Dierentuin Noord-Brabant

Beekse Bergen

Als je naar een wat grotere dierentuin in Noord-Brabant zou willen gaan, dan is Beekse Bergen echt een topper! In deze dierentuin zul je de hele dag lang plezier hebben. Je kunt bij Beekse Bergen kiezen uit verschillende soorten safari's. Zo kun je kiezen voor de bootsafari, de bussafari of de autosafari. Wil je echt alles van Beekse Bergen zien? Pak dan de wandelroute. Wat we erg fijn vinden aan Beekse Bergen is dat je er met slecht weer ook een prima dag zult hebben. Je zit namelijk heerlijk droog in 3 van de 4 safari's. Wist je ook dat Safaripark Beekse Bergen het grootste wildlifepark van de Benelux is? Er wonen hier maar liefst meer dan 1500 wilde dieren die je van heel dichtbij mag bekijken. Ga gauw een kijkje nemen bij Beekse Bergen en vergeet niet je korting te pakken! Er is voor Beekse Bergen eigenlijk altijd een leuke korting te krijgen.

 


Zie Zoo

Als je in Noord-Brabant bent en op zoek bent naar een wat kleinere dierentuin, dan zit je bij Dierenpark Zie-ZOO goed! Dit is een wat kleinere dierentuin, maar wel erg leuk om eens te bezoeken. Het is namelijk zo dat deze dierentuin in Noord-Brabant een echte zorgdierentuin is. De mensen die hier werken zijn vrijwilligers die vaak een verstandelijke beperking hebben. Ze zullen je veel kunnen vertellen over de dieren die je kunt bekijken bij Dierenpark Zie-ZOO en laten je graag van alles zien! Wat ook erg leuk is aan deze dierentuin in Noord-Brabant is dat er regelmatig leuke dieren geboren worden die jij mag bekijken tijdens je bezoek! 

 


BestZOO:

Best ZOO is een dierentuin in Noord-Brabant. Het is een kleine dierentuin met een dieren als ezels, jaguars,kamelen, panters, alpaca’s en apen. Deze dierentuin in Noord-Brabant is erg geschikt als je een ochtendje op pad wilt of als je met wat kleinere kinderen bent. Wat erg leuk is, is dat de dieren die je hier kunt zien vanuit de hele wereld komen. Voor de kinderen is er ook een leuke speeltuin waar ze even lekker kunnen spelen. Er is ook een kinderboerderij waar je lekker even rustig met de dieren kunt kroelen. Wist je dat Best ZOO al bestaat sinds 1932? En dat snappen wij want het is een leuke dierentuin!


In Noord Brabant zijn een aantal leuke dierentuinen welke je kunt bezoeken als je in de buurt bent. Zo kun je bijvoorbeeld op een toffe safari gaan in Beekse Bergen of een kijkje nemen in de wat kleinere dierentuin Zoo Veldhoven. Dat is het leuke aan de dierentuinen in Noord-Brabant, je kunt kiezen uit grote en kleine dierentuinen. Welke keuze je hierin maakt, is heel persoonlijk. Hieronder zie je alle dierentuinen staan die we de moeite waard vinden om eens te bezoeken. Als je op de roze link klikt dan kom je op de aanbiedingenpagina terecht en kun je direct de hoogste dierentuin korting pakken!

In Noord-Brabant kun je kiezen uit een aantal verschillende dierentuinen. Ben je benieuwd welke dierentuinen er allemaal zijn? Lees dan hieronder snel verder! Vergeet niet om de hoogste korting op je entreekaart te pakken voordat je weggaat. Deze dierentuin kortingen zien we soms oplopen tot wel 50% korting per entreekaart!