Tickets extra lang geldig!

dierentuin korting extra lang geldig

Jouw tickets zijn nu extra lang geldig

Als je nu jouw entreekaarten voor een dierentuin aanschaft, dan krijg je een hoge korting en de kaarten zijn extra lang geldig. Er staan kortingen online waar jij gebruik van kunt maken die normaal een paar maanden geldig zijn, en die nu tot eind oktober geldig zijn! Het is dus slim om nu je tickets te kopen zodat je van de zomer voordelig een dagje uit kunt. We gaan ervan uit dat de dierentuinen dan weer open zullen zijn.

 

Tickets via Social Deal

Bij Social Deal kun je nu hele leuke dierentuin korting krijgen. Zo staan er kortingen online voor Dierenrijk, Zoo Veldhoven en het Dolfinarium. Deze kortingen lopen op tot wel 44% korting per tickets, en ze zijn vaak geldig tot eind oktober. Dit is redelijk lang, want normaal is dit maar een paar maanden!

 

Korting via spaarprogramma's

Wat ook een leuke manier is om korting te pakken op je entreekaarten, is om te gaan sparen bij een spaarprogramma.  Je kunt bijvoorbeeld sparen via Campina, daar kun je nu tot wel 50% korting krijgen op je tickets voor de Apenheul of DierenPark Amersfoort. Dit is dus ook zeker even de moeite waard om naar te kijken.

 

Koop nu je tickets

Het is dus best slim om nu je entreekaarten voor een dagje dierentuin te kopen, daar de korting hoog is en de tickets extra lang geldig. We kunnen helaas niet voorspellen of de dierentuinen op korte termijn open zullen gaan, maar we hopen natuurlijk van wel!