Ouwehands Dierenpark korting 2022


Tickets Ouwehands Dierenpark

Ouwehands Dierenpark tickets

Op de website van Ouwehands Dierenpark kun je tickets online kopen. Je kunt geen tickets meer aan de kassa kopen!Ouwehands Mystieke Winterdagen

Ouwehands 31% korting Light Nights

Krijg nu 31% korting op tickets voor een bezoek aan de Light Nights van Ouwehands Dierenpark.Ouwehands dierenpark korting hotel

Ouwehands tickets i.c.m. hotel

Gaan jullie binnenkort een dagje naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen? Kijk dan snel of er een hotel in de buurt beschikbaar is en maak er een mini vakantie van!Ouwehands Dierenpark via een veiling

Ouwehands tickets via een veiling

Soms kun je de tickets kopen via een veiling bij VakantieVeilingen. Deze staan niet het hele jaar online, dus kijk snel of je gelukt hebt op dit moment!Ouwehands Dierenpark Rhenen tickets

 

Ouwehands Dierenpark korting pak je het beste via onze website! Hier zie je alle actuele kortingen die ervoor zorgen dat jullie lekker voordelig naar een dagje weg kunnen gaan. Elke dag kijken we online naar de beste korting. De kortingen voor deze dierentuin zijn over het algemeen schaars, maar soms vinden we er eentje die we dan graag met je delen! 

LET OP: je kunt geen tickets meer aan de kassa van Ouwehands Dierenpark kopen op dit moment.

Ouwehands Dierenpark korting online bij het dierenpark zelf

Is er geen Ouwehands korting waar je gebruik van kunt maken op dit moment? Wees dan slim en koop je entreekaarten bij Ouwehands zelf. Je kunt online namelijk een leuke korting op je tickets krijgen. Aan de kassa kun je op het moment van schrijven geen tickets meer kopen. Ook moet je van tevoren even reserveren. Bestel hier je tickets. 

Tickets via een veiling kopen

Je kunt regelmatig via VakantieVeilingen meebieden op entreekaarten voor Ouwehands Dierenpark. We zien dat deze veiling niet vaak online staat, dus als je ziet dat hij actief is wacht dan niet te lang! Het zou jammer zijn als je even wacht, en dat de veiling morgen weer offline is gehaald. Vaak is de veiling voor twee entreekaarten.

Bekijk snel deze veiling van Ouwehands Dierenpark.

Ouwehands via Hema<-- even offline

Als je nu bij de Hema je entreekaarten koopt voor een dagje Ouwehands Dierenpark dan kun je maar liefst 25% korting per persoon pakken op je entreekaarten! Dit is een aardige korting die je aardig wat voordeel opbrengt. Een dagje dierentuin is niet het goedkoopste dagje uit, dus wees slim en bekijk deze deal voordat je definitief je entreekaarten gaat kopen. Normaal betaal je voor een entreekaart voor een kind tot 9 jaar € 20, 50 en nu nog maar € 15,35. Voor een volwassen kaartje betaal je normaal €22,50 en nu nog maar € 16,85. Zoals je ziet is dit echt een goede deal! Bekijk hier deze korting.

Ouwehands korting als je lid bent van de BankGiro loterij

Ben jij lid van de BankGiro loterij? Dan kun je nu een goede deal pakken! Je krijgt nu namelijk een korting van wel 20% op vertoon van je VIP pas bij de kassa van Ouwehands Dierenpark Rhenen. De tickets zijn dan wel alleen geldig op doordeweekse dagen. Je kunt in totaal 4 tickets per VIP-KAART bestellen met deze korting. Bij de kassa zullen ze om je VIP kaart vragen, neem deze dan ook mee! Zonder deze pas mag je niet naar binnen met deze korting. Je kunt de tickets alleen online bestellen. 

Korting bij Ouwehands door boodschappen te doen bij de Jumbo

Ben jij klant bij de Jumbo? Spaar dan mee voor een Ouwehands Dierenpark korting tot wel 25% korting per persoon! Hoe hoog deze korting is, heeft ermee te maken op welke dag je wilt gaan. Ook heeft het ermee te maken hoe lang je wacht met het aanschaffen van je entreebewijs. Hoe eerder je boekt, hoe meer korting je zult krijgen op je entreekaart. 

 

Entreekaarten kopen via Groupon

Op dit moment kun je helaas geen korting pakken voor Ouwehands Dierenpark via Groupon. In een ver verleden (2011) konden we deze korting wel vinden voor je, maar helaas nu al even niet meer. Zodra er weer een korting te krijgen is via Groupon, zullen we deze hier direct voor je online zetten!

