Dagje weg in de zomervakantie


Een deel van Nederland is al lekker van de zomervakantie aan het genieten, en de rest heeft bijna zomervakantie. Om ons heen horen we dat er toch aardig wat mensen lekker inNederlandblijvenditjaar,en dan is het leuk om lekker dagjes weg te gaan. En laten wij nou net een aantal erg leuke deals voor je hebben gevonden! Lees snel verder als je op zoek bent naar eenleukkorting.
Let wel op: tegenwoordig moet je eigenlijk overal een tijdslot reserveren voordat je gaat. Kijk hier dus even goed naar!

Hoge korting voor Burger’s Zoo

Een dagje Burger’s Zoo is perfect in de zomervakantie, dit omdat het voor een deel overdekt is. Mocht het weer dus een dagje niet zo lekker zijn, is het geen ramp als je naar deze dierentuin gaat! We hebben een korting voor jou gevonden van maar liefst € 5,50 per persoon. Dat is aardig wat, helemaal als je met het hele gezin wilt gaan.

Dagje op safari in Beekse Bergen

Willen jullie lekker een dagje eens heel wat anders? Ga dan op Safari in Beekse Bergen! Je kunt ervoor kiezen om met de auto op Safari te gaan, maar wist jij dat er ook een bus of een boot gaan welkeje kunt pakken om op safari te gaan? Of je doet ze gewoon allemaal! Is het lekker weer? Ga dan heerlijk door het dierenpark lopen. Wees slim en koop jouw tickets alvast online. Dan kun je namelijk een leuke korting krijgen!

Mondo Verde, dagje All Inclusive

Heb jij zin in een compleet dagje uit deze zomervakantie? Ga dan een dagje naar Mondo Verde! We hebben voor jou nu een korting gevonden van 28% korting per persoon. De tickets die je dan koopt zijn inclusief eten en drinken, en dat voor maar € 17,95 per persoon!
Op deze manier kunnen jullie met elkaar wel heel voordelig een dagje weg!

Goede deals via Social Deal

Ben je op zoek naar een goede korting voor een dagje weg? Dan zou je eens een kijken kunnen nemen bij Social Deals. Hier staan ongelofelijk veel kortingen op voor dagjes weg. Ideaal voor de zomervakantie periode! We zien kortingen staan voor dierentuinen, maar ook voor pretparken en restaurants. Het is dus zeker de moeite waard om te kijken als je wat zou willen besparen.

Dagjes weg in de veiling

Ben jij al bekend met websites zoals VakantieVeilingen of Ticketveiling? Hier vind jedagelijksleukedagjes weg in de veiling. Meebieden is gratis, maar onthoudt wel dat als jij het winnende bod hebt je de tickets ook daadwerkelijk moet afnemen. Ga dus niet zomaar zitten bieden op tickets. Je moet wel even een account aanmaken om mee te kunnen bieden, en vaak betaal je ook administratiekosten. Het is slim om hier dus even rekening mee te houden.