Aqua Zoo korting 2022


Aqua Zoo Leeuwarden

Aqua Zoo via de veiling

Je kunt nu bij Ticketveiling meebieden op entreekaarten voor Aqua Zoo, bepaal zelf jouw prijs!Aqua Zoo korting Tripper

Aqua Zoo korting € 3,95

Bij Tripper krijg je nu maar liefst € 3,95 korting op je tickets, ze zijn geldig t/m 31 december 2022.Aqua Zoo korting

Aqua Zoo korting

Bij AD Webwinkel krijg je vaak korting op je entreekaarten van Aqua Zoo Leeuwarden. Aqua Zoo korting

Korting via Actie van de dag

Bij Actie van de dag hebben ze dagelijks erg goede deals online staan. Kijk snel of er een korting te krijgen is voor Aqua Zoo.Aqua Zoo korting hotel

Aqua Zoo combineren met hotel

Aqua Zoo korting kun je ook pakken als je een hotel arrangement pakt via Hotels.nl. Maak van jullie dagje uit een mini-break!Tickets via Tiqets

Bestel nu je tickets via Tiqets , en pak een leuke korting voor jullie dagje uit naar Aqua Zoo!Aqua Zoo Leeuwarden tickets kopen met korting

Tickets nodig voor een voordelig dagje uit naar Aqua Zoo? We zoeken dagelijks voor jullie naar de allerbeste deals voor een dagje uit. Hieronder kun je snel, en overzichtelijk alle actuele kortingen zien staan. Elke dag verversen we onze aanbiedingen die we gevonden hebben, dus hou ons in de gaten! Maak jij gebruik van een korting die hieronder staat? Dan weet je zeker dat je niet teveel zult betalen voor een dagje Aqua Zoo. Wij wensen jullie alvast veel plezier tijdens jullie dagje dierentuin!

 

TIP VAN ONS: elke dag is er om 14:30 een zeeleeuwenpresentatie bij Aqua Zoo. Wist jij dat het zeeleeuwenverblijf van Aqua Zoo één van de grootste zeeleeuwenverblijven ter wereld is? Ook is er elke dag om 15:45 het Pinguïn Haringhapfestijn en om 12:45 de zeehondersafari.

 

©Aqua Zoo


Korting op je tickets pakken

Aqua Zoo korting kun je op een aantal verschillende manieren krijgen. We doen dagelijks ons best om voor jullie de beste kortingen te vinden, zodat jullie voordelig een entreekaart voor deze leuke dierentuin in Leeuwarden kunnen scoren. Het is zeker de moeite waard om hier even goed naar te kijken, want het kan je maar zo 50% korting opleveren op sommige momenten. Kijk snel of je nu ook zoveel korting kunt krijgen!

Aqua Zoo kaarten via Social Deal

Voor Aqua Zoo kun je regelmatig een leuke korting pakken via Social Deal. Deze korting kan maar zo oplopen tot maar liefst 47% per persoon! Ben jij benieuwd of je op dit moment een goede deal kunt sluiten voor jouw tickets? Dan adviseren we je om snel een kijkje te nemen via de volgende button!

Aqua Zoo kaarten met korting via Dagtickets

Bij Dagtickets kun je een paar keer per jaar je tickets kopen voor een dagje Aqua Zoo Leeuwarden. De korting die je krijgt is verschillend per seizoen, maar altijd wel mooi meegenomen! We zien dat de korting meestal rond de € 2,- per persoon ligt als je via Dagtickets je entreekaarten aanschaft.

Aqua Zoo Friesland korting via een veiling ← Deze veiling ligt er even uit

Op dit moment kun je een leuke korting pakken als je gaat meebieden op entreekaarten voor een dagje Aqua Zoo via VakantieVeilingen. Je kunt nu namelijk meebieden op twee entreekaarten voor Aqua Zoo. Meebieden is gratis en de korting is vaak erg hoog! Let wel op, als jij het winnende bod hebt, ben je verplicht om de veiling af te nemen. Normaal zou je voor twee entreekaarten bij Aqua Zoo € 34,- kwijt zijn. Hou er dus rekening mee dat je er niet overheen gaat bieden. Ook komen er vaak nog € 5,- administratiekosten bij per gewonnen veiling.

