Ouwehands Dierenpark korting 2023


Social Deal Ouwehands Dierenpark korting

Ouwehands Dierenpark 21% korting Social Deal

Je kunt nu een korting van maar liefst 21% pakken op je tickets voor een dagje Ouwehands Dierenpark Rhenen.21% korting Light Nights in Ouwehands Dierenpark

De Light Nights zijn van start gegaan bij Ouwehands Dierenpark en we hebben een korting gevonden van maar liefst 21% per persoon!Ouwehands Dierenpark korting Tripper

Ouwehands Dierenpark korting van 26%

Bij Tripper pak je nu 26% korting op tickets voor Ouwehands Dierenpark. <-- deze deal is even uitverkocht voor nu, sorry!Ouwehands dierenpark korting hotel

Ouwehands 30% korting i.c.m. hotel

Nu een mooie korting op een 2-daags arrangement! Je krijgt een overnachting incl. uitgebreid ontbijtbuffet, welkomstdrankje en toegang tot Ouwehands Dierenpark! Vanaf € 66,50 per persoon i.p.v. € 90,-

Prijs o.b.v. 2-persoonsbezetting. 

Exclusief: toeristenbelasting (2,50 per persoon per nacht), admin. kosten (1-3 pers. 14,50, 4+ pers. 24,50 per boeking).Is er geen goede Ouwehands Dierenpark korting te krijgen op dit moment? Dan zou je ook een kijkje kunnen nemen bij DierenPark Amersfoort. Deze dierentuin ligt ook in midden Nederland en is ook erg mooi! Bekijk hier de kortingen voor DierenPark Amersfoort.


VOLG JIJ ONS AL OP SOCIAL MEDIA?


Hoe pak je de beste Ouwehands Dierenpark korting

Ouwehands Dierenpark korting, hoe pak je deze

Ouwehands Dierenpark korting nodig? Dan pak je die natuurlijk het beste via onze website! 

 

Hier zie je elke dag alle actuele kortingen staan, die ervoor zorgen dat jullie lekker voordelig een dagje naar Ouwehands kunnen gaan. Elke dag checken we namelijk online de beste korting voor jou!


Lees ook zeker onderstaande blogartikelen:


Ouwehands bezoeken met een arrangement

Wat dacht je van een compleet nachtje weg tijdens jullie bezoek aan Ouwehands Dierenpark?! Bij Voordeeluitjes krijg je namelijk vaak een leuke korting, waardoor dit erg interessant is. Je boekt dan eigenlijk een arrangement, vaak van 2 dagen, en krijgt dan je tickets voor Ouwehands Dierenpark helemaal gratis of met een hele hoge korting. De korting die je krijgt op je arrangement ligt vaak rond de 30%, dus is zeker de moeite waard. En zo maak je van een dagje weg, een voordelige mini break! Je krijgt een overnachting, incl. uitgebreid ontbijtbuffet, welkomstdrankje en toegang tot Ouwehands Dierenpark! Bekijk deze korting hier.


Ouwehands Dierenpark korting door het aanschaffen van abonnement

Ga je regelmatig een dagje naar Ouwehands Dierenpark? Dan is het slim om een abonnement af te sluiten. Als we de kosten bekijken en berekeningen maken, zien we dat je na 3 keer je abonnement al hebt terug  verdiend! Dus vanaf dan kom je elke keer gratis binnen. Je kunt ook voor een parkeerkaart gaan, die je ook na 3x behoudt! Je heeft de mogelijkheid om een abonnement te nemen op Ouwehands Dierenpark. Groot pluspunt,  met de aanschaf van een abonnement draag jij een steentje bij aan de belangrijkste doelstelling van Ouwehands Dierenpark: natuur- en dierenbescherming. Ook krijg je kortingen in de souvenirshop, bij andere dierentuinen die aangesloten zijn bij de NVD en op evenementen. Ook mag je 1 introducé meenemen met 25% korting en krijg je de toffe Ouwehands kalender thuisgestuurd! 


