Sea Life korting 2020

Sea life scheveningen

Bij ons zit je op de juiste plek als je op zoek bent naar een leuke deal voor een voordelig uitje naar Sea Life. Elke dag speuren we voor jullie online naar de beste kortingen en aanbiedingen die er op dit moment zijn. We zien regelmatig dat de kortingen aardig kunnen oplopen. Het is dan ook zeker de moeite waard om hieronder een kijkje te nemen. Veel van de Sea Life kortingen die je hieronder ziet hebben entreekaarten die je direct in je mailbox krijgt. Toch adviseren we je om dit even goed na te kijken om teleurstelling te voorkomen.

Wat kost een ticket?

Als we zien wat een ticket voor een volwassen iemand kost, zien we dat je € 15,25 per persoon kwijt bent. gaan jullie met kinderen tussen de 3 en de 11 jaar? Dan zijn jullie per kind € 11,25 kwijt voor een ticket. Als je dus met twee kinderen en twee volwassenen gaat, ben je in totaal € 53,- kwijt. Parkeren doe je in de omgeving, en is verschillend per parkeergarage. Je bezoek zal ongeveer 1,5 uur duren, dus hoog tijd voor een goede korting!

Tijdslot reserveren

Ben jij van plan om naar Sea Life te gaan? Dan moet je naast een geldig ticket, ook een tijdslot reserveren. Dit is belangrijk, omdat er i.v.m. het coronavirus maar een bepaald aantal mensen naar binnen toe mogen. Dit is ook zo als je een abonnement hebt van Sea Life! Zonder reservering en geldig ticket kom je niet binnen. Je kunt je tijd hier reserveren.


Sea Life tickets via Social Deal

Sea Life 25% korting

Je kunt nu bij Social Deal een korting van 25% krijgen op je tickets.Sea Life korting via Ticketoo

Sea Life tot wel 35% korting

Bij Ticketoo kun je regelmatig een korting krijgen tot wel 35% op je tickets van Sea Life. Hoe hoog de korting is hangt af van wanneer je wilt gaan. Sea Life korting via veiling

Tickets via een veiling

Je kunt meebieden op verschillende veilingen voor Sea Life tickets met een leuke korting!Sea Life korting voorjaar 2020

Tickets via Dagtickets| uitverkocht voor nu

Pak bij Dagtickets  nu een korting van maar liefst 33% per persoon! Met deze korting betaal je nog maar € 11,50 voor je entreekaart van Sea Life. Sea life korting via Hotels

Sea Life i.c.m. hotel

Ga naar Sea Life en maak er een mini break van door een hotel in de buurt te boeken!Entreekaarten voor Sea Life voordelig kopen bij Ticketoo

Sinds kort werken we samen met Ticketoo. Je kunt hier een korting krijgen op je tickets welke kan oplopen tot wel 35% ! Het is dan ook zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen bij deze korting. Op het moment van schrijven ben je voor de goedkoopste tickets € 21,40 per persoon kwijt. Hoe hoog je korting is heeft met deze korting te maken op welke dag je naar Sea Life zult gaan. We zien dat de weekenden en de woensdagen vaak de duurste dagen zijn om een bezoek te brengen.  Kijk snel hoe hoog jouw Sea Life korting op dit moment is!

Sea Life entreekaarten kopen via een veiling

Sea Life korting kun je nu ook pakken door mee te gaan bieden op entreekaarten via Ticketveiling.nl. We zien in de praktijk dat de korting op deze manier vaak hoog oploopt, en dus zeker de moeite waard is om eens te bekijken. Je kunt meebieden op een veiling met 4 entreekaarten of op de veiling met 2 entreekaarten. Houd er wel rekening mee dat er eigenlijk altijd wel rond de € 5,- administratiekosten bij zullen komen per gewonnen veiling. Reken deze dus op bij het bod dat je gaat neerleggen. Ga naar de veiling van Sea Life.

