Sea Life korting 2019

Korting Sea Life Scheveningen voor een heerlijk moment samen! Bij ons zit je op de juiste plek als je op zoek bent naar een leuke deal voor een voordelig uitje naar Sea Life. Elke dag speuren we voor jullie online naar de beste kortingen en aanbiedingen die er op dit moment zijn. We zien regelmatig dat de kortingen voor Sea Life aardig oplopen. Het is dan ook zeker de moeite waard om hieronder een kijkje te nemen. Veel van de Sea Life kortingen die je hieronder ziet hebben entreekaarten die je direct in je mailbox krijgt. Toch adviseren we je om dit even goed na te kijken om teleurstelling te voorkomen.


Sea Life korting via veiling

Sea Life korting via een veiling

Je kunt nu meebieden op verschillende veilingen voor Sea Life tickets met een leuke korting!Sea Life korting via Dagtickets

Sea Life korting via Dagtickets

Regelmatig kun je een leuke korting krijgen voor Sea Life via Dagtickets.nlSea life korting via Hotels

Sea life i.c.m. hotel

Ga naar Sea Life en maak er een mini break van door een hotel in de buurt te boeken!Sea Life korting via een veiling

Sea Life korting kun je nu ook pakken door mee te gaan bieden op entreekaarten via Ticketveiling.nl. We zien in de praktijk dat de korting op deze manier vaak hoog oploopt en dus zeker de moeite waard is om eens te bekijken. Je kunt meebieden op een veiling met 4 entreekaarten of op de veiling met 2 entreekaarten voor Sea Life Scheveningen.

Sea Life korting 31% ← ligt er heel even uit

Sea Life korting van maar liefst 31% hebben we voor jullie gevonden! Met deze korting betaal je nu nog maar € 11,95 per persoon! Dat is een Sea Life korting van € 5,30 korting per entreekaart. Dit is een aardig hoge korting voor Sea Life Scheveningen. Regelmatig ligt deze korting er eventjes uit en komt dan weer terug. Hou het dus even in de gaten als deze Sea Life korting er op dit moment uit is. Pak snel deze Sea Life korting.

Sea Life korting in combinatie met hotel

Gaan jullie naar Sea Life Scheveningen? Denk er dan eens over om een hotel te boeken in de buurt van Sea Life. Je kunt bij Sea Life zelf niet blijven slapen, maar er zijn aardig wat hotels in de buurt die je kunt boeken. Heerlijk om een weekend te verblijven aan het strand in één van de mooie hotels die er zijn

Sea Life korting als Ranger

Sea Life korting kun je nu ook krijgen als je Ranger van het WNF bent. Deze Sea Life korting is ook zeer hoog want je krijgt namelijk een korting van wel 50% op je entreekaartje! Ook krijgen nog eens drie andere mensen die je meeneemt deze hoge korting. Vergeet niet om je Ranger pas mee te nemen en de kortingsbon uit het boekje. Zonder deze twee kun je geen gebruik maken van deze deal. 

Sea Life korting via Campina

Sea Life korting kun je nu pakken als je punten spaart bij Campina. Deze Sea Life korting is 50% maar heeft wel wat voorwaarden. Zo kun je de korting bijvoorbeeld niet gebruiken in de maanden juli en augustus. Ook moet je hiervoor punten sparen. Ook moet je even een uurtje wachten voor je de entreekaarten voor Sea Life in je mailbox hebt

Sea Life korting pakken als ING lid

Is de ING jouw bank? Dan kun je een toffe Sea Life korting pakken via deze bank. Je spaart automatisch voor punten als je lid bent van de ING. Als je 750 rentepunten hebt dan kun je gebruik maken van deze deal. Je moet namelijk 750 punten inleveren en dan hoef je nog maar € 9,75 te betalen voor je entreekaart van Sea Life. Dat is een korting van € 7,- per persoon voor Sea Life. Je kunt de vouchers een jaar bewaren.

