Win 2 entreekaarten voor Wildlands

Maak nu kans om twee entreekaarten voor Wildlands te winnen! Wat moet je daarvoor doen? Nou, eigenlijk niet heel veel! We willen graag dat jij jouw ervaring achterlaat op de kortingspagina van Beekse Bergen of op de kortingspagina van Wildlands. Dit is het enige wat je moet doen om kans te maken op twee entreekaarten voor Wildlands. Je kunt meedoen tot 7-10-20119, dan maken we de winaar bekend op onze Facebook pagina. 

 

 

Hoe werkt deze winactie?

Het is heel makkelijk om kans te maken op twee entreekaarten voor Wildlands. Wat je moet doen is jouw ervaring achterlaten op onze pagina's van deze parken. Ben je nog nooit in één van deze parken geweest? Geeft niks, maar laat ons wel even weten op welke pagina je een review hebt achterlaten. Dan zullen wij jouw naam op de lijst zetten zodat je alsnog kans kunt maken po de tickets. 

  • Laat een review achter bij Wildlands of Beekse Bergen. Heb je dit bij een ander park gedaan? Laat ons dit dan even weten door onderstaand contactformulier in te vullen.
  • Je kunt meedoen tot 7-10-2019
  • Op 7-10-2019 maken we de winnaar bekend op onze Facebook pagina.
  • Je mag alleen aan deze actie meedoen als je 18 jaar of ouder bent.
  • Deze winactie staat los van bovengenoemde dierentuinen.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.