Dierenpark Zie ZOO korting 2019

Dierenpark Zie ZOO korting

Korting Dierenpark Zie-ZOO nodig? Lees dan snel verder! We zoeken elke dag het hele internet af om voor jou de beste Dierenpark Zie-ZOO kortingen te vinden. Als je regelmatig een bezoekje aan onze website brengt om een korting te pakken dan weet je dat er regelmatig erg hoge kortingen te krijgen zijn voor een dagje dierentuin. En dus ook voor Dierenpark Zie- ZOO. De kortingen kunnen elke dag verschillen dus we adviseren je dan ook om ons in de gaten te houden! Zo weet je zeker dat je geen enkele Dierenpark Zie-ZOO korting mist. Regelmatig zien we deals voorbij komen van wel 50% dus het is zeker de moeite waard om even een kijkje hieronder te nemen voordat je naar Dierenpark Zie-ZOO gaat.


Dierenpark Zie ZOO korting Tripper

Dierenpark Zie-ZOO korting Tripper

Dierenpark Zie- Zoo korting van 37% kun je nu krijgen bij Tripper.nl. Dat is een korting van € 4,45 per persoon!Derenpark Zie-ZOO korting actievandedag

Dierenpark Zie-ZOO korting € 4,50

Bij Actievandedag kun je een korting pakken van € 4,50 per persoon voor Dierenpark Zie-ZOO.Dierenpark Zie-ZOO korting ticketveiling

Dierenpark Zie-ZOO korting veiling

Meebieden op een veiling voor Dierenpark Zie-ZOO is makkelijk en betrouwbaar. De tickets krijg je direct na betaling in je mailbox!Dierenpark Zie-ZOO korting hotel

Dierenpark Zie-ZOO korting hotel

Dierenpark Zie-ZOO korting kun je ook pakken door een arrangement te boeken bij een hotel in de buurt van het dierenpark.Dierenpark Zie-Zoo korting € 4,50

We hebben bij Tripper.nl een korting gevonden voor een dagje Dierenpark Zie-Zoo van maar liefst 37% korting. Dat is een korting van  € 4,50 per persoon! Na betaling kun je direct naar de dierentuin. Bekijk snel hier deze Dierenpark Zie-Zoo korting.

Dierenpark Zie-ZOO korting 38%

We hebben nu een Dierenpark Zie-ZOO korting gevonden voor jou van maar liefst 38% korting per persoon! Normaal betaal je € 12,- voor een entreekaart, maar via de volgende link betaal je nog maar € 7,50 Dat is een korting van € 4,50 per persoon! Bekijk snel hier de Dierenpark Zie-ZOO korting van € 4,50

Dierenpark Zie-ZOO korting Ticketveiling

Dierenpark Zie-ZOO korting pakken via een veiling is ook een goede manier om lekker voordelig naar de dierentuin te gaan. Je kunt gratis meebieden op entreekaarten van Dierenpark Zie-ZOO. Wist je dat de hoogste korting op een entreekaart vaak te krijgen is door mee te gaan bieden in een veiling? Meebieden op een veiling is gratis. Net zoals het aanmaken van een account bij Ticketveiling. In de praktijk zien we dat deze korting kan oplopen tot wel 50%! Het is wel zo dat als je het winnende bod hebt, je verplicht bent om de veiling af te nemen. Vaak komen er ook nog € 5,- administratiekosten bij. Regelmatig heeft ticketveiling dagen waarop je deze niet hoeft te betalen. Dan zijn je entreekaarten helemaal voordelig! Ga naar deze Dierenpark Zie-Zoo korting

Dierenpark Zie-ZOO korting hotel

Willen jullie graag een hotel boeken na jullie dagje Dierenpark Zie-ZOO? Dat is een goed idee! Het is heerlijk om na een dagje dierentuin heerlijk in een bed te stappen en niet meer ver te hoeven rijden! Er zijn verschillende hotels welke jullie kunnen boeken na jullie dagje Zie-Zoo. 

Dierenpark Zie-ZOO korting als ANWB lid

Ben jij lid van de ANWB? Dan is er een kans dat je een leuke korting kunt krijgen op de entreekaarten van Dierenpark Zie-ZOO! Dit is helaas niet altijd zo dus we adviseren je om even op de website van de ANWB zelf te kijken of je op dit moment een leuke korting kunt krijgen.

Dierenpark Zie-ZOO korting via online aanbieders

Er zijn veel websites waar je een leuke dierentuin korting kunt pakken. Welke kortingen erop staan kan per dag wisselen. Wij proberen alle kortingen direct online te plaatsen, maar soms missen we wel eens een korting. Je zou voor de zekerheid een kijkje kunnen nemen op de volgende websites:

Dierenpark Zie-Zoo

Dierenpark Zie-ZOO is een dierenpark waar je eens geweest moet zijn. Ben je in de buurt van Volkel ga dan zeker even kijken! Het is een gezellige en kleine dierentuin, maar dat maakt het juist ook erg leuk om hem te bezoeken. En wist je dat deze dierentuin helemaal draait op vrijwilligers? Alleen dit vinden we al een bezoekje waard! De meeste vrijwilligers hebben een verstandelijke beperking. Alle vrijwilligers die je hier zult zien zullen alles voor de dieren overhebben. Ook zetten ze zich in voor het behoud van wilde dieren. Dierenpark Zie-ZOO is de eerste echte zorgdierentuin van Nederland. Dierenpark Zie-ZOO is ooit begonnen vanuit een hobby. Er waren toen enkel een paar hyena's in een achtertuin. Pas sinds 2000 heeft Dierenpark Zie-ZOO de deuren geopend voor bezoekers. Het is een wat kleinere dierentuin, maar toch zie je bij Dierenpark Zie-ZOO dieren die afkomstig zijn vanuit bijna alle continenten! We zien regelmatig voorbij komen dat er weer een jong diertje is geboren. Dit maakt een bezoek aan dit dierenpark dan extra leuk! Dierenpark Zie-ZOO is toegankelijk voor mindervaliden. Hulphonden mogen ook mee naar binnen.

