Burgers' Zoo korting 2020

Burgers Zoo korting logo

Burgers' Zoo korting op je ticket nodig? Dan zit je bij ons op de juiste plek! Betaal nooit meer teveel voor je tickets. We zoeken speciaal voor jou elke dag het internet af om de hoogste Burgers' Zoo korting te vinden. Als we een goede deal hebben gevonden, zetten we deze hieronder neer en kun jij lekker makkelijk zien welke deal er het beste bij je past. Een dagje naar de dierentuin is natuurlijk veel leuker als je een hoge korting kunt pakken. We adviseren om onderstaande kortingen eens op je gemak met elkaar te vergelijken en zo de beste deal te pakken.

 

Helaas zien we dat alle kortingen van Burgers Zoo op dit moment uitverkocht zijn. we houden het in de gaten, en zodra we een goede korting zien zullen we deze hier plaatsen!


Burgers Zoo korting ad

Burgers' Zoo korting van € 6,- UITVERKOCHT

Bij Tripper krijg je nu een Burgers' Zoo korting van € 6,- per persoon.Burgers Zoo korting ticketveiling

Burgers' Zoo kaarten via veiling UITVERKOCHT

Je kunt regelmatig meebieden op een veiling voor Burgers' Zoo. De kortingen kunnen hier oplopen tot wel 70% per persoon! Burgers Zoo korting via AD Voorjaarsvakantie

Burger's Zoo 25% korting. UITVERKOCHT

Burger's Zoo korting van maar liefst 25% pak je via onderstaande button. In plaats van € 23,50 betaal je nu nog maar € 17,50.© Burger's Zoo


Burgers' Zoo kaarten via Tripper.nl

Op dit moment kun je bij Tripper.nl maar liefst € 6,- korting per persoon krijgen op je entreekaart voor Burgers' Zoo. Normaal betaal je € 23,50 voor je entreekaart, maar met deze korting betaal je nog maar € 17,50 per persoon! Dat is zeker de moeite waard om even naar te kijken. Burgers'Zoo geeft niet vaak zulke goede deals weg dus wees snel. Voordat je het weet mis je deze deal en betaal je de normale entreeprijs weer! Dat zou zonde zijn.We zien de deals elke dag veranderen. Wat nu een top korting is kan morgen zomaar ineens anders zijn!  Bekijk hier deze Burgers' Zoo korting.

Burgers' Zoo kaarten via Ticketveiling

Burgers' Zoo is nu in de veiling! Je kunt nu bij Ticketveiling meebieden op twee entreekaarten voor een dagje Burgers'Zoo. Je kunt gratis meebieden op de Burgers' Zoo veiling, maar als jij het winnende bod hebt ben je verplicht om de tickets af te nemen. Ook moet je € 5,- administratiekosten betalen als je de veiling hebt gewonnen. Vaak zijn er dagen waarom Ticketveiling dit niet heeft en dan kun je de tickets helemaal goedkoop pakken! Ga naar de Burgers' Zoo veiling

Koop je entreekaarten bij Kruidvat

Burgers' Zoo korting pakken op je ticket via het Kruidvat kun je helaas niet altijd doen. Het Kruidvat heeft een bepaalde periode dierentuin kaartjes met korting online staan, maar niet het hele jaar door. We adviseren je dan ook om op de website van het Kruidvat zelf te kijken of er op dit moment een Burgers' Zoo korting te krijgen is. We hebben gezien dat als er een korting te krijgen is via het Kruidvat deze niet altijd de beste korting is. Kijk hier dus even goed naar voordat je entreekaarten voor Burgers' Zoo gaat kopen.

Burgers Zoo tickets scoren via Jumbo

Al een aantal jaar achter elkaar kun je bij de Jumbo meesparen voor leuke kortingen op een dagje dierentuin. Bij deze actie kun je eigenlijk ook altijd sparen voor een leuke Burgers Zoo korting. Hoe hoog deze korting is, hangt er vanaf hoe lang van tevoren je de entreekaarten besteld en ook op welke dag je naar Burgers Zoo toe zou willen gaan. De kortingen kunnen maar zo oplopen tot wel € 15,- per persoon bij deze actie. Bekijk dus even goed wanneer je welke korting kunt krijgen. Misschien kun je nog van dag wisselen en daardoor nog meer voordeel pakken!