Aqua Zoo in cominatie met een overnachting

Willen jullie graag een hotelovernachting aan jullie dagje Aqua Zoo plakken? Wij zeggen doen! Het maakt jullie dagje uit helemaal compleet. Ook is het erg fijn om na een dagje rond te hebben gelopen, niet meer lang in de auto hoeven te zitten. Helaas kun je niet blijven slapen bij Aqua Zoo zelf, maar er zijn wel een aantal leuke hotels in Leeuwarden welke je kunt boeken. 

Korting met de voordeelagenda

Aqua Zoo korting kun je nu ook halen uit de voordeelagenda van de Postcodeloterij. Er zit namelijk een kortingsbon in van maar liefst 30% korting per persoon! Het nadeel van deze korting is, dat je lid moet zijn van de postcodeloterij. Ben je dit niet, dan zul je naar een andere korting moeten kijken voor een voordelig dagje Aqua Zoo. Ben je wel lid van de Postcodeloterij? Check dan even of deze korting ook echt de hoogste korting is op dit moment. Neem je bonnetje uit de voordeelagenda mee naar de kassa!

Aqua Zoo kaarten via het WNF

Aqua Zoo korting kun je ook krijgen als je lid bent van het WNF. Je bent dan een Ranger en krijgt dan een leuke korting op jouw tickets. Hoe hoog de korting is, is verschillend. Je kunt dit het beste hier checken. Als je geen Ranger bent kun je helaas geen gebruik maken van deze korting. Ben jij wel een Ranger? Ga dan naar Aqua Zoo en laat bij de kassa je kortingsbon zien en je lidmaatschapsbewijs van het WNF.

Korting sparen bij de Jumbo

Elk jaar weer kun je bij de Jumbo sparen voor leuke kortingen op jullie dagje Aqua Zoo. Bij elke € 10,- aan boodschappen, krijg je een dagje uit munt welke € 2,50 korting op je entreekaart waard is! Hoe hoog je korting daadwerkelijk zal zijn, hangt af van welke dag je zult gaan. Ook heeft het te maken met hoever je van tevoren je entreekaarten zult bestellen. Je korting kan soms oplopen tot wel 44% korting per persoon! 

Aqua Zoo korting via ING

Als lid van de ING bank krijg je nu ook een leuke Aqua Zoo korting. Het is namelijk zo dat je een korting krijgt van maar liefst € 7,50 per persoon. Je kunt als klant van de ING Bank punten sparen. Deze punten kun je dan weer inwisselen voor korting op de speciale website van de ING Bank. Je kunt 1 kortingscode per persoon gebruiken. Voor meer informatie en voorwaarden kun je het beste kijken op de website van de ING zelf.

Voordelig kaarten kopen via het Kruidvat

Regelmatig zijn er leuke dierentuin spaaracties bij de Kruidvat zodat je kunt sparen voor een leuke korting voor jullie dagje Aqua Zoo in Friesland. Deze acties lopen niet het hele jaar door dus dit kun je het beste even checken op de website van het Kruidvat zelf. Op deze manier kunnen jullie lekker met een leuke korting een dagje naar Aqua Zoo Friesland. Regelmatig is het zo dat je niet eens hoeft te sparen, maar dat je de entreekaarten online of in de winkel kunt kopen.

Korting op je entreekaart via de supermarkten

Al een aantal jaren achter elkaar, kun je sparen bij de Jumbo en Albert Heijn voor leuke korting op dierentuin entreekaarten.  Je krijgt bij een bepaald bedrag aan boodschappen een zegel of een actiemunt. Als je er genoeg hebt verzameld, kun je gebruik maken van de kortingen. Hoe hoog deze korting zal zijn, hangt af van de dag waarop je gaat en ook heeft het ermee te maken hoe vroeg je van tevoren boekt. De dierentuin kortingen kunnen aardig oplopen via deze actie.

Aqua Zoo Leeuwarden

Aqua Zoo Leeuwarden is voor ons het leukste uitje van heel Friesland. Helemaal nu er sinds kort ook pinguïns wonen!

