23. januari 2020
Breng een bezoek aan de dierentuin als de scholen eind januari twee dagen gaan staken. Een aantal dierentuinen zijn gewoon open, en deels overdekt. We zullen je vertellen welke dierentuin je het beste kunt bezoeken tijdens deze dagen.

22. januari 2020
Poep & ZOO is ook dit jaar weer te bezoeken in de voorjaarsvakantie. Duik je neus in een drol en kom er alles over te weten! Van 15 februari t/m 1 maart 2020 kun je eens een kijkje nemen bij alles wat met poep te maken heeft!

21. december 2019
Heb jij de bekende Jumbo munten gespaard en heb je er nog een paar liggen thuis? Dan moet je snel zijn! Je kunt de munten namelijk inleveren tot 05-01-2020. Je kon dit jaar in de meiden april en mei sparen voor de jumbo munten. Bij elke € 10,- aan boodschappen kreeg je een munt. Met deze munten kun je een fikse korting pakken op een aantaldierentuinen!Het was zeker de moeite waard om je boodschappen bijde Jumbo te doen, zodat je munten kon scoren voor korting. Sparen kan niet meer, maar je...

26. november 2019
Bezoek de dierentuin deze kerstvakantie. Een aantal dierentuinen hebben leuke extra's deze kerstvakantie! Lees er hier alles over.

26. november 2019
DierenPark Amersfoort viert met jou samen de kerstvakantie! Lees hier wat er voor leuks te doen is!

26. november 2019
Kom naar de Warme Winteravonden van DierenPark Amersfoort!

22. november 2019
Kom in de kerstvakantie naar het Dolfinarium en geniet van het park in winterse sferen!

20. november 2019
Breng een bezoek aan Wildlands deze kerstvakantie en geniet van de Wildights.

05. november 2019
6 november zullen er weer een heleboel leraren gaan staken. Bekijk hier wat je voordelig kunt gaan doen!

31. oktober 2019
De er-op-uit kortingen van Eurosparen in de winter staan weer online! De deals van de afgelopen zomermaanden hebben ze ingeruild voor leuke kortingen op dagjes uit in de winter! Je krijgt nu leuke kortingen die op kunnen lopen tot wel 70% op verschillende entreekaarten. Ga lekker voordelig een dagje naar de dierentuin!

Meer weergeven