Air Miles inwisselen
25. mei 2020
Wil jij je Air Miles inwisselen? Lees dan hier hoe je dat het beste kunt doen!

25. mei 2020
Apenheul tickets nodig? Dan zit je hier goed! Bekijk snel hoe je voordelig aan je tickets kunt komen!

23. mei 2020
Ben jij benieuwd of je Air Miles kunt inleveren voor korting op een dagje Burgers’ Zoo? Heb jij een tijd lang Air Miles gespaard, zodat je voordelig een dagje weg kunt gaan? Dan heb je geluk! Je kunt namelijk zeker een dagje naar de dierentuin als je goed gespaard hebt. Je kunt sparen bij de boodschappen en bij het tanken. We zien dat sparen met Air Miles redelijk veel voorkomt. En dat snappen we! Een dagje weg is vaak een aardige uitgave, en op deze manier kun je aardig wat korting op je...

Heropening dierentuin
08. mei 2020
We zijn blij! De dierentuinen zullen de komende weken weer langzaam aan de deuren gaan openen. Sommige doen dit alleen voor abonnees, anderen voor iedereen. Lees even verder als je precies wilt weten hoe het zit! Alle dierentuinen moeten een plan hebben waarin staat hoe ze het willen gaan aanpakken.

15. april 2020
Koop nu je dierentuin tickets, ze zijn extra lang geldig!

30. maart 2020
Moet je nu nou nog entreekaarten kopen, of juist even niet? Lees het hier!

16. maart 2020
Alle dierentuinen zijn gesloten nu het coronavirus ook in Nederland is.

17. februari 2020
Bezoek in de krokusvakantie eens de dierentuin! Er staan weer aardig wat leuke kortingen online waar je gebruik van kunt maken.

23. januari 2020
Breng een bezoek aan de dierentuin als de scholen eind januari twee dagen gaan staken. Een aantal dierentuinen zijn gewoon open, en deels overdekt. We zullen je vertellen welke dierentuin je het beste kunt bezoeken tijdens deze dagen.

22. januari 2020
Poep & ZOO is ook dit jaar weer te bezoeken in de voorjaarsvakantie. Duik je neus in een drol en kom er alles over te weten! Van 15 februari t/m 1 maart 2020 kun je eens een kijkje nemen bij alles wat met poep te maken heeft!

Meer weergeven