Dierentuin Gelderland

Dierentuin Gelderland

Dierentuinen zijn er genoeg in Gelderland! We hebben een aantal dierentuin in Gelderland bezocht en hebben de leukste hieronder neergezet voor jullie. Willen jullie dus binnenkort naar een dierentuin? Lees dan snel verder! Hieronder staan een aantal dierentuinen welke zeker de moeite waard zijn om eens te bezoeken. Als je op de roze link klikt kom je ook nog eens allemaal hoge dierentuin kortingen tegen die jullie bezoek nog leuker zullen maken! Veel dierentuinen hebben verschillende dieren, maar er is ook een dierentuin in Gelderland die bijvoorbeeld alleen maar apen heeft. Lees gauw verder en bekijk welke dierentuin jullie willen gaan bezoeken!

 

Dierentuinen in Gelderland

Dolfinarium Harderwijk

Dolfinarium Harderwijk is een dierentuin waar je vooral veel dolfijnen zult zien. Er zijn dagelijks mooie shows en er is veel te doen bij het Dolfinarium. De kinderen kunnen in deze dierentuin uren spelen en er is zelfs een klein strandje waar je mag spelen! Verder zijn er speeltuinen en zijn er genoeg horecagelegenheden om even tot rust te komen. Wat ook zeker een pluspunt van het Dolfinarium is, is dat ze altijd zeer hoge kortingen hebben. Hierdoor is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen bij deze dierentuin in Gelderland. We zien de Dolfinarium korting regelmatig oplopen tot wel 60% per persoon. Verder heeft het Dolfinarium leuke arrangementen die je kunt boeken. Zoals ontbijten of slapen bij de dolfijnen! Dit zullen de kinderen nooit vergeten. Pak snel de beste deal via bovenstaande roze link!

 

Burgers Zoo

Burgers Zoo is een dierentuin in Gelderland welke heel veel verschillende dieren heeft. Bij Burgers Zoo kun je zoveel doen dat je wellicht aan een dag niet eens genoeg hebt. Er is een regenwoud waar je doorheen kunt lopen, je kunt er op safari of je kunt een wandeling door en onder de oceaan maken! Burgers Zoo is een erg bekende dierentuin in Nederland en trekt jaarlijks vele bezoekers. Is het wat minder lekker weer? Dan adviseren we jullie om naar deze dierentuin in Gelderland te gaan. Dit omdat een groot deel van Burgers Zoo overdekt is. Burgers Zoo is een dierentuin met maar liefst 45 hectare plezier. Ga er lekker vroeg heen en vermaak je de hele dag! Er staan regelmatig leuke Burgers Zoo kortingen online dus vergeet niet om hier even naar te kijken.

Dierentuin Gelderland