Dierentuin Flevoland

Almere Jungle

Almere Jungle is een dierentuin die in 1996 begon. Het was dus een volkstuin vol met gezonde groentes. Maar tegenwoordig is Almere Jungle in Flevoland niet zomaar meer een volkstuin. In de afgelopen jaren zijn ze erg uitgebreid en kun je hier terecht voor verschillende exotische dieren vanuit vijf verschillende werelddelen! Er wonen bij Almere Jungle wel meer dan 300 dieren! Dit is aardig wat voor een "volkstuin" Je kunt hier een kijkje nemen bij mooie bijzonder vogels, leuke vissen, zoogdieren, leuke reptielen en insecten. Er is van alles wat te zien in deze dierentuin. De dieren die je zult zien bij deze dierentuin zijn vooral dieren die ergens anders niet meer mochten wonen. Ze zijn afgestaan. Wat een hoogtepunt van deze dierentuin in Flevoland is, is dat je hier grootste waterlelie ter wereld kunt zien. En dan is er ook nog eens de pijnlijkste plant ter wereld te bekijken. Hebben we je al nieuwsgierig gemaakt?

 


De Orchideeën Hoeve

Deze dierentuin in Flevoland ligt in Luttelgeest. Als je een wereldreis wilt maken dan zit je hier op de juiste plek! Met een groot oppervlakte van maar liefst 25.000 vierkante meter zal jij je hier niet snel vervelen! Je kunt hier een kijkje nemen bij de leukste dieren en de mooiste planten. Ook kun je hier terecht als je vlinders wilt bekijken. Is het buiten even wat minder lekker weer? Dan zit je bij deze dierentuin nog steeds goed. Een groot deel is namelijk overdekt. Kom gezellig kijken bij de reptielen, apen, lori's en koikarpers. Als je durft mag je de lori's zelf voeren. Als jullie een dierentuin in Flevoland zoeken zou je zeker een kijkje kunnen nemen bij de Orchideeën Hoeve. Lekker wandelen door de mooie tuinen en genieten van alles wat je ziet. Er zijn hier wel meer dan duizenden orchideeën te zien.


Dierentuin in Flevoland bezoeken? Bekijk dan hier welke dierentuin de moeite waard is om te bezoeken! Op deze pagina zie je allemaal dierentuinen in Flevoland staan die we bezocht hebben en de moeite waard vinden om nog een keer naar terug te gaan als we in de buurt zijn. Tevens zie je ook gelijk als je doorklikt via de roze link of er een leuke dierentuin korting te krijgen is op dit moment. Bekijk hieronder rustig de dierentuinen en vergeet niet je om je korting te bekijken!