Beekse Bergen korting 2020

Beekse Bergen korting

Willen jullie binnenkort een dagje naar Beekse Bergen gaan, en zijn jullie nu op zoek naar de hoogste korting hiervoor? Dan zit je hier goed! We zoeken dagelijks naar de beste deals zodat jullie voordelig een dagje naar Beekse Bergen kunnen. Hieronder zie je verschillende Beekse Bergen korting staan die elke dag kunnen wisselen. Hou ons daarom goed in de gaten, en vergeet ook niet om alle actuele kortingen met elkaar te vergelijken. Zo weet je zeker dat je altijd de beste deal pakt! Bijkomend voordeel van online je entreekaart kopen, is dat je de rij bij de kassa kunt overslaan! Ook hebben we informatie voor jou op deze pagina staan. Denk hierbij aan de Beekse Bergen prijzen, openingstijden en een link naar de plattegrond. 


Beekse Bergen 43% korting bij Social Deal

Bij Social Deal hebben ze regelmatig goede deals! Op dit moment kun je een korting pakken van maar liefst 43% per persoon. Je kaart kost dan nog maar € 14,95 i.p.v. € 26,-Beekse Bergen korting veiling

Beekse Bergen kaarten in een veiling

Je kunt regelmatig meebieden op entreekaarten via een veiling. Heel vaak staat deze veiling van Beekse Bergen maar één dag online dus kijk snel of hij nu online staat!Beekse Bergen korting Tiqets

Entreekaarten via Tiqets

Bij Tiqets krijg je nu een leuke korting op je entreekaarten van Beekse Bergen. Je koopt je entreekaart hier al vanaf € 24,- per persoon!Beekse Bergen korting online

Beekse Bergen kaarten online kopen

Je kunt bij Beekse Bergen zelf online je tickets bestellen met  korting! Beekse Bergen korting hotel

Beekse Bergen boeken i.c.m. hotel

Willen jullie graag een nachtje weg als jullie naar Beekse Bergen gaan? Neem dan eens een kijkje bij Hotels.nl voor leuke arrangementen.Beekse Bergen korting safaripark

Beekse Bergen Safari Resort boeken

Wil je graag op vakantie naar Beekse Bergen? Ga dan slapen in het Safari Resort tussen de wilde dieren! Vaak zijn er leuke kortingen waar je gebruik van kunt maken!© Beekse Bergen


Korting van € 2,- door je kaarten bij Beekse Bergen zelf te kopen

Beekse Bergen korting kun je ook gewoon pakken op de website van Beekse Bergen zelf. Als je nu online je entreekaart koopt dan profiteer je van een leuke korting op je entreekaart en je kunt de rij bij de kassa overslaan! Kinderen tot 3 jaar mogen zelfs helemaal gratis naar binnen bij Beekse Bergen. Dat is dus een korting van 100%! Als je nu je entreekaart koopt dan kun je direct naar Beekse Bergen want je krijgt de entreekaarten gelijk in je mailbox. Vergeet de entreekaarten niet mee te nemen naar Beekse Bergen zelf! Wees slim en koop nooit je entreekaarten aan de kassa. Je zult dan altijd meer kwijt zijn dan dat je online je entreekaarten zult aanschaffen. Is er geen betere deal te pakken op dit moment? Pak hier dan deze Beekse Bergen korting.

Beekse Bergen entreekaarten kopen via Tiqets

Op het moment van schrijven kun je een leuke Beekse Bergen korting pakken via Tiqets. Hier verkopen ze entreekaarten vanaf € 24,- dus check snel of er een leuke korting voor jou inzit! Dit is een leuke deal voor een voordelig dagje safari. Soms zijn er nog wat hogere kortingen te krijgen. Wees dus slim en vergelijk deze deal even met alle andere deals voordat je definitief je entreekaarten gaat aanschaffen. Kijk ook even of je nog steeds voordeliger uit bent als je eventueel administratiekosten moet betalen. Bekijk deze Beekse Bergen korting via Tiqets.

