Dierenpark Almere Jungle korting

Gaan jullie binnenkort een dagje naar Dierenpark Almere Jungle toe? En heb je geen zin om de volle entreeprijs te betalen voor je tickets? Lees dan snel verder en kijk of er op dit moment een goede korting is waar je gebruik van kunt maken! Wij zoeken elke dag voor jou naar de beste aanbiedingen zodat je lekker voordelig een dagje uit kan!

 

Neem eens een kijkje bij het videokanaal van Dierenpark Almere Jungle.

Dierenpark Almere Jungle kortingen

Als je op zoek bent naar een korting voor Dierenpark Almere Jungle, dan zit je hier goed! Regelmatig staan er toffe kortingen online waar jij gebruik van kunt maken. Lees hieronder welke kortingen er op dit moment te krijgen zijn. We kijken elke dag online naar alle actuele dierentuin kortingen en plaatsen deze op onze website. Op deze manier hoef jij niet heel het internet af te zoeken naar de hoogste korting voor een dagje Dierenpark Almere Jungle. We adviseren je sowieso altijd om je entreekaarten niet bij de kassa te kopen, maar vooraf online. Dit omdat er altijd wel een korting te krijgen is via de website van Dierenpark Almere Jungle zelf.

Dierenpark Almere Jungle korting via Groupon

Jungle Night komt er weer aan bij Dierenpark Almere Jungle! Je kunt nu een korting krijgen voor de Jungle Night van Dierenpark Almere Jungle van maar liefst 41% via Groupon. Dit is een serieus hoge korting als je het ons vraagt! Het enige wat je wel even moet doen is een account aanmaken als je deze nog niet hebt bij Groupon. Dit kun je gratis en heel makkelijk doen. Als je dit hebt gedaan kun je de tickets gaan bestellen. Na betaling krijg je deze tickets dan vrij snel in je mailbox! De tickets zijn geldig op 5, 12,19 en 26 oktober 2019 van 19:00 tot 22:00. Bekijk hier deze Groupon korting van Dierenpark Almere Jungle.

Dierenpark Almere Jungle via Social Deal

Wij werken graag samen met Social Deal. Hier staan namelijk elke dag zeer goede dierentuin kortingen op. Zo ook voor Dierenpark Almere Jungle. Er staan regelmatig kortingen op welke rond de 40% per persoon liggen, dus dat is een leuke korting! De entreeprijs van dit dierenpark is niet hoog, maar met een korting is het helemaal leuk om een kijkje te gaan nemen! Helaas staat er niet altijd een korting online waar je gebruik van kunt maken. Dit kan per dag verschillen. Het kan maar zo dat er vandaag niks op zal staan, maar dat er morgen ineens een hele goede deal online staat. Bekijk hier of er een Dierenpark Almere Jungle korting actief is bij Social Deal.


Dierenpark Almere jungle korting

Dierenpark Almere Jungle 41% korting

Via Groupon kun je nu maar liefst 41% korting krijgen op je entreekaart van Jungle by Night van Almere Jungle!Dierenpark Almere korting Social Deal

Dierenpark Almere Junlge via Social Deal

Regelmatig zien we kortingen die rond de 40% liggen voorbij komen op Social Deal. Kijk snel of er nu ook eentje online staat!Dierenpark Almere Jungle

Dierenpark Almere Jungle is geen standaard dierentuin! Ze zijn ooit begonnen in 1996 als een volkstuin. Je kon hier toen terecht voor groentes, maar in de loop der jaren zijn er steeds meer exotische dieren komen wonen! Op het moment van schrijven wonen er rond de 300 dieren bij Dierenpark Almere Jungle. Dierenpark Almere Jungle is ook een tijdje een dierenopvang geweest en sinds 2016 mogen ze zich een dierentuin noemen! Wat wij echt een pluspunt vinden van deze dierentuin, is dat ze er werken met mensen met een fysieke, psychische en/of verstandelijke beperking. Het is dus een dierentuin en een sociale werkplaats. Dit dierenpark is steeds populairder aan het worden en ze zullen dan ook in de toekomst flink moeten groeien! 

 

Dierenpark Almere Jungle is opgedeeld in 5 verschillende werelddelen:

 

  • Noord America
  • Europa
  • Azie
  • Zuid Amerika
  • Afrika
  • Oceanie

Je ziet in deze werelddelen vogels, zoogdieren, vissen, reptielen, insecten en ongewervelde dieren.

 

Dierenopvang bij Almere Jungle

Als we kijken naar de opvang bij Almere Jungle dan zien we dat negentig procent van de dieren die er wonen ooit zijn afgestaan of gedumpt. Eigenlijk is dit heel triest dat er zoveel dieren zijn die opvang nodig hebben. Ze hebben hier gelukkig een heel fijn nieuw huis gekregen en worden echt met heel veel liefde verzorgd door de werknemers. Het is erg mooi om te zien dat de dieren het hier nu zo goed hebben. Gelukkig zijn er plekken als Dierenopvang Almere Jungle. Zo krijgen deze dieren allemaal nog een kans!

 

© Dierenpark Almere Jungle

Botanische tuin bij Dierenpark Almere Jungle

Bij dierenpark Almere Jungle kun je ook een kijkje nemen in de Botanische tuin. Lekker rondwandelen tussen alle mooie planten die er te zien zijn. Je kunt hier op je gemak een kijkje nemen bij grote hoeveelheden bijzondere planten. Ze zijn zeker al een jaar of tien hard aan het werk om deze tuin aan te leggen. Het is namelijk niet zo dat je zo een tuin in een week hebt aangelegd. Er zijn ook veel bijzondere en beschermde planten te zien, zoals de Reuzenwaterlelie. Je ziet er bijvoorbeeld ook de Digitalis, de Buddleja en Macaronesische flora. Zeker de moeite waard om eens doorheen te lopen als je in de buurt bent! Hou rekening met de planten als je hier bent en heb respect voor de natuur. Ga dus niet aan de planten zitten trekken of plukken!

Dierenpark Almere kinderfeestje

Ben je op zoek naar een leuk idee voor een kinderfeestje? Dan zou je eigenlijk naar Dierenpark Almere Jungle moeten gaan! Je kunt hier al een kinderfeestje vieren vanaf € 8,- per kind. Jullie beginnen het feestje dan met een stuk taart. Daarna mogen jullie de hele dag op zoek naar al het leuks in de jungle! Zou je graag een rondleiding willen tijdens het kinderfeestje? Dit kan ook allemaal! Je kunt het zelf zo gek maken als je zelf wilt!

Dierenpark Almere Jungle adres

Kemphaanpad 2

1358 AC Almere

Dierenpark Jungle Almere entreeprijzen

Entree: € 5,20

Voer: € 0.50 per zakje

Rondleiding: € 2,50

Abonnement: € 22,50

Dierenpark Almere Jungle openingstijden

Maandag- zaterdag 10:00 tot 17:00

Zondag 10:00 tot 17:30

Check hun eigen website voor de dagen dat ze gesloten zijn!