Beekse Bergen korting 202239% korting Beekse Bergen

Je krijgt nu via Social Deal maar liefst 39% korting op een ticket van Beekse Bergen. Bekijk snel de verschillende kortingen via Social Deal.Beekse Bergen korting veiling

Beekse Bergen kaarten in een veiling

Je kunt regelmatig meebieden op entreekaarten via een veiling. Heel vaak staat deze veiling van Beekse Bergen maar één dag online, dus kijk snel of hij nu online staat! Bied mee vanaf € 1,- en scoor goedkoop jouw tickets!Beekse Bergen korting Tiqets

Entreekaarten via Tiqets

Bij Tiqets krijg je nu 9% korting op je entreekaarten. Beekse Bergen korting online

Beekse Bergen kaarten online kopen

Je kunt bij Beekse Bergen zelf  het hele jaar door online je tickets bestellen met  korting! Beekse Bergen korting hotel

Beekse Bergen boeken i.c.m. hotel

Willen jullie ook graag een nachtje weg als jullie naar Beekse Bergen gaan? Neem dan eens een kijkje bij Hotels.nl voor leuke arrangementen.Beekse Bergen korting safaripark

Beekse Bergen Safari Resort boeken

Wil je graag op vakantie naar Beekse Bergen? Ga dan slapen in het Safari Resort tussen de wilde dieren! Vaak zijn er leuke kortingen waar je gebruik van kunt maken!Beekse Bergen korting

Willen jullie binnenkort een dagje naar Beekse Bergen gaan, en zijn jullie nu op zoek naar de hoogste korting hiervoor? Dan zit je hier goed! We zoeken dagelijks naar de beste deals, zodat jullie voordelig een dagje weg kunnen gaan. Bijkomend voordeel van online je entreekaart kopen, is dat je de rij bij de kassa kunt overslaan! Ook hebben we informatie voor jou op deze pagina staan. Denk hierbij aan de Beekse Bergen prijzen, openingstijden en een link naar de plattegrond. 

 

Entreeprijzen Beekse Bergen

We laten jullie graag zien wat je kwijt zult zijn aan een dagje Beekse Bergen. Wat je moet betalen voor de entree heeft te maken met de leeftijd van jouw gezelschap. Je bent aan de kassa de volgende prijzen kwijt:

 • 0-3 jaar gratis
 • 3-9 jaar € 24,-
 • Vanaf 10 jaar € 27,-
 • Parkeerkaart € 9,50

Dan is het dus zo, als je met twee kinderen van 5 jaar en twee volwassenen zult gaan, je voor een dagje weg inclusief parkeren € 106,50 kwijt bent. Gelukkig is er eigenlijk altijd wel een korting waar je gebruik van kunt maken zodat het een wat voordeliger dagje weg zal worden. 

 

Reserveer je aankomsttijd

Ben je van plan om een dagje naar Beekse Bergen te gaan? Let dan op! Je bent namelijk verplicht om een aankomsttijd te reserveren voordat je komt. Dit om lange wachtrijen te voorkomen en de mensen verspreid het park in te laten gaan. Dit is nodig i.v.m. het coronavirus waar we nu mee te maken hebben. Heb jij een abonnement? Ook dan moet je even een tijd reserveren, je kunt dit hier doen. Zorg dat je dit ruim van tevoren doet, we zien namelijk dat de dagen vaak al vol zitten. 

© Beekse Bergen


Beekse Bergen korting via Kruidvat

Regelmatig kun je via het Kruidvat een leuke korting krijgen op je entreetickets. Helaas staat deze deal voor de Beekse Bergen tickets niet het hele jaar door online. Het beste kun je dus even doorklikken via de link, en dan kijken of er op dit moment een korting te krijgen is. Ga naar de Beekse Bergen korting via Kruidvat.

