Dierentuin korting via Actievandedag

Dierentuin korting via Actievandedag

Als je op zoek bent naar een website met leuke kortingen voor een dagje dierentuin, dan zit je bij ActievandeDag helemaal goed. Naast dierentuin kortingen vind je hier ook korting op pretparken. musea, vakanties en nog veel meer. Zeker de moeite waard dus om eens een kijkje te nemen. Wat ook erg fijn is dat het bestellen van je dierentuin tickets via ActievandeDag heel erg gemakkelijk gaat. Je hoeft nergens voor te sparen, alleen even te kijken of er momenteel een korting is die je kunt gebruiken voor jouw favoriete dierentuin.

 

Dierentuin korting, hoe dan?

Dierentuin korting krijgen via ActievandeDag is heel erg makkelijk. Je moet als eerst even een gratis account aanmaken. Dit kun je hier doen. Als je dit hebt gedaan kun je inloggen met je e-mailadres en wachtwoord. Zonder account kun je dus geen tickets voor de dierentuin bestellen. Als je dit hebt gedaan ga je naar de aanbieding waar je gebruik van wilt maken. Je klikt aan hoeveel tickets je wilt en betaald deze tickets. Dit kan veilig en makkelijk via IDeal. Als je de tickets betaald hebt, krijg je ze vaak direct in je mailbox en kun je dezelfde dag nog naar de dierentuin met korting! Wat erg fijn is bij ActievandeDag is dat ze werken met transparante prijzen. Je ziet direct welke extra kosten er nog bij kunnen komen. Denk aan verzendkosten, administratiekosten, boekingskosten of bepaalde voorwaarden. Zo zie je direct waar je aan toe bent.

 

Welke dierentuinen zijn er nu met korting?

Als we kijken naar de dierentuin die nu een korting hebben zien we dat er goede deals zijn voor Beekse Bergen, Mondo Verde, het Dolfinarium. Dit aanbod is natuurlijk per dag verschillend, daarom doe je er goed aan om zelf even te kijken of er een korting te krijgen is voor jouw favoriete dierentuin. De kortingen die ze geven zien we regelmatig oplopen tot wel 50% korting per dierentuin ticket en dat is aardig wat! In de wintermaanden zijn er altijd wat minder dierentuinen die korting geven, maar we zien er dan toch ook nog aardig wat staan.

Bekijk hier alle dierentuin korting van ActievandeDag.

Tickets via Actievandedag