Apenheul voordelige tickets zomervakantie 2020

Het is zomervakantie in Nederland, en de meeste mensen kiezen er voor om lekker in Nederland te blijven i.v.m. het coronavirus. Zijn jullie op zoek naar een leuk uitje voor deze zomervakantie? Neem dan snel een kijkje bij de korting die we hebben gevonden van de Apenheul!

Apenheul korting via Actievandedag

Als je nu bij Actievandedag je tickets koopt voor de Apenheul, dan krijg je een leuke korting van 17% per persoon. Deze tickets zijn geldig in de maand augustus, en je bent wel verplicht om vantevoren een datum en tijdslot vast te leggen. Het is namelijk zo dat door het coronavirus iedereen verplicht een plek moet reserveren. Ben je eenmaal binnen bij de Apenheul? Dan mag je blijven zolang als je wilt.

Wat te doen in de Apenheul?

Een dagje Apenheul is veel meer dan alleen apen kijken. De kinderen kunnen spelen in één van de vele speeltuinen, je kunt genieten van de leuke shows die er verdeeld over de dag zijn of je kunt lekker plaats nemen op één van de terrassen. Let wel op, zorg dat je een tas bij je hebt welke je goed kunt afsluiten. Er zijn namelijk wat aapjes die het leuk vinden om de spullen uit je tas te pikken.

Is dit de beste deal?

Op het moment van schrijven is dit de beste deal. Het is echter een momentopname, en het kan maar zo zijn dat er morgen een nog betere deal online staat! We adviseren je dan ook om een kijkje te nemen op onze algemene aanbiedingenpagina van de Apenheul. Hier zie je alle actuele deals overzichtelijk op een rij staan.