Lever snel je Jumbo munten in!

Sparen voor dierentuin korting bij Jumbo

Heb jij de bekende Jumbo munten gespaard en heb je er nog een paar liggen thuis? Dan moet je snel zijn! Je kunt de munten namelijk inleveren tot 05-01-2020.

Je kon dit jaar in de meiden april en mei sparen voor de jumbo munten. Bij elke € 10,- aan boodschappen kreeg je een munt. Met deze munten kun je een fikse korting pakken op een aantal dierentuinen!Het was zeker de moeite waard om je boodschappen bijde Jumbo te doen, zodat je munten kon scoren voor korting. Sparen kan niet meer, maar je munten inleveren kan nog wel. Ga dus lekker een dagje naar de dierentuin met korting in de kerstvakantie! Heb jij geen Jumbo munten meer? Vaak hebben buren of vrienden nog munten liggen voor je!

 

Welke dierentuinen geven korting op deze manier?

Niet alle dierentuinen in Nederland doen mee aan deze spaaractie, maar een hoop wel! Hieronder zie je alle dierentuinen waar jij korting voor kunt krijgen: 

  • Sea Life tot € 10,- korting 
  • Burgers’ Zoo tot € 15,- korting 
  • Dolfinarium tot € 10,- korting 
  • Blijdorp tot € 15,- korting 
  • Wildlands tot € 7,50 korting 
  • Beekse Bergen tot € 7,50 korting 

Zijn er nog andere kortingen?

Er zijn zeker nog andere dierentuinen kortingen. Welke dierentuin kortingen dit zijn, kun je hier vinden. 
Ook zijn er extra leuke dingen te doen in deze periode van het jaar. Zo kun je een bezoek brengen aan de Pasar Malam van Burgers’ Zoo, de WILDnights van Wildlands en de Warme Winteravonden bij DierenPark Amersfoort. Er is genoeg te doen deze kerstvakantie!