Ouwehands Dierenpark korting 2022


Tickets Ouwehands Dierenpark

Ouwehands Dierenpark tickets

Op de website van Ouwehands Dierenpark kun je tickets online kopen. LET OP: Je kunt geen tickets meer aan de kassa kopen! 

Check snel via onderstaande button of er een korting actief is!Ouwehands Dierenpark abonnement

Ga jij vaker naar Ouwehands Dierenpark? Dan is het slim om een abonnement aan te schaffen! Je heb deze er na 3x keer gaan al uit! Ook krijg je 10% korting bij de horecagelegenheden, 25% korting voor een introducé, korting op parkeren en nog meer kortingen bij andere dierentuinen!Ouwehands Dierenpark via een veiling

Ouwehands 28% korting

Bij Social Deal kun je nu een ZomerSounds-ticket kopen met hoge korting! 
Let op: geldig vanaf 9 juli t/m 4 september. 7 dagen per week, maar wel pas na 12:00.


Ouwehands dierenpark korting hotel

Ouwehands 30% korting i.c.m. hotel

Nu een mooie korting op een 2-daags arrangement! Je krijgt een overnachting incl. uitgebreid ontbijtbuffet, welkomstdrankje en toegang tot Ouwehands Dierenpark! Vanaf € 66,50 per persoon i.p.v. € 90,-

Prijs o.b.v. 2-persoonsbezetting. 

Exclusief: toeristenbelasting (2,50 per persoon per nacht), admin. kosten (1-3 pers. 14,50, 4+ pers. 24,50 per boeking).WINACTIE


WIN GRATIS TICKETS DOOR MEE TE DOEN AAN DE WINACTIE VAN OUWEHANDS DIERENPARK 


Ouwehands Dierenpark korting

 

Ouwehands Dierenpark korting pak je het beste via onze website! Hier zie je alle actuele kortingen die ervoor zorgen dat jullie lekker voordelig naar een dagje weg kunnen gaan. Elke dag kijken we online naar de beste korting. De kortingen voor deze dierentuin zijn over het algemeen schaars, maar soms vinden we er eentje die we dan graag met je delen! 

LET OP: je kunt geen tickets meer aan de kassa van Ouwehands Dierenpark kopen op dit moment.


Ouwehands Dierenpark korting online bij het dierenpark zelf

Is er geen Ouwehands korting waar je gebruik van kunt maken op dit moment? Wees dan slim, en koop alvast je entreekaarten bij Ouwehands zelf. Je kunt online namelijk een leuke korting op je tickets krijgen. Aan de kassa kun je op het moment van schrijven geen tickets meer kopen. Ook moet je van tevoren even reserveren. Bestel hier je tickets. 


Ouwehands korting met een arrangement

Bij Voordeeluitjes krijg je vaak een leuke korting! Je boekt dan een arrangement, vaak van 2 dagen en krijgt dan je ticket voor Ouwehands Dierenpark helemaal gratis. Dit hotel ligt dichtbij het dierenpark zelf, je zou er lopend heen kunnen. Dus dat is ideaal! De korting die je krijgt op je arrangement ligt vaak rond de 30%, dus is zeker de moeite waard. En zo maak je van een dagje weg, een voordelige mini break! Je krijgt een overnachting, incl. uitgebreid ontbijtbuffet, welkomstdrankje en toegang tot Ouwehands Dierenpark! Bekijk deze korting hier.