Korting door je kaarten bij Beekse Bergen zelf te kopen

Tickets met korting kun je ook kopen op de website van Beekse Bergen zelf. Als je nu online je entreekaart koopt, dan profiteer je van een leuke korting en je kunt de rij bij de kassa overslaan! Kinderen tot 3 jaar mogen zelfs helemaal gratis naar binnen!  Als je nu je entreekaart koopt, dan kun je direct naar Beekse Bergen want je krijgt de entreekaarten gelijk in je mailbox. Wees slim en koop nooit je entreekaarten aan de kassa. Je zult dan altijd meer kwijt zijn, dan dat je online je entreekaarten zult aanschaffen. 

Beekse Bergen entreekaarten kopen met 8% korting via Tiqets

Op het moment van schrijven kun je een leuke deal pakken via Tiqets. Hier verkopen ze entreekaarten vanaf € 24,- dus check snel of er een leuke korting voor jou inzit! Soms zijn er nog wat hogere kortingen te krijgen voor jouw tickets. Wees dus slim, en vergelijk deze deal even met alle andere deals voordat je definitief je entreekaarten gaat aanschaffen. Kijk ook even of je nog steeds voordeliger uit bent als je eventueel administratiekosten moet betalen. 

Beekse Bergen tickets via een veiling<-- deze veiling is even offline

korting kun je ook pakken door mee te gaan bieden op een entreekaart in de veiling. Vaak zien we dat de kortingen in een veiling op kunnen lopen tot wel 50% korting. Dat is voor Beekse Bergen een erg hoge korting en dus zeker de moeite waard om eens te proberen! Meebieden is gratis, alleen moet je vaak wel administratiekosten betalen van € 5,- als je een veiling gewonnen hebt. Je doet er slim aan om voor jezelf alvast een bedrag in je hoofd te nemen wat je maximaal uit zou willen gaan geven aan de entreekaarten. Ga hier dan ook niet overheen! En vergeet de administratiekosten niet bij je bod op te tellen!

Dagje Beekse Bergen met overnachting

Denk er eens over na om een overnachting te boeken welke je aan jullie dagje uit plakt! Dit is erg leuk, en ook nog eens extra ontspannen. Dit omdat je niet meer in de auto een lange weg naar huis hoeft te rijden na jullie dagje bij Beekse Bergen. Je kunt ervoor kiezen om op het vakantiepark of Safari Resort van Beekse Bergen zelf te blijven, maar er zijn ook leuke arrangementen voor hotels welke in de buurt liggen. Wist je dat je sinds kort ook kunt overnachten tussen de wilde dieren van het safaripark zelf? Ook erg leuk om te doen, en zeker de moeite waard! Je slaapt dan met een veilige afstand dus het is 100% veilig. De kinderen zullen dit ook geweldig vinden! Wakker worden met uitzicht op allemaal wilde dieren.

Beekse Bergen korting door het kopen van een jaarkaart

Ga jij regelmatig naar Beekse Bergen? Dan zou een jaarkaart wat voor jou kunnen zijn! Je hebt met 3 bezoekjes jouw abonnement er al uit!

Pak je kans en ga lekker het hele jaar door voordelig een dagje uit! Komen jullie ook regelmatig bij Beekse Bergen Speelland? Kijk dan eens naar een Combi pas. Hiermee kun je zowel bij het Safaripark, als bij Speelland het hele jaar door onbeperkt naar binnen. Kinderen vanaf 3 jaar hebben een jaarkaart nodig. Kinderen tot 3 jaar mogen nog gratis naar binnen. Komen jullie met een auto? Dan betaal je met een jaarkaart maar € 3,- voor het parkeren. Ook krijg je met je pas leuke kortingen op verschillende souvenirs. Bekijk hier de prijzen van een abonnement.

Beekse Bergen kaarten scoren als je lid van de ING bent

Nu krijg je een Beekse Bergen korting van € 7,50 als je lid bent van de ING. Let op, er komen wel € 0,50 boekingskosten bij. Dan nog is dit een hele leuke korting op jouw entreekaarten. Je krijgt de entreekaarten in je mailbox. Ben je geen lid van de ING? Kijk dan snel of er misschien een andere goede deal te scoren is voor dit park! Eigenlijk is er altijd wel een korting waar jij als bezoeker gebruik van kunt maken. Bekijk hier deze actie. 

