Best Zoo korting 2019

Best Zoo korting logo

BestZOO korting voor een voordelig dagje uit naar de leukste dierentuin van Brabant? Dan zit je hier helemaal goed! Elke dag speuren we voor jullie het internet af naar de beste BestZOO korting die er op dit moment is! We doen dit voor jullie zodat je snel en overzichtelijk kunt zien welke BestZOO deals er op dit moment allemaal zijn. Je kunt hieronder alle BestZOO kortingen en aanbiedingen met elkaar vergelijk en zo kijken welke deal jou de meeste korting zal gaan opleveren!


Best Zoo hotel

Best Zoo i.c.m. hotel

Blijf een nachtje slapen en maak van jullie bezoek aan Best Zoo een mini vakantie! Vaak zijn er leuke kortingen te krijgen.Best Zoo korting actievandedag

Best Zoo korting Actievandedag

Wij werken graag samen met Actievandedag.nl omdat er vaak goede dierentuin kortingen online staan. Kijk snel of er nu een Best Zoo korting te krijgen is!Best Zoo korting in combinatie met hotel

Gaan jullie binnenkort een dagje naar Best Zoo? Combineer jullie dagje weg eens met een hotel in de buurt van Best Zoo.  Er zijn op dit moment verschillende aanbieders waar jullie voordelig een hotel kunnen boeken. Wat ook een groot voordeel van het boeken van een overnachting is dat jullie niet meer lang in de auto hoeven na jullie dagje uit

Best Zoo korting via NAPPAS

Je kunt nu een korting voor Best Zoo van 10% krijgen als je in het bezit bent van een NAPPAS. Met deze pas krijg je leuke kortingen op een aantal dierentuinen en nu dus ook op je entreekaarten van Best Zoo. Je mag met maximaal 4 personen gebruik maken van deze actie. Je moet de kaarten aan de kassa van de dierentuin kopen op vertoon van je NAPPAS. Vergeet deze dus niet mee te nemen, anders krijg je geen korting. 

Best Zoo korting door een abonnement

Best Zoo korting kun je ook pakken door een abonnement af te sluiten. Ga jij een aantal keer per jaar naar Best Zoo toe dan is het zeker de moeite waard om een abonnement aan te schaffen. Naast dat je een jaar lang onbeperkt een bezoek mag brengen aan Best Zoo, krijg je bij nog meer parken een leuke korting

Best Zoo korting via Jumbo

Elk jaar kun je bij de Jumbo sparen voor leuke kortingen op een aantal dierentuinen. Zo kun je ook sparen voor een leuke korting op een dagje Best Zoo. Je krijgt bij elke € 10,- aan boodschappen een actiemunt welke je kunt omwisselen voor een leuke korting. Hoe hoog deze korting zal zijn hangt af van de dag waarop je gaat en ook wanneer je de tickets besteld

Best ZOO korting grote groepen

Ben jij van plan om met een grote groep naar Best ZOO te komen? Dan krijg je een leuke korting voor de hele groep! Je zult dan € 8,25 per persoon betalen. Tevens zijn er leuke arrangementen welke je erbij kunt boeken om jullie bezoek helemaal af te maken! Wel graag even reserveren van tevoren.


Best ZOO

BestZoo is een dierentuin welke ligt in het sfeervolle en gastvrije Brabantse landschap. BestZOO vinden we een dierentuin welke geschikt is voor alle leeftijden! En dat is ook waarom deze dierentuin jaarlijks aardig wat bezoekers weet te trekken. Je kunt hier dieren zien die van over de hele wereld vandaan komen. Zo kun je hier een kijkje nemen bij de lynx, jaguars, ezels,  panters, alpaca’s en ook wonen er bij BestZOO een aantal verschillende vogelsoorten en apen. BestZOO beschikt ook over een leuke kinderboerderij waar je de dieren lekker kunt knuffelen of aaien. Ook is er een toffe speeltuin bij BestZOO waar de kinderen zich prima een uurtje kunnen vermaken terwijl jij geniet van een hapje en een drankje op het gezellige terras dat BestZOO voor je heeft.  Wat erg leuk is aan BestZOO is dat er dieren wonen die je in geen andere dierentuin in Nederland tegen zult komen. Je kunt bij BestZOO bijvoorbeeld een kijkje nemen bij de ijsvogels, de Jaguar en de wallaroes. Deze dieren zorgen ervoor dat BestZOO geen standaard dierentuin is. Pak nu snel de hoogste BestZOO korting en ga een lekker dagje uit in Brabant! BestZOO bestaat al sinds 1932 en dat is niet voor niks. Deze dierentuin is leuk en je voelt je er meer dan welkom. Het park is ooit begonnen onder de naam Vogel en Dierenpark "de Vleut"  en sinds 2003 zijn ze verder gegaan onder de naam BestZOO. 

BestZOO is een dierentuin die al een heleboel jaren bestaat. De deuren van deze dierentuin gingen voor het eerst open in 1932. Het dierenpark was toen geopend onder de naam Dierenpark De Vleut. Het park mocht toen eigenlijk nog niet de naam dierentuin dragen want er leefden toen alleen nog maar een paar exotische dieren. Langzaam aan kwam daar verandering in en breide BestZOO steeds meer uit. Sinds 2003 is de naam van dit dierenpark BestZOO. Er wonen momenteel zeker meer dan 70 verschillende soorten dieren bij BestZOO en het mag zich nu dan ook zeker weten een dierentuin noemen!