Ouwehands Dierenpark korting door het aanschaffen van abonnement

Bij Ouwehands Dierenpark kun je ook een leuke korting pakken door een abonnement aan te schaffen. Vanaf 10 jaar betaal je namelijk € 59,- voor een abonnement en € 55,- van 3 t/m 9 jaar. Dus als we gaan rekenen, zien we dat je na 3x gaan je abonnement er al uit hebt! Dus vanaf dan ga je elke keer gratis naar binnen. Dit is ideaal als je vaker per jaar naar Ouwehands gaat. Ook kun je voor een parkeerabonnent gaan. Hier betaal je € 22,50 voor en heb je er ook na 3x al uit! Je kunt een abonnement bij Ouwehands online bestellen. Bovendien draag je met de aanschaf van een abonnement een steentje bij aan de belangrijkste doelstelling van Ouwehands Dierenpark: natuur- en dierenbescherming. Ook krijg je kortingen in de souvenirshop, bij andere dierentuinen die aangesloten zijn bij de NVD en op evenementen. Ook mag je 1 introducé meenemen met 25% korting en krijg je de toffe Ouwehands kalender thuisgestuurd! Bekijk hier de abonnementen van Ouwehands.


Tickets Ouwehands Dierenpark met korting via een veiling

Je kunt regelmatig via VakantieVeilingen meebieden op entreekaarten voor Ouwehands Dierenpark, en zo een aardig hoge korting pakken. We zien dat deze veiling niet vaak online staat, dus als je ziet dat hij actief is wacht dan niet te lang! Het zou jammer zijn als je even wacht, en dat de veiling morgen weer offline is gehaald. Vaak is de veiling voor twee entreekaarten. Meebieden op tickets is gratis, wel betaal je administratiekosten als je het winnende bod hebt. Je bent ook verplicht om de tickets te kopen als je het winnende bod hebt.  Bekijk snel deze veiling van Ouwehands Dierenpark.


Ouwehands korting via Hema<-- even offline

Als je nu bij de Hema je entreekaarten koopt voor een dagje Ouwehands Dierenpark dan kun je maar liefst 25% korting per persoon pakken op je entreekaarten! Dit is een aardige korting die je aardig wat voordeel opbrengt. Een dagje dierentuin is niet het goedkoopste dagje uit, dus wees slim en bekijk deze deal voordat je definitief je entreekaarten gaat kopen. Normaal betaal je voor een entreekaart voor een kind tot 9 jaar € 20, 50 en nu nog maar € 15,35. Voor een volwassen kaartje betaal je normaal €22,50 en nu nog maar € 16,85. Zoals je ziet is dit echt een goede deal! Bekijk hier deze korting.


Ouwehands korting als je lid bent van de Vriendenloterij

Ben jij lid van de Vriendenloterij? Dan kun je nu een goede deal pakken! Je krijgt nu namelijk een korting van wel 20% op jouw tickets op doordeweekse dagen. Je kunt in totaal 4 tickets per VIP-KAART bestellen met deze korting. 

Je kunt de tickets online bestellen, en na betaling krijg je deze direct binnen.


Korting bij Ouwehands door boodschappen te doen bij de Jumbo

Ben jij klant bij de Jumbo? Spaar dan mee voor een Ouwehands Dierenpark korting tot wel 38% korting per persoon! Hoe hoog deze korting is, heeft ermee te maken op welke dag je wilt gaan. Ook heeft het ermee te maken hoe lang je wacht met het aanschaffen van je entreebewijs. Hoe eerder je boekt, hoe meer korting je zult krijgen op je entreekaart.  Op een doordeweekse dag zal je meer korting krijgen dan in het weekend. Bekijk hier deze Ouwehands Dierenpark korting.

 


Entreekaarten Ouwehands met korting kopen via Groupon

Op dit moment kun je helaas geen korting pakken voor Ouwehands Dierenpark via Groupon. In een ver verleden (2011) konden we deze korting wel vinden voor je, maar helaas nu al even niet meer. Zodra er weer een korting te krijgen is via Groupon, zullen we deze hier direct voor je online zetten! Gelukkig staan er regelmatig andere goede Ouwehands kortingen op die jij kunt gebruiken!


Ouwehands korting als ANWB lid

Op dit moment kun je helaas geen korting pakken voor Ouwehands via de ANWB. Veel dierentuinen werken samen met de ANWB. Je moet dan lid van de ANWB zijn en dan kun je een leuke korting pakken. Zodra deze korting ook actief is voor dit dierenpark, dan zullen we dat uiteraard hier online zetten voor jullie. 