Beekse Bergen kaarten voordelig pakken door te sparen bij Jumbo

Bij de Jumbo kun je al een aantal jaar achter elkaar sparen voor kortingen op dagjes uit. Je doet de boodschappen bij de Jumbo, en bij elke € 10,- die je uitgeeft krijg je een spaarmunt. Met deze munt kun je op de website een korting pakken. De kortingen kunnen oplopen tot wel € 15,- per persoon. Ook in 2020 kon je weer sparen bij de Jumbo voor korting op verschillende dagjes weg. Een erg leuke actie en lekker makkelijk om gebruik van te maken. Vergeet niet om je spaarmunten te vragen als je bij de kassa afrekent! Het zou zonde zijn als je daardoor minder korting kunt pakken op je entreekaarten.

Beekse Bergen korting via lidmaatschap WNF

Ben jij een ranger van het WNF? Dan kun je een korting krijgen voor Beekse Bergen! Je kunt deze kaarten niet online kopen, maar bij de kassa. Je moet dan wel even je Rangerpas meenemen, en je kortingsbon uit het boekje dat je krijgt als je lid bent. Met deze korting kun je met een hele groep lekker voordelig een dagje weg! Lees hier alles over deze Beekse Bergen deal.

Beekse Bergen korting via de Rabobank

Korting op je tickets kun je ook krijgen als je lid bent van de Rabobank! We zien nu staan dat je 1 werkdag moet wachten voor je de e-tickets binnen zult krijgen. Houd hier dus rekening mee! Wil je liever vandaag nog het safaripark? Dan kun je beter kijken of je op een andere manier aan een goede deal kunt komen. Veel van de deals kun je direct afrekenen en dan krijg je na betaling de entreekaarten zo in je mailbox en kun je vandaag nog gaan!

Entreekaarten via de Postcodeloterij agenda

Je kunt nu als je lid bent van de Postcodeloterij gebruik maken van de voordeelbon die in de voordeelagenda zit. Deze agenda krijg je als je lid bent van de Postcodeloterij. Er staan heel veel leuke deals voor dagjes uit in, waar je gebruik van kunt maken. Met deze kortingsbon krijg je nu 30% korting per persoon. Vergeet niet om je kortingsbon mee te nemen naar de kassa. Zonder deze bon krijg je geen korting op je entreekaart! Je kunt deze deal niet online pakken, maar alleen bij de kassa van Beekse Bergen zelf.

Beekse Bergen deals via de ANWB

De korting die je krijgt als je lid bent, is tot maar liefst € 8,- per persoon. Je kunt deze entreekaarten alleen bestellen via de website van de ANWB zelf, en niet in de ANWB winkel. Hou wel je lidmaatschapsnummer bij de hand, want deze heb je nodig als je de kaarten wilt gaan bestellen. Je kunt dus niet bij de kassa van Beekse Bergen zelf entreekaarten met korting krijgen via de ANWB. Je moet ze echt van tevoren thuis online bestellen en betalen. Het is heel makkelijk om dit te doen en de tickets krijg je in de mailbox welke je hebt opgegeven. Draai de tickets wel even uit voordat je naar het safaripark gaat.

