03. februari 2021
Helaas moeten de deuren van de dierentuinen nog langer dicht, tot 2 maart. Help jij ze door te doneren?

Dierentuinen dicht, maar toch korting pakken!
27. januari 2021
Helaas moeten de dierentuinen de deuren tot in ieder geval 9 februari gesloten houden. Dit wil echter niet zeggen dat er op dit moment geen korting te krijgen is op jouw entreekaarten! Je kunt namelijk aardig wat korting krijgen op het moment van schrijven. Dat is mooi meegenomen, voor als we zo meteen weer mogen genieten van alle dieren!

01. december 2020
De kerstvakantie komt er alweer bijna aan, en waar we vorig jaar gewoon naar de dierentuin konden gaan, moeten we nu wel even nadenken over een aantal dingen. Maar daar zijn wij voor, we delen graag een aantal punten waar je rekening mee moet houden. Ook vertellen we je of er een leuke korting is te krijgen op jouw dierentuin tickets!

04. oktober 2020
Ben je op zoek naar een korting voor een dagje dierentuin in het najaar? Dan zit je goed! We hebben namelijk twee erg goede deals voor jou gevonden op de website van de Albert Heijn. Deze deals zijn voor de Apenheul en voor Wildlands. Twee erg populaire dierentuinen welke zeker de moeite waard zijn om te bezoeken!

18. augustus 2020
In het noorden van Nederland zijn de scholen weer begonnen, en voor het zuiden van ons land begint school volgende week weer. Maar het midden van ons land heeft nog meer dan een weekje vakantie! Ben jij van plan om er nog een dagje op uit te gaan? Kijk snel bij de deals hieronder of er op dit moment een korting te pakken is!

05. augustus 2020
Het is zomervakantie in Nederland, en de meeste mensen kiezen er voor om lekker in Nederland te blijven i.v.m. het coronavirus. Zijn jullie op zoek naar een leuk uitje voor deze zomervakantie? Neem dan snel een kijkje bij de korting die we hebben gevonden van de Apenheul!

14. juli 2020
Een deel van Nederland is al lekker van de zomervakantie aan het genieten, en de rest heeft bijna zomervakantie. Om ons heen horen we dat er toch aardig wat mensen lekker inNederlandblijvenditjaar,en dan is het leuk om lekker dagjes weg te gaan. En laten wij nou net een aantal erg leuke deals voor je hebben gevonden! Lees snel verder als je op zoek bent naar eenleukkorting. Let wel op: tegenwoordig moet je eigenlijk overal een tijdslot reserveren voordat je gaat. Kijk hier dus even goed naar!

Apenheul in de korting
05. juli 2020
Yes, er zijn eindelijk weer een aantal manieren om aan een leuke korting te komen voor jouw tickets van de Apenheul. We zullen hieronder twee manieren omschrijven zodat jij snel en voordelig naar het park kunt gaan.

Leeuw in dierenpark rhenen
17. juni 2020
We kennen het allemaal, Dierenpark Rhenen. Ook wel Ouwehands Dierenpark genoemd. Dit mooie park ligt tussen de bossen, in een prachtige omgeving. We gaan je op deze pagina van alles vertellen over deze mooie dierentuin! Ben jij op zoek naar een korting voor dit park? Kijk dan hier!

16. juni 2020
Op zoek naar een korting voor de Apenheul via het Kruidvat? Lees dan snel verder.

Meer weergeven