Ouwehands Dierenpark korting

Ouwehands Dierenpark korting

Ouwehands Dierenpark korting pak je het beste via onze website! Hier zie je alle actuele kortingen die ervoor zorgen dat jullie lekker voordelig naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen kunnen gaan. Elke dag kijken we online naar de beste korting. De kortingen voor Ouwehands zijn schaars, maar soms vinden we er eentje die we dan graag met je delen. Helaas staan er online een heleboel Ouwehands Dierenpark kortingen die al verlopen zijn. Hier hebben we dus niet heel erg veel meer aan. Mis je hieronder een Ouwehands korting die er wel bijhoort? Laat het ons dan snel weten. Ben je op zoek naar die unieke code voor Ouwehands Dierenpark? Lees dan verder!

©Remco Doornenbal

 


Ouwehands dierenpark korting hotel

Ouwehands Dierenpark i.c.m. hotel

Gaan jullie binnenkort een dagje naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen? Kijk dan snel of er een hotel in de buurt beschikbaar is en maak er een mini vakantie van!Korting van 29% voor China Light in Ouwehands Dierenpark

Ouwehands Dierenpark heeft dit jaar weer het China Light Festival. En wij hebben een korting van wel 29% gevonden voor jou! Normaal betaal je €17,50 voor je entreekaart voor  het China Light Festival, maar nu met deze korting betaal je nog maar € 12,50 per persoon! Tickets zijn geldig van 21-12 t/m 29-02. Bekijk hier deze korting voor Ouwehands.

Ouwehands Dierenpark entreekaarten via een veiling

Je kunt nu via VakantieVeilingen meebieden op entreekaarten voor Ouwehands Dierenpark. Naast dat je voordelig aan je entreekaarten kunt komen, steun je met deze actie ook de stichting Opkikker! De volledige opbrengst van deze veiling gaat naar deze stichting. Je kunt meebieden op twee entreekaarten voor Ouwehands. 

Bekijk snel deze veiling van Ouwehands Dierenpark.

Ouwehands kaarten kopen bij de Hema is korting pakken!

Als je nu bij de Hema je entreekaarten koopt voor een dagje Ouwehands Dierenpark dan kun je maar liefst 25% korting per persoon pakken op je entreekaarten! Dit is een aardige korting die je aardig wat voordeel opbrengt. Een dagje Ouwehands is niet het goedkoopste dagje uit, dus wees slim en bekijk deze deal voordat je definitief je entreekaarten gaat kopen. Normaal betaal je voor een entreekaart voor een kind tot 9 jaar € 20, 50 en nu nog maar € 15,35. Voor een volwassen kaartje betaal je normaal €22,50 en nu nog maar € 16,85. Zoals je ziet is dit echt een goede deal! Bekijk hier de entreekaarten bij de Hema.

Entreekaarten kopen als je lid bent van de BankGiro loterij

Ouwehands korting pak je via de BankGiro loterij als je er lid van bent. En de korting is best hoog! Je krijgt nu namelijk een korting van wel 20% op vertoon van je VIP pas bij de kassa van Ouwehands Dierenpark Rhenen. De tickets zijn dan wel alleen geldig op doordeweekse dagen. Je kunt in totaal 4 tickets per VIP-KAART bestellen met deze korting. Bij de kassa zullen ze om je VIP kaart vragen, neem deze dan ook mee! Zonder deze pas mag je niet naar binnen met deze korting. Je kunt de tickets alleen online bestellen. Bekijk snel deze Ouwehands Dierenpark korting

Korting op je entreekaarten door boodschappen te doen bij de Jumbo

Ben jij klant bij de Jumbo? Spaar dan mee voor een Ouwehands Dierenpark korting tot wel 25% korting per persoon! Hoe hoog de Ouwehands korting is, heeft ermee te maken op welke dag je wilt gaan. Ook heeft het ermee te maken hoe lang je wacht met het aanschaffen van je entreebewijs. Hoe eerder je boekt, hoe meer korting je zult krijgen op je entreekaart. Pak snel deze toffe Ouwehands Dierenpark korting. Bekijk deze Ouwehands Dierenpark korting

Entreekaarten kopen via Groupon

Op dit moment kun je helaas geen korting pakken voor Ouwehands Dierenpark via Groupon. In een ver verleden (2011) konden we deze korting wel vinden voor je, maar helaas nu al even niet meer. Zodra Ouwehands Dierenpark een korting heeft via Groupon zullen we deze hier direct voor je online zetten!

