Apenheul seizoenkaart
07. september 2021
Gaan jullie regelmatig naar de Apenheul? Dan kan een seizoenkaart een goede investering zijn! Lees hier waarom!

20. augustus 2021
Deze dierentuin vind je in Arnhem, en geeft jou een dagje weg om nooit te vergeten! In dit dierenpark is zoveel te doen, dat je wellicht niet eens genoeg hebt aan één dagje! Je kunt er een wandeling maken door de Burgers’ Bush of een kijken nemen bij de Burgers’ Ocean. Allemaal prachtige plekken die de moeite waard zijn om te bezoeken. Vergeet je fotocamera niet mee te nemen, je kunt er gegarandeerd mooie foto’s maken!

16. augustus 2021
We zitten in het midden van de zomervakantie. We hebben mooi weer gehad, maar ook dagen met regen gehad. Helaas zal het de komende dagen niet heel erg lekker weer worden in Nederland, tijd dus om de leukste dierentuin kortingen op een rij te zetten! De dierentuin is namelijk een perfect uitje voor als het wat minder lekker weer is. Er zijn een aantal dierentuinen welke gedeeltelijk overdekt zijn.

Wildlands korting via Hema
29. juli 2021
Wildlands is dé dierentuin van omgeving Drenthe! In dit park is zoveel te doen, dat je eigenlijk aan één dag niet genoeg zult hebben. Denk aan die mooie dieren, maar ook aan de Achtbaan die ze er hebben.

29. juli 2021
DierenPark Amersfoort heeft de mogelijkheid om live mee te kijken bij de dieren via een webcam. Hoe leuk is dat! Zo hoef jij nooit meer een moment te missen, en kun je altijd een kijkje bij jouw favoriete dieren nemen! Ga naar de webcams van DierenPark Amersfoort.

Burgers' Zoo korting Social Deal
28. juli 2021
Tegenwoordig is Social Deal eigenlijk niet meer weg te denken uit de websites met kortingen voor dagjes weg, en laten ze nou ook regelmatig een deal online hebben staan voor Burgers' Zoo! Helaas hebben ze dit niet het hele jaar door, dus het beste kun je het direct even checken via onderstaande button, dan weet je direct waar je aan toe bent.

27. juli 2021
De dierentuinen zijn gelukkig weer open, en er zijn aardig wat leuke kortingen welke jij kunt gebruiken! De dierentuinen die kortingen geven, zitten door het hele land. Van grote dierentuinen zoals Ouwehands Dierenpark tot de wat kleinere dierentuinen zoals Zoo Veldhoven. Allemaal hebben ze leuke deals waar jij gebruik van kunt maken. En laat dit nou net goed uitkomen, zo middenin de zomervakantie! LET OP: Vergeet niet te reserveren voordat je naar een dierentuin gaat. Dit is nu verplicht!

03. februari 2021
Helaas moeten de deuren van de dierentuinen nog langer dicht, tot 2 maart. Help jij ze door te doneren?

Dierentuinen dicht, maar toch korting pakken!
27. januari 2021
Helaas moeten de dierentuinen de deuren tot in ieder geval 9 februari gesloten houden. Dit wil echter niet zeggen dat er op dit moment geen korting te krijgen is op jouw entreekaarten! Je kunt namelijk aardig wat korting krijgen op het moment van schrijven. Dat is mooi meegenomen, voor als we zo meteen weer mogen genieten van alle dieren!

Dierentuin korting postcodeloterij 2021
01. december 2020
Dierentuin korting pak je via de Postcodeloterij agenda.

Meer weergeven