Je ziet de volgende 7 werelddelen die bij dit dierenpark:

 • Afrika
 • Europa 
 • Australië 
 • Azië 
 • Zuidpool 
 • Noord Amerika 
 • Zuid Amerika

We vinden het zelf best bijzonder dat er vanuit 7 werelddelen verschillende dieren wonen bij Dierenpark Zie-ZOO. Je kunt er verschillende dieren zien zoals een Zwartvoet Pinguïn uit Afrika of een HELM PARELHOENDER. Misschien ga je wel een kijkje nemen bij de kameel of ga je toch liever voor de nevelpanter uit Azië. Ook is er een zwartstaart prairiehond uit Noord Amerika. Dit zijn allemaal best bijzondere dieren en dat maakt Dierenpark Zie-ZOO zeker de moeite waard om te bezoeken! Bij Zie-ZOO is ook gedacht aan de innerlijke mens. Zo kun je er heerlijk even uitrusten onder het genot van een kopje koffie of thee. In de lente worden er altijd een hoop dieren geboren, kijk dus goed om je heen als je in het voorjaar een bezoekje brengt aan die dierenpark! 

Ben je op zoek naar een leuk idee voor een kinderfeestje? Ook dat kan bij Dierenpark Zie-ZOO! Je kunt op het moment van schrijven al een kinderfeestje vieren vanaf € 11,-

Dierenpark Zie-ZOO is uitgeroepen tot de beste dierentuin van de provincie Noord Brabant! 

Dierenpark Zie-ZOO en de geschiedenis

Ooit is Dierenpark Zie-ZOO ontstaan vanuit een hobby. Er waren toen een paar hyena's in een achtertuin. Heel snel al groeide deze hobby uit en was het tijd voor en echt dierenpark. En daar was in 2000 dan de Stichting Zie Zoö. Dit is waar het mee begonnen is. In het begin kon je de dierentuin maar beperkt bezoeken als bezoeker. Dit kon toen alleen tijdens de open dagen. Sinds 2013 hebben ze een dierentuin vergunning en mogen ze zich een echte dierentuin noemen. Op de dag van vandaag is Dierenpark Zie-ZOO een druk bezochte dierentuin en is het ook een toffe plek voor mensen met autisme.

Dierenpark Zie-ZOO in de schoolvakantie

Willen jullie in een schoolvakantie een bezoek brengen aan Dierenpark Zie-ZOO? Hou er dan rekening mee dat het iets drukker kan zijn dan buiten de schoolvakantie. Toch vinden wij dat je er niet heel veel van merkt als je binnen bent. Je kunt de dieren nog steeds goed zien, alleen zul je soms even wat langer moeten wachten. Vaak is er in de schoolvakantie wat extra's te doen zodat je bezoek nog meer de moeite waard zal zijn. 

Dierenpark Zie-Zoo arrangementen

Bij Dierenpark Zie-Zoo kun je ook gebruik maken van verschillende arrangementen. Je kunt dan lekker door het dierenpark wandelen in combinatie met een snack en wat drinken. Er zijn verschillende menu's waar je uit kunt kiezen. Wij vinden dit altijd erg leuk want zo is de dag compleet.  Wel zijn deze arrangementen alleen te boeken vanaf 10 personen. Vergeet niet om van tevoren even contact op te nemen met Dierenpark Zie-ZOO als je hiervan gebruik wilt maken.

Dierenpark Zie-ZOO abonnement

Ga jij regelmatig naar Dierenpark Zie-ZOO? Dan kun je wellicht beter kijken of een abonnement voor jou niet voordeliger zou zijn. De jaarabonnementen gaan op leeftijd. Als we kijken naar een abonnement van 12 t/m 64 jaar dan zien we dat je minimaal 3 keer moet gaan wil je voordeliger uit zijn. Hieronder kun je de prijzen van de jaarabonnementen zien:
 
 • Abonnement 0 t/m 2 jaar: gratis
 • Abonnement 3 t/m 11 jaar: € 23
 • Abonnement 12 t/m 64 jaar: € 28
 • Abonnement 65+: € 26
 • Abonnement gezin: € 74,50

TIP: lees hier nog veel meer over Dierenpark Zie-ZOODierenpark Zie-ZOO adres

Zeelandsedijk 12B

5408 SM

Volkel

Dierenpark Zie-ZOO entreeprijzen

Dagkaarten:  
0 t/m 2 jaar Gratis!
3 t/m 11 jaar € 8,-
12 t/m 64 jaar € 9,95

 

Dierenpark Zie-ZOO is het hele jaar geopend en parkeren is gratis! Laat ons jouw ervaring met Dierenpark Zie-ZOO weten.

Commentaren: 0