Molenwaard korting 2024

Molenwaard korting

Molenwaard tickets online kopen

Bij Molenwaard zelf kun je tickets ook online kopen Molenwaard korting Ticketveiling

Molenwaard korting via veiling

Je kunt bij Ticketveiling nu meebieden op entreekaarten van Avonturenboerderij Molenwaard.Molenwaard korting

Molenwaard vakantiepark in de veiling

Door mee te bieden in één van de veilingen bij Ticketveiling kunnen jullie zo heel voordelig op vakantie naar het nieuwe vakantiepark van Molenwaard!VOLG JIJ ONS AL OP SOCIAL MEDIA?


Molenwaard korting via de veiling

Een leuke Molenwaard korting kun je vaak ook pakken via een veiling. Je kunt hiervoor terecht bij Ticketveiling en bij VakantieVeilingen. Als deze kortingen actief zijn, dan zie je ze hier bovenaan de pagina staan met een directe link naar de korting. Je kunt hier kortingen pakken voor het vakantiepark, maar ook voor de Avonturenboerderij. Meebieden op een veiling van Molenwaard is gratis, maar als jij het winnende bod hebt ben je verplicht deze veiling ook echt af te nemen. Ook moet je even rekening houden met de administratiekosten die er vaak bij zullen komen. Er zijn ook dagen waarbij je deze niet hoeft te betalen, maar vaker betaal je ze wel. Deze komen dan nog bovenop het bedrag wat je op de Molenwaard veiling hebt geboden. 

 

Molenwaard korting via Tripper

Wil jij vandaag nog naar Molenwaard, en wil je de entreetickets direct hebben? Dan kun je het beste gebruik maken van de Molenwaard korting die je kunt krijgen bij Tripper. Het enige wat je moet doen is even naar de website gaan, aangeven hoeveel tickets je wilt en ze betalen. Na betaling krijg je de tickets direct in je mailbox. De Molenwaard korting die je hier krijgt, kan maar zo oplopen tot 44% per persoon! Zeker de moeite waard dus om even een kijkje te nemen.

Molenwaard Vakantiepark korting

Sinds kort hebben ze bij Molenwaard een gloednieuw vakantiepark waar jij kunt overnachten. Op slechts 10 minuten rijden van Avonturenboerderij Molenwaard kun je heerlijk uitrusten na een dagje pret. Je kunt overnachten in een lodge, een avonturentent, een chalet, een hooimijt en nog veel meer toffe accommodaties! En laten we nou ook een aantal leuke manieren hebben gevonden om korting te pakken voor het vakantiepark van Molenwaard. Je vindt deze kortingen bovenaan deze pagina. Bekijk hieronder een aantal van de leuke accommodaties die je kunt boeken. 

 

Molenwaard korting via de Jumbo

Doe jij je boodschappen bij de Jumbo? Dan kun je regelmatig sparen voor leuke kortingen voor Molenwaard. Je kunt tot maar liefst 58% korting krijgen. Hoe hoog jouw korting is, hangt ervan af op welke dag je gaat. Op rustige dagen krijg je meer korting dan op de drukke dagen, zoals het weekend. Op de drukke dagen ligt deze Molenwaard korting op het moment van schrijven rond de € 2,50 per persoon. Door boodschappen te doen, spaar jij punten. Deze punten lever je in om gebruik te maken van deze korting. 

Molenwaard korting via de ING

Ben jij klant van de ING bank? Dan kun je ook een leuke Molenwaard korting pakken via de ING. Hoe hoog deze korting is, hangt af van welke dag je wilt gaan. Op drukke dagen is deze kortingen lager dan op de rustige dagen. De korting die je kunt krijgen, varieert tussen de €5,- en de € 7,50 per persoon. Ook betaal je de administratiekosten van € 0,50 verplicht. 

Molenwaard korting Postcodeloterij

Als jij lid bent van de Postcodeloterij, dan kun jij een leuke Molenwaard korting halen uit de agenda die je elk jaar krijgt. Deze korting is leuk, je hoeft nog maar € 9,95 per ticket te betalen. Je mag maximaal 4 tickets kopen met deze korting. Dat is een korting van 42% per persoon. 

Molenwaard korting via de ANWB

Als klant van de ANWB krijg je een korting op je tickets voor Molenwaard die op kan lopen tot 30% per persoon. Hoe langer jij lid bent, hoe hoger je korting zal zijn. Je hebt bij het bestellen je lidmaatschapsnummer nodig, pak deze dus alvast bij de hand als je wilt gaan bestellen. Dit is een leuke korting, maar vaak is er wel een hogere Molenwaard korting te krijgen. Check dit dus even goed!

Avonturenboerderij Molenwaard

Bij Avonturenboerderij Molenwaard beleef jij het Hollandse landleven! Als jullie of de kinderen fan zijn  van koe melken, op een stoere tractor rijden zit je hier goed! Ook kun je bij Molenwaard varen in een bootje, mooie vogels kijken en paardrijden. Wat ook leuk is bij Molenwaard, is het wilgendoolhof. Lekker verdwalen! Natuurlijk kun je ook genieten van de shows van Fien en Teun. Dit vinden de kinderen altijd erg leuk. Dit is de plek als jij kinderen hebt dit graag dieren knuffelen, dit kan hier namelijk super goed. En laten we niet vergeten dat je hier je echte boerderijdiploma kunt behalen!

 

Naast dat de dieren super leuk zijn, leren de kinderen hier ook aardig wat. Is een tomaat nog een stuk fruit of toch een groente? Hoe legt een kip eigenlijk een ei? En hoe kan het toch dat bijen honing maken? Ze leren het allemaal bij Molenwaard! Een bezoekje is vooral geschikt voor alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 8 jaar. Neem ook zeker even een kijkje met ze bij de speelplek met waterwerken, waar ze op een actieve wijze de werking van het water leren kennen. 

 

Fien en Teun

Als we aan Molenwaard denken, dan denken we aan Fien en Teun. Deze broer en zus ken je vast wel van RTL Telekids, maar ze zijn ook het gezicht van Avonturenboerderij Molenwaard. Ga op de foto met ze en bekijk ook zeker de show die ze geven. Fien en Teun krijgen ook regelmatig bijzondere gasten op bezoektijdens de themamaanden, zoals Peppa Pig en Kikker.

 

Adres Molenwaard

Wilgenweg 3
2964 AM Groot-Ammers

Entreeprijs Molenwaard

Kinderen tot 2 jaar hebben gratis toegang. Daarna betaal je voor kinderen en volwassenen € 16,95. Reserveren is verplicht!

 


Meer over de auteur Nicole


Deel hier jouw ervaring met Molenwaard met ons!

Commentaren: 0