Dierentuin korting via Ticketveiling

Dierentuin korting via Ticketveiling

Bovenstaande veilingen wisselen per dag.

Dierentuin korting pakken via Ticketveiling

Dierentuin korting kun je nu ook krijgen via Ticketveiling door mee te bieden op entreekaarten. Bij Ticketveiling zijn er elke dag verschillende dierentuinen in de veiling. Als we kijken naar de entreeprijzen van de dierentuinen zien we dat de tickets aardig prijzig zijn. Je bent al aardig wat geld kwijt voor een entreekaart en dan wil je vaak ook nog wat eten en drinken tijdens jullie bezoek. Natuurlijk kun je hierop besparen door zelf eten en drinken mee te nemen naar de dierentuin. Maar we hebben nu een manier gevonden om lekker goedkoop aan entreekaarten voor de dierentuin te komen, namelijk via Ticketveiling! Regelmatig zien we dierentuin kortingen voorbij komen voor het Dolfinarium, Beekse Bergen en Wildlands!

Ticketveiling in werking

Hoe werkt dat dan dat bieden bij Ticketveiling? Nou, dat is heel makkelijk! Elke dag staan er leuke veilingen online waar je gratis op mag meebieden. Je moet voordat je dit kunt doen eerst een gratis profiel aanmaken. Dit doe je snel en makkelijk via deze link. Je kunt inloggen met je wachtwoord en je e-mailadres. Als je dit hebt gedaan, dan mag je gaan meebieden! Meebieden op dierentuin veilingen is gratis, maar let wel op dat als je eenmaal het winnende bod hebt je ook verplicht bent om deze veiling te kopen. Ga dus niet klakkeloos zitten bieden op allemaal veilingen, maar alleen als je echt interesse hebt. Kijk goed naar welke dierentuin je wilt gaan voordat je begint met het bieden. Heb je een dierentuin veiling gewonnen? Dan krijg je na betaling de tickets in je mailbox als E-tickets. Deze moet je dan uitdraaien en meenemen naar de dierentuin. Let wel even op dat er vaak nog € 5,- administratiekosten bij zullen komen. Nou heeft Ticketveiling wel regelmatig dagen dat je deze kosten niet hoeft te betalen. En dat is mooi want dan zul je helemaal weinig betalen voor een entreekaartje! Kijk goed van tevoren wat je aan de kassa van de dierentuin voor een ticket zult betalen. Zorg dat je niet over dit bedrag heen komt met bieden. 

Is dit de hoogste korting? 

Vaak zien we dat de kortingen via een veiling vaak erg hoog oplopen. Soms krijgen mensen kortingen van wel 50% ! Dat is een serieuze dierentuin korting. Het enige nadeel is dat je soms wat geduld moet hebben voordat de veiling is afgelopen. We adviseren je wel altijd om even goed naar alle dierentuin kortingen te kijken die er op dat moment zijn. Zo weet je zeker dat je wel de juiste korting zult pakken!

 

Tickets via Ticketveiling