Ouwehands Dierenpark korting via de veiling

Dit is heel makkelijk en betrouwbaar! Je kunt regelmatig via VakantieVeilingen meebieden op entreekaarten voor Ouwehands Dierenpark, en zo een aardig hoge korting pakken. Vaak is de veiling voor twee entreekaarten. Meebieden op tickets is gratis, wel betaal je administratiekosten als je het winnende bod hebt. Je bent ook verplicht om de tickets te kopen als je het winnende bod hebt.  Bekijk snel deze veiling van Ouwehands Dierenpark.


Ouwehands Light Nights korting via Hema

Als je nu bij de Hema je entreekaarten koopt voor een Ouwehands Light Nights, dan kun je € 5,- korting per persoon pakken op je entreekaarten! Bekijk hier deze korting.Let op: vaak is de korting van Social Deal hoger voor dit dagje uit!


Ouwehands Dierenpark korting als je lid bent van de Vriendenloterij

Ben jij lid van de Vriendenloterij? Dan kun je nu een goede deal pakken! Je krijgt nu namelijk een korting van 20% op jouw tickets. Let op, alleen geldig op doordeweekse dagen. Je kunt in totaal 4 tickets per VIP-KAART bestellen met deze korting. 

Je kunt de tickets online bestellen, en na betaling krijg je deze direct binnen.


Ouwehands Dierenpark korting via Jumbo

Ben jij klant bij de Jumbo? Spaar dan mee voor een Ouwehands Dierenpark korting tot wel 38% korting per persoon! Hoe hoog deze korting is, heeft ermee te maken op welke dag je wilt gaan. Ook heeft het ermee te maken hoe lang je wacht met het aanschaffen van je entreebewijs. Hoe eerder je boekt, hoe meer korting je zult krijgen op je entreekaart.  Op een doordeweekse dag zal je meer korting krijgen dan in het weekend. Je kunt deze korting ook gebruiken voor de Light Nights bij Ouwehands Dierenpark. Bekijk hier deze Ouwehands Dierenpark korting.

 


Korting Ouwehands Dierenpark als ANWB lid

Je kunt als lid van de ANWB een korting pakken van € 5,- per persoon op je tickets voor Ouwehands Dierenpark. Veel dierentuinen werken samen met de ANWB. Je kunt deze korting ook gebruiken als je naar de Light Nights van Ouwehands Dierenpark wilt gaan. Je moet wel echt lid zijn, je moet dit namelijk laten zien bij de entree.


Entreekaarten voor Ouwehands kopen via Marktplaats

Soms krijgen we de vraag of het slim of mogelijk is om entreekaarten te kopen via Marktplaats. Dit zou een optie kunnen zijn, al heeft deze niet onze voorkeur. De kans is namelijk aanwezig dat je entreekaarten zult kopen die niet geldig zijn. Hier kun je dan verder niks mee en je geld is weg. Als je besluit om dit op deze manier te doen dan willen we je adviseren om goed te checken of de kaarten wel geldig zijn! Het zou vervelend zijn als je bij de dierentuin voor de deur staat, en dat je niet naar binnen kunt gaan.


Ouwehands Dierenpark korting via Social Deal

Eens per jaar kun je een bezoekje brengen aan het China Light festival. En laten wij nou een korting hebben gevonden voor je via Social Deal. Wees slim en koop je entreekaarten via deze deal! Wil je ook een bezoek aan het dierenpark brengen? Dan moet je wel een apart kaartje kopen! Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Bekijk hier deze Ouwehands korting.

 

Bij Social Deal staat ook regelmatig een leuke korting online voor een regulier ticket van Ouwehands Dierenpark. Je vindt deze kortingen dan bovenaan deze pagina. 