Beekse Bergen tickets via een veiling<-- deze veiling is even offline

Beekse Bergen korting kun je ook pakken door mee te gaan bieden op een entreekaart in de veiling. Vaak zien we dat de kortingen in een veiling op kunnen lopen tot wel 50% korting. Dat is voor Beekse Bergen een erg hoge korting en dus zeker de moeite waard om eens te proberen! Meebieden is gratis, alleen moet je vaak wel administratiekosten betalen van € 5,- als je een veiling gewonnen hebt. Op het moment van schrijven kun je meebieden bij Vakantieveilingen op twee Beekse Bergen entreekaarten. Je doet er slim aan om voor jezelf alvast een bedrag in je hoofd te nemen wat je maximaal uit wil gaan geven aan de entreekaarten. Ga hier dan ook niet overheen! En vergeet de administratiekosten niet bij je bod op te tellen! Helaas is deze veiling regelmatig even offline. Kijk snel of hij nu online staat! Koop hier je Beekse Bergen tickets via een veiling!

Dagje Beekse Bergen met overnachting

Gaan jullie een dagje naar Beekse Bergen? Denk er dan eens over om een overnachting te boeken welke je aan jullie dagje uit plakt! Dit is erg leuk en ook nog eens extra ontspannen. Dit omdat je niet meer in de auto een lange weg naar huis hoeft te rijden na jullie dagje bij Beekse Bergen. Je kunt ervoor kiezen om op het vakantiepark of Safari Resort van Beekse Bergen zelf te blijven, maar er zijn ook leuke arrangementen voor hotels welke in de buurt liggen van Beekse Bergen. Hier krijg je vaak een leuke korting! Wist je dat je sinds kort ook kunt overnachten tussen de wilde dieren van het safaripark zelf? Ook erg leuk om te doen en zeker de moeite waard! Je slaapt dan met een veilige afstand dus het is 100% veilig. De kinderen zullen dit ook geweldig vinden! Wakker worden met uitzicht op allemaal wilde dieren.

Beekse Bergen korting door het kopen van een jaarkaart

Ga jij regelmatig naar Beekse Bergen? Dan zou een jaarkaart van Beekse Bergen wat voor jou kunnen zijn! Je kunt hier nu een Beekse Bergen jaarkaart kopen voor de beste prijs. Pak je kans en ga lekker het hele jaar door voordelig naar Beekse Bergen. Komen jullie ook regelmatig bij Beekse Bergen Speelland? Kijk dan eens naar een Combi pas. Hiermee kun je zowel bij het Safaripark als bij Speelland het hele jaar door onbeperkt naar binnen. Een hogere Beekse Bergen korting kun je haast niet krijgen lijkt ons. Kinderen vanaf 3 jaar hebben een Beekse Bergen jaarkaart nodig. Kinderen tot 3 jaar mogen nog gratis naar binnen bij Beekse Bergen. Komen jullie met een auto? Dan betaal je met een jaarkaart maar € 3,- voor het parkeren. Ook krijg je met je pas leuke kortingen op verschillende souvenirs die je in de winkels die je op het dierenpark kunt vinden bij Beekse Bergen kunt kopen. En dan is het ook nog eens zo dat je op vertoon van je Beekse Bergen jaarkaart korting krijgt op alle dierentuinen die aangesloten zijn bij de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen. Dat zijn een hoop leuke extra's die je Beekse Bergen jaarkaart nog meer de moeite waard maken. Koop hier je Beekse Bergen abonnement met korting!

Beekse Bergen kaarten scoren als je lid van de ING bent

Nu krijg je een Beekse Bergen korting van € 7,50 als je lid bent van de ING.  Let op, er komen wel € 0,50 boekingskosten bij. Dan nog is dit een hele leuke korting op jouw Beekse Bergen entreekaarten. Je kunt dan aangeven op welke dag je naar Beekse Bergen toe wilt gaan en dan kun je een ticket kopen en naar Beekse Bergen gaan. Je krijgt de entreekaarten in je mailbox. Ben je geen lid van de ING? Kijk dan snel of er misschien een andere goede deal te scoren is voor dat park! Eigenlijk is er altijd wel een korting waar jij als bezoeker gebruik van kunt maken.