Entreekaarten 2e hands kopen via Marktplaats

Helaas is het zo dat Ouwehands Dierenpark niet een dierentuin is die erg veel korting weg zal geven. Soms krijgen we de vraag of het slim of mogelijk is om entreekaarten te kopen via Marktplaats. Dit zou een optie kunnen zijn, al heeft deze niet onze voorkeur. De kans is namelijk aanwezig dat je entreekaarten zult kopen die niet geldig zijn. Hier kun je dan verder niks mee en je geld is weg. Als je besluit om dit op deze manier te doen dan willen we je adviseren om goed te checken of de kaarten wel geldig zijn! Het zou vervelend zijn als je bij de dierentuin voor de deur staat, en dat je niet naar binnen kunt gaan.


Ouwehands Dierenpark korting via Social Deal

Eens per jaar kun je een bezoekje brengen aan het China Light festival. En laten wij nou een korting hebben gevonden voor je via Social Deal. Wees slim en koop je entreekaarten via deze deal! Wil je ook een bezoek aan het dierenpark brengen? Dan moet je wel een apart kaartje kopen! Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Bekijk hier deze Ouwehands korting.

 


©Remco Doornenbal

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Iedereen kent deze dierentuin tegenwoordig van de panda's, en terecht want ze zijn leuk! De panda's wonen sinds 2017 bij Ouwehands Dierenpark, en zijn erg leuk om naar te kijken. Maar natuurlijk heeft het dierenpark nog veel meer te bieden dan alleen de pandaberen.  Zo is er bijvoorbeeld een echt berenbos waar ook nog eens echte wolven rondlopen. Nergens in Europa zul je dit tegenkomen in een dierentuin! Loop er maar eens doorheen en kijk goed, want de wolven kunnen zich goed verstoppen. Er zijn door het park heen een aardig aantal speelplekken welke erg leuk zijn. Zo kunnen de kinderen binnen en buiten spelen. In Ravot Aapia kunnen de kinderen urenlang met water en zand spelen. Ook rijdt er een leuk treintje waar je in kunt stappen. Tevens is dit de grootste overdekte speeljungle van Europa. Zoals je ziet zijn er bij Ouwehands Dierenpark aardig wat hoogtepunten welke jullie bezoek meer dan waard maken! Er is een spannend doolhof waar je doorheen kunt wandelen en misschien wil je wel meedoen aan Expeditie Berenbos.  Wisten jullie dat deze dierentuin ooit is begonnen als een kippenfarm welke opgericht is door Cor Ouwehand? Tegenwoordig behoort het dierenpark tot één van de grote dierentuinen van Nederland! Je ziet hier dieren als Bruine beren, ijsberen, Witte leeuwen en Nevelpanters. Ook kun je er giraffen, tijgers en rode panda’s zien. 

 

Er zijn dagelijks erg leuke shows welke je kunt bekijken tijdens je bezoek. Deze shows mag je gratis bezoeken! Je kunt bijvoorbeeld een show bekijken met Californische zeeleeuwen. Ook zijn er erg leuke shows in het theater. Bijvoorbeeld de Bamboo Bill of de Sinterklaasshow. 

©Ouwehands Dierenpark

Ouwehands Dierenpark panda's

De panda's bij Ouwehands Dierenpark zijn lange tijd groot nieuws geweest. Heb je de panda's al een keer gezien? Wij wel, en we vonden het verblijf van de panda's echt prachtig! Je kunt de panda's bezoeken tijdens je normale bezoek aan Ouwehands Dierenpark. Scoor dus snel een leuke korting voor een lekker goedkoop entreekaartje! Wist je dat je live kunt meekijken bij de pandaberen? Kijk maar eens hier!