Veel gestelde vragen over Ouwehands Dierenpark

Hieronder delen we graag met jou alle vragen die vaak aan ons gesteld worden over Ouwehands Dierenpark. Zo kun je snel een antwoord op jouw vraag vinden. Heb jij een vraag die hier niet tussenstaat? Neem dan gerust even contact met ons op, we helpen je graag! Je kunt dit via ons contactformulier doen.

 

 • Hoe kan ik de hoogste korting pakken op tickets voor Ouwehands Dierenpark? Online kun je veel kortingen vinden waardoor je voordelig een dagje naar de dierentuin kunt. Echter kloppen  niet alle kortingen die je online ziet, en kan het aardig wat tijd kosten om alle kortingen te checken. Wij zetten alle actuele kortingen die er momenteel zijn voor jou op een rij bovenaan deze pagina. Hierdoor zie jij in één oogopslag welke deals er allemaal te krijgen zijn, en pak je zeker weten de beste deal voor jouw tickets. 

 

 • Wat zijn de openingstijden van Ouwehands Dierenpark? In principe is Ouwehands het hele jaar geopend. We adviseren je om op de website van de dierentuin zelf te kijken of er wellicht afwijkende tijden zijn op de dag dat jij wilt gaan. Soms zijn de tijden afwijkend door bijvoorbeeld een verbouwing of het weer. Het is dus slim om hier altijd even naar te kijken voordat je vertrekt. 

 

 • Krijg je korting als je met een grote groep naar Ouwehands komt? Groepskorting krijg je vanaf 20 personen als je met een grote groep bent. Denk hierbij aan het meenemen van de organisatie of een schoolreisje. Er zijn verschillende leuke activiteiten die beschikbaar zijn. 

 

 • Is parkeren bij Ouwehands goed te doen? Ja hoor, bij Ouwehands Dierenpark is genoeg ruimte om te parkeren. Er zijn sowieso 2 grote parkeerplaatsen. Je moet wel betalen voor het parkeren. Je kunt dit online doen als je je tickets koopt. 

 

 • Mag ik zelf eten en drinken meenemen naar binnen? Je mag bij Ouwehands zelf je eten en drinken meenemen. Wel moet je deze nuttigen op de aangewezen plekken in het park. Bij Ouwehands Dierenpark zijn genoeg plekken waar je wat eten en drinken kunt halen, dus je hoeft zelf in principe niks mee te nemen. Let op, je mag de dieren absoluut niet voeren! Wist jij dat je ook een feestje kunt houden in deze dierentuin? Zo kun je bijvoorbeeld ook trouwen bij Ouwehands!

 

 • Zijn honden toegestaan in de dierentuin? Nee, je mag niet zomaar een hond meenemen naar deze dierentuin. Dit omdat dit niet fijn is voor de dieren die er wonen, deze kunnen hier erg onrustig van worden. Wel mag je een blindengeleidehond meenemen. 

 

 • Kan ik goed met de rolstoel naar binnen? Ja, dit kan. Wel zeggen we er graag bij dat niet alle shows goed toegankelijk kunnen zijn. Als je zeker wilt weten hoe dit is bij Ouwehands, dan adviseren we je om even te mailen met de dierentuin. Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan.

 

 • Is Ouwehands goed te bereiken met openbaar vervoer? Ja, dit is heel goed te doen! Het NS-station ligt op 800 meter van deze dierentuin af, en er stoppen bussen direct voor de ingang van de dierentuin. Check voor de actuele tijden de website van 9292, dan weet je zeker dat je goed zit. 

©Remco Doornenbal

Ouwehands Dierenpark Rhenen

De panda's van Ouwehands Dierenpark zijn bekend en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. De dierentuin heeft ook tal van andere interessante dingen, zoals de bonobo-expositie en het berenbos. Maar de bekende panda's zouden bovenaan je lijstje voor avontuur moeten staan.

