Woensdag 6 november, staking!

Naar de dierentuin tijdens staking

6 november is het weer zover, dan zullen een heleboel scholen in Nederland gaan staken. Nu is het zo dat een aantal dierentuinen in Nederland een leuke korting geven op de kindertickets als je morgen naar de dierentuin zult gaan. Je kind kan zelfs gratis naar de dierentuin als je zou willen! Een dagje dierentuin is een leuk idee om te doen als de kinderen vrij zijn. Lees snel verder om te kijken welke kortingen je kunt krijgen.

Naar de dierentuin tijdens de staking

Morgen zullen een hoop scholen in Nederland gaan staken. Helaas is het zo dat er dan een hoop kinderen niet naar school kunnen gaan. Maak van dit probleem iets leuk en ga met de (klein)kinderen een dagje naar de dierentuin! Er zijn niet zo heel veel kortingen te krijgen in de wintermaanden, maar voor 6 november maken een aantal dierentuinen een uitzondering! Bekijk snel hieronder welke dierentuinen er korting geven.

  • Gratis naar Blijdorp! Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree op 6 november. Het is wel zo dat er minimaal één betalende volwassenen mee naar binnen moet per 5 kinderen. Bij Blijdorp kun je tijdens jullie bezoek genieten van vele leerzame dingen. Je kunt er  vele shows bekijken en prima een hapje eten in één van de restaurants. 
  • Voor maar  € 6,- naar Gaia Zoo op 6 november. De kinderen kunnen bij Gaia Zoo naar binnen voor maar € 6,- per kind. Als volwassenen zul je wel de normale entreeprijs betalen.  Je kunt deze korting alleen krijgen als je aan de kassa zult betalen. Koop je tickets dus niet online, dan kun je de korting niet meer krijgen achteraf. Er zijn leuke dier(voeder)presentaties waar je naartoe kunt tijdens jullie bezoek!
  • Gratis naar Wildlands. Kinderen die op het lager onderwijs zitten mogen morgen helemaal gratis naar binnen! Kinderen die op het VO zitten betalen nog maar de helft van de normale entreeprijs. Je kunt de tickets online kopen of aan de kassa bij Wildlands. Een gratis ticket is alleen te bestellen i.c.m. een ander ticket. Er zal dus één betalende bezoeker mee naar binnen moeten. 
  • Dierenpark de Oliemeulen 25% korting. Je krijgt morgen een korting van 25% op je entreekaart.  Ze noemen zichzelf het vreemdste dierenpark van Nederland! Dit omdat er veel dieren wonen die je niet in elke dierentuin zult zien. Het dierenpark is binnen en buiten. Dus met mooi en met slecht weer kun je naar binnen! Je ziet er spinnen, hagedissen, slangen, krokodillen, apen, roofvogels en nog veel meer!

Korting pakken op je tickets

Zou je graag morgen naar de dierentuin willen, maar zit de dierentuin waar jij naartoe zou willen er net niet tussen hierboven? Kijk dan even naar onderstaande kortingen. Misschien zit hier wel een leuke korting tussen die losstaat van de staking, maar wel erg leuk zijn!