Beekse Bergen kaarten voordelig pakken door te sparen bij Jumbo

Bij de Jumbo kun je al een aantal jaar achter elkaar sparen voor een leuke Beekse Bergen korting. Je doet de boodschappen bij de Jumbo en bij elke € 10,- die je uitgeeft krijg je een spaarmunt. Met deze munt kun je op deze website een korting pakken. De kortingen kunnen oplopen tot wel € 15,- per persoon. Ook in 2019 kon je weer sparen bij de Jumbo voor korting op verschillende dagjes weg. Een erg leuke actie en lekker makkelijk om gebruik van te maken. Vergeet niet om je spaarmunten te vragen als je bij de kassa afrekent! Het zou zonde zijn als je daardoor minder korting kunt pakken op je entreekaarten.

Beekse Bergen korting via lidmaatschap WNF

Ben jij een ranger van het WNF? Dan kun je nu maar liefst 25% korting op maximaal 4 entreekaarten van Beekse Bergen! Je kunt deze kaarten niet online kopen, maar bij de kassa van Beekse Bergen. Je moet wel even je Rangerpas meenemen en je kortingsbon uit het boekje dat je krijgt als je lid bent. Met deze korting kun je met een hele groep lekker voordelig naar Beekse Bergen.

Beekse Bergen korting via de Rabobank

Beekse Bergen korting kun je ook krijgen als je lid bent van de Rabobank. Je betaald dan per persoon nog maar € 19,- per persoon voor een entreekaart van Beekse Bergen. Dat is nog eens een leuke korting! We zien staan dat je 1 werkdag moet wachten voor je de e-tickets binnen zult krijgen. Hou hier dus rekening mee! Wil je liever vandaag nog het safaripark? Dan kun je beter kijken of je op een andere manier aan een goede deal kunt komen. Veel van de deals kun je direct afrekenen en dan krijg je na betaling de entreekaarten zo in je mailbox en kun je vandaag nog gaan!

Beekse Bergen entreekaarten via de Postcodeloterij agenda

Je kunt nu als je lid bent van de Postcodeloterij gebruik maken van de voordeelbon die in de voordeelagenda zit. Deze agenda krijg je als je lid bent van de Postcodeloterij. Er staan heel veel leuke deals voor dagjes uit in waar je gebruik van kunt maken. Met deze kortingsbon betaal je nog maar € 17,50 per persoon en je mag dan ook nog eens drie mensen meenemen die ook bij Beekse Bergen naar binnen mogen voor maar € 17,50. Vergeet niet om je kortingsbon mee te nemen naar de kassa. Zonder deze bon krijg je geen korting op je entreekaart! Je kunt deze deal niet online pakken, maar alleen bij de kassa van Beekse Bergen zelf.

Beekse Bergen deals via de ANWB

Beekse Bergen korting kun je ook pakken als je lid bent van de ANWB. De korting die je krijgt als je lid bent is maar liefst 25% per persoon! Je kunt deze entreekaarten alleen bestellen via de website van de ANWB zelf en niet in de ANWB winkel. Hou wel je lidmaatschapsnummer bij de hand want deze heb je nodig als je de Beekse Bergen kaarten wilt gaan bestellen. Je kunt dus niet bij de kassa van Beekse Bergen zelf entreekaarten met korting krijgen via de ANWB. Je moet ze echt van tevoren thuis online bestellen en betalen. Het is heel makkelijk om dit te doen en de tickets krijg je in de mailbox welke je hebt opgegeven. Draai de tickets wel even uit voordat je naar het safaripark gaat.

Beekse Bergen korting via de Bankgiroloterij

Beekse Bergen korting kun je ook krijgen als je lid bent van de Bankgiroloterij. Je krijgt dan namelijk een korting van 25% voor maximaal twee entreekaarten. Je kunt dus nog iemand meenemen die lekker voordelig op safari mag. Je krijgt deze korting alleen als je aan de kassa bij Beekse Bergen je VIP-KAART laat zien. Vergeet deze dus niet, want zonder deze kaart krijg je echt geen korting. Je kunt deze korting dus niet online van tevoren gebruiken. Heb je geen VIP-KAART bij je? Dan heb je echt pech en moet je gewoon de normale entreeprijs betalen. Denk hier dus goed om en vergeet hem niet! Beekse Bergen Safaripark