Ouwehands korting als ANWB lid

Op dit moment kun je helaas geen korting pakken voor Ouwehands via de ANWB. Veel dierentuinen werken samen met de ANWB. Je moet dan lid van de ANWB zijn en dan kun je een leuke korting pakken. Zodra deze korting ook actief is voor dit dierenpark, dan zullen we dat uiteraard hier online zetten voor jullie. 

Entreekaarten 2e hands kopen via Marktplaats

Helaas is het zo dat Ouwehands Dierenpark niet een dierentuin is die erg veel korting weg zal geven. Soms krijgen we de vraag of het slim of mogelijk is om entreekaarten te kopen via Marktplaats. Dit zou een optie kunnen zijn, al heeft deze niet onze voorkeur. De kans is namelijk aanwezig dat je entreekaarten zult kopen die niet geldig zijn. Hier kun je dan verder niks mee en je geld is weg. Als je besluit om dit op deze manier te doen dan willen we je adviseren om goed te checken of de kaarten wel geldig zijn! Het zou vervelend zijn als je bij de dierentuin voor de deur staat, en dat je niet naar binnen kunt gaan.

Ouwehands Dierenpark korting via Social Deal <--- helaas is deze korting nu offline

Eens per jaar kun je een bezoekje brengen aan het China Light festival. En laten wij nou een korting hebben gevonden voor je via Social Deal. Je krijgt nu een korting van 29% op je entreekaarten voor Ouwehands. Wees slim en koop je entreekaarten via deze deal! Wil je ook een bezoek aan het dierenpark brengen? Dan moet je wel een apart kaartje kopen! Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Bekijk hier deze Ouwehands korting.

 

©Remco Doornenbal

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Iedereen kent deze dierentuin tegenwoordig van de panda's, en terecht want ze zijn leuk! De panda's wonen sinds 2017 bij Ouwehands Dierenpark, en zijn erg leuk om naar te kijken. Maar natuurlijk heeft het dierenpark nog veel meer te bieden dan alleen de pandaberen.  Zo is er bijvoorbeeld een echt berenbos waar ook nog eens echte wolven rondlopen. Nergens in Europa zul je dit tegenkomen in een dierentuin! Loop er maar eens doorheen en kijk goed, want de wolven kunnen zich goed verstoppen. Er zijn door het park heen een aardig aantal speelplekken welke erg leuk zijn. Zo kunnen de kinderen binnen en buiten spelen. In Ravot Aapia kunnen de kinderen urenlang met water en zand spelen. Ook rijdt er een leuk treintje waar je in kunt stappen. Tevens is dit de grootste overdekte speeljungle van Europa. Zoals je ziet zijn er bij Ouwehands Dierenpark aardig wat hoogtepunten welke jullie bezoek meer dan waard maken! Er is een spannend doolhof waar je doorheen kunt wandelen en misschien wil je wel meedoen aan Expeditie Berenbos.  Wisten jullie dat deze dierentuin ooit is begonnen als een kippenfarm welke opgericht is door Cor Ouwehand? Tegenwoordig behoort het dierenpark tot één van de grote dierentuinen van Nederland! Je ziet hier dieren als Bruine beren, ijsberen, Witte leeuwen en Nevelpanters. Ook kun je er giraffen, tijgers en rode panda’s zien. 

 

Er zijn dagelijks erg leuke shows welke je kunt bekijken tijdens je bezoek. Deze shows mag je gratis bezoeken! Je kunt bijvoorbeeld een show bekijken met Californische zeeleeuwen. Ook zijn er erg leuke shows in het theater. Bijvoorbeeld de Bamboo Bill of de Sinterklaasshow. 

©Ouwehands Dierenpark

Ouwehands Dierenpark panda's

De panda's bij Ouwehands Dierenpark zijn lange tijd groot nieuws geweest. Heb je de panda's al een keer gezien? Wij wel, en we vonden het verblijf van de panda's echt prachtig! Je kunt de panda's bezoeken tijdens je normale bezoek aan Ouwehands Dierenpark. Scoor dus snel een leuke korting voor een lekker goedkoop entreekaartje! Wist je dat je live kunt meekijken bij de pandaberen? Kijk maar eens hier!