Burgers' Zoo korting ANWB

Burgers' Zoo korting kun je nu ook krijgen als je lid van de ANWB bent. Op het moment van schrijven krijg je nu € 1,50 korting per persoon op je entreekaart. Normaal betaal je aan de kassa bij Burgers' Zoo voor een entreekaart voor een volwassenen € 22,- en nu met de ANWB korting betaal je maar € 21,- Voor kinderen betaal je normaal € 19,- en nu via de ANWB maar € 18,-. Je kunt deze entreekaarten kopen op de website van de ANWB. Hou wel je lidmaatschapsnummer bij de hand want deze heb je nodig bij het bestellen.

Korting pakken als lid van de Bankgiroloterij

Ben je lid van de Bankgiroloterij? Dan zit je goed! Als lid van de Bankgiroloterij krijg je namelijk een Burgers' Zoo korting van € 4,- per persoon. Je moet dan wel even je VIP kaart meenemen naar de kassa van Burgers' Zoo. Je kunt ook nog 3 andere mensen meenemen op jouw VIP kaart. In totaal kun je namelijk 4x deze korting krijgen. Het is altijd gezelliger om samen te gaan dan alleen! Als je geen VIP kaart meeneemt naar de kassa krijg je ook geen korting! Vergeet deze dan ook niet! Je kunt op deze manier geen tickets online kopen. 

Burgers' Zoo kaarten in de Postcodeloterijagenda

Burgers' Zoo korting als je lid bent van de Postcodeloterij is ook een leuke optie. Iedereen die lid is van de Postcodeloterij krijgt eens per jaar de voordeelagenda thuis in de brievenbus. Als je in deze agenda kijkt, dan zie je dat er allemaal kortingsbonnen in de agenda zitten. En zo ook een kortingsbon voor Burgers' Zoo. Ongeacht hoe oud je bent, je mag met deze bon naar binnen voor maar € 17,50 per persoon. Dat is een korting van max. € 4,50 per persoon. Kijk wel even of deze deal de beste is voor jouw gezelschap. Kies je voor deze deal? Vergeet dan niet om je kortingsbon mee te nemen naar de kassa van Burgers' Zoo.

Geluk als je een Ranger bent en naar Burgers' Zoo wilt gaan

Burgers' Zoo korting kun je ook krijgen als je lid bent van het WNF. Je bent dan namelijk een Ranger, en Rangers krijgen op veel plekken korting! Je kunt nu als Ranger een Burgers Zoo korting krijgen van € 3,- op je entreekaartje. Wil je deze deal gebruiken? Neem dan je Ranger bewijs en de kortingsbon uit het rangerboekje mee naar Burgers' Zoo. Zonder deze twee krijg je namelijk geen korting! Je koopt je entreekaarten gewoon aan de kassa. We adviseren je om ook een ID-kaart mee te nemen. Soms kunnen ze hiernaar vragen. Wist je dat je naar veel uitjes zelfs gratis kunt als je Ranger bent?

Burgers' Zoo i.c.m. een leuk hotel

Hotel bij Burgers' Zoo nodig? Dat is heel goed te doen. Er liggen een aantal hotels in de buurt van Burgers' Zoo. Het is erg leuk om je dagje Burgers' Zoo te combineren met een hotel om lekker lang te genieten van jullie uitje. Wat ook erg leuk om te doen is om een dag te gaan winkelen in Arnhem. Daar ben je ook vlakbij als je bij Burgers' Zoo bent. Bekijk hieronder bij de verschillende aanbieders om voordelig een hotel te boeken. Sommige aanbieders hebben een leuk arrangement waardoor je een leuke korting kunt krijgen op Burgers"Zoo.

Krijg korting door een abonnement bij Wildlands te kopen

We zagen nou toch iets leuks! Als je een abonnement bij Wildlands koopt, krijg je maar liefst 50% korting op je entreekaart van Burgers’ Zoo! Zo kun je lekker voordelig naar Wildlands, maar dus ooklekker voordelig een dagje naar Burgers’ Zoo! Je moet dan wel even je jaarkaart van Wildlands meenemen naar de kassa van Burgers’ Zoo. Ook kan er maar één persoon naar binnen met deze korting. Wijvinden het een top samenwerking tussen deze twee dierentuinen!