We zijn zelf groot fan van Safaripark Beekse Bergen. We komen hier graag en onze kinderen vinden het er altijd zo heerlijk. Je kunt bij Beekse Bergen namelijk heel erg veel kanten op. Je kunt kiezen uit de wandelsafari van 3,5 km, je kunt in de bus stappen die je in 2x 45 minuten het hele safaripark laat zien, je kunt op de boot stappen die in een half uur door het safaripark vaart of je kunt met je eigen auto door het safaripark rijden. Je ziet hier zoveel dieren dat je bijna niet genoeg hebt aan één dag! Bij Beekse Bergen kun je oog in oog komen te staan met buffels, olifanten, neushoorns, luipaarden en echte leeuwen! Als je een dagje naar Beekse Bergen gaat, doe je er goed aan om even bij alle Beekse Bergen deals te kijken op onze website. Het is namelijk zo dat er eigenlijk altijd wel een korting te krijgen is voor dit safaripark. Gaan jullie met je eigen auto op safari? Blijf dan wel zitten tijdens de rit door het safaripark! En blijf zeker even stilstaan bij de giraffen. Met een beetje geluk heb je een giraffe die je auto komt schoonlikken! Beekse Bergen is de moeite waard om te bezoeken en dat bleek wel toen ze in 2014 een award wonnen voor beste dierentuin! Beekse Bergen is het grootste dierenpark van Europa. Je ziet hier ruim 150 dieren in het wild rondlopen. Let op: huisdieren mogen niet mee naar binnen bij Beekse Bergen. 

Bij Beekse Bergen kun je tijdens je bezoek veel verschillende dieren zien. Dit is onder andere waarom het safaripark zo populair is. Je kunt bij Beekse Bergen de bekende Big Five bekijken en verder zie je bij Beekse Bergen leeuwen. luipaarden, neushoorns, olifanten en buffels. Ook zie je bij Beekse Bergen rode panda's, jachtluipaarden, giraffes, zebra's tijgers en nog veel meer! Het is erg leuk om de boot of de bus te pakken tijdens je bezoek want dan kan de gids jullie van alles vertellen over de dieren die er te zien zijn bij Beekse Bergen.

Lang geleden in 1968 is Beekse Bergen ooit begonnen als leeuwenpark. Het land was zo een 60 hectare groot en er liep een grote groep leeuwen op. Je kon hier toen al doorheen rijden met je eigen auto. Vanaf 1970 kun je bij Beekse Bergen ook andere dieren zien dan leeuwen. Beekse Bergen blijft zich vernieuwen waardoor het steeds meer de moeite waard is om er eens te gaan kijken en te genieten van alles wat je ziet.

Op vakantie bij Beekse Bergen

Beekse Bergen is een toffe plek om op vakantie te gaan. Je kunt kiezen uit het vakantiepark of het Safari Resort. Oké, we geven toe het is niet goedkoop, maar wel erg gaaf! Er zijn dan ook veel mensen die een verblijf boeken bij Beekse Bergen. Er is zoveel te doen bij Beekse Bergen dat we het niet zo gek vinden dat het een wat duurdere vakantie is. Je kunt er naar het safaripark, je kunt er spelen bij Beekse Bergen Speelland of een lekkere duik nemen in het overdekte subtropische zwembad van Beekse Bergen. Je kunt bij Vakantiepark Beekse Bergen kiezen uit een Jungalow, safaritent of blijf slapen in de toffe kidsjungalow.

Sinds kort kun je ook blijven slapen tussen de dieren van Beekse Bergen! Je accommodatie staat dan op slechts 15 meter afstand van alle bijzondere diersoorten die bij Beekse Bergen wonen. Durf jij het aan? Er kan je niks gebeuren, de dieren staan namelijk op veilige afstand. Als je overnacht bij het Safari Resort dan mag je natuurlijk ook onbeperkt het Safaripark en Speelland van Beekse Bergen ingaan. Je kunt op het Safari Resort ook een boomhut boeken. Wij zeggen doen! De boomhut is geschikt voor 6 personen. De lodges van het SafariResort zijn geschikt voor 6-8 of 14 personen. Het is dus ook mogelijk om met een grote groep naar Beekse Bergen te gaan.

