Zomervakantie 2020 bijna ten einde


In het noorden van Nederland zijn de scholen weer begonnen, en voor het zuiden van ons land begint school volgende week weer. Maar het midden van ons land heeft nog meer dan een weekje vakantie! Ben jij van plan om er nog een dagje op uit te gaan? Kijk snel bij de deals hieronder of er op dit moment een korting te pakken is!

Dierentuin