Burgers' Zoo entree via AirMiles

Vaak kun je via je Air Miles een leuke korting krijgen voor Burgers'Zoo. Helaas is dit op dit moment niet zo. Hou ons in de gaten want zodra we weten dat je op deze manier wel een korting kunt pakken zullen we dit hier direct plaatsen voor jullie! Kijk snel of er op dit moment een andere korting is waar jij gebruik van kunt maken. We zien dat Burgers' Zoo regelmatig leuke deals online heeft staan waar jij gewoon gebruik van kunt maken zonder dat je ergens voor moet sparen of ergens lifd van  moet zijn. 

Burgers' Zoo plattegrond nodig?

Ben je op zoek naar de Burgers' Zoo plattegrond? Bekijk deze dan hier op de website van Burgers' Zoo. Als je de plattegrond bekijkt, kun je van te voren als zien wat er te doen is en waar je dan moet zijn. Een goede voorbereiding scheelt je een hoop gezoek in het dierenpark zelf. Door het dierenpark heen zie je ook allemaal wegwijspalen staan, dus mocht je geen plattegrond hebben dan kun je hier altijd nog op kijken. En natuurlijk kun je altijd het vriendelijke personeel van Burgers' Zoo de weg vragen. Onze ervaring is dat ze je graag helpen!

Burgers'Zoo Arnhem

De dierentuin van Arnhem is Burgers' Zoo! Deze dierentuin is Arnhem is niet zomaar een dierentuintje, maar het is een dierentuin van maar liefst 45 Hectare groot! Het dierenpark is mooi, ruim en groen opgezet. Je kunt je dan ook zeker wel een dag vermaken bij Burgers Zoo. Er is veel te zien en te doen voor zowel jong als oud. Als je binnenkomt bij Burgers' Zoo dan krijg je een warm welkom van de pinguïns die je direct ziet bij de entree. Burgers Zoo is ook een prima dierentuin voor als het weer even wat minder lekker warm is. Er is namelijk een groot deel overdekt. Er is bij Burgers' Zoo een Burgers Bush en ook nog eens een Jungle. Allebei erg leuk om doorheen te wandelen! De opening van Burgers Zoo was op 30 maart 1913. Langzaamaan is Burgers' Zoo zich gaan uitbreiden tot wat het nu is. Maak een wandeling door de meterslange watertunnel in Burgers Ocean en kijk boven en naast je naar al het bijzondere wat je in het water ziet. Wil je zeker weten alles van Burgers' Zoo zien? Dan is het handig om de wegwijspalen die in het dierenpark staan te volgen. In 1988 is het Burgers' Zoo gelukt om een oerwoud na te maken. Super leuk om hier op je gemak doorheen te lopen als het buiten minder lekker weer is. In het oerwoud van Burgers' Zoo lopen de dieren ook los en kun je ze overal tegenkomen! In de Bush is een restaurant waar je lekker op je gemak een hapje en drankje kunt nuttigen. Bij Burgers' Zoo is ook een nagebouwd woestijngebied. Hier zie je vooral veel cactussen en dieren. Hou jij meer van water? Neem dan zeker een kijkje bij de Ocean van Burgers' Zoo. Kom jij met de auto naar Burgers Zoo? Geen probleem! Er is namelijk ruimte zat om te parkeren. Je moet hiervoor wel € 5,- betalen.

Burgers' Zoo heeft leuke themagebieden

Als je naar Burgers' Zoo gaat zul je zien dat de dierentuin bestaat uit een aantal verschillende werelden. Denk hierbij maar aan alle verschillende klimaten op de wereld. Je ziet het direct als je Burgers' Zoo binnenloopt. Na de kassa kun je kennis maken met de zwartvoet pinguïns. Blijf even staan en geniet van deze vrolijke dieren. Bij Burgers' Zoo zie je dieren zoals pinguïns, een flamingo, olifanten, Chimpansees en nog veel meer vrolijke aapjes. Neem ook zeker een kijkje bij de panters die in Burgers' Zoo wonen.

 • Burgers Zoo Mangrove

Burgers Zoo Mangrove bestaat nog niet zo heel lang, maar is erg bijzonder! We weten allemaal wel dat er over de hele wereld steeds minder stukken mangrove zijn. En dit is best een probleem want de mangroves hebben een essentiële functie die we nodig hebben in de natuur. En dit is juist waarom we dit zo goed vinden van Burgers' Zoo. Het is namelijk zo dat het dierenpark de bezoekers hier bewust van wil maken. En daarom is er nu in Burgers' Zoo Arnhem de grootste overdekte mangrove die er op de wereld is! Je start je avontuur door de mangrove op een brug. Deze brengt je door het mangrovebos. Kijk goed om je heen tijdens jullie wandeling door het mangrovebos en wie weet kom je wel oog in oog te staan met de Caribische zeekoeien! Deze kun je zien door een hele grote panoramaruit. Sla dit stukje zeker niet over als je bij Burgers' Zoo Arnhem bent.