Tickets met 33% korting kopen via Dagtickets

Een paar keer per jaar kun je via Dagtickets een leuke korting krijgen op je entreekaarten. Hoe hoog de korting is hangt een beetje van het seizoen af, maar vaak is deze korting zeker wel de moeite waard om te gebruiken! Als je entreekaarten via deze korting koopt dan kun je vandaag nog een bezoekje brengen! Je krijgt de entreekaarten namelijk na betaling zo in je mailbox.  Bekijk hier deze Sea Life korting op je entreekaarten. 

Boek een hotel na jullie dagje Sea Life

Denk er eens over om een hotel te boeken in de buurt! kunt bij Sea Life zelf niet blijven slapen, maar er zijn aardig wat hotels in de buurt die je kunt boeken. Heerlijk om een weekend te verblijven aan het strand in één van de mooie hotels die er zijn. Je zult je niet de hele dag vermaken omdat is niet groot genoeg om een hele dag rond te lopen. Het is daarom extra leuk om er een mini vakantie van te maken. Lekker uitwaaien aan het strand en eten in één van de gezellige restaurants aan de boulevard van Scheveningen. Je krijgt dan zeker weten het ultieme vakantiegevoel!

Bezoek Sea Life eens als Ranger en krijg een leuke korting

Sea Life korting kun je nu ook krijgen als je een stoere Ranger van het WNF bent. Deze deal is ook echt goed, want je krijgt namelijk een korting van wel 50% op je entreekaartje! Ook krijgen nog eens drie andere mensen die je meeneemt deze hoge korting. Zo kun je samen genieten van de korting. Vergeet niet om je Ranger pas mee te nemen en de kortingsbon uit het boekje. Zonder deze twee kun je geen gebruik maken van deze deal. Je kunt deze korting niet online pakken, maar je moet even naar de kassa en daar kun je dan je entreekaarten kopen. 

Entreekaarten scoren door te sparen bij Campina

Je tickets kun je nu ook voordelig pakken als je punten spaart bij Campina. Deze korting is 50%, maar heeft helaas wel wat voorwaarden. Zo kun je de korting bijvoorbeeld niet gebruiken in de maanden juli en augustus. Ook moet je hiervoor punten sparen en zul je even een uurtje moeten wachten voor je de entreekaarten in je mailbox zult hebben. Heb je hier geen tijd voor en willen jullie direct weg? Neem dan eens een kijkje bij de overige kortingen die er zijn. Er zijn er vaak genoeg om uit te kiezen dus check ze snel allemaal op deze pagina. Heb je geen moeite met even wachten op je tickets dan is dit een goede deal om te gebruiken!

Sea Life korting pakken als ING lid

Is de ING jouw bank? Dan kun je nu een korting pakken via deze bank. Je spaart automatisch voor punten als je lid bent van de ING. Het is zo dat als je 750 rentepunten hebt gespaard, dan kun je gebruik maken van deze deal. Je moet namelijk 750 punten inleveren en dan hoef je nog maar € 9,75 te betalen voor je entreekaart. Dat is een korting van € 7,- per persoon! Je kunt de vouchers een jaar bewaren dus wees slim en maak snel gebruik van deze deal voordat het niet meer kan! Ben je geen lid van de ING? Dan kun je vast een andere leuke korting pakken via één van de andere kortingen die er op onze website te vinden zijn.

Ben jij lid van de ANWB? Bekijk dan snel wat jouw voordeel is!

Ben jij een ANWB lid? Dan krijg je nu een leuke korting op je tickets. Op een entreekaart voor een volwassene krijg je nu € 3,35 korting en voor een kind krijg je € 2,55 korting. Je moet wel echt lid zijn van de ANWB, want je moet namelijk je lidmaatschapsnummer invullen bij het bestellen van de entreekaarten.  Je kunt je entreekaarten niet aan de kassa kopen met deze korting. Je moet ze echt even thuis van tevoren bestellen. Wij vinden dit altijd fijn, want je kunt dan namelijk de rij van de kassa overslaan! Zo kan jullie uitje lekker snel beginnen omdat het nog wel eens druk kan zijn voor de kassa. 