TIP: wil je nog meer weten over Beekse Bergen? Kijk dan hier!


Beekse Bergen adres

Beekse Bergen 1

5081 NJ Hilvarenbeek

T. 0900-2335732

Beekse Bergen entreeprijzen kassa

Dagkaart kinderen tot 3 jaar gratis
Dagkaart kinderen 3 t/m 9 jaar €22,50 p.p.
Dagkaart vanaf 10 jaar €26,00 p.p.
Uitrijmunt €9,50 per stuk


Deel hieronder jouw ervaring met Beekse Bergen.

Commentaren: 8
 • #8

  Jopie Wijs (donderdag, 23 januari 2020 17:49)

  Wij hebben een weekend doorgebracht bij Beekse Bergen. We sliepen tussen de dieren en hebben genoten van alles. De kinderen vonden het helemaal geweldig. Een weekend weg zullen er niet gauw meer doen ivm de kosten, maar een bezoek aan alleen het safaripark zeker weten snel weer!

 • #7

  Jessica Buijs (maandag, 07 oktober 2019 07:32)

  Wij vinden het echt een geweldige dierentuin. De dieren zijn van dichtbij te zien. Ook kun je er je dag helemaal vol maken. Omdat je op meerdere manieren door de dierentuin kunt gaan ( lopend, met de bus, boot en auto)
  Ook kom je veel te weten van de dieren omdat de ranchers er zo enthousiast over vertellen.

 • #6

  Ellen (zaterdag, 05 oktober 2019 09:17)

  Beekse Bergen is een super mooi park. Mooie en duidelijke looproute en wat geweldig is het om met de autosafari zo dichtbij de dieren te komen.
  De kinderen waren toen nog erg klein, dus al veel te lang geleden dat we er zijn geweest.
  Zou dus super gaaf zijn om kaartjes te winnen om weer een keertje te gaan. Want wat vinden ze dieren geweldig, vooral de giraffen en olifanten! ��

 • #5

  Danielle (zaterdag, 05 oktober 2019 08:12)

  Geweest met mijn zoon erg leuk,veel diertjes gezien was toen erg mooi weer en de sfeer was geweldig.Zou graag weer heen gaan�

 • #4

  Peter (woensdag, 25 september 2019 17:45)

  We zijn van de week voor het eerst op safari geweest bij Beekse Bergen. Vanwege het wat mindere weer hebben we gekozen om met de auto door het park te gaan. Soms stonden we even stil en was er geen dier te bekennen. Maar tijdens het rijden hebben we heel erg veel leuke dieren gezien. De giraffen kwamen heel dichtbij! Dat vonden de kinderen erg leuk. De volgende keer komen we in de zomer en dan pakken we de wandelroute.

 • #3

  Willy damen (dinsdag, 24 september 2019 21:16)

  Super leuk park en zat te beleven voor een dag plezier lijk me leuk vroeger met me dochter geweest toen ze klein was dus zal leuk zijn nu met me kleinzoon ga duimen

 • #2

  Kees de Looi (zondag, 22 september 2019 21:07)

  We hebben van de week de autosafari en de wandelroute gedaan bij Beekse Bergen. Erg fijn was de speelplek en restaurant op de helft van de autosafari. Konden we mooi even uit de auto en de kinderen konden lekker even spelen. Eten vonden wij een beetje tegenvallen, maar misschien moeten we ook niet teveel verwachten van een “snackbar”
  Ondanks het mindere eten hebben we een leuke dag gehad bij Beekse Bergen

 • #1

  Björn (zondag, 22 september 2019 10:07)

  Beekse Bergen is een top dierenpark omdat je kunt kiezen uit verschillende safari’s. Wij hebben de wandelsafari gekozen omdat het lekker weer was. Als we van de winter terug gaan zal dit wel de auto safari worden. We hebben een leuke korting kunnen pakken (33%) via jullie website! Dit maakte ons bezoek aan Beekse Bergen nog leuker! Ik vraag me wel af of de dieren goed zichtbaar zijn als het buiten koud is en regent.