  Wildlands is super mooi park echt het is net alsof je in het buitenland komt zelfs de intree is prachtig en alle dieren verblijven zijn schoon netjes en verzorg in een woordt super mooi park en zal graag nog een keer er heen willen ���

 • #6

  Ada Heijne (maandag, 23 september 2019 22:07)

  We zijn het eerste jaar gelijk na de opening geweest. ( wel vaak in de Noorderdierentuin )
  Het was toen allemaal nog niet volgroeid en wat kaal.
  We horen nu alleen maar positieve reacties. Dat maakt ins wel nieuwsgierig. Dit is dan een prachtig aanbod.

 • #5

  Daniëlle Kappert (maandag, 23 september 2019 18:07)

  Wij hebben vorig jaar een abonnement gehad op wildlands en er graag gebruik van gemaakt, zowel wij als onze twee kinderen vinden t elke keer weer leuk, de diverse thema’s , de dieren, je ontdekt elke keer weer wat nieuws! De truck in de serenga en het bootje in de Jungola blijft ook favoriet, en de achtbaan is ook leuk! Een park die net even wat anders is!

 • #4

  Stein Verbeek (zondag, 22 september 2019 21:12)

  Goede horeca, vriendelijk personeel, leuk dat Wildlands is opgedeeld in verschillende stukken. De dieren lopen vrij rond en dat vind ik ook altijd belangrijk. Achtbaan is ook een leuke toevoeging aan een dagje Wildlands. Ook waren de voorzieningen goed. Als we weer eens in de buurt zijn brengen we zeker weer een bezoek aan Wildlands. Het is fijn dat ze de entreeprijs dit jaar naar beneden hebben gebracht. Daarvoor vond ik het te duur om een bezoek te brengen.

 • #3

  Lisette (zondag, 22 september 2019 10:57)

  We zijn naar Wildlands geweest en het viel ons 100% mee! Op internet zagen we wat negatieve ervaring dus we gingen er wat “bezorgd”. naartoe. Maar eenmaal aangekomen bleek het er super te zijn! Het weer was goed dus we konden lekker op ons gemak lopen door het park. We zijn in de boot en de vrachtwagen geweest. Voor de achtbaan waren onze kleinkinderen nog net iets te klein. Parkeren ging ook soepel en het inleveren van de kaarten met korting verliep ook soepel! Wij vinden Wildlands leuk!

 • #2

  Devan (zondag, 22 september 2019 10:30)

  Wij vonden de achtbaan ban wildlands echt een leuke toevoeging aan ons dagje weg naar de dierentuin. Soms waren de rijen bij de horecagelegenheid wat lang. We hebben dit maar voor lief genomen. Het is een lekkere grote dierentuin dus van de drukte verder niks gemerkt.

 • #1

  Björn van Beek (zondag, 22 september 2019 10:06)

  Wij zijn gisteren naar Wildlands geweest. We hadden geluk met het weer! We hebben lekker rondgelopen in Wildlands en hebben een goede korting van Social Deal kunnen scoren! Dat maakt het direct wat leuker om met het hele gezin op pad te gaan. Voor ons zijn de pluspunten dat er verschillende zones zijn waardoor je je elke keer in een andere omgeving bevindt en natuurlijk de achtbaan voor de kinderen! Wat wij ook leuk vonden was dat het personeel de tijd nam voor de kinderen. Ze beantwoorden hun vragen met alle geduld van de wereld! Er zijn genoeg plekken om even lekker te gaan zitten. Wildlands vonden wij een top dierentuin!