Kerstvakantie bij het Dolfinarium

Dolfinarium winteropening

Dolfinarium winteropenstelling

Het Dolfinarium is op het moment van schrijven nog even gesloten i.v.m. de winterperiode, maar op 21-12-2019 zullen de deuren weer even openen voor de winteropening. Het park zal in deze periode gezellig versierd zijn met kerstbomen en sfeervolle lichtjes! Lees snel verder om te kijken wat er nog meer voor leuks te doen is in het Dolfinarium deze kerstvakantie!

 

Waar: Dolfinarium 
Wanneer:  van 21-12-2019 t/m 05-01-2020. Op 25-12, 31-12 en 01-01-2020 is het Dolfinarium gesloten.
Entreeprijs: aan de kassa betaal je € 23,50 voor een ticket. Online is op dit moment het goedkoopste ticket € 13,95 per persoon! Bekijk deze korting hier.
Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen.

 

Dolfinarium open in de kerstvakantie

In de kerstvakantie zullen de deuren van het Dolfinarium weer eventjes open gaan. Je kunt in de periode van 21-12-2019 t/m 05-01-2020 genieten van een gezellige dag in het park. Het Dolfinarium is dan sfeervol ingericht en er is veel leuks te doen!

 

Het winterspeelparadijs

In deze periode kunnen jullie je heerlijk vermaken bij het winterspeelparadijs. Er zijn veel leuke dingen te doen zoals het versieren van een kerstbal, spelen op het springkussen en je kunt een wens opschrijven die je in de boom mag hangen. Aan het einde van de kerstvakantie zal er één wens worden getrokken en deze zal dan ook werkelijkheid worden. Niet vergeten om te doen dus! Let op, het winterspeelparadijs is niet open op 3 en 4 januari 2020.

 

De winteropening van het Dolfinarium

Je kunt tijdens de winteropening gewoon genieten van alle dieren en shows die er bij het Dolfinarium zijn. Ook kun je Wally en Wiep ontmoeten. Door het Dolfinarium heen zijn er sfeervolle kampvuren waar je je even kunt opwarmen en genieten van een kopje warme chocolademelk.

 

Oke, leuk! Waar kan ik kaarten kopen?

We hebben op dit moment aardig wat kortingen gevonden waarmee je lekker voordelig naar de winteropening van het Dolfinarium kunt gaan. Er zijn kortingen bij van wel 41% per persoon dus wees snel!Deze kortingen zullen waarschijnlijk niet lang online blijven staan.