Ouwehands Dierenpark korting

Ouwehands Dierenpark korting

Ouwehands Dierenpark korting pak je het beste via onze website! Hier zie je alle actuele kortingen die ervoor zorgen dat jullie lekker voordelig naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen kunnen gaan. Elke dag kijken we online naar de beste korting. De kortingen voor Ouwehands zijn schaars, maar soms vinden we er eentje die we dan graag met je delen. Helaas staan er online een heleboel Ouwehands Dierenpark kortingen die al verlopen zijn. Hier hebben we dus niet heel erg veel meer aan. Mis je hieronder een Ouwehands korting die er wel bijhoort? Laat het ons dan snel weten. Ben je op zoek naar die unieke code voor Ouwehands Dierenpark? Lees dan verder!

©Remco Doornenbal

 


Ouwehands dierenpark korting hotel

Ouwehands Dierenpark i.c.m. hotel

Gaan jullie binnenkort een dagje naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen? Kijk dan snel of er een hotel in de buurt beschikbaar is en maak er een mini vakantie van!Ouwehands Dierenpark korting via de BankGiro loterij

Ouwehands korting pak je via de BankGiro loterij als je er lid van bent. En de korting is best hoog! Je krijgt nu namelijk een korting van wel 50% op vertoon van je VIP pas bij de kassa van Ouwehands Dierenpark Rhenen. De prijzen zijn normaal voor een volwassenen € 25, en nu mag je naar binnen voor maar € 12,50 per persoon. Je kunt ook nog eens 5 tickets per VIP-KAART bestellen! Let op, deze tickets zijn alleen geldig in september.

Bekijk snel deze Ouwehands Dierenpark korting

Ouwehands Dierenpark korting via Jumbo

Ben jij klant bij de Jumbo? Spaar dan mee voor een Ouwehands Dierenpark korting tot wel 25% korting per persoon! Hoe hoog de Ouwehands korting is, heeft ermee te maken op welke dag je wilt gaan. Ook heeft het ermee te maken hoe lang je wacht met het aanschaffen van je entreebewijs. Hoe eerder je boekt, hoe meer korting je zult krijgen op je entreekaart. Pak snel deze toffe Ouwehands Dierenpark korting.

Bekijk deze Ouwehands Dierenpark korting

©Remco Doornenbal


Ouwehands Dierenpark Rhenen

Ouwehands Dierenpark Rhenen is de dierentuin die iedereen tegenwoordig kent van de panda's. Deze wonen sinds 2017 bij Ouwehands Dierenpark en zijn erg leuk om naar te kijken. Maar natuurlijk heeft Ouwehands Dierenpark nog veel meer te bieden dan alleen de pandaberen. Ouwehands Dierenpark is een dierentuin die zich blijft ontwikkelen en vernieuwen. Zo is er een echt berenbos waar ook nog eens echte wolven rondlopen. Nergens in Europa zul je dit tegenkomen in een dierentuin! Loop er maar eens doorheen en kijk goed, want de wolven kunnen zich goed verstoppen. Bij Ouwehands Dierenpark kun je ook terecht als de kinderen even lekker willen spelen. Er zijn namelijk een aantal speelplekken welke erg leuk zijn. Zo kunnen de kinderen bij Ouwehands Dierenpark binnen en buiten spelen. In Ravot Aapia kunnen de kinderen urenlang met water en zand spelen. Ook rijdt er een leuk treintje waar je in kunt stappen. Tevens is dit de grootste overdekte speeljungle van Europa. Zoals je ziet zijn er bij Ouwehands Dierenpark aardig wat hoogtepunten welke jullie bezoek meer dan waard maken! Er is een spannend doolhof waar je doorheen kunt wandelen en misschien wil je wel meedoen aan Expeditie Berenbos. Het kan allemaal bij Ouwehands Dierenpark. Wisten jullie dat deze dierentuin ooit is begonnen als een kippenfarm welke opgericht is door Cor Ouwehand? Tegenwoordig behoort Ouwehands Dierenpark tot één van de grote dierentuinen van Nederland! Je ziet hier dieren als Bruine beren, ijsberen, Witte leeuwen en Nevelpanters. Ook kun je er giraffen, tijgers en rode panda’s zien. Op het moment van schrijven werken ze bij Ouwehands Dierenpark hard aan een nieuw verblijf voor de apen.