 • Burgers Zoo safari

Bij Burgers' Zoo hebben ze een echte safari en als je er toch bent moet je hier echt even een kijkje nemen! Loop erdoorheen en krijg het gevoel alsof je echt even in Afrika bent. Erg leuk en boeiend om doorheen te lopen. Burgers' Zoo heeft erg hun best gedaan om de safari zo echt mogelijk na te maken. Dit zie je dan ook overal terug. Je kunt hier naar dieren kijken als cheeta’s, zebra's, leeuwen en giraffen. Als je bij Burgers' Zoo op safari bent zul je ook de leeuwenfamilie zien en de jachtluipaarden.

Dit is zo mooi nagemaakt door Burgers' Zoo dat dit voor ons eigenlijk de favoriete plek van Burgers' Zoo is. Maak een ontspannende wandeling door het tropisch regenwoud van Burgers' Zoo. Je kunt hier de volgende dieren zien: een kleinklauwotter, een zeekoe en een aardvarken.

 • Burgers Zoo desert

Wandel door de woestijn van Burgers' Zoo en zie dieren als vogelspinnen, hagedissen, een kalkoengier en er loopt ook een echte rode lynx! Ook wonen er in de desert een enkele slangen. In de desert wonen vooral dieren die gewend zijn aan hoge temperaturen en je ziet er dan ook veel exotische dieren en ook aardig wat reptielen.

 • Burgers Zoo Rimba

Dit vonden onze kinderen het leukste gedeelte van Burgers' Zoo. En dat snappen we, want dit is ook echt een erg leuk stukje! Kom naar Burgers' Zoo en neem een kijkje in de rimboe. Loop door de jungle en kom spannende dieren tegen zoals een echte watervaraan, een laponder en een banteng. Ook woont er een maleise beer en een netpython. En dit alles gewoon in Nederland bij Burgers' Zoo!

 • Burgers Zoo Ocean

Waan je in de prachtige onderwaterwereld van Burgers' Zoo. In dit gedeelte zul je van alles tegenkomen wat je ook in de oceaan tegen zou kunnen komen. Bij Burgers' Zoo zijn ze er zeker in geslaagd om de oceaan levensecht na te maken. Erg gaaf om doorheen te lopen! Ook voor kinderen is dit een leuk gedeelte van Burgers' Zoo. In dit gedeelte zie je bijvoorbeeld erg mooie koraalriffen vissen. Burgers' Zoo heeft ook het grootste koraalrif van de hele wereld! Je ziet hier ook roggen, haaien en koraalduivels. 

Burgers' Zoo Pasar Malam

Je kunt dit jaar in de kerstvakantie weer naar de Pasar Malam toe bij Burgers' Zoo. Dit mooie en zeer leuke feest vindt plaats in de Burgers Bush en straalt heel veel gezelligheid uit. Er zijn gezellige kraampjes, er is live muziek en ook kun je er genieten van de heerlijk Indische hapjes en drankjes. Voor de kinderen is er tijdens de Pasar Malam een animatieprogramma waar ze gratis aan mogen deelnemen en ook kunnen ze spelen in de Kids Jungle binnenspeeltuin. Tijdens Pasar Malam lopen er gidsen rond die je graag van alles vertellen over alle dieren en planten die er te zien zijn. En als extra mag je ook nog een kijkje nemen achter de schermen in de Ocean én in de stallen van een aantal dieren! Zeker de moeite waard om Pasar Malam te bezoeken. Je kunt tussen 15 en 20:00 uur naar binnen voor maar € 10,- per persoon. Heb je een jaarkaart van Burgers Zoo? Dan mag je gratis naar binnen!

Burgers Zoo bezoeken in de vakantieperiode

Ben je van plan om een bezoek aan Burgers Zoo te brengen tijdens een schoolvakantie? Dan zul je merken dat het vaak iets drukker is dan normaal. Hou hier dan ook rekening mee als je naar Burgers Zoo toe wilt gaan. Wat een voordeel is van in de schoolvakantie gaan, is dat er vaak leuke evenementen georganiseerd worden in de schoolvakantie. Dus nog meer plezier tijdens jullie dagje dierentuin!

