Mondo Verde korting

Mondo Verde korting logo

Mondo Verde korting kun je het beste via onze website pakken! We speuren namelijk elke dag het internet af om voor jullie de beste Mondo Verde korting te zoeken. Hierdoor hoeven jullie dit niet zelf te doen en zie je snel welke Mondo Verde korting je het beste kunt pakken. Mondo Verde in Landgraaf heeft regelmatige leuke deals en aanbiedingen online staan dus kijk snel hieronder of er op dit moment een leuke deal te krijgen is. We wensen jullie alvast heel veel plezier in Mondo Verde en laat ons onderaan deze pagina jouw ervaring weten.


Mondo Verde korting actievandedag

Mondo Verde 15% korting

Mondo Verde korting van 15% via Actievandedag! Vaak zijn de tickets die je hier koopt All inclusieve  voor de hele dag. Tickets zijn geldig t/m 31 december 2020.



Mondo Verde korting vakantieveilingen

Mondo Verde in een veiling

Ben je op zoek naar een leuke Mondo Verde korting? Ga dan meebieden bij VakantieVeilingen! De kortingen kunnen oplopen tot wel 70% per persoon!



Mondo Verde korting hotel

Mondo Verde i.c.m. een hotel

Boek eens een hotel in de buurt van Mondo Verde en maak van jullie dagje uit een mini vakantie!



Entreekaarten met maar liefst 15% korting

Bij Actievandedag kun je nu een korting krijgen van maar liefst 15% op entreekaarten voor een dagje Mondo Verde. De tickets die je hier koopt zijn inclusief eten en drinken. Je kunt dus een hele dag naar binnen voor een leuke prijs en kunt ook nog eens de hele dag drinken en eten. Zo weet je op voorhand als wat je kwijt bent aan jullie dagje uit. Dat is nog eens mooi meegenomen! Wij houden ervan als we weten waar we aan toe zijn! Pak snel deze leuke deal voor Mondo Verde via onderstaande link. Helaas staat deze deal niet altijd online, dus wees snel! Bekijk hier deze Mondo Verde korting.

Mondo Verde tickets via een veiling

Mondo Verde korting kun je nu ook pakken door mee te gaan bieden in een veiling van VakantieVeilingen. Je gaat dan meebieden op een veiling die je toegang voor 2 personen geeft en dat ook nog eens all in! Je krijgt tijdens je bezoek aan Mondo Verde onbeperkt eten en drinken! Dit maakt het dat deze deal wel heel erg aantrekkelijk is. Als we in de praktijk kijken zien we dat een korting vaak het hoogst is als je gaat meebieden op een dierentuin veiling. De entreekaarten voor Mondo Verde kun je nadat je de veiling hebt gewonnen direct gebruiken. Pak snel de hoogste Mondo Verde korting via deze veiling

Boek eens een hotel na jullie dagje weg

Willen jullie graag een hotel boeken na of voor jullie dagje Mondo Verde? Dan zit je hier goed! Er zijn een aantal hotels in de buurt van Mondo Verde waar je heerlijk kunt verblijven. Het is helaas niet mogelijk om bij Mondo Verde zelf te blijven slapen. Soms zien we ook erg leuke arrangementen voorbij komen die jullie uitje nog voordeliger maken. Zo kun je dan overnachten en een dagje naar Mondo Verde voor een wel erg leuke prijs, Maak van jullie dagje uit net wat meer en maak er een mini vakantie van. Lekker samen weg en genieten van al het moois wat jullie overkomt tijdens jullie mini break. 


