Avifauna kaarten met korting scoren

Avifauna korting pak je via Kortingkaartjesdierentuin.nl zodat je lekker voordelig een dagje uit kunt gaan tussen de vogels! We zoeken elke dag online naar de hoogste Avifauna korting zodat jullie lekker voordelig een dagje naar de dierentuin kunnen. Hieronder zie je alle actuele Avifauna kortingen staan. Je kunt het beste even alle kortingen vergelijken en dan de beste deal pakken. Welke deal het beste is voor jou ligt aan verschillende dingen. Bekijk hieronder de deals en we wensen je alvast veel plezier bij Avifauna. Wat ook een bijkomend voordeel is van online je entreekaart kopen, is dat je de rij bij de kassa alvast kunt overslaan. Avifauna is door de ANWB genomineerd tot leukste dagje uit!


Avifauna korting pre sale voorjaar

Avifauna 32% korting

Koop nu voordelig je Avifauna entreekaarten! De tickets zijn nu extra lang geldig , namelijk t/m 31 oktober 2020. Je krijgt nu maar liefst 32% korting op je tickets via onderstaande button en je kunt gebruik maken van de 100% aankoopgarantie.Avifauna korting veiling

Avifauna kaarten via een veiling

Avifauna korting kun je ook pakken door mee te gaan bieden in een veiling. De kortingen zien we regelmatig oplopen tot wel 70% korting per persoon.avifauna korting ticketveiling

Avifauna in de veiling

Avifauna is regelmatig in de veiling bij Ticketveiling. Ga snel meebieden, en pak je tickets wel heel goedkoop!Avifauna korting actievandedag

Avifauna korting Actievandedag

Avifauna korting kun je heel vaak pakken bij Actievandedag. Kijk snel of er op dit moment een goede korting te pakken is!Avifauna hotel

Avifauna met hotel boeken

Maak van jullie dagje Avifauna een mini vakantie door een hotel te boeken in de buurt. Er is zelfs een hotel op loopafstand!Kaarten scoren via Ticketveiling

Avifauna korting pakken door mee te bieden in een veiling. Dit is een erg goede en betrouwbare manier om korting te pakken op een dagje Avifauna. We zien de kortingen bij de veilingen regelmatig oplopen tot wel 50% korting per persoon! Dat is erg veel voor een Avifauna deal. Op dit moment kun je meebieden op 2 of 4 entreekaarten voor Avifauna. Je kunt dus zelf bepalen met hoeveel mensen jullie willen gaan. Hou er ook rekening mee dat er bij deze Avifauna veiling nog € 5,- administratiekosten komen. Op sommige dagen betaal je geen € 5,- extra! Dit zijn speciale actiedagen bij Ticketveiling. Bekijk de veiling van Avifauna.

Avifauna in combinatie met overnachting

Zouden jullie graag een nachtje blijven slapen na jullie dagje Avifauna? Dit kan, want naast Avifauna ligt Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn. Je zou dit hotel kunnen boeken, maar in de buurt liggen nog meer leuke hotels welke de moeite waard zijn om te boeken. Boek een hotel en maak jullie dagje uit naar Avifauna helemaal compleet! Bijkomend voordeel is dat je niet lang meer in de auto hoeft te zitten na jullie dagje uit. Maak van jullie dagje uit een minivakantie en breng ook eens een bezoek aan de mooie steden die in de buurt van dit dierenpark liggen. Je kunt er heerlijk shoppen en lekker eten!

Ben jij ANWB lid? Koop dan voordelig je entreekaarten

Avifauna korting pakken als je lid bent van de ANWB is een goede optie als je op zoekt bent naar een goede deal voor Avifauna. Je krijgt nu namelijk een leuke korting als je lid bent van de ANWB. Het nadeel van deze deal is, is dat je echt lid moet zijn van de ANWB. Bij het bestellen van de entreekaarten moet je namelijk je lidmaatschapsnummer invullen. We adviseren ook altijd om even goed te kijken of deze deal ook echt wel de beste deal is op dit moment voor Avifauna. Je kunt deze korting alleen gebruiken door te tickets online te bestellen. Je kunt bij de kassa zelf geen korting meer krijgen met je ANWB pas.

Avifauna kaarten via het WNF

Ben je lid van het WNF? Dan kun jij een Avifauna korting krijgen via het WNF. Het is namelijk zo dat als je een Ranger bent je een toffe Avifauna korting krijgt. Deze korting is zelfs aardig hoog! Op het moment van schrijven krijg je namelijk € 7,50 korting! Het enige nadeel van deze deal is dat je echt lid moet zijn van het WNF. Als je gaat en je wilt van deze korting gebruik maken, vergeet dan niet om je lidmaatschapsnummer en de bon uit het rangerboekje mee te nemen naar de kassa. Neem je dit niet mee, krijg je geen korting!