Sea Life korting via de ANWB

Ben jij een ANWB lid? Dan krijg je nu een leuke Sea Life korting. Op een entreekaart voor een volwassene krijg je nu € 3,35 korting en voor een kind krijg je € 2,55 korting. Je moet wel echt lid zijn van de ANWB want je moet namelijk je lidmaatschapsnummer invullen bij het bestellen van de Sea Life entreekaarten. Voor meer info over deze Sea Life korting adviseren we je om op de website van de ANWB te kijken. 


Sea Life in Scheveningen

Sea Life zit op verschillende plekken in de wereld. En zo ook in Scheveningen. Je vindt dit zeeaquarium aan de boulevard van Scheveningen en dus direct aan de kust. Dit is ook waarom het zo een leuk dagje uit is. Je kunt een bezoek aan Sea Life namelijk heel erg goed combineren met een dagje strand of ga gezellig winkelen in Den Haag. Sea Life Scheveningen heeft maar liefst 45 aquariums en is zeker de moeite waard om eens te bezoeken. Als je hier rondloopt, zul je verbaasd zijn over wat voor een mooie wezens er allemaal in de zee leven. Je kunt ze hier erg goed zien en erg goed van dichtbij bekijken. Zo kun je bij Sea Life Scheveningen een kijkje nemen bij de zeepaardjes, spannende haaien, mooie roggen en neem ook een kijkje bij de leuke zeedraakjes. Ze wonen dan ook nog niet zo heel erg lang bij Sea Life en ze zijn familie van de zeepaardjes. Ze zijn erg leuk om op je gemak te bekijken. De meeste dieren bij Sea Life zijn een beetje spannend, maar wist je dat ze ook hele vrolijk dieren hebben? Zo kun je ook kennis maken met de pinguïns en otters die bij Sea Life wonen! Dagelijks is er bij Sea Life voor de kinderen een leuke speurtocht te doen. Doe deze ook zeker want zo kom je veel te weten over de dieren die bij Sea Life wonen. Ook zijn er elke dag verschillende voederpresentaties waar je aan mag deelnemen. Sea Life is erg geschikt om eens te bezoeken als het wat minder lekker weer is. Het is namelijk zo dat het voor het grootste gedeelte overdekt is. In 2011 hebben ze Sea Life helemaal opgeknapt. Pak snel de hoogste Sea Life korting hierboven en ga voordelig plezier maken in Scheveningen. Bij Sea Life zul je vooral veel rondkijken. Echt actief zul je niet zijn tijdens jullie bezoek. Persoonlijk vinden we dit jammer. Meestal heb je een uurtje of twee nodig en dan heb je Sea Life gezien. Dit is natuurlijk wel ideaal voor de kleinere kinderen die mee zijn.

Scheveningen is waarschijnlijk de bekendste badplaats in Nederland. Het is een plek welke onder de toeristen ook erg geliefd is en er is altijd wel wat leuks te beleven. De pier is kortgeleden helemaal opgeknapt en ook erg leuk om overheen te lopen. Maak een lange strandwandeling, neem een duik in de zee als de zon schijnt of strijk neer op een heerlijk gezellig terras. Sea Life Scheveningen ligt direct aan de boulevard. De kinderen kunnen na jullie bezoek aan Sea Life heerlijk spelen in het zand.

Sinds 2018 kun je bij Sea Life een reis terug in de tijd maken. Dit is een erg leuke aanvulling als je het ons vraagt. Je ziet tijdens je reis terug van alles over de dinosaurussen en het prehistorische tijdperk. Wij houden van leerzame activiteiten dus dit is voor ons een reden om nog een keer naar Sea Life te gaan. Je kunt deze tentoonstelling zien t/m 6 januari 2019.

Ook heeft Sea Life sinds 24 juli 2018 een virtueel aquarium. Je kunt hier zelf kleuren en de tekening dan tot leven laten komen in een echt aquarium! Sea Life openingstijden

Januari - maart: 10.00 - 18.00 uur

April – juni: 10.00 – 19.00 uur

Juli - augustus: 10.00 - 20.00 uur

September - oktober: 10.00 - 19.00 uur

November – december: 10.00 – 18.00 uur

Sea Life adres

Strandweg 13

2586 JK Scheveningen

T. 070 354 210Wat is jouw ervaring met Sea Life?

Commentaren: 0