Mondo Verde Landgraaf

Mondo Verde Landgraaf is een echt dagje uit. Je ziet hier veel meer dan alleen maar dieren! De prachtige tuinen van Mondo Verde nemen voor een moment even al je zorgen weg en zorgt ervoor dat je weer heerlijk ontspannen naar huis gaat! Mondo Verde is letterlijk vertaald  'groene wereld’ Als je een dagje naar Mondo Verde gaat dan heb je een natuurpark, dierentuin en pretpark inéén! Het heeft een oppervlakte van maar liefst 25 hectare en je zult je hier de hele dag vermaken! Uren achter elkaar rondlopen door de tuinen en geen moment spijt hebben van jullie dagje weg! Je kunt ervoor kiezen om lekker een lange wandeling met elkaar te maken door het mooie Vogelparadijs van Mondo Verde. Wist je dat er ook woestijn dieren wonen? Of dat je een wandeling kunt maken door de tropen? Wil je graag wat meer actie? Stap dan in de achtbaan! Wil jij een wandeling door de tropen maken? Hou er dan wel rekening mee dat het hier best warm is. Zorg dat je kleding aanhebt die je makkelijk even uit kunt trekken. Wat we erg leuk vinden aan Mondo Verde is dat er echt van alles te doen is. Je zult je hier niet gauw vervelen. Kom langs en beklim de klimvulkaan of stap in de botsauto's. Bij Mondo Verde kun je lekker ontspannen, maar ook de spanning een beetje opzoeken. Zo kun je nu namelijk ook Skydiven bij Mondo Verde. Als je het durft, moet je het echt eens doen! Bij Mondo Verde hebben ze ook de Nautic Jet. Dit is erg grappig! In de attractie zit je in een bootje welke omhoog getrokken zal worden. En dan ineens laten ze het bootje los en vlieg je heel hard naar beneden! Zoals je ziet, is er veel meer dan alleen dieren en tuinen bij Mondo Verde. Als je voor de dieren gaat, kun je dieren zien uit Oostenrijk, Japan, Australië, Afrika en China. Let wel even op: je mag de dieren die wonen bij Mondo Verde niet voeren met eten dat je zelf van huis hebt meegenomen! Je kunt voer kopen bij Mondo Verde om de dieren te voeren. Wat we ook leuk vonden om te doen was een wandeling door het Foliesbos. Super leuk als je met kinderen gaat naar Mondo Verde. Het is namelijk een soort van fantasiepark waar je doorheen kunt lopen. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen is Mondo Verde niet alleen maar een dierentuin. Toch wilden we hem graag toevoegen aan onze site omdat we er zelf graag komen. Je krijgt zoveel waar voor je geld als je naar Mondo Verde gaat. Helemaal als je met een leuke korting een entreekaart kunt kopen. Je ziet bij Mondo Verde de perfecte combinatie van educatie en dieren. Kinderen kunnen uren spelen in de speeltuinen en de ouders kunnen heerlijk ontspannen en genieten! Bij Mondo Verde zijn verschillende horecavoorzieningen waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje. Mondo Verde is nog niet zo heel lang geopend. Pas sinds 24 maart 2002.

Mondo Verde hoogtepunten

Mondo Verde heeft een aantal hoogtepunten die we graag met jullie delen. Bekijk hieronder maar eens wat er allemaal te doen is tijdens jullie bezoek. Hieronder staan alleen een aantal hoogtepunten. Mondo Verde heeft natuurlijk veel meer leuks te doen dan alleen onderstaande punten. Ga je naar Mondo Verde dan krijg je een compleet dagje uit!

  • Vogelparadijs: Als je van vogels houdt, dan moet je een kijkje gaan nemen bij het vogelparadijs van Mondo Verde. Dit is een paradijs van maar liefst 6000m² groot!Het is dan ook zo dat Mondo Verde de tweede grootste vogelvolière in Europa is.
  • Tropen: Bij Mondo Verde is een tropenhal welke een oppervlakte heeft van maar liefst 4.000 m² ! Hier kun je lekker op je gemak rondlopen en alles bekijken. Bedenk wel dat het in de tropen altijd warm is. Zo ook in dit stukje tropen bij Mondo Verde. De temperatuur ligt hier rond de 20 graden Celsius. Trek dus de juiste kleding aan als je door deze tropenhal wilt gaan lopen. We raden het je wel aan want je kunt hier namelijk meer dan 100 vrij rondvliegende tropische vogels zien! Tevens wonen er ook een aantal schattige aapjes in de tropenhal van Mondo Verde. Ook zijn er watervallen in de tropenhal!
  • Woestijn:Kom een kijkje nemen bij de woestijn van Mondo Verde. Je ziet hier dieren die echt thuishoren in een woestijn zoals kamelen alpaca's, palmen en een oase. 


Mondo Verde adres

Groene Wereld 10 
6372 PW Landgraaf 

Mondo Verde prijzen

Entree volwassenen €20,-
Entree kinderen t/m 2 jaar Gratis
Entree kinderen 3 t/m 12 jaar €13,-


Deel jouw Mondo Verde ervaring met ons.

Commentaren: 1
  • #1

    Davina Gerritsen (zondag, 22 september 2019 21:17)

    Wij vinden Mondeo Verde zelf niet echt een dierentuin. Er zijn wel dieren te zien maar er is eigenlijk meer te zien dan alleen dieren. Je kunt er heerlijk wandelen door de mooie tuinen. Het is dan ook fijn als her droog is als je een bezoek brengt aan Mondo Verde. Genoeg horecagelegenheid en schone toiletten. Prima voor een dagje uit dus.