Beekse Bergen korting via de Bankgiroloterij

Beekse Bergen korting kun je ook krijgen als je lid bent van de Bankgiroloterij. Je krijgt dan namelijk een korting van 25% voor maximaal twee entreekaarten. Je kunt dus nog iemand meenemen die lekker voordelig op safari mag. Je krijgt deze korting alleen als je aan de kassa je VIP-KAART laat zien. Vergeet deze dus niet, want zonder deze kaart krijg je echt geen korting. Je kunt deze korting dus niet online van tevoren gebruiken. Heb je geen VIP-KAART bij je? Dan heb je echt pech en moet je gewoon de normale entreeprijs betalen. Denk hier dus goed om en vergeet hem niet! Lees hier alles over deze deal!Beekse Bergen Safaripark

We zijn zelf groot fan van Safaripark Beekse Bergen. We komen hier graag, en onze kinderen vinden het er altijd zo heerlijk. Je kunt namelijk heel erg veel kanten op. Je kunt kiezen uit de wandelsafari van 3,5 km, je kunt in de bus stappen die je in 2x 45 minuten het hele safaripark laat zien, je kunt op de boot stappen die in een half uur door het safaripark vaart of je kunt met je eigen auto door het safaripark rijden. Je ziet hier zoveel dieren dat je bijna niet genoeg hebt aan één dag!

 

Bij Beekse Bergen kun je oog in oog komen te staan met buffels, olifanten, neushoorns, luipaarden en echte leeuwen! Het is n zo dat er eigenlijk altijd wel een korting te krijgen is voor dit safaripark. Gaan jullie met je eigen auto op safari? Blijf dan wel zitten tijdens de rit door het safaripark! En blijf zeker even stilstaan bij de giraffen. Met een beetje geluk heb je een giraffe die je auto komt schoonlikken!

Beekse Bergen is echt de moeite waard om te bezoeken, en dat bleek wel toen ze in 2014 een award wonnen voor beste dierentuin! Het is dan ook het grootste dierenpark van Europa. Je ziet hier ruim 150 dieren in het wild rondlopen. Let op: huisdieren mogen niet mee naar binnen!

Tijdens je bezoek kun je veel verschillende dieren zien. Dit is onder andere waarom het safaripark zo populair is. Je kunt de bekende Big Five bekijken, en verder zie je bij Beekse Bergen leeuwen. luipaarden, neushoorns, olifanten en buffels. Ook zie je er de rode panda's, jachtluipaarden, giraffes, zebra's tijgers en nog veel meer!

 

Lang geleden in 1968 is Beekse Bergen ooit begonnen als leeuwenpark. Het land was zo een 60 hectare groot en er liep een grote groep leeuwen op. Je kon hier toen al doorheen rijden met je eigen auto. Vanaf 1970 kun je er ook andere dieren zien dan leeuwen. Het dierenpark blijft zich vernieuwen, waardoor het steeds meer de moeite waard is om er eens te gaan kijken en te genieten van alles wat je ziet.

 

Op vakantie bij Beekse Bergen

Beekse Bergen is een toffe plek om op vakantie te gaan. Je kunt kiezen uit het vakantiepark of het Safari Resort. Oké, we geven toe het is niet goedkoop, maar wel erg gaaf! Er is zoveel te doen, dat we het niet zo gek vinden dat het een wat duurdere vakantie is. Je kunt er naar het safaripark, je kunt er spelen bij Beekse Bergen Speelland of een lekkere duik nemen in het overdekte subtropische zwembad. Je kunt kiezen uit een Jungalow, safaritent of blijf slapen in de toffe kidsjungalow.

 

Sinds kort kun je ook blijven slapen tussen de dieren van Beekse Bergen! Je accommodatie staat dan op slechts 15 meter afstand van alle bijzondere diersoorten af. Durf jij het aan? Er kan je niks gebeuren, de dieren staan namelijk op veilige afstand. Als je overnacht bij het Safari Resort dan mag je natuurlijk ook onbeperkt het Safaripark en Speelland van Beekse Bergen ingaan. Je kunt op het Safari Resort ook een boomhut boeken. Wij zeggen doen! De boomhut is geschikt voor 6 personen. De lodges van het SafariResort zijn geschikt voor 6-8 of 14 personen. Het is dus ook mogelijk om met een grote groep naar Beekse Bergen te gaan.

 

TIP: wil je nog meer weten over Beekse Bergen? Kijk dan hier!

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.

