Apenheul tickets met korting

Apenheul in de korting

Yes, er zijn eindelijk weer een aantal manieren om aan een leuke korting te komen voor jouw tickets van de Apenheul. We zullen hieronder twee manieren omschrijven zodat jij snel en voordelig naar het park kunt gaan.

Entreeprijs Apenheul

Als we kijken wat een ticket voor de Apenheul kost, komen we op het volgende uit:
Kinderen van 3 t/m 12 jaar betalen € 21,- voor hun ticket en iedereen boven de 12 jaar is € 24,- kwijt. Kom je met de auto? Dan ben je € 8,80 kwijt voor een dagkaart.

Apenheul tickets in de veiling

Je kunt nu bij VakantieVeilingen mee gaan bieden op entreekaarten. Meebieden is gratis, maar let wel op dat als jij het winnende bod hebt, je ook verplicht bent om de tickets daadwerkelijk af tenemen. Ook komen er vaak nog administratiekosten bovenop het winnende bod. Houd hier dus rekening mee als je gaat bieden. Het beste kun je van tevoren een bedrag in je hoofd nemen, en niet over dit bedrag heen gaan bieden. We zien vaak dat in de late avonduren er minder mensen online zijn, en je dus nog net iets meer korting kunt krijgen op je tickets. Maak hier gebruik van!

Apenheul tickets voor bepaalde dagen

Op het moment van schrijven is er een actie waar je gebruik van kunt maken, waarmee je op bepaalde dagen een behoorlijke korting kunt krijgen op je tickets. De dagen waarop je korting krijgt zijn: 10,11 en 12 juli 2020 en de korting bedraagt € 9,- per persoon! Dit is dus zeker de moeite waard als je al wilde gaan, en toevallig op deze dagen ook nog eens kan! 
Je hoeft nergens voor te sparen, het enige wat je moet doen is een account aanmaken bij Actievandedag. De tickets krijg je na betaling direct binnen in het opgegeven e-mailadres.