Dierentuin tickets van verschillende aanbieders

dierentuin tickets verschillende aanbieders

Gaan jullie binnenkort naar een dierentuin met kaartjes van verschillende aanbieders? Dus bijvoorbeeld met een aantal kortingkaartjes via Campina en een paar kaarten via Air Miles? Let dan even goed op! Als je met een groep naar een dierentuin gaan dan moet je zorgen dat je tickets van één aanbieder hebt, of je moet de groep splitsen voordat je naar binnengaat. We weten dat het een beetje gek is, maar lees maar even verder hieronder. Daar leggen we je uit waarom dit zo is met dierentuin kaartjes via bepaalde aanbieders. 

Als je kortingkaartjes koopt dan lees je vast even gauw de voorwaarden door. Dan zie je al vrij gauw staan dat de kortingkaartjes niet te gebruiken zijn in combinatie met andere kortingen of acties. Je denkt dan dat je geen korting op korting kunt pakken. Zoals bijvoorbeeld 10% korting via Campina en dan nog eens 10% korting omdat je een ANWB lid bent. Dit is logisch, maar dat is niet wat ze bedoelen. Ze bedoelen namelijk dat als je met een groep van 4 mensen naar de dierentuin zou gaan, iedereen naar binnen moet met dezelfde kortingkaartjes. Dus niet 2 met de ANWB korting en 2 met de Campina korting. Alle 4 de personen moeten dan tickets van bijvoorbeeld Campina hebben. Dit wisten we zelf ook niet! Het is zelfs zo dat je officieel ook geen tickets bij de dierentuin zelf mag kopen. En dat houdt in dat je dus maar net genoeg Air Miles of Campina spaarpunten moet hebben als je met een grote groep naar de dierentuin wil gaan. Eigenlijk vinden we dit ook wel heel raar, maar er is een oplossing. Lees hieronder hoe je toch naar binnen zou kunnen gaan met verschillende tickets.

De oplossing

Oké, we weten dat het officieel niet mag, maar ze vragen er wel een beetje zelf om. Wat je zou kunnen doen is de groep splitsen. Dus stel je voor dat je met een groep van 4 mensen naar de dierentuin zou gaan, dan zou je ervoor kunnen kiezen om bijvoorbeeld 2 om 2 naar binnen te gaan. Dus 2 met bijvoorbeeld kortingkaartjes via de Air Miles en 2 met kortingkaartjes via Campina. Zo kom je toch nog naar binnen met verschillende kortingacties! Deze regel vinden we erg bizar, maar helaas is het wel zoals het is. Let wel even op als je met kinderen naar de dierentuin wilt gaan. Het is namelijk zo dat veel dierentuinen kinderen niet alleen naar binnen willen laten gaan. Zorg dan dus dat er altijd twee dezelfde kortingkaartjes zijn om problemen te voorkomen. Ben je benieuwd naar alle dierentuinen met korting? Bekijk dan hier alle dierentuin kortingen!