Burgers Zoo abonnement

Ben je helemaal weg van Burgers Zoo? En ga jij een paar keer per jaar naar deze dierentuin? Overweeg dan eens om een abonnement te kopen. Met dit abonnement kun je het hele jaar door onbeperkt een kijkje gaan nemen bij Burgers Zoo. Ook is het zo dat je als abonnee vaak leuke extra's krijgt en ook mag je vaak gratis deelnemen aan de leuke evenementen die Burgers Zoo organiseert. Ga jij niet zo vaak naar deze dierentuin? Kijk dan eens bij alle actuele kortingen die je hierboven ziet staan. De prijzen voor een jaarabonnement zijn als volgt:

 • 1 abonnement volwassene €57,50
 • abonnement kind (4 t/m 20 jaar) €52,50

Burgers Zoo korting voor groepen

Willen jullie met een grote groep een dagje naar Burgers Zoo? Dan krijg je € 2,- korting per persoon. Dit kan soms een goede deal zijn, maar soms zijn er online veel betere deals te vinden! We adviseren je dan ook altijd om eerst even goed naar alle kortingen te kijken die je hierboven op een rijtje ziet staan. Zo weet je zeker dat je de hoogste korting voor Burgers Zoo pakt als jullie met een grote groep gaan.

TIP: Bekijk hier nog veel meer informatie over Burgers'Zoo.

Burgers’ Zoo schoolvakantie

Willen jullie in één van de schoolvakanties naar Burgers’ Zoo? Dan is dat een goed idee! Vaak zijn er in de schoolvakanties veel leuke dingen te doen bij Burgers’ Zoo.

Zo kun je in de herfstvakantie van 2019 naar de Lego Bricks en in de kerstvakantie kun je naar de Pasar Malam bij Burgers’ Zoo.

Burgers’ Zoo kinderfeestje

Heb jij binnenkort een jarig job in huis en vind je het moeilijk om weer een leuk kinderfeestje te verzinnen? Lees dan snel verder. Je kunt bij Burgers’ Zoo namelijk ook een kinderfeestje vieren! Er zijn verschillende kinderfeestjes waar je uit kunt kiezen. Je kunt het dus zelf zo gek maken als je wilt!

Natuurlijk krijgen jullie toegang tot Burgers’ Zoo, maar ook krijgt de jarige een verjaardagstas en een gezellige verjaardagstafel waar een glas tropisch vruchtensap, soesjes en snoep klaarstaan voor de feestvierders!

Bij onderstaande arrangementen krijgt de jarige een verjaardagstas met

 • Vlinderhoed
 • Feestbutton
 • Pakje kleurpotloden
 • Vlinderzoek kleurplaat voor het spotten van vlinders en poppen in de mangrove (+ antwoordbladen voor de begeleider)

Je kunt kiezen uit de volgende feestjes bij Burgers’ Zoo:

 • Vogelfeestje

Als je bij Burgers’ Zoo kiest voor dit feestje dan zal alles over vogels in de Burgers Bush gaan!

Jullie hebben toegang tot het park, maar ook zal er een verjaardagstas zijn voor de jarige!

 • Haaienfeestje

Deze is wel erg leuk en ook een beetje spannend! Tijdens dit kinderfeestje neem je een kijken in de ocean. Zie jij hoeveel verschillende haaien er zijn?

Jullie krijgen toegang tot het park krijgt en de jarige krijgt ook nog een toffe verjaardagstas.

 • Vlinderfeestje

Heb jij een kindje dat gek is op vlinders? Dan is het vlinderfeestje geschikt voor jullie! In de mangrove gaan jullie op zoek naar de mooiste vlinders! Ook krijgen jullie toegang tot Burgers’ Zoo en krijgt de jarige een mooie verjaardagstas.

 

Ook zou je kunnen kiezen uit de volgende horeca arrangementen:

 • Frites-arrangement
 • Pizza-arrangement 

Kijk voor alle info op de website van Burgers’ Zoo of neem contact met ze op voor meer info.

Burgers’ Zoo vlogs

Wat wij zelf erg leuk vinden is dat Burgers’ Zoo op de website een aantal leuke vlogs heeft staan. Zo is er bijvoorbeeld een vlog over hoe gevaarlijk haaien nou precies zijn! Op deze manier kun je leuk alles volgen van wat er gaande is bij Burgers'Zoo. Het is leerzaam en leuk om de vlogs te bekijken. Ook voor kinderen kan het zeer leerzaam zijn. Wij bekijken ze altijd met plezier!