Avifauna korting via de Postcodeloterij

Avifauna korting kun je ook uit de voordeelagenda halen. Als je lid bent van de Postcodeloterij dan krijg je namelijk elk jaar een voordeelagenda in de brievenbus. Hier zitten veel kortingsbonnen in voor een dagje uit en nu zit er ook eentje in voor een dagje Avifauna. Op het moment van schrijven krijg je maar liefst € 5,- korting per persoon. Let wel even op of dit ook echt de hoogste Avifauna korting op dit moment is! Je kunt deze korting niet online gebruiken. Je moet met het bonnetje uit de agenda naar de kassa en daar kun je dan je tickets afrekenen met een leuke korting. Ben je geen lid van de Postcodeloterij? Kijk dan snel of je misschien een andere korting kunt gebruiken en alsnog voordelig naar Avifauna kan.

Avifauna

Avifauna ligt in Alphen aan Den Rijn en is prima te bereiken. Vanaf de snelweg ben je er namelijk zo. Avifauna is een vogelpark welke vrij groot opgezet is en waar je heerlijk doorheen kunt wandelen. Elke dag zijn er mooie shows waar je van kunt genieten en ook kun je er een lekker hapje eten op je gemak. Eigenlijk is het zo dat Avifauna één van de bekendere vogelparken op de wereld is. In veel landen is Avifauna bekend. Als je een dagje bij Avifauna bent kunnen de kinderen ook lekker spelen in één  van de speeltuinen die je vindt bij Avifauna. En sinds kort kun je er zelfs ook een rondvaart doen. Erg leuk! Deze rondvaart gaat door Het groene hart van Zuid-Holland. Je kunt bij Avifauna heel veel vogels zien en wist je dat je er zelfs ook zou kunnen slapen als je dat zou willen? Parkeren is gratis bij Avifauna. Naast het kijken naar de vogels kun je er nog veel meer doen. Zo kun je er bijvoorbeeld ook de Lori's voeren. Loop op je gemak door de Filipijnen halen en geniet van alles wat je om je heen ziet. Het vogelpark is opgedeeld in verschillende delen. Zo heb je er Nubuso en het Cubaans brakwatermoeras. Vergeet niet om een kijkje te gaan nemen bij de roofvogelshow als je bij Avifauna bent. Zelf vonden wij deze erg leuk om te zien!  Kijk bij de entree van het park even hoe laat de show die dag is. Komen jullie naar Avifauna met een peuter? Dan zit je ook goed. Er is namelijk een echte peuterhoek. De kleintjes kunnen hier even heerlijk spelen terwijl jij als ouder op je gemak een kopje koffie of thee drinkt. Is het een dag wat minder lekker weer als jullie gaan? Dat maakt bij Avifauna helemaal niks uit! Neem dan gewoon een kijkje bij het spookhuis, de botsauto’s of bij de draaimolen. Veel mensen kennen Avifauna vanwege de mooie Flamingo's. Maar wist je dat Avifauna ook de volgende vogels heeft? De blauwgele ara, roze pelikaan, stellers zeearend, regenboog Lori, Amerikaanse zeearend, Lapland uil, Kolibrie, Humboldt pinguïn en nog veel meer! Zeker de moeite waard!

Avifauna heeft enkele leuke activiteiten die we graag aan jullie willen uitleggen want ze zijn erg leuk. Je ziet ze hieronder:

 • Lori's voeren

Dit vinden we zo leuk om te doen als we bij Avifauna zijn. Je kunt tegen een kleine betaling bij Avifauna de Loris'voeren. Je doet dit in de Australische Lori Landing! Avifauna heeft hier iets super gaaf van gemaakt dus je moet er echt even gaan kijken als je er bent. Wat je hier ziet zijn grote kolonie lori's omringd door mooie palmbomen, heuvels en rotsen. Wat een leuk detail is, is dat je even goed moet kijken naar de Lori's met de minste veren. Deze worden namelijk heel erg veel geknuffeld door de andere vogels!

 • Oosterse tuin

Bij Avifauna hebben ze een mooie Oosterse tuin. Je waant je hier werkelijk in China als je hier even op je gemak rond loopt. Overal om je heen zie je Mantsjoerije kraanvogels, mandarijneenden en ook is er een vrolijke groep van vier rode panda's. Als je in de Oosterse tuin bent moet je even op de vlonders gaan staan. Zo zie je ze van heel dichtbij. 

 • Tropenhal

Dit is tof! Als je bij Avifauna bent kun je een wandeling maken door de tropische jungle. Hier moet je goed om je heen kijken want de vogels vliegen hier los en kunnen overal verstopt liggen. In de jungle wonen vogels die alleen voorkomen op de Filipijnen. 

