Dierentuin korting tijdens corona
14. januari 2022
Helaas hebben we vanavond te horen gekregen dat de dierentuinen vanwege de corona maatregelen nog even dicht moeten blijven. Onwijs balen, want naar onze mening kun je gewoon veilig rondlopen in de dierentuin op dit moment, als je je aan de regels van het park zult houden. Laten we hopen dat de dierentuinen snel weer open mogen, zodat wij weer kunnen genieten van alle mooie dieren die te zien zijn!

Ouwehands Dierenpark kerstvakantie
16. december 2021
Kom deze kerstvakantie genieten van de reuzenpanda's Xing Ya, Wu Wen en de kleine Fan Xing. Of van de lieve kleine Afrikaanse olifant Bumi, de stoere ijsberen en vergeet zeker de bonobo's niet! Door het hele dierenpark heen staan mooie kleurrijke lichtobjecten en er is een wonderlijke muzikale wintershow: 'De magie van het bos'. Vergeet niet je korting te claimen via onderstaande button!

15. december 2021
Bij Etos kun je weer leuke kortingen krijgen op een dagje dierentuin. Ook kun je er een leuke korting voor Aviodrome krijgen, maar daar gaan we verder niet op in omdat deze site over kortingen voor dierentuinen gaat. Ben jij benieuwd hoeveel korting op jouw tickets je kunt krijgen? We gaan het je hieronder allemaal vertellen!

27. november 2021
Na aanvang van de persconferentie, moeten alle dierentuinen in Nederland om 17:00 de deuren sluiten. Het is dus slim om hier rekening mee te houden als je van plan bent te gaan.

20. november 2021
Black Friday komt er bijna weer aan, en het Dolfinarium heeft nu al een te gekke korting voor jullie online staan! Je kunt nu een ticket kopen voor maar € 12,99. Je krijgt met deze deal dus maar liefst 53% korting! Je kunt nu dus wel heel voordelig jouw tickets kopen voor het nieuwe seizoen!

Dierentuin kerstvakantie 2021
18. november 2021
LET OP: aangezien de Corona maatregelen zijn verscherpt, is dit artikel niet meer actueel! De kerstvakantie 2021 komt er alweer bijna aan, en aangezien we helaas nog steeds met corona te maken hebben, moeten we wel even nadenken over een aantal dingen. Maar daar zijn wij voor, we delen graag een aantal punten waar je rekening mee moet houden. Ook vertellen we je of er een leuke korting is te krijgen op jouw dierentuin tickets, en wat er allemaal in de dierentuinen te doen is!

Wildnights emmen
16. november 2021
LET OP: vanwege de coronamaatregelen is er besloten dit jaar geen WILDnights te houden bij Wildlands. Wel zal het park op sommige plekken in kerstsferen zijn. De WILDnights gaan weer van start bij Wildlands Emmen! In de kerstvakantie kun je hier genieten van mystieke avonturen, het warme kampvuur, een sprookjesachtige park en een toffe avondexpeditie! Kom struinen door het park terwijl het al lekker donker is!

Ouwehands LIGHTNIGHTS 'MAGIC FOREST'
16. november 2021
LET OP: dit evenement is vanwege de coronamaatregelen voorlopig uitgesteld! Dit jaar kun je bij Ouwehands Dierenpark van 10 december t/m 19 februari van 17.30 uur tot 21.00 uur genieten van de LIGHTNIGHTS 'MAGIC FOREST' Een geweldig uitje voor in de periode rondom én in de kerstvakantie zelf, genieten van alle mooie lichtjes die je ziet als de zon is ondergegaan. Je kunt op dit moment op 2 plekken je tickets kopen. Bij Social Deal krijg je een dikke korting van 31%, maar kun je niet elke dag...

corona dierentuin
14. november 2021
Ben jij van plan om één deze dagen een dierentuin te bezoeken? Dan is het slim dat je goed weet dat de regels zijn omtrent Corona. Zo sta je niet voor verrassingen, en kun je gewoon genieten van jullie dagje weg. LET OP: we adviseren om altijd de website van de Rijksoverheid te bezoeken voordat je naar een dierentuin gaat. Hier staat namelijk de meest actuele informatie op! Dit artikel is geschreven op 14/11 en de regels kunnen zomaar ineens weer veranderen. Ga naar de website van...

Warme Winteravonden DierenPark Amersfoort
11. november 2021
Yes, na 2 jaar is het weer zover: de super gezellige Warme Winterweken van DierenPark Amersfoort in de kerstvakantie! Kom jij ook genieten met elkaar? De sfeer is top, het is er gezellig en je krijgt helemaal dat kerstgevoel te pakken tijdens dit uitje! Hou ons in de gaten via onze socials voor eventueel een leuke korting op jouw tickets.

Meer weergeven