Dierentuin bezoeken dit najaar

Dierentuin najaar

 

Nog een paar weken en dan zullen een aantal dierentuinen in Nederland de deuren even sluiten. Gelukkig zullen er ook veel dierentuinen gewoon het hele jaar door open blijven. 

Wist je dat je in het najaar vaak leuke kortingen kunt pakken op je entreekaart? Lees snel verder! Ben je op zoek naar een korting voor de dierentuin die wel open zijn? Ga dan gelijk naar beneden in dit artikel en pak snel je korting!

Welke dierentuinen gaan dicht in het najaar?

We zullen eerst vertellen welke dierentuinen dit najaar de deuren even zullen sluiten. Zo weet je dat je daar in ieder geval niet naartoe moet rijden en voor een dichte deur komt te staan.

De volgende dierentuin sluiten dit najaar even:

Dierentuinen met bepekte openingstijden in het najaar

Sommige dierentuinen sluiten niet helemaal de deuren in het najaar, maar zijn beperkt open. Deze kun je dus wel bezoeken, maar hou er rekening mee dat de tijden anders zijn dan normaal. Je kunt dit het beste even nakijken op de website van de desbetreffende dierentuin.

  • Best Zoo heeft aangepaste openingstijden. Ze zijn in de periode van 1 november tot 2 maart alleen in de weekenden en schoolvakanties open.
  • Neeltje Jans is beperkt open vanaf 4 november 2019.

Dierentuinen die het hele jaar open zijn

Gelukkig zijn er ook aardig wat dierentuinen die in de winterperiode gewoon open zullen blijven. Het kan zijn dat de parken iets minder lang open zijn. Het voordeel is dat je vaak een hoge korting kunt krijgen in de wintermaanden en dat het lekker rustig is in de dierentuinen! Korting pak je door te klikken op de blauwe letters. O.a de volgende dierentuinen zijn open:

  • Wildlands Emmen. Je kunt nu je entreekaarten voor Wildlands kopen voor maar € 15,- in plaats van € 22,50. Dat is 33% korting per persoon!
  • Ouwehands Dierenpark. Je kunt nu een korting pakken via de Hema voor een voordelig dagje Ouwehands! Je krijgt 25% korting op je entreekaarten. 
  • DierenPark Amersfoort. Wil je voordelig naar DierenPark Amersfoort? Pak dan nu snel de korting van maar liefst 30% per persoon! 
  • Blijdorp Rotterdam. Voor Blijdorp hebben we helaas geen hele hoge korting gevonden. Je krijgt nu € 1,- korting per persoon op je entreekaart. 
  • Avifauna. Je kunt nu maar liefst 39% korting op je entreekaart krijgen van Avifauna. Dit is een aardig leuke korting!
  • Beekse Bergen.  We zien dat Beekse Bergen het hele jaar door eigenlijk wel leuke kortingen geeft, alleen op het moment van schrijven krijg je 25% korting op je entreekaart!
  • Burgers’ Zoo. Je kunt nu een korting pakken van € 6,- per persoon op je entreekaart voor Burgers’ Zoo. In de herfstvakantie kun je een kijkje nemen bij Lego Bricks!
  • Sea Life Scheveningen is ook erg leuk om te bezoeken in het najaar. Lekker combineren met een lange strandwandeling! Je krijg nu 28% korting op je tickets. 
Dierentuin bezoeken dit najaar