 • Madagaskargebied

Het Madagaskargebied bij Avifauna is ook zeker de moeite waard om doorheen te lopen. Als je hier loopt dan loop je tussen de echte dieren door. Je ziet hier Afrikaanse vogels zoals kraanvogels en parelhoenders. Verder zie je er ook ringstaartmaki's, kroonmaki's en rode vari's.

 •  vogeldemonstratie

Als jij van vogels houdt dan moet je naar de vogelshow.Je ziet en leert hier werkelijk van alles over vogels. Ook zul je een aantal vogels zien en hun gedrag dat ze vertonen in de natuur. Bij Avifauna kun je naar verschillende shows kijken dus zorg dat je ze allemaal ziet tijdens je bezoek.

Avifauna openingstijden 

Avifauna Vogelpark en speeltuin: dagelijks 09:00 tot 18:00

Avifauna speeltuin

Komen jullie met kinderen naar Avifauna? Dat is erg leuk want er is namelijk een mooie speeltuin waar de kinderen tijdens het bezoek even lekker in kunnen spelen. De speeltuin is vrij groot en heeft lekker veel veel speeltoestellen en (elektrische) attracties. Zo kunnen de kinderen klauteren door het woestijngebied en kunnen ze uren spelen op het jungle-eiland. Hier vind je attracties zoals graafmachines, mini-auto's en er is een megatrampoline! Ook is er een jungle-rivier waar de kinderen in bootjes kunnen varen, neem dus droge kleding mee! Is het weer wat minder tijdens jullie bezoek aan Avifauna? Geen probleem! In de speeltuin is een stuk overdekt en daar vind je de  de botsauto's, het spookhuis en er is een draaimolen. Genoeg te doen dus voor jong en oud!

Avifauna bezoeken in de schoolvakantie

Avifauna bezoeken tijdens een schoolvakantie kun je prima doen. Hou er alleen wel rekening mee dat het op sommige momenten wat drukker kan zijn in het vogelpark. Hier zul je niet heel veel last van hebben omdat Avifauna vrij groot is opgezet. Wat vaak erg leuk is, is dat er leuke extra's te doen zijn tijdens de schoolvakantie.

Avifauna abonnement

Ga je regelmatig naar Avifauna? Denk er dan eens over om een abonnement aan te schaffen. Hierboven staan vaak goede kortingen waar je gebruik van kunt maken, maar als je een paar keer jaar naar Avifauna gaat is het wellicht slim om een abonnement aan te schaffen. Zo kun je een jaar lang onbeperkt naar Avifauna en profiteer je ook nog eens van vele leuke extra's.

Avifauna belevenissen

Je kunt regelmatig deelnemen aan verschillende belevenissen bij Avifauna. Op het moment van schrijven kun je deelnemen aan "voer de lori's" Je kunt dit doen in de Australische Lori Landing van Avifauna elke dag van  10:30 tot 17:30

Avifauna is goed toegankelijk voor mindervaliden. In elk restaurant vind je een invalidentoiletten en er zijn "slecht ter been' stoelen te huur voor € 1,00

TIP: nog meer weten over Avifauna? Kijk dan hier!


Avifauna adres

Hoorn 65

2404 HG Alphen aan den Rijn

T. 0172487575

Parkeren is gratis bij Avifauna.

 

Avifauna prijzen t/m 31 maart 2020

 • 0 t/m 2 jaar    gratis
 • 3 t/m 12 jaar   € 8,25
 • Vanaf 13 jaar  € 9,-
 • rolstoelbegeleiders krijgen 50% korting

Wat is jouw ervaring met Avifauna?

Commentaren: 3
 • #3

  Liesbeth (donderdag, 23 januari 2020 17:46)

  Mijn partner en ik hebben onlangs een bezoek gebracht aan Avifauna. We hadden kortingkaartjes en wilden het park wel een zien. Het is ruim opgezet, horeca is prima en de voorzieningen zijn ook oké. Er staat een hotel voor het park waar je eventueel zou kunnen overnachten.

 • #2

  A. vd Ven (woensdag, 25 september 2019 18:14)

  Avifauna vinden wij een ruim opgezet park. Hier kun je je best een halve dag vermaken. De show was leuk en vonden onze kinderen geweldig! Eten in het restaurant was prima. Wij hebben hier ooit een keer een feest gehad van onze oma. Toek was alles ook prima geregeld. Je moet wel van vogels houden, anders is er hier niet veel aan voor je.

 • #1

  Lisette (zondag, 22 september 2019 10:58)

  We zijn met onze kinderen naar Avifauna geweest. We zagen de korting op jullie website dus hebben de gok gewaagd. We vonden het een super leuk park! Al waren onze kinderen soms wel bang voor de vogels. Dus als we nog een keer zouden gaan dan slaan we de voiere over. Restaurant was goed en de toiletten enzv waren goed schoon.