 

De reuzenpanda die je kunt bewonderen tijdens je bezoek, is een bedreigde diersoort en komt alleen in het wild in China voor. Helaas heeft de laatste telling aangetoond dat er nog maar rond de 1.864 reuzenpanda’s in het wild zouden leven. Dit zijn er veel te weinig! Je kunt de reuzenpanda herkennen aan zijn dikke, zwart-witte vacht en de donkere ringen die hij rond zijn ogen heeft. Een leuk weetje: als een reuzenpanda geworden is, dan weegt hij +/- 100 gram. Is hij groter en volwassen?Dan kan hij maar zo 100 kilo wegen!

©Kortingkaartjes Dierentuin

Roken in Ouwehands Dierenpark

Als je een dagje naar Ouwehands gaat en je bent een roker, is het goed om te weten dat je niet overal mag roken. Je mag niet roken bij de overdekte locaties en onoverdekte vaste wachtrijen. Dit zijn Pandasia, het zeeleeuwentheater en de theatertent. Dit is geldig voor sigaretten, sigaren en de e-sigaret. Houd hier dan ook rekening mee tijdens jullie bezoek.

Ouwehands Dierenpark Ravot Aapia

Als de kinderen van spelen houden, dan zitten ze hier goed! Ouwehands Dierenpark heeft namelijk de grootste overdekte speeljungle van Europa! Met een oppervlakte van maar liefst 4000 vierkante meter is er uren speelplezier gegarandeerd. De kinderen kunnen hier veilig uren heerlijk spelen terwijl je als ouder een hapje en een drankje pakt op het terras. Bovenlangs rijdt er ook een leuk treintje waar je in mag tijdens je bezoek. Deze maakt een kleine route boven een aantal dierenverblijven. Vergeet ook zeker niet om droge kleding mee te nemen voor de kinderen want er is veel water en zand!

Gorilla adventure, gaaf!

Er is nu iets gaafs in het park! Bij de Gorilla adventure kun je oog in oog komen te staan met een gorilla! Durf je dat? Kom dan naar Gorilla adventure! In deze grote ruimte leer je op een speelse manier alles van de gorilla. Op deze plek is spelen en leren erg leuk gecombineerd. Je kunt door een tunnel heen van de ene naar de andere kant van het verblijf. Deze tunnel is maar liefst 80 meter lang en 11 meter hoog. Je zult daardoor de gorilla's op verschillende hoogtes kunnen gaan bekijken. Veel plezier en kijk goed om je heen want je ziet de gorilla's overal! 


Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.

Ouwehands Dierenpark adres

 

Ouwehands Dierenpark

Grebbeberg 111

3911 AV Rhenen

 T. +31 (0)317-650200

 

Ouwehands Dierenpark entreeprijzen

 •  0 t/m 2 jaar: Gratis
 • 3 t/m 9 jaar: €24,-
 • Volwassenen: €26,50

 Deel jouw ervaring met Ouwehands Dierenpark.

Commentaren: 4
 • #4

  Eefje Suithoff (dinsdag, 30 november 2021 15:27)

  Onlangs in Ouwehands Dierenpark geweest. Ondanks de coronaregels, prima te doen. We hebben veel van het park gezien, en de horeca was ook gewoon toegankelijk met een QR code. Als je twijfel hebt om een bezoek te brengen aan Ouwehands, gewoon gaan. Wij gaan zeker nog een keer in de kerstvakantie.

 • #3

  Edith van der Vaart (woensdag, 23 september 2020 15:46)

  Wanneer is het pandajong te bewonderen?

 • #2

  Tanja de Vries (maandag, 23 september 2019 12:48)

  Mooie dierentuin en wat zijn de panda beren lief

 • #1

  John Vos (zondag, 22 september 2019 21:20)

  Erg druk met parkeren en helaas de pandaberen niet goed kunnen zien door de drukte. Ik zou zelf niet meer in het weekend gaan. Ook zijn we een keer bij het Park van sint geweest. Dit vonden onze kinderen erg leuk! Dierenpark is prima te doen voor mensen in een rolstoel. Zorg dat je droge kleding mee hebt als je met kinderen naar Ouwehands gaat. Er zijn een aantal plekken waar ze kunnen spelen met water.