Wildlands 33% korting

Wildlands korting via Social Deal

Wil jij binnenkort naar Wildlands toe? Dan moet je echt even verder lezen! Sinds kort werken we samen met Social Deal. En laten ze daar nu net deze te gekke hoge Wildlands korting hebben.

Normaal betaal je voor een entreekaart bij Wildlands € 22,50 en nu nog maar € 15,- Dat is een korting van maar liefst 33% per persoon!

Dat is een bizar goede aanbieding van Wildlands die eigenlijk niet mag missen! Wees snel want deze korting staat helaas maar een beperkte tijd online. Zelden zien we zo een hoge korting van Wildlands online staan. We zagen dit jaar dat Wildlands de entreeprijzen heeft verlaagd, en met deze korting is het nog voordeliger!

Hoe werkt deze Wildlands korting?

Deze Wildlands korting kun je pakken bij Social Deal. Je moet dan eerst even inloggen, maar dan gaat het snel. Je geeft aan hoeveel kaarten je zou willen hebben en dan krijg je deze binnen na betaling op het door jouw opgegeven e-mailadres. Let wel op, deze deal is maar een beperkte tijd beschikbaar! De tickets die je via deze deal koopt zijn geldig t/m 31-12-2019 en 7 dagen per week te gebruiken.

Wildlands Emmen is de trotste winnaar van twee Diamond Themepark Awards. Namelijk de award Het Leukste Avontuur en de Meest Kindvriendelijke Zoo! Wij vinden dit meer dan terecht want wat een mooie dierentuin is dit!

 

Wildlands Emmen

Ben je op zoek naar een dierentuin die net wat meer te bieden heeft dan een standaard dierentuin? Dan zit je bij Wildlands goed! Het dierenpark is opgedeeld in verschillende zones, en elke zone heeft je wel iets bijzonders te bieden. Zo kun je een stukje varen in de boot, maar je kunt er ook voor kiezen om de spanning op te zoeken en in de achtbaan van Wildlands te stappen!

 

Wildlands korting

Is deze korting van alweer afgelopen? Dat is balen! Maar wist je dat we nog meer goede Wildlands kortingen voor jou hebben gevonden? Elke dag zoeken we naar de hoogste dierentuin kortingen zodat jij lekker voordelig een dagje weg kan gaan. Op het moment van schrijven is dit de beste deal die je maar kunt krijgen! Helaas zien we dat de meeste kortingen maar even online staan. Is deze korting nu nog geldig? Koop dan snel je tickets met korting voor het te laat is!