 

En ken jij het bos met de wolven al?  Nergens in Europa zul je dit tegenkomen in een dierentuin! Loop er gewoon doorheen/overheen en kijk goed, want de wolven kunnen zich overal achter verschuilen. Overal in het park zijn speelplekken waar iedereen zich urenlang kan vermaken. Zo kunnen de kinderen zowel binnen als buiten spelen. In Ravot Aapi kunnen kinderen zich uitleven met water en zand. Neem wel droge kleding mee! Dit is ook de grootste indoorspeeljungle van Europa. Er is ook een leuke trein die je kunt nemen voor een kort ritje.  Zoals je ziet zijn er een paar hoogtepunten in Ouwehands Dierenpark die het bezoeken waard maken. Er is een spannend doolhof dat je misschien in de verleiding zou kunnen brengen om te verkennen en misschien wil je wel deelnemen aan Expeditie Berenbos.

 

Deze dierentuin is ooit begonnen als kippenboerderij opgericht door Cor Ouwehand. Tegenwoordig is de dierentuin een van de grootste dierentuinen van Nederland! Hier zie je dieren als bruine beren, ijsberen, witte leeuwen en nevelpanters. Je kunt er ook giraffen, tijgers en rode panda's vinden. Er zijn dagelijks erg leuke shows welke je kunt bekijken tijdens je bezoek. Deze shows mag je gratis bezoeken! Je kunt bijvoorbeeld een show bekijken met Californische zeeleeuwen. Ook zijn er erg leuke shows in het theater. Bijvoorbeeld de Bamboo Bill of de Sinterklaasshow. 

©Ouwehands Dierenpark

Ouwehands Dierenpark panda's

De panda's bij Ouwehands Dierenpark zijn lange tijd groot nieuws geweest. Heb je de panda's al een keer gezien? Wij wel, en we vonden het verblijf van de panda's echt prachtig! Je kunt de panda's bezoeken tijdens je normale bezoek aan Ouwehands Dierenpark. Scoor dus snel een leuke korting voor een lekker goedkoop entreekaartje! Wist je dat je live kunt meekijken bij de pandaberen? Kijk maar eens hier!

 

De reuzenpanda die je kunt bewonderen tijdens je bezoek, is een bedreigde diersoort en komt alleen in het wild in China voor. Helaas heeft de laatste telling aangetoond dat er nog maar rond de 1.864 reuzenpanda’s in het wild zouden leven. Dit zijn er veel te weinig! Je kunt de reuzenpanda herkennen aan zijn dikke, zwart-witte vacht en de donkere ringen die hij rond zijn ogen heeft. Een leuk weetje: als een reuzenpanda geworden is, dan weegt hij +/- 100 gram. Is hij groter en volwassen?Dan kan hij maar zo 100 kilo wegen!

©Kortingkaartjes Dierentuin

Roken in Ouwehands Dierenpark

Als je een dagje Ouwehands bezoekt, moet je er rekening mee houden dat je in bepaalde ruimtes niet mag roken. Roken is niet toegestaan in de hier vermelde overdekte en onoverdekte rustruimtes. Dit zijn Pandasia, het zeeleeuwentheater en het amfitheater. Dat is het overwegen van sigaretten, sigaren en e-sigaretten. Houd hier rekening mee tijdens jouw bezoek.

Ouwehands Dierenpark Ravot Aapia

Als de kinderen van spelen houden, dan zitten ze hier goed! Ouwehands Dierenpark heeft namelijk de grootste overdekte speeljungle van Europa! Met een oppervlakte van maar liefst 4000 vierkante meter is er uren speelplezier gegarandeerd. De kinderen kunnen hier veilig uren heerlijk spelen terwijl je als ouder een hapje en een drankje pakt op het terras. Bovenlangs rijdt er ook een leuk treintje waar je in mag tijdens je bezoek. Deze maakt een kleine route boven een aantal dierenverblijven. Vergeet ook zeker niet om droge kleding mee te nemen voor de kinderen want er is veel water en zand!

Gorilla adventure, gaaf!