Wat erg fijn is aan een dierentuin als BestZOO is dat het niet zo een hele grote dierentuin is en daarom lekker overzichtelijk. Dit vinden we zelf erg fijn als je met wat kleinere kinderen de dierentuin zou willen gaan bezoeken. Je ziet de dieren van Best ZOO van vrij dichtbij en wat ook erg fijn is, is dat je ziet dat hier echt alles draait om het welzijn van de dieren. Dit zie je ook terug in het feit dat ze erg geprobeerd hebben om de natuurlijke leefomgeving na te boosten. Wist je al dat BestZOO meedoet een aan paar fokprogramma’s ? Dit is om omdat ze zich met liefde willen inzetten voor het behoud van een paar bijzondere diersoorten. Bij BestZOO zal iedereen zich snel thuis voelen en het is heerlijk om er op je gemak rond te lopen. Kijk goed om je heen en geniet van alles wat BestZOO voor jou heeft!

BestZOO is als je het ons vraagt de dierentuin van Brabant waar je geweest moet zijn. Iedereen die weleens in Brabant is geweest weet dat het er gezellig is. En dit zagen we ook terug tijdens ons bezoek aan BestZOO. Het personeel is hier erg vriendelijk en zijn zeker bereid om je wat uitleg te geven over de dieren die er wonen.  Loop dan ook gerust naar een medewerken van BestZOO toe als je een vraag hebt over de dieren die je ziet. Ze zullen je graag alles uitleggen! Wat ook erg leuk is, is dat er de afgelopen jaren een heleboel dieren geboren zijn bij BestZOO.

Best ZOO speeltuin

Wat ook erg leuk voor de kinderen is, is de vrij grote speeltuin die ze hebben bij BestZOO. Hier kunnen de kinderen even heerlijk spelen en kun jij genieten van een kopje koffie met iets lekker. Ook is er bij BestZOO een kinderboerderij. Dit vinden de kinderen vaak ook erg leuk om even te spelen. Vooral met mooi weer is dit de ideale plek om te zijn!

BestZOO en de vakantie

BestZOO bezoeken in de vakantieperiode is op zich best te doen qua drukte. Wat erg leuk is, is dat BestZOO juist tijdens de vakantie of tijdens de feestdagen wat leuke dingen extra heeft! BestZOO is natuurlijk altijd leuk om te bezoeken, maar tijdens deze dagen doen de medewerkers nog even extra hun best om er wat leuks van te maken. Als je bijvoorbeeld met Pasen naar Best Zoo zou gaan dan is er een leuke speurtocht en ga je tijdens de kerstdagen dan kun je er heerlijk knutselen! Het dierenpark is tijdens de feestdagen ook erg leuk aangekleed en je waant je helemaal in de kerstsfeer. Natuurlijk zijn deze dagen iets drukker dan de dagen die niet in de vakanties vallen, maar het is nog steeds prima te doen bij BestZOO.

BestZOO kinderfeestjes

Hebben jullie binnenkort iets te vieren en zijn jullie op zoek naar iets leuks om te doen voor een kinderfeestje? Ga dan met de kinderen naar BestZOO! Het is namelijk zo dat dit dierenpark erg geschikt is voor kinderen van verschillende leeftijden. BestZOO is een kleine en knusse dierentuin en daarom lekker overzichtelijk. Als je besluit om een kinderfeestje te vieren bij BestZOO dan kun je kiezen uit verschillende arrangementen. Je kunt op het moment van schrijven kiezen uit de volgende arrangementen bij BestZOO:

  • Lynxpakket 
  • Servalpakket            
  • Panterpakket              
  • Poemapakket       
  • Jungletocht

Best Zoo bezoeken tijdens een schoolvakantie

Willen jullie graag naar Best Zoo gaan tijdens een schoolvakantie? Dat moet je zeker doen, hou er alleen wel rekening mee dat het wat drukker dan normaal kan zijn. Dit hoeft uiteraard geen probleem te zijn als je je er goed op instelt. Wil jij liever niet op een drukke dag gaan? Ga dan op een doordeweekse dag buiten de schoolvakantie om.

Best ZOO en huisdieren

Huisdieren zijn bij Best ZOO helaas niet toegestaan. De enige honden die naar binnen mogen bij BestZOO zijn geleidehonden. Er mogen geen huisdieren binnenkomen omdat die gevaar kunnen brengen voor de dieren die wonen bij BestZOO. De dieren worden namelijk erg onrustig als er huisdieren rondlopen.

 

TIP: lees hier nog veel meer over Best Zoo!


Best ZOO adres

Broekdijk 15 

5681 PG Best

Let op: kom je met de auto? Parkeer dan op het parkeerterrein bij Toon Vertier.

Best ZOO openingstijden

Mei t/m  september: 9:30 - 18:00 

Oktober t/m April: 10:00 -17:00

Let op: van 1 november tot 1 maart is Best ZOO op doordeweekse dagen gesloten. In deze periode is Best ZOO alleen geopend in de weekenden en kerstvakantie, m.u.v. 25 december en 1 januari 2019.

Best ZOO entreeprijzen

Volwassenen (vanaf 12 jaar): € 11,50                                                                 
Kinderen (3 t/m 11 jaar): € 9,75
Kinderen (0 t/m 2 jaar): gratis


Deel hieronder jouw Best ZOO ervaring met ons.

Commentaren: 0