Korting op je dierentuin tickets via Tiqets

dierentuin korting via Tiqets

Sinds kort werken we samen met Tiqets. Bij deze aanbieder zien we een aantal leuke dierentuin kortingen online staan waar jij nu heel gemakkelijk gebruik van kunt maken! Tiqets is een aanbieder van verschillende uitjes in verschillende landen. Zo vind je er tickets voor o.a. musea, attracties en entertainment. Ze hebben zelfs een eigen app welke je kunt downloaden! Super handig want zo heb je de tickets altijd bij de hand op je telefoon. Je kunt er ook voor kiezen om de entreekaarten in je mailbox te ontvangen of via SMS. Wat een service!

 

Dierentuin korting via Tiqets

Als je op zoek bent naar een leuke dierentuin korting kun je het beste een kijkje nemen op de website van Tiqets. Je kunt boven in de zoekbalk de naam van de dierentuin intoetsen die je wilt bezoeken en dan zie je direct of er op het moment een korting te krijgen is.  Om gebruik te maken van een dierentuin korting moet je jezelf vooraf wel even gratis aanmelden. Je selecteert een datum waarop je naar de dierentuin wilt gaan, dan kijk je of er tickets beschikbaar zijn voor die dag en dan geef je aan welke en hoeveel tickets je nodig hebt. Dan klik je op "Ga naar de volgende stap" en dan kun je afrekenen. Na het afrekenen krijg je tickets vrij gauw binnen en kun je lekker goedkoop naar de dierentuin.

 

Is dit de hoogste korting van dit moment?

Je kunt het beste even alle kortingen vergelijken met elkaar op de daarvoor ingerichte aanbiedingenpagina op onze website. Hier zie je alle actuele dierentuin kortingen en kun je ze mooi met elkaar vergelijken. Het is slim om dit wel even te doen zodat je zeker weten de  beste deal te pakken hebt. Veel tickets die je bij Tiqets koopt zijn de zogenoemde "skip the line" tickets. Dit houdt in dat je de rij van de kassa kunt overslaan en direct door kunt lopen naar de entree.

Tickets bestellen via Tiqets