Ouwehands Dierenpark korting online bij het dierenpark zelf

Is er geen Ouwehands korting waar je gebruik van kunt maken op dit moment? Wees dan slim en koop je entreekaarten bij Ouwehands zelf. Je kunt online namelijk een leuke korting op je tickets krijgen. Je krijgt op het moment van schrijven een korting van € 1,- als je de tickets online koopt. Koop je liever de tickets aan de kassa? Dit kan natuurlijk ook, alleen zul je dan geen korting krijgen. Wil je vandaag nog naar Ouwehands Dierenpark gaan? Dit kan met deze korting. Na betaling krijg je de entreekaarten in je mailbox. Pak deze Ouwehands Dierenpark korting.

Naar Ouwehands als ANWB lid

Op dit moment kun je helaas geen korting pakken voor Ouwehands via de ANWB. Veel dierentuinen werken samen met de ANWB. Je moet dan lid van de ANWB zijn en dan kun je een leuke korting pakken. Zodra deze korting ook actief is voor Ouwehands Dierenpark dan zullen we dat uiteraard hier online zetten voor jullie. 

Entreekaarten 2e hands kopen via Marktplaats

Helaas is het zo dat Ouwehands Dierenpark niet een dierentuin is die erg veel korting weg zal geven. Soms krijgen we de vraag of het slim of mogelijk is om entreekaarten te kopen via Marktplaats. Dit zou een optie kunnen zijn, al heeft deze niet onze voorkeur. De kans is namelijk aanwezig dat je entreekaarten zult kopen die niet geldig zijn. Hier kun je dan verder niks mee en je geld is weg. Als je besluit om dit op deze manier te doen dan willen we je adviseren om goed te checken of de kaarten wel geldig zijn! Het zou vervelend zijn als je bij Ouwehands voor de deur staat en dat je niet naar binnen kunt gaan.

Ouwehands Dierenpark korting via Social Deal <--- helaas is deze korting nu offline

Bij Ouwehands kun je een bezoekje brengen aan het China Light festival. En laten wij nou een korting hebben gevonden voor je via Social Deal. Je krijgt nu een korting van 29% op je entreekaarten voor Ouwehands. Je kaarten zijn geldig vanaf het moment van aankoop tot 07-01-2019. Wees slim en koop je entreekaarten via deze deal! Wil je ook een bezoek aan het dierenpark brengen? Dan moet je wel een apart kaartje kopen! Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Bekijk hier deze Ouwehands korting.

 

©Remco Doornenbal

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Ouwehands Dierenpark Rhenen is de dierentuin die iedereen tegenwoordig kent van de panda's. Deze wonen sinds 2017 bij Ouwehands Dierenpark en zijn erg leuk om naar te kijken. Maar natuurlijk heeft Ouwehands Dierenpark nog veel meer te bieden dan alleen de pandaberen. Ouwehands Dierenpark is een dierentuin die zich blijft ontwikkelen en vernieuwen. Zo is er een echt berenbos waar ook nog eens echte wolven rondlopen. Nergens in Europa zul je dit tegenkomen in een dierentuin! Loop er maar eens doorheen en kijk goed, want de wolven kunnen zich goed verstoppen. Bij Ouwehands Dierenpark kun je ook terecht als de kinderen even lekker willen spelen. Er zijn namelijk een aantal speelplekken welke erg leuk zijn. Zo kunnen de kinderen bij Ouwehands Dierenpark binnen en buiten spelen. In Ravot Aapia kunnen de kinderen urenlang met water en zand spelen. Ook rijdt er een leuk treintje waar je in kunt stappen. Tevens is dit de grootste overdekte speeljungle van Europa. Zoals je ziet zijn er bij Ouwehands Dierenpark aardig wat hoogtepunten welke jullie bezoek meer dan waard maken! Er is een spannend doolhof waar je doorheen kunt wandelen en misschien wil je wel meedoen aan Expeditie Berenbos. Het kan allemaal bij Ouwehands Dierenpark. Wisten jullie dat deze dierentuin ooit is begonnen als een kippenfarm welke opgericht is door Cor Ouwehand? Tegenwoordig behoort Ouwehands Dierenpark tot één van de grote dierentuinen van Nederland! Je ziet hier dieren als Bruine beren, ijsberen, Witte leeuwen en Nevelpanters. Ook kun je er giraffen, tijgers en rode panda’s zien. Op het moment van schrijven werken ze bij Ouwehands Dierenpark hard aan een nieuw verblijf voor de apen.

Bij Ouwehands Dierenpark zijn dagelijks erg leuke shows welke je kunt bekijken tijdens je bezoek. Deze shows mag je gratis bezoeken als je bij Ouwehands Dierenpark bent. Je kunt bijvoorbeeld een show bekijken met Californische zeeleeuwen. Ook zijn er erg leuke shows in het theater. Bijvoorbeeld de Bamboo Bill of de Sinterklaasshow. Erg leuk en een leuke aanvulling aan je bezoek aan Ouwehands Dierenpark.

