Dierentuin bezoeken tijdens schoolstaking

Dagje naar de dierentuin tijdens de staking

Breng een bezoek aan de dierentuin als de scholen eind januari twee dagen gaan staken. Een aantal dierentuinen zijn gewoon open, en deels overdekt. We zullen je vertellen welke dierentuin je het beste kunt bezoeken tijdens deze dagen.

 

Overdekte dierentuinen

Er zijn een aantal dierentuin die overdekt zijn. Dit is ideaal als het wat minder lekker weer is op deze dagen. Wel is het zo dat deze parken vaak wat kleiner zijn en je dus wat eerder klaar bent. Hou hier even rekening mee.

De volgende dierenparken zijn overdekt:

 • Sea Life Scheveningen 
 • Zoo Bizar 
 • Beekse Bergen, tenzij je gaat wandelen

 

Dierentuinen deels overdekt

Als we kijken naar dierentuinen die deels overdekt zijn, dan zien we dat het er al wat meer zijn dan de geheel overdekte dierentuinen. De dierentuinen die deels overdekt zijn, zijn super leuk om te bezoeken. Zo kun je lekker naar buiten als het droog is, maar als er dan toch een regenbui komt kun je lekker even naar binnen. De volgende dierentuinen zijn deels overdekt:

 • Blijdorp 
 • Burgers’ Zoo
 • Dolfinarium 
 • Ouwehands Dierenpark 
 • Wildlands 

 

Dierentuinen gesloten

Er zijn ook een aantal dierentuinen gesloten in deze periode i.v.m. de winterperiode. De dierentuinen die je niet kunt bezoeken tijdens de staking zijn:

 • De Apenheul 
 • Dolfinarium 
 • Zoo Veldhoven 
 • Best Zoo, alleen open in de weekenden 

 

Dierentuinen met korting

Als je op zoek bent naar een dierentuin die korting geeft, dan zit je hier goed! Wij zoeken elke dag online voor jou naar de beste kortingen op jouw entreekaart! Ben je op zoek naar een goede korting? Bekijk dan hier alles dierentuinen en de kortingen. Per dierentuin zie je overzichtelijk op een rij welke korting je kunt pakken en welke jou het meeste voordeel zal opleveren. Wees slim, en bestel je entreekaarten met korting!