 

Burgers’ Zoo rondleidingen

Wil jij net wat meer van Burgers’ Zoo zien dan normaal? Boek dan eens een rondleiding! Je gaat dan op pad door Burgers’s Zoo met een gids die jou alles kan vertellen over wat je ziet. Er zijnverschillende rondleidingen te boeken voor € 30,- en die ongeveer een uur en een kwartier zullen duren. Ook zul je een entreekaart moet hebben en vier weken van tevoren moet je de rondleiding boeken!

Burgers' Zoo adres

Antoon van Hooffplein 1

6816 AH Arnhem

T. 026-4424534

Burgers' Zoo prijzen

o t/m 3 jaar gratis

4 t/m 9 jaar € 20,50

Volwassene € 23,50

Burgers' Zoo openingstijden

Burgers' Zoo is het hele jaar geopend. Ook op feestdagen! Wel kunnen de openingstijden verschillen per periode. Bekijk ze hieronder.

 

Zomertijd: 29 maart 2020 t/m 24 oktober 2020 dagelijks van 9.00 uur tot 18.00

Wintertijd: 25 oktober 2020 t/m 27 maart 2021 dagelijks van 9.00 uur tot 17.00Deel hieronder jouw ervaring met Burgers' Zoo met ons!

Commentaren: 6
 • #6

  Familie Vroege (donderdag, 23 januari 2020 17:43)

  Wat was Burgers Zoo gaaf! We hebben onwijs genoten van alles wat er te zien was. De kinderen hebben heerlijk gespeeld en wilden helemaal nog niet naar huis! Dat was dan ook het enige nadeel, de kinderen moeten overhalen om mee naar huis te gaan. Twijfel je om naar burgers zoo te gaan? Niet doen, want het is er super leuk! Wij willen graag nog een keer in de zomer terug gaan, hopelijk kunnen we dan weer kaartjes vinden met korting

 • #5

  Riet de Jong (dinsdag, 05 november 2019 07:39)

  Laatst een bezoekje gebracht aan Burgers Zoo. Bij aankomst was het heel erg druk op de parkeerplaats, maar toen we eenmaal in het park binnen waren viel dit best mee. Laat je hierdoor dus niet afschrikken! Park ziet er netjes uit en er staat duidelijk omschreven waar je welke dieren kunt zien. Bij ons ging het nog even regenen, maar dan zit je bij Burgers Zoo ook goed!

 • #4

  S. vd Burg (woensdag, 25 september 2019 17:46)

  Burgers zoo hebben we bezocht met twee vrienden. Personeel was er niet echt te zien dus we konden niet veel vragen aan ze over de dieren die we zagen. Verder vonden we het park mooi en schoon. Horeca was prima en de toiletvoorzieningen waren ook prima en voldoende. We vonden het in de Burgers bush erg warm, zorg dus dat je laagjes kleding aan hebt zodat je wat kunt uittrekken.

 • #3

  Lisette (zondag, 22 september 2019 11:21)

  We zijn een dag naar Burgers Zoo geweest omdat we er in de buurt op vakantie waren. Wat een mooi dierenpark is dit! Er is veel te zien, alles is schoon en de dieren hebben het prima naar hun zin. Vooral de bush vonden we indrukwekkend. Als we in de buurt zouden wonen zouden we zeker een abonnement nemen op deze mooie dierentuin!

 • #2

  Evan de Groen (zondag, 22 september 2019 10:28)

  Wij vonden Burgers Zoo super leuk! We waren afgelopen zomervakantie in de buurt van dit dierenpark en besloten er heen te gaan toen onze kleinkinderen een paar dagen bij ons waren. Park is mooi ingedeeld, er zijn genoeg rustplekken en de restaurants zijn ook prima. De kinderen hebben hun ogen uitgekeken en waren erg blij dat we hier een dagje naartoe zijn gegaan. Burgers Zoo is en dierentuin die indruk heeft gemaakt op ons!

 • #1

  Björn van Beek (zondag, 22 september 2019 10:19)

  Wij zijn naar Burgers’ Zoo gegaan omdat we graag door de bush wilden lopen. Wat is dat leuk! Er zijn genoeg restaurants, de dieren zijn goed te zien en de kinderen hebben goed kunnen spelen. Ik had wel het idee dat we wat meer moesten zoeken naar de dieren dan voorgaande keren, maar dit kan ook ons gevoel zijn.