Zoo Veldhoven korting

Korting ZOO Veldhoven zoeken we elke dag voor jou online! Op Kortingkaartjesdierentuin.nl zie je alle actuele kortingen en aanbiedingen staan waardoor je lekker voordelig een dagje naar Zoo Veldhoven kunt gaan. Als je een leuke korting pakt, dan kun je aardig wat geld besparen op de entreekaarten voor deze dierentuin. Regelmatig zien we kortingen voorbij komen tussen de 30 en 50% dus het is zeker de moeite waard om hier even goed naar te kijken. Helaas blijkt uit bepaalde onderzoeken dat nog steeds veel mensen een hoop korting laten liggen als ze naar de dierentuin gaan. We adviseren je dan ook om goed naar de Zoo Veldhoven kortingen hieronder te kijken en de beste deal te pakken.
 

Zoo Veldhoven korting 39%

Bij Social Deal krijg je nu een korting van 39% op je entreekaarten voor Zoo Veldhoven.Zoo Veldhoven korting veiling

Zoo Veldhoven korting via veiling

Zoo Veldhoven korting pak je nu via een veiling. Meebieden is gratis en super makkelijk!Zoo veldhoven korting tripper

Zoo Veldhoven 39% korting Tripper

Pak nu snel bij Tripper je korting op je tickets voor Zoo Veldhoven!Zoo veldhoven korting van € 5,05

Zoo Veldhoven korting van 39% hebben we voor jullie gevonden op de website van Tripper.nl. Normaal zou je voor een entreekaart bij Zoo Veldhoven via Tripper  € 13,- betalen, maar via deze deal betaal je nog maar € 7,95 per persoon voor je ticket! Bekijk hier deze hoge Zoo Veldhoven korting.

Zoo Veldhoven korting via een veiling

Je kunt nu een Zoo Veldhoven korting pakken door mee te gaan bieden in de veiling die online staat bij Ticketveiling, Je kunt meebieden op twee entreekaarten t.w.v. € 26,- Hou er rekening mee dat er vaak administratiekosten bij zullen komen. Op sommige dagen is er de actie dat je deze niet hoeft te betalen en je dus nog meer korting kunt pakken! Bekijk hier de veiling van Zoo Veldhoven.


Zoo Veldhoven

Zoo Veldhoven is een dierentuin welke vlakbij Eindhoven ligt en is onlangs grof verbouwd. Je ziet hier dieren die een onderkomen hebben die aangepast zijn aan de natuurlijke leefomgeving van het dier zelf. Dit vinden we zelf altijd erg fijn om te zien, want het belang van de dieren moet voorop staan. Bij Zoo Veldhoven leven rond de 150 dieren en je kunt ze allemaal bekijken als je een bezoekje brengt aan deze leuke dierentuin. Het is geen grote dierentuin, maar dat maakt het niet minder de moeite waard. Als je bij de entree van Zoo Veldhoven staat krijg je vaak een zakje met nootjes. Je kunt deze nootjes voeren aan de dieren die je ziet bij Zoo Veldhoven! In deze dierentuin zie je vooral heel veel vogels. Deze kun je ook voeren met de nootjes, je krijgt dan een voerstokje. Doordat je de dieren mag voeren kun je ze van heel dichtbij bekijken. Ook is er een leuke speeltuin waar de kinderen lekker kunnen spelen terwijl de ouders genieten van iets lekkers op het terras. Nog niet zo lang geleden heeft Zoo Veldhoven een doorstart gemaakt. Sindsdien zien we dat er een hoop dingen positief anders zijn geworden. Hierdoor is deze dierentuin nog meer de moeite waard om eens te bezoeken. Naast veel vogels zie je er ook dieren als kangoeroes, ringstaartmaki's en neusberen. Wist je dat Zoo Veldhoven lang geleden ooit is begonnen als een opvang voor papegaaien? Mensen brachten hier de papegaaien die ze niet meer wilden of konden verzorgen. Bij Zoo Veldhoven zijn nu twee speeltuinen waar de kinderen in kunnen spelen. Een van deze speeltuinen is overdekt dus ideaal als het even wat minder lekker weer is. Deze dierentuin is niet de grootste, maar jullie zullen je hier prima vermaken! Aan van alles is gedacht, van speeltuin tot horecagelegenheden. Vergeet niet om voor je vertrek de beste Zoo Veldhoven korting te pakken. Het zou zonde zijn als je hierdoor een hoop geld laat liggen. De kortingen kunnen aardig hoog oplopen en je kunt ook nog eens de rij van de kassa voorbij als jij je E-tickets thuis al even uitprint.

Zoo Veldhoven is een dierentuin in de buurt van Eindhoven. Als je een fan bent van vogels dan zit je bij Zoo Veldhoven goed! In dit dierenpark zie je namelijk veel mooie vogels rondvliegen. Zoo Veldhoven is een dierenpark van 17 hectare groot en dus zeker de moeite waard om een bezoekje aan te brengen als je in de buurt bent. We vinden deze dierentuin ook erg fijn om te bezoeken met kleine kinderen

 Zoo Veldhoven adres

ZOO Veldhoven

Wintelresedijk 51

5507 PP Veldhoven

Zoo Veldhoven entreeprijzen

T/M 2 jaar gratis
3 t/ 12 jaar €10,-
13t/m 64 jaar 12,-

Zoo Veldhoven Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 10:00 tot 17:00

Zaterdag- zondag 10:00 tot 18:00Wat zijn jouw ervaringen met Zoo Veldhoven?

Commentaren: 0