Beekse Bergen adres

Beekse Bergen 1

5081 NJ Hilvarenbeek

T. 0900-2335732


Beekse Bergen entreeprijzen aan de kassa

Dagkaart kinderen tot 3 jaar gratis

Dagkaart kinderen 3 t/m 9 jaar € 24,- 

Dagkaart vanaf 10 jaar € 27,00 

Uitrijmunt € 9,50 per stuk

 Deel hieronder jouw ervaring met Beekse Bergen.

Commentaren: 8
 • #8

  Jopie Wijs (donderdag, 23 januari 2020 17:49)

  Wij hebben een weekend doorgebracht bij Beekse Bergen. We sliepen tussen de dieren en hebben genoten van alles. De kinderen vonden het helemaal geweldig. Een weekend weg zullen er niet gauw meer doen ivm de kosten, maar een bezoek aan alleen het safaripark zeker weten snel weer!

 • #7

  Jessica Buijs (maandag, 07 oktober 2019 07:32)

  Wij vinden het echt een geweldige dierentuin. De dieren zijn van dichtbij te zien. Ook kun je er je dag helemaal vol maken. Omdat je op meerdere manieren door de dierentuin kunt gaan ( lopend, met de bus, boot en auto)
  Ook kom je veel te weten van de dieren omdat de ranchers er zo enthousiast over vertellen.

 • #6

  Ellen (zaterdag, 05 oktober 2019 09:17)

  Beekse Bergen is een super mooi park. Mooie en duidelijke looproute en wat geweldig is het om met de autosafari zo dichtbij de dieren te komen.
  De kinderen waren toen nog erg klein, dus al veel te lang geleden dat we er zijn geweest.
  Zou dus super gaaf zijn om kaartjes te winnen om weer een keertje te gaan. Want wat vinden ze dieren geweldig, vooral de giraffen en olifanten! ��

 • #5

  Danielle (zaterdag, 05 oktober 2019 08:12)

  Geweest met mijn zoon erg leuk,veel diertjes gezien was toen erg mooi weer en de sfeer was geweldig.Zou graag weer heen gaan�

 • #4

  Peter (woensdag, 25 september 2019 17:45)

  We zijn van de week voor het eerst op safari geweest bij Beekse Bergen. Vanwege het wat mindere weer hebben we gekozen om met de auto door het park te gaan. Soms stonden we even stil en was er geen dier te bekennen. Maar tijdens het rijden hebben we heel erg veel leuke dieren gezien. De giraffen kwamen heel dichtbij! Dat vonden de kinderen erg leuk. De volgende keer komen we in de zomer en dan pakken we de wandelroute.

 • #3

  Willy damen (dinsdag, 24 september 2019 21:16)

  Super leuk park en zat te beleven voor een dag plezier lijk me leuk vroeger met me dochter geweest toen ze klein was dus zal leuk zijn nu met me kleinzoon ga duimen

 • #2

  Kees de Looi (zondag, 22 september 2019 21:07)

  We hebben van de week de autosafari en de wandelroute gedaan bij Beekse Bergen. Erg fijn was de speelplek en restaurant op de helft van de autosafari. Konden we mooi even uit de auto en de kinderen konden lekker even spelen. Eten vonden wij een beetje tegenvallen, maar misschien moeten we ook niet teveel verwachten van een “snackbar”
  Ondanks het mindere eten hebben we een leuke dag gehad bij Beekse Bergen

 • #1

  Björn (zondag, 22 september 2019 10:07)

  Beekse Bergen is een top dierenpark omdat je kunt kiezen uit verschillende safari’s. Wij hebben de wandelsafari gekozen omdat het lekker weer was. Als we van de winter terug gaan zal dit wel de auto safari worden. We hebben een leuke korting kunnen pakken (33%) via jullie website! Dit maakte ons bezoek aan Beekse Bergen nog leuker! Ik vraag me wel af of de dieren goed zichtbaar zijn als het buiten koud is en regent.