Burgers' Zoo korting 2022


Burgers Zoo korting AD

€ 5,- korting Burgers' Zoo

Pak nu een korting van € 5,- per persoon op tickets voor Burgers' Zoo. Burgers' Zoo korting Social Deal

37 % korting Social Deal

Bij Social Deal hebben ze nu een korting van maar liefst 37% op een kaartje van Burgers' Zoo!Burgers Zoo korting ad

Burgers' Zoo korting

Bij Tripper krijg je vaak een leuke korting op je tickets voor Burgers' Zoo. Check snel deze korting!Burgers Zoo korting ticketveiling

Burgers' Zoo kaarten via veiling

Je kunt vaak meebieden op tickets via een veiling voor Burgers' Zoo. De kortingen kunnen hier oplopen tot wel 70% per ticket!© Burger's Zoo


Burgers Zoo korting logo

Korting op je ticket voor Burgers' Zoo nodig? Dan zit je bij ons op de juiste plek! Betaal nooit meer teveel voor je tickets. We zoeken speciaal voor jou elke dag het internet af om de hoogste korting te vinden. Als we een goede deal hebben gevonden, zetten we deze hieronder neer en kun jij  snel zien welke deal er het beste bij je past. Een dagje naar de dierentuin is natuurlijk veel leuker als je een hoge korting kunt pakken. We adviseren om onderstaande kortingen eens op je gemak met elkaar te vergelijken, en zo de beste deal te pakken.

 

Wat kost een entreekaart?

Als we kijken wat een ticket van Burger's Zoo aan de kassa kost, dan zien we het volgende: 

 • 0 t/m 3 jaar gratis
 • Kind 4 t/m 9 jaar € 22,- p.p. 
 • Volwassene € 24,50 p.p. 
 • Parkeren € 7,50

Entree reserveren is verplicht

Zijn jullie van plan om binnenkort naar Burger's Zoo te gaan? Vergeet dan niet om van tevoren te reserveren. Dit is iedereen verplicht omdat we te maken hebben met het coronavirus. Op deze manier is het overzichtelijk, en kunnen er niet teveel mensen naar binnen. Ook dien je je in het park aan de 1,5 meter regel te houden. Heb jij een abonnement? Dan ben je ook verplicht om te reserveren. Reserveren kan hier.


Burgers' Zoo kaarten via Tripper.nl

Regelmatig kun je bij Tripper.nl maar liefst € 7,50 korting per persoon krijgen op je entreekaart voor Burgers' Zoo. Normaal betaal je € 24-, voor je entreekaart, maar met deze korting betaal je nog maar € 16,50 per persoon! Dat is zeker de moeite waard om even naar te kijken. Burgers' Zoo geeft niet vaak zulke goede deals weg, dus wees snel. Voordat je het weet mis je deze deal, en betaal je de normale entreeprijs weer! Dat zou zonde zijn. We zien de deals elke dag veranderen. Wat nu een top korting is kan morgen zomaar ineens anders zijn!  

Burgers' Zoo kaarten via Ticketveiling

Burgers' Zoo is altijd een paar keer per jaar in de veiling! Je kunt dan bij Ticketveiling meebieden op entreekaarten. Je kunt gratis meebieden op een actieve veiling, maar als jij het winnende bod hebt ben je verplicht om de tickets af te nemen. Ook moet je € 5,- administratiekosten betalen als je de veiling hebt gewonnen. Vaak zijn er dagen waarom Ticketveiling dit niet heeft, en dan kun je de tickets helemaal goedkoop pakken

Koop je entreekaarten bij Kruidvat

Korting pakken op je ticket via het Kruidvat kun je helaas niet altijd doen. Het Kruidvat heeft een bepaalde periode kaartjes met korting online staan, maar niet het hele jaar door. We adviseren je dan ook om op de website van het Kruidvat zelf te kijken of er op dit moment een Burgers' Zoo korting te krijgen is. We hebben gezien dat als er een korting te krijgen is, dit niet altijd de beste korting is. Kijk hier dus even goed naar voordat je entreekaarten gaat kopen.