Ouwehands Dierenpark Chinese dagen 2019

Dit jaar zal er op 14 en 15 september 2019 bij Ouwehands dierenpark de Chinese dagen georganiseerd worden. Dit is een erg leuk programma waar de reuzenpanda’s en de Chinese cultuur het middelpunt zullen zijn. Op deze dagen zijn er leuke activiteiten zoals drakendansers en de traditionele leeuwendans. Ook zullen er verschillende voedermomenten zijn en kun je de reuzenpanda’s Wu Wen en Xing Ya bewonderen in Pandasia! Voor de kleintjes onder ons zal er een leuke speurtocht zijn en ze kunnen op bezoek bij Professor Panda! Je kunt gewoon een regulier ticket kopen om deel te nemen aan de Chinese dagen bij Ouwehands Dierenpark.

 

©Ouwehands Dierenpark

Ouwehands Dierenpark panda's

De panda's bij Ouwehands Dierenpark zijn lange tijd groot nieuws geweest. Heb je de panda's al een keer gezien? Wij wel en we vonden het verblijf van de panda's echt prachtig! Je kunt de panda's bezoeken tijdens je normale bezoek aan Ouwehands Dierenpark. Scoor dus snel een leuke korting voor een lekker goedkoop entreekaartje! 

Ouwehands Dierenpark roken

Als je een dagje naar Ouwehands gaat en je bent een roker, is het goed om te weten dat je niet overal mag roken. Je mag niet roken in Ouwehands Dierenpark bij de overdekte locaties en onoverdekte vaste wachtrijen. Dit zijn Pandasia, het zeeleeuwentheater en de theatertent. Dit is geldig voor sigaretten, sigaren en de e-sigaret.

Ouwehands Dierenpark Ravot Aapia

Ouwehands Dierenpark heeft de grootste overdekte speeljungle van Europa! Met een oppervlakte van maar liefst 4000 vierkante meter is er uren speelplezier gegarandeerd. De kinderen kunnen hier veilig uren heerlijk spelen terwijl je als ouder een hapje en een drankje pakt op het terras. Bovenlangs rijdt er ook een leuk treintje waar je in mag tijdens je bezoek. Deze maakt een kleine route boven een aantal dierenverblijven. Vergeet ook zeker niet om droge kleding mee te nemen voor de kinderen want er is veel water en zand!

Ouwehands Dierenpark Rhenen Gorilla adventure

Ouwehands Dierenpark heeft nu iets gaafs! Bij Gorilla adventure kun je oog in oog komen te staan met een gorilla! Durf je dat? Kom dan naar Gorilla adventure in Ouwehands Dierenpark. In deze grote ruimte leer je op een speelse manier alles van de gorilla. Ouwehands heeft spelen en leren erg leuk gecombineerd hier. Je kunt door een tunnel heen van de ene naar de andere kant van het verblijf. Deze tunnel is maar liefst 80 meter lang en 11 meter hoog. Je zult daardoor de gorilla's op verschillende hoogtes kunnen gaan bekijken. Veel plezier en kijk goed om je heen want je ziet de gorilla's overal! Meer info over Ouwehands Dierenpark vind je hier!Ouwehands dierenpark adres

Ouwehands dierenpark

Grebbeberg 111

3911 AV Rhenen

Ouwehands dierenpark prijzen t/m 30 maart 2020

WEEKEND.VAKANTIE EN FEESTDAGEN:

0 t/m 2 jaar: Gratis

3 t/m 9 jaar: €23,50

Volwassenen: €25,50

DOORDEWEEKS:

0 t/m 2 jaar: Gratis

3 t/m 9 jaar: €20,50

Volwassenen: €22,50Deel jouw ervaring met Ouwehands Dierenpark.

Commentaren: 2
  • #2

    Tanja de Vries (maandag, 23 september 2019 12:48)

    Mooie dierentuin en wat zijn de panda beren lief

  • #1

    John Vos (zondag, 22 september 2019 21:20)

    Erg druk met parkeren en helaas de pandaberen niet goed kunnen zien door de drukte. Ik zou zelf niet meer in het weekend gaan. Ook zijn we een keer bij het Park van sint geweest. Dit vonden onze kinderen erg leuk! Dierenpark is prima te doen voor mensen in een rolstoel. Zorg dat je droge kleding mee hebt als je met kinderen naar Ouwehands gaat. Er zijn een aantal plekken waar ze kunnen spelen met water.