Er is nu iets geweldigs in het dierenpark! Bij Gorilla Adventure sta je oog in oog met een gorilla! Durf je dit aan? Ga dan naar het Gorilla Adventure! Hierin gaan spelen en leren heel goed samen. Hier kun je spelen met een extra grote tunnel die van het ene deel van de woning naar het andere gaat. Deze tunnel is maar liefst 80 meter lang en 11 meter hoog. Je zult daardoor de gorilla's op verschillende hoogtes kunnen gaan bekijken. Veel plezier en kijk goed om je heen want je ziet de gorilla's overal! 

Koala’s bij Ouwehands Dierenpark

De 1e dierentuin in Nederland met koala’s! Dat kan natuurlijk alleen maar Ouwehands Dierenpark zijn! Wij vinden dit echt helemaal te gek, en zullen zeker vaak een kijkje gaan nemen. Je kunt de koala’s na de zomer 2023 verwachten. De dieren gaan leven in het zogenoemde Australian Experience, deze heeft een oppervlakte van ca. 1800m2. Ruimte genoeg dus! Elke koala zal een eigen binnen-, nacht- en buitenverblijf zal krijgen. Er komt ook een gave belevingsvolle binnentuin van ca. 170m2. Wij vinden dit echt een mooie aanvulling aan de dierentuin. 

Ouwehands Dierenpark Light Nights korting

Ben jij van plan om een bezoek te brengen aan de Light Nights van Ouwehands Dierenpark, let dan even op! We hebben namelijk een leuke korting gevonden van 33% korting op jouw tickets! Hierdoor kun je lekker voordelig een kijkje nemen bij alle mooie lichtobjecten die te zien zijn bij Ouwehands. Bekijk deze korting hier.

 

Ouwehands Dierenpark 100% korting

Als jij lid wordt van de Vriendenloterij, dan krijg je nu als welkomstcadeau maar liefst 4 entreekaarten helemaal gratis! Je speelt dan mee, en maakt kans op miljoenen. Je kunt kiezen uit verschillende dierentuinen als je lid bent geworden, ter waarde van € 110-, in totaal! Let op, je betaalt uiteraard wel voor je lidmaatschap. Dan nog vinden we dit een goede deal! Gratis naar Ouwehands, en je maakt kans op leuke prijzen! Bekijk deze korting hier. 

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.

Ouwehands Dierenpark adres

 

Ouwehands Dierenpark

Grebbeberg 111

3911 AV Rhenen

 T. +31 (0)317-650200

 

Ouwehands Dierenpark entreeprijzen

 • 0 t/m 2 jaar: Gratis
 • 3 t/m 9 jaar: €24,-
 • Volwassenen: €27,-
 • Parkeerkaart: €8,-


Deel jouw ervaring met Ouwehands Dierenpark.

Commentaren: 4
 • #4

  Eefje Suithoff (dinsdag, 30 november 2021 15:27)

  Onlangs in Ouwehands Dierenpark geweest. Ondanks de coronaregels, prima te doen. We hebben veel van het park gezien, en de horeca was ook gewoon toegankelijk met een QR code. Als je twijfel hebt om een bezoek te brengen aan Ouwehands, gewoon gaan. Wij gaan zeker nog een keer in de kerstvakantie.

 • #3

  Edith van der Vaart (woensdag, 23 september 2020 15:46)

  Wanneer is het pandajong te bewonderen?

 • #2

  Tanja de Vries (maandag, 23 september 2019 12:48)

  Mooie dierentuin en wat zijn de panda beren lief

 • #1

  John Vos (zondag, 22 september 2019 21:20)

  Erg druk met parkeren en helaas de pandaberen niet goed kunnen zien door de drukte. Ik zou zelf niet meer in het weekend gaan. Ook zijn we een keer bij het Park van sint geweest. Dit vonden onze kinderen erg leuk! Dierenpark is prima te doen voor mensen in een rolstoel. Zorg dat je droge kleding mee hebt als je met kinderen naar Ouwehands gaat. Er zijn een aantal plekken waar ze kunnen spelen met water.