Sea Life in Scheveningen

Sea Life zit op verschillende plekken in de wereld, en zo ook in Scheveningen. Je vindt dit zeeaquarium aan de boulevard van Scheveningen en dus direct aan de kust. Dit is ook waarom het zo een leuk dagje uit is. Je kunt een bezoek namelijk heel erg goed combineren met een dagje strand of ga gezellig winkelen in Den Haag. Er zijn maar liefst 45 aquariums en is zeker de moeite waard om eens te bezoeken. Als je hier rondloopt, zul je verbaasd zijn over wat voor een mooie wezens er allemaal in de zee leven. Je kunt ze hier erg goed zien en erg goed van dichtbij bekijken. Zo kun je een kijkje nemen bij de zeepaardjes, spannende haaien, mooie roggen en neem ook een kijkje bij de leuke zeedraakjes. Ze wonen dan ook nog niet zo heel erg lang bij Sea Life, en ze zijn familie van de zeepaardjes. Ze zijn erg leuk om op je gemak te bekijken. De meeste dieren die je ziet zijn een beetje spannend, maar wist je dat ze ook hele vrolijk dieren hebben? Zo kun je ook kennis maken met de pinguïns en otters! Dagelijks is er  voor de kinderen een leuke speurtocht te doen.  Ook zijn er elke dag verschillende voederpresentaties waar je aan mag deelnemen. Sea Life is erg geschikt om eens te bezoeken als het wat minder lekker weer is. Het is namelijk zo dat het voor het grootste gedeelte overdekt is. In 2011 is alles helemaal opgeknapt. Meestal heb je een uurtje of twee nodig, en dan heb je alles gezien. Dit is natuurlijk wel ideaal voor de kleinere kinderen die mee zijn.

 

Scheveningen is waarschijnlijk de bekendste badplaats in Nederland. Het is een plek welke onder de toeristen ook erg geliefd is en er is altijd wel wat leuks te beleven. De pier is kortgeleden helemaal opgeknapt en ook erg leuk om overheen te lopen. Maak een lange strandwandeling, neem een duik in de zee als de zon schijnt of strijk neer op een heerlijk gezellig terras.

 

Sinds 2018 kun je hier een reis terug in de tijd maken. Dit is een erg leuke aanvulling als je het ons vraagt. Je ziet tijdens je reis terug van alles over de dinosaurussen en het prehistorische tijdperk. Wij houden van leerzame activiteiten dus dit is voor ons een reden om nog een keer naar Sea Life te gaan. Je kunt deze tentoonstelling zien t/m 6 januari 2019.

Ook is er sinds 24 juli 2018 een virtueel aquarium. Je kunt hier zelf kleuren en de tekening dan tot leven laten komen in een echt aquarium! Sea Life openingstijden

Januari - maart: 10.00 - 18.00 uur

April – juni: 10.00 – 19.00 uur

Juli - augustus: 10.00 - 20.00 uur

September - oktober: 10.00 - 19.00 uur

November – december: 10.00 – 18.00 uur

Sea Life adres

Strandweg 13

2586 JK Den HaagWat is jouw ervaring met Sea Life?

Commentaren: 1
  • #1

    Levy van het Hek (dinsdag, 05 november 2019 07:38)

    Dagje naar Sea Life geweest. Hebben er ongeveer een uurtje rondgelopen en waren toen wel uitgekeken. Wel kun je een stempel krijgen bij het weggaan zodat je dezelfde dag nog eens terug kunt komen als je dat zou willen. Wij vonden vooral het aquarium waar je onderdoor liep erg mooi. En we hadden een leuke korting via jullie website, dank je wel.