Als je door deze dierentuin loopt, is het zo leuk om alles om je heen te zien. Er is veel gaande, en je zult je er geen moment vervelen.  Wat dacht je van een ontmoeting met echte ijsberen van wel heel erg dichtbij? Of loop op je gemak door het verblijf van de Walibi's en de Maki's. Je bent dan erg dichtbij, en kunt zo de dieren erg goed bekijken. Wat ook zeker een pluspunt is, is dat er aardig wat speelplekken in het park zijn. Een super locatie voor een dagje weg met kleine kinderen dus! Wat ook super tof is bij Aqua Zoo is dat je kunt kiezen om voor de "veilige"route via de wandelpaden te gaan, maar wil jij net even wat meer uitdaging? Ga dan op avontuur via de andere paden! Erg leuk en best spannend voor de kinderen. Er zijn twee horecagelegenheden waar je lekker even plaats kunt nemen voor een hapje en een drankje. Deze dierentuin is geen extreem grote dierentuin, maar dat maakt het geen minder leuke dierentuin. 

Aqua Zoo Friesland is opgedeeld in drie delen:

  • Naturama, een overdekt stuk van Aqua Zoo waar je de meeste dieren zult zien. Tevens is hier ook de entree en worden er leuke poppenkastvoorstellingen gegeven.
  • Nature Trail I, hier kun je onder andere zeehonden kijken en worden er ook leuke vogeldemonstraties gegeven.
  • Nature Trail II, dit is de plek waar je de wasberen, mandarijneenden en witnekkraanvogels kunt zien. Als je erdoorheen bent komt je uit bij een gezellig restaurant en een speeltuin.

Aqua Zoo Abonnement

Bij Aqua Zoo kun je er ook voor kiezen om een abonnement te nemen. Ben jij iemand die een paar keer per jaar gaat? Kijk hier dan zeker even naar. Vaak geeft deze manier je meer korting dan dat je een goede deal van hierboven zou pakken. Je bent voor een zogenoemde Aqua Zoo Vriendenpas per jaar € 37,50 kwijt per persoon. Met dit abonnement kun je een jaar lang onbeperkt naar binnen, maar ook krijg je vele extra's waar je gebruik van kunt maken. Je hebt met drie bezoeken zonder korting al je abonnement terugverdiend.

Aqua Zoo bezoeken tijdens de vakantie

Wil je graag een bezoekje brengen aan Aqua Zoo Friesland? Hou er dan wel rekening mee dat het in de vakantieperiode vaak iets drukker is dan normaal.  Dit is in elke dierentuin zo, maar het is wel goed om er even rekening mee te houden om teleurstelling te voorkomen. We zien dat je in deze periode soms wat langer moet wachten voordat je ergens een kijkje kunt gaan nemen. Ook kan de rij aan de kassa wat langer zijn. Dit hoeft niet, maar kan wel!

Aqua Zoo speeltuinen

Vooraan in het park is er voor de kinderen een leuke speeltuin. Ook is er bij Aqua Zoo een airtrampoline waar de kinderen heerlijk op kunnen spelen. Door het hele park zijn er verschillende actieve uitdagingen voor de kinderen, zoals boomstammen over de slootjes en een trekvlot. Wat ook erg leuk is, is de roeiboot. Naast het bekijken van die dieren is er dus genoeg te doen in dit mooie park!

Aqua Zoo is rolstoelvriendelijk! Er zullen tijdens de route een aantal poortjes zijn waarbij je hulp nodig hebt. De medewerkers helpen je graag!

TIP: Lees hier nog veel meer over dierentuin Aqua Zoo!


Aqua Zoo adres

De Groene Ster 2

8926 XE Leeuwarden

T. 0511-431214

LET OP: er zijn bij Aqua Zoo geen huisdieren toegestaan!


Aqua Zoo prijzen

Aan de kassa

€ 18,95

Online:

€ 16,95

 

Parkeren Aqua Zoo

Kom je met de auto? Dan moet je wel betalen voor je parkeerplek.

  • Parkeren: € 4,50
  • Heb je een abonnement? Dan betaal je nog maar € 3,-. Ook kun je ervoor kiezen om een parkeerabonnement aan te schaffen van € 17,50


Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.

Wat is jouw ervaring met Aqua ZOO?

Commentaren: 1
  • #1

    Fam. Brinkman (woensdag, 25 september 2019 18:13)

    Wij zijn met ons gezin naar Aqua zoo geweest tijdens onze vakantie. Mooie en nette dierentuin. Geen hele grote dierentuin, maar prima voor een paar uurtjes plezier. Ons zien ze zeker nog een terug als we in de buurt zijn!