Bij Ouwehands Dierenpark zijn dagelijks erg leuke shows welke je kunt bekijken tijdens je bezoek. Deze shows mag je gratis bezoeken als je bij Ouwehands Dierenpark bent. Je kunt bijvoorbeeld een show bekijken met Californische zeeleeuwen. Ook zijn er erg leuke shows in het theater. Bijvoorbeeld de Bamboo Bill of de Sinterklaasshow. Erg leuk en een leuke aanvulling aan je bezoek aan Ouwehands Dierenpark.

Ouwehands Dierenpark Chinese dagen 2019

Dit jaar zal er op 14 en 15 september 2019 bij Ouwehands dierenpark de Chinese dagen georganiseerd worden. Dit is een erg leuk programma waar de reuzenpanda’s en de Chinese cultuur het middelpunt zullen zijn. Op deze dagen zijn er leuke activiteiten zoals drakendansers en de traditionele leeuwendans. Ook zullen er verschillende voedermomenten zijn en kun je de reuzenpanda’s Wu Wen en Xing Ya bewonderen in Pandasia! Voor de kleintjes onder ons zal er een leuke speurtocht zijn en ze kunnen op bezoek bij Professor Panda! Je kunt gewoon een regulier ticket kopen om deel te nemen aan de Chinese dagen bij Ouwehands Dierenpark.

 

©Ouwehands Dierenpark

Ouwehands Dierenpark panda's

De panda's bij Ouwehands Dierenpark zijn lange tijd groot nieuws geweest. Heb je de panda's al een keer gezien? Wij wel en we vonden het verblijf van de panda's echt prachtig! Je kunt de panda's bezoeken tijdens je normale bezoek aan Ouwehands Dierenpark. Scoor dus snel een leuke korting voor een lekker goedkoop entreekaartje! 

Ouwehands Dierenpark roken

Als je een dagje naar Ouwehands gaat en je bent een roker, is het goed om te weten dat je niet overal mag roken. Je mag niet roken in Ouwehands Dierenpark bij de overdekte locaties en onoverdekte vaste wachtrijen. Dit zijn Pandasia, het zeeleeuwentheater en de theatertent. Dit is geldig voor sigaretten, sigaren en de e-sigaret.

Ouwehands Dierenpark Ravot Aapia

Ouwehands Dierenpark heeft de grootste overdekte speeljungle van Europa! Met een oppervlakte van maar liefst 4000 vierkante meter is er uren speelplezier gegarandeerd. De kinderen kunnen hier veilig uren heerlijk spelen terwijl je als ouder een hapje en een drankje pakt op het terras. Bovenlangs rijdt er ook een leuk treintje waar je in mag tijdens je bezoek. Deze maakt een kleine route boven een aantal dierenverblijven. Vergeet ook zeker niet om droge kleding mee te nemen voor de kinderen want er is veel water en zand!

Ouwehands Dierenpark Rhenen Gorilla adventure

Ouwehands Dierenpark heeft nu iets gaafs! Bij Gorilla adventure kun je oog in oog komen te staan met een gorilla! Durf je dat? Kom dan naar Gorilla adventure in Ouwehands Dierenpark. In deze grote ruimte leer je op een speelse manier alles van de gorilla. Ouwehands heeft spelen en leren erg leuk gecombineerd hier. Je kunt door een tunnel heen van de ene naar de andere kant van het verblijf. Deze tunnel is maar liefst 80 meter lang en 11 meter hoog. Je zult daardoor de gorilla's op verschillende hoogtes kunnen gaan bekijken. Veel plezier en kijk goed om je heen want je ziet de gorilla's overal! Meer info over Ouwehands Dierenpark vind je hier!Ouwehands dierenpark adres

Ouwehands dierenpark

Grebbeberg 111

3911 AV Rhenen

Ouwehands dierenpark prijzen

0 t/m 2 jaar: Gratis

3 t/m 9 jaar: €18,50

Volwassenen: €21,00Deel jouw ervaring met Ouwehands Dierenpark.

Commentaren: 0