16. december 2022
Maak deze kerst uw dagje uit met het gezin een beetje specialer met een uitstapje naar de dierentuin! Vier de feestdagen omringd door unieke dieren in het wild, geniet van seizoensgebonden hapjes en drankjes en neem deel aan leuke activiteiten. De meeste dierentuinen organiseren rondom de kerstdagen vaak leuke extra’s! De dierentuinen zullen tijdens de feestdagen vol kerstsfeer zijn. Maak foto's met de kerstman voor een speciale herinnering, verken de winterwonderland-speeltuin compleet met...

05. december 2022
De kerstvakantie is de perfecte tijd om te ontdekken wat DierenPark Amersfoort allemaal te bieden heeft. Deze wereldberoemde dierentuin, gelegen in de Nederlandse stad Amersfoort, biedt bezoekers een unieke ervaring tijdens de Warme Winteravonden. DierenPark Amersfoort biedt een spannende en leerzame omgeving voor jong en oud.
Wildnights emmen
03. december 2022
De WILDnights gaan weer van start bij Wildlands Emmen! In de kerstvakantie kun je hier genieten van mystieke avonturen, het warme kampvuur, een sprookjesachtige park en een toffe avondexpeditie! Kom struinen door het park terwijl het al lekker donker is!


24. november 2022
De kerstvakantie komt er weer aan! En gelukkig is het dit jaar weer als vanouds, de dierentuinen zijn open onder normale omstandigheden. En dan is het natuurlijk super leuk om een bezoekje te brengen aan één van de dierentuinen die Nederland rijk is. Heb jij een favoriete dierentuin? Of maakt het je niet uit? We willen in ieder geval een aantal zeer goede kortingen met je delen. Zo kun jij lekker voordelig een dagje weg aankomende kerstvakantie!

26. oktober 2022
Wat een leuks nieuws! Ouwehands Dierenpark krijgt na de zomer van 2023 als eerste dierentuin van Nederland een koalaverblijf. Nog een reden om een bezoekje te brengen aan deze dierentuin in midden Nederland!

Dierentuin bezoeken in de winter
22. oktober 2022
Bezoek eens een dierentuin in de winter. Een aantal dierentuinen zijn grotendeels overdekt!

06. oktober 2022
Bij Ouwehands Dierenpark kun je nu terecht voor een wel heel erg leuk uitje: het light festival. Ook wel de Light Nights genoemd! Kom langs, en laat je betoveren door alle mooie lichtobjecten en voel de toffe sfeer die er hangt.

Ouwehands Dierenpark Light Nights
19. september 2022
Als jij op zoekt bent naar een bijzonder dagje weg, dan moet je eens een kijkje nemen bij Light Nights in Ouwehands Dierenpark. Zodra de dieren gaan slapen en het donker wordt, dan komt er bij Ouwehands een magische waterwereld tot leven! Dit lichtspektakel is geschikt voor jong en oud, en een onwijs leuk uitje!

Ah dagje uit
08. september 2022
Wat een te gekke actie van de AH. Jij krijgt nu bij heel veel dagjes uit (ruim 300) het 2e kaartje helemaal gratis! Iedereen die wel eens een dagje uit gaat weet dat dit niet bepaald goedkoop is. Dit is dan ook de reden dat wij jou graag meer vertellen over deze toffe actie van de Albert Heijn: de AH 2e kaartje gratis deal. Lees snel verder en ontdek hoe jij aan het AH 2e kaartje gratis kunt komen.

Meer weergeven