 

De reuzenpanda die je kunt bewonderen tijdens je bezoek, is een bedreigde diersoort en komt alleen in het wild in China voor. Helaas heeft de laatste telling aangetoond dat er nog maar rond de 1.864 reuzenpanda’s in het wild zouden leven. Dit zijn er veel te weinig! Je kunt de reuzenpanda herkennen aan zijn dikke, zwart-witte vacht en de donkere ringen die hij rond zijn ogen heeft. Een leuk weetje: als een reuzenpanda geworden is, dan weegt hij +/- 100 gram. Is hij groter en volwassen?Dan kan hij maar zo 100 kilo wegen!

©Kortingkaartjes Dierentuin

Roken in Ouwehands Dierenpark

Als je een dagje naar Ouwehands gaat en je bent een roker, is het goed om te weten dat je niet overal mag roken. Je mag niet roken bij de overdekte locaties en onoverdekte vaste wachtrijen. Dit zijn Pandasia, het zeeleeuwentheater en de theatertent. Dit is geldig voor sigaretten, sigaren en de e-sigaret. Houd hier dan ook rekening mee tijdens jullie bezoek.

Ouwehands Dierenpark Ravot Aapia

Als de kinderen van spelen houden, dan zitten ze hier goed! Ouwehands Dierenpark heeft namelijk de grootste overdekte speeljungle van Europa! Met een oppervlakte van maar liefst 4000 vierkante meter is er uren speelplezier gegarandeerd. De kinderen kunnen hier veilig uren heerlijk spelen terwijl je als ouder een hapje en een drankje pakt op het terras. Bovenlangs rijdt er ook een leuk treintje waar je in mag tijdens je bezoek. Deze maakt een kleine route boven een aantal dierenverblijven. Vergeet ook zeker niet om droge kleding mee te nemen voor de kinderen want er is veel water en zand!

Gorilla adventure, gaaf!

Er is nu iets gaafs in het park! Bij de Gorilla adventure kun je oog in oog komen te staan met een gorilla! Durf je dat? Kom dan naar Gorilla adventure! In deze grote ruimte leer je op een speelse manier alles van de gorilla. Op deze plek is spelen en leren erg leuk gecombineerd. Je kunt door een tunnel heen van de ene naar de andere kant van het verblijf. Deze tunnel is maar liefst 80 meter lang en 11 meter hoog. Je zult daardoor de gorilla's op verschillende hoogtes kunnen gaan bekijken. Veel plezier en kijk goed om je heen want je ziet de gorilla's overal! 

Ouwehands Dierenpark LIGHT NIGHTS 'MAGIC FOREST' 2021

Dit jaar kun je bij Ouwehands Dierenpark weer genieten van de Light Nights Magic Forest! Van 10 december 2021 tot en met 19 februari 2022 is er een waar lichtspektakel voor jong en oud welke jeniet mag missen! Wat kun je zien tijdens dit event bij Ouwehands Dierenpark? Je ziet er onder andere een geweldige tropische jungle met toffe pythons en een 130 meter lange RainbowSkybridge!Maanden van voorbereiding, en eindelijk is het zover! Lees er hier alles over.
Ouwehands Dierenpark LIGHT NIGHTS 'MAGIC FOREST'

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.

Ouwehands dierenpark adres

Ouwehands dierenpark

Grebbeberg 111

3911 AV Rhenen

Ouwehands dierenpark prijzen

 •  0 t/m 2 jaar: Gratis
 • 3 t/m 9 jaar: €24,-
 • Volwassenen: €26,50

 Deel jouw ervaring met Ouwehands Dierenpark.

Commentaren: 4
 • #4

  Eefje Suithoff (dinsdag, 30 november 2021 15:27)

  Onlangs in Ouwehands Dierenpark geweest. Ondanks de coronaregels, prima te doen. We hebben veel van het park gezien, en de horeca was ook gewoon toegankelijk met een QR code. Als je twijfel hebt om een bezoek te brengen aan Ouwehands, gewoon gaan. Wij gaan zeker nog een keer in de kerstvakantie.

 • #3

  Edith van der Vaart (woensdag, 23 september 2020 15:46)

  Wanneer is het pandajong te bewonderen?

 • #2

  Tanja de Vries (maandag, 23 september 2019 12:48)

  Mooie dierentuin en wat zijn de panda beren lief

 • #1

  John Vos (zondag, 22 september 2019 21:20)

  Erg druk met parkeren en helaas de pandaberen niet goed kunnen zien door de drukte. Ik zou zelf niet meer in het weekend gaan. Ook zijn we een keer bij het Park van sint geweest. Dit vonden onze kinderen erg leuk! Dierenpark is prima te doen voor mensen in een rolstoel. Zorg dat je droge kleding mee hebt als je met kinderen naar Ouwehands gaat. Er zijn een aantal plekken waar ze kunnen spelen met water.