Burgers Zoo tickets scoren via Jumbo

Al een aantal jaar achter elkaar kun je bij de Jumbo meesparen voor leuke kortingen op een dagje dierentuin. Bij deze actie kun je eigenlijk ook altijd sparen voor een leuke Burgers Zoo korting. Hoe hoog deze korting is, hangt er vanaf hoe lang van tevoren je de entreekaarten besteld en ook op welke dag je zou willen gaan. De kortingen kunnen maar zo oplopen tot wel € 15,- per persoon bij deze actie.  Misschien kun je nog van dag wisselen, en daardoor nog meer voordeel pakken!

Burgers' Zoo korting ANWB

Korting op je entree kun je nu ook krijgen als je lid van de ANWB bent. Op het moment van schrijven krijg je nu € 1,50 korting per persoon op je entreekaart. We zien dat de kortingen regelmatig hoog oplopen, en dus zeker de moeite waard zijn. Houd wel je lidmaatschapsnummer bij de hand, want deze heb je nodig bij het bestellen. Je kunt alleen korting krijgen als je lid bent.

Korting pakken als lid van de Bankgiroloterij

Ben je lid van de Bankgiroloterij? Dan zit je goed! Als lid van de Bankgiroloterij krijg je namelijk een korting van € 4,- per persoon. Je moet dan wel even je VIP kaart meenemen naar de kassa. Je kunt ook nog 3 andere mensen meenemen op jouw VIP kaart.  Het is altijd gezelliger om samen te gaan, dan alleen! Als je geen VIP kaart meeneemt naar de kassa krijg je ook geen korting! 

Korting Burgers' Zoo Postcodeloterij

Je tickets kopen met een leuke korting als je lid bent van de Postcodeloterij is ook een leuke optie. Iedereen die lid is van de Postcodeloterij, krijgt eens per jaar de voordeelagenda thuis in de brievenbus. Als je in deze agenda kijkt, dan zie je dat er allemaal kortingsbonnen in de agenda zitten. En zo ook een kortingsbon voor Burgers' Zoo. Ongeacht hoe oud je bent, je mag met deze bon naar binnen voor maar € 19,50 per persoon. Dat is een korting van max. € 4,50 per persoon. Kijk wel even of deze deal de beste is voor jouw gezelschap. Kies je voor deze deal? Vergeet dan niet om je kortingsbon mee te nemen naar de kassa! Lees hier alles over deze deal!

Korting als je een Ranger bent

Rangers krijgen op veel dagjes weg korting! Neem wel jouw Ranger bewijs, en de kortingsbon uit het rangerboekje mee naar de kassa. Zonder deze twee krijg je namelijk geen korting! Je koopt je entreekaarten gewoon aan de kassa, en niet online. We adviseren je om ook een ID-kaart mee te nemen. Soms kunnen ze hiernaar vragen. Wist je dat je naar veel uitjes zelfs gratis kunt als je Ranger bent? Lees er hier meer over!

Burgers' Zoo i.c.m. een leuk hotel

Hotel na jullie dagje weg nodig? Dat is heel goed te doen. Er liggen een aantal hotels in de buurt van deze dierentuin. Het is erg leuk om je dagje uit te combineren met een hotel om lekker lang te genieten van jullie uitje. Wat ook erg leuk om te doen is om een dag te gaan winkelen in Arnhem.  Sommige hotelaanbieders hebben een leuk arrangement waardoor je een leuke korting kunt krijgen op Burgers'Zoo.

Krijg korting door een abonnement bij Wildlands te kopen

We zagen nou toch iets leuks! Als je een abonnement bij Wildlands koopt, krijg je maar liefst 50% korting op je entreekaart van Burgers’ Zoo! Zo kun je lekker voordelig naar Wildlands, maar dus ook lekker voordelig een dagje naar Burgers’ Zoo! Je moet dan wel even je jaarkaart van Wildlands meenemen naar de kassa van Burgers’ Zoo. Ook kan er maar één persoon naar binnen met deze korting. Wij vinden het een top samenwerking tussen deze twee dierentuinen!

Burgers' Zoo korting via AirMiles

Vaak kun je via je Air Miles een leuke korting krijgen voor Burgers'Zoo. Helaas is dit op dit moment niet zo. Houd ons in de gaten, want zodra we weten dat je op deze manier wel een korting kunt pakken zullen we dit hier direct plaatsen voor jullie! Kijk snel of er op dit moment een andere korting is waar jij gebruik van kunt maken. We zien dat er regelmatig leuke deals online staan waar jij gewoon gebruik van kunt maken zonder dat je ergens voor moet sparen of ergens lid van  moet zijn. 

Burgers' Zoo plattegrond nodig?

Ben je op zoek naar de Burgers' Zoo plattegrond? Bekijk deze dan hier op de website van Burgers' Zoo. Als je de plattegrond bekijkt, kun je van te voren als zien wat er te doen is en waar je dan moet zijn. Een goede voorbereiding scheelt je een hoop gezoek in het dierenpark zelf. Door het dierenpark heen zie je ook allemaal wegwijspalen staan, dus mocht je geen plattegrond hebben dan kun je hier altijd nog op kijken. En natuurlijk kun je altijd het vriendelijke personeel de weg vragen. Onze ervaring is dat ze je graag helpen!

Burgers'Zoo Arnhem

Dit is dé dierentuin van Arnhem! Burgers' Zoo is niet zomaar een 'dierentuintje', het is een dierentuin van maar liefst 45 Hectare groot! Het dierenpark is mooi, ruim en groen opgezet. Je kunt je hier dan ook zeker wel een dag vermaken. Er is veel te zien en te doen, voor zowel jong als oud. Als je binnenkomt, dan krijg je een warm welkom van de pinguïns die je direct ziet bij de entree. Het park is ook prima voor als het weer even wat minder lekker is. Er is namelijk een groot deel overdekt. Denk maar eens aan de Burgers Bush en de Jungle. Allebei erg leuk om doorheen te wandelen! De opening van Burgers Zoo was op 30 maart 1913. Langzaamaan zijn ze zich gaan uitbreiden tot wat het nu is.

 

Maak eens een wandeling door de meterslange watertunnel in Burgers Ocean, en kijk boven en naast je naar al het bijzondere wat je in het water ziet.  In 1988 is het Burgers' Zoo gelukt om een oerwoud na te maken. Super leuk om hier op je gemak doorheen te lopen als het buiten minder lekker weer is. In het oerwoud lopen de dieren ook los, en kun je ze overal tegenkomen!

 

In de Bush is een restaurant waar je lekker op je gemak een hapje en drankje kunt nuttigen. Ben jij al eens in het woestijngebied geweest? Hier zie je vooral veel cactussen en dieren. Hou jij meer van water? Neem dan zeker een kijkje bij de Ocean! Kom jij met de auto? Geen probleem! Er is namelijk ruimte zat om te parkeren. Je moet hiervoor wel parkeergeld betalen.

Burgers Bush

Burgers' Zoo heeft leuke themagebieden

Als je naar Burgers' Zoo gaat, zul je zien dat de dierentuin bestaat uit een aantal verschillende werelden. Denk hierbij maar aan alle verschillende klimaten op de wereld. Na de kassa kun je kennis maken met de zwartvoet pinguïns. Blijf even staan, en geniet van deze vrolijke dieren. Je ziet dieren zoals pinguïns, een flamingo, olifanten, Chimpansees en nog veel meer vrolijke aapjes. Neem ook zeker een kijkje bij de panters!

 

Burgers Zoo Mangrove

De Mangrove bestaat nog niet zo heel lang, maar is erg bijzonder! We weten allemaal wel dat er over de hele wereld steeds minder stukken mangrove zijn. En dit is best een probleem, want de mangroves hebben een essentiële functie die we nodig hebben in de natuur. En dit is juist waarom we dit zo goed vinden! Het is namelijk zo dat het dierenpark de bezoekers hier bewust van wil maken. En daarom is hier nu de grootste overdekte mangrove die er op de wereld is! Je start je avontuur door de mangrove op een brug. Deze brengt je door het mangrovebos. Kijk goed om je heen tijdens jullie wandeling door het mangrovebos en wie weet kom je wel oog in oog te staan met de Caribische zeekoeien! Deze kun je zien door een hele grote panoramaruit.

 

Burgers Zoo safari

Bij Burgers' Zoo hebben ze een echte safari en als je er toch bent moet je hier echt even een kijkje nemen! Loop erdoorheen, en krijg het gevoel alsof je echt even in Afrika bent. Erg leuk en boeiend om doorheen te lopen. Ze hebben erg hun best gedaan om de safari zo echt mogelijk na te maken. Dit zie je dan ook overal terug. Je kunt hier naar dieren kijken als cheeta’s, zebra's, leeuwen en giraffen. Als je hier op safari bent, zal je ook de leeuwenfamilie zien en de jachtluipaarden.

 

Burgers Bush

Dit is zo mooi nagemaakt, dat dit voor ons eigenlijk de favoriete plek van Burgers' Zoo is. Maak een ontspannende wandeling door het tropisch regenwoud, en geniet van alles wat je ziet en hoort. Je kunt hier de volgende dieren zien: een kleinklauwotter, een zeekoe en een aardvarken.

 

Burgers Zoo desert

Wandel door de woestijn, en zie dieren als vogelspinnen, hagedissen, een kalkoengier en er loopt ook een echte rode lynx! Ook wonen er in de dessert een aantal slangen. In de dessert wonen vooral dieren die gewend zijn aan hoge temperaturen en je ziet er dan ook veel exotische dieren en ook aardig wat reptielen.

 

Burgers Zoo Rimba

Dit vonden onze kinderen het leukste gedeelte van de dierentuin. En dat snappen we, want dit is ook echt een erg leuk stukje! Kom naar Burgers' Zoo en neem een kijkje in de rimboe. Loop door de jungle en kom spannende dieren tegen zoals een echte watervaraan, een laponder en een banteng. Ook woont er een maleise beer en een netpython. 

 

Burgers Zoo Ocean

Waan je in de prachtige onderwaterwereld! In dit gedeelte zal je van alles tegenkomen wat je ook in de oceaan tegen zou kunnen komen. Bij Burgers' Zoo zijn ze er zeker in geslaagd om de oceaan levensecht na te maken. Erg gaaf om doorheen te lopen! In dit gedeelte zie je bijvoorbeeld erg mooie koraalriffen vissen. Je ziet hier het grootste koraalrif van de hele wereld! Je ziet hier ook roggen, haaien en koraalduivels. 

Burgers' Zoo Pasar Malam

Je kunt dit jaar in de kerstvakantie weer naar de Pasar Malam toe! Dit mooie, en zeer leuke feest vindt plaats in de Burgers Bush en straalt heel veel gezelligheid uit. Er zijn gezellige kraampjes, er is live muziek en ook kun je er genieten van de heerlijk Indische hapjes en drankjes. Voor de kinderen is er tijdens de Pasar Malam een animatieprogramma waar ze gratis aan mogen deelnemen en ook kunnen ze spelen in de Kids Jungle binnenspeeltuin. Tijdens Pasar Malam lopen er gidsen rond die je graag van alles vertellen over alle dieren en planten die er te zien zijn. En als extra mag je ook nog een kijkje nemen achter de schermen in de Ocean én in de stallen van een aantal dieren! Zeker de moeite waard om Pasar Malam te bezoeken. Je kunt tussen 15 en 20:00 uur naar binnen voor maar € 10,- per persoon. Heb je een jaarkaart? Dan mag je gratis naar binnen! Lees hier alles over de Pasar Malam.

Burgers Zoo bezoeken in de vakantieperiode

Ben je van plan om een bezoek te brengen tijdens een schoolvakantie? Dan zul je merken dat het vaak iets drukker is dan normaal. Hou hier dan ook rekening mee als je naar Burgers Zoo toe wilt gaan. Wat een voordeel is van in de schoolvakantie gaan, is dat er vaak leuke evenementen georganiseerd worden in de schoolvakantie. Dus nog meer plezier tijdens jullie dagje dierentuin!

Burgers Zoo abonnement

Ben je helemaal weg van Burgers Zoo? En ga jij een paar keer per jaar naar deze dierentuin? Overweeg dan eens om een abonnement te kopen. Met dit abonnement kun je het hele jaar door onbeperkt een kijkje gaan nemen. Ook is het zo dat je als abonnee vaak leuke extra's krijgt, en ook mag je vaak gratis deelnemen aan de leuke evenementen. Ga jij niet zo vaak naar de dierentuin? Kijk dan eens bij alle actuele kortingen die je hierboven ziet staan. De prijzen voor een jaarabonnement zijn als volgt:

 • 1 abonnement volwassene €57,50
 • abonnement kind (4 t/m 20 jaar) €52,50

Burgers Zoo korting voor groepen

Willen jullie met een grote groep een dagje weg? Dan krijg je € 2,- korting per persoon. Dit kan soms een goede deal zijn, maar soms zijn er online veel betere deals te vinden! We adviseren je dan ook altijd om eerst even goed naar alle kortingen te kijken die je hierboven op een rijtje ziet staan. Zo weet je zeker dat je de hoogste korting pakt als jullie met een grote groep gaan.

TIP: Bekijk hier nog veel meer informatie over Burgers'Zoo.

Burgers’ Zoo schoolvakantie

Willen jullie in één van de schoolvakanties gaan? Dan is dat een goed idee! Vaak zijn er in de schoolvakanties veel leuke dingen te doen bij Burgers’ Zoo. Gezellig met de kinderen samen een dagje uit.

Zo kun je in de herfstvakantie naar de Lego Bricks, en in de kerstvakantie kun je naar de Pasar Malam.

Burgers’ Zoo kinderfeestje

Heb jij binnenkort een jarig job in huis, en vind je het moeilijk om weer een leuk kinderfeestje te verzinnen? Lees dan snel verder. Je kunt bij Burgers’ Zoo namelijk ook een kinderfeestje vieren! Er zijn verschillende kinderfeestjes waar je uit kunt kiezen. Je kunt het dus zelf zo gek maken als je wilt!

Natuurlijk krijgen jullie toegang tot de dierentuin, maar ook krijgt de jarige een verjaardags-tas en een gezellige verjaardagstafel waar een glas tropisch vruchtensap, soesjes en snoep klaarstaan voor de feestvierders!

Bij onderstaande arrangementen krijgt de jarige een verjaardags- tas met

 • Vlinderhoed
 • Feestbutton
 • Pakje kleurpotloden
 • Vlinderzoek kleurplaat voor het spotten van vlinders en poppen in de mangrove (+ antwoordbladen voor de begeleider)

Je kunt kiezen uit de volgende feestjes:

Vogelfeestje

Als je kiest voor dit feestje, dan zal alles over vogels in de Burgers Bush gaan! Jullie hebben toegang tot het park, maar ook zal er een verjaardagstas zijn voor de jarige!

Haaienfeestje

Deze is wel erg leuk en ook best een beetje spannend! Tijdens dit kinderfeestje neem je een kijken in de ocean. Zie jij hoeveel verschillende haaien er zijn? Jullie krijgen toegang tot het park, en de jarige krijgt ook nog een toffe verjaardagstas.

Vlinderfeestje

Heb jij een kindje dat gek is op vlinders? Dan is het vlinderfeestje geschikt voor jullie! In de mangrove gaan jullie op zoek naar de mooiste vlinders! Ook krijgen jullie toegang tot Burgers’ Zoo en krijgt de jarige een mooie verjaardagstas.

Burgers’ Zoo vlogs

Wat wij zelf erg leuk vinden, is dat er op de website een aantal leuke vlogs staan. Zo is er bijvoorbeeld een vlog over hoe gevaarlijk haaien nou precies zijn. Op deze manier kun je leuk alles volgen van wat er gaande is bij Burgers'Zoo. Het is leerzaam en leuk om de vlogs te bekijken. Wij bekijken ze altijd met plezier!

Burgers’ Zoo rondleidingen

Wil jij net wat meer van de dierentuin zien dan normaal? Boek dan eens een rondleiding! Je gaat dan op pad met een gids die jou alles kan vertellen over wat je ziet. Er zijn verschillende rondleidingen te boeken voor € 30,- en die ongeveer een uur en een kwartier zullen duren. Ook zul je een entreekaart moet hebben en vier weken van tevoren moet je de rondleiding boeken!

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.

Burgers' Zoo adres

Antoon van Hooffplein 1

6816 AH Arnhem

T. 026-4424534


Burgers' Zoo prijzen

o t/m 3 jaar gratis

4 t/m 9 jaar € 22,-

Volwassene € 24,50

 

 

Burgers' Zoo openingstijden

Burgers' Zoo is het hele jaar geopend. Ook op feestdagen! Wel kunnen de openingstijden verschillen per periode. Bekijk ze hieronder. 

 

Zomertijd: 29 maart 2020 t/m 24 oktober 2020 dagelijks van 9.00 uur tot 18.00

Wintertijd: 25 oktober 2020 t/m 27 maart 2021 dagelijks van 9.00 uur tot 17.00Deel hieronder jouw ervaring met Burgers' Zoo met ons!

Commentaren: 7
 • #7

  Martijn (dinsdag, 30 november 2021 15:29)

  Burgers Zoo is onze favoriete dierentuin. Het is dicht bij ons huis, en ideaal om even een half dagje heen te gaan. De kinderen genieten altijd maximaal en wij dus ook! Leuk dat er regelmatig kortingen te zijn. Zelf twijfelen we of we toch voor een abonnement gaan volgend jaar, dit brengt ook aardig wat voordeel met zich mee. Wij vonden ook dat alles goed geregeld was met Corona. Geen lange wachtrijen, genoeg toiletten open en we konden gebruik maken van de horeca.

 • #6

  Familie Vroege (donderdag, 23 januari 2020 17:43)

  Wat was Burgers Zoo gaaf! We hebben onwijs genoten van alles wat er te zien was. De kinderen hebben heerlijk gespeeld en wilden helemaal nog niet naar huis! Dat was dan ook het enige nadeel, de kinderen moeten overhalen om mee naar huis te gaan. Twijfel je om naar burgers zoo te gaan? Niet doen, want het is er super leuk! Wij willen graag nog een keer in de zomer terug gaan, hopelijk kunnen we dan weer kaartjes vinden met korting

 • #5

  Riet de Jong (dinsdag, 05 november 2019 07:39)

  Laatst een bezoekje gebracht aan Burgers Zoo. Bij aankomst was het heel erg druk op de parkeerplaats, maar toen we eenmaal in het park binnen waren viel dit best mee. Laat je hierdoor dus niet afschrikken! Park ziet er netjes uit en er staat duidelijk omschreven waar je welke dieren kunt zien. Bij ons ging het nog even regenen, maar dan zit je bij Burgers Zoo ook goed!

 • #4

  S. vd Burg (woensdag, 25 september 2019 17:46)

  Burgers zoo hebben we bezocht met twee vrienden. Personeel was er niet echt te zien dus we konden niet veel vragen aan ze over de dieren die we zagen. Verder vonden we het park mooi en schoon. Horeca was prima en de toiletvoorzieningen waren ook prima en voldoende. We vonden het in de Burgers bush erg warm, zorg dus dat je laagjes kleding aan hebt zodat je wat kunt uittrekken.

 • #3

  Lisette (zondag, 22 september 2019 11:21)

  We zijn een dag naar Burgers Zoo geweest omdat we er in de buurt op vakantie waren. Wat een mooi dierenpark is dit! Er is veel te zien, alles is schoon en de dieren hebben het prima naar hun zin. Vooral de bush vonden we indrukwekkend. Als we in de buurt zouden wonen zouden we zeker een abonnement nemen op deze mooie dierentuin!

 • #2

  Evan de Groen (zondag, 22 september 2019 10:28)

  Wij vonden Burgers Zoo super leuk! We waren afgelopen zomervakantie in de buurt van dit dierenpark en besloten er heen te gaan toen onze kleinkinderen een paar dagen bij ons waren. Park is mooi ingedeeld, er zijn genoeg rustplekken en de restaurants zijn ook prima. De kinderen hebben hun ogen uitgekeken en waren erg blij dat we hier een dagje naartoe zijn gegaan. Burgers Zoo is en dierentuin die indruk heeft gemaakt op ons!

 • #1

  Björn van Beek (zondag, 22 september 2019 10:19)

  Wij zijn naar Burgers’ Zoo gegaan omdat we graag door de bush wilden lopen. Wat is dat leuk! Er zijn genoeg restaurants, de dieren zijn goed te zien en de kinderen hebben goed kunnen spelen. Ik had wel het idee dat we wat meer moesten zoeken naar de dieren dan voorgaande keren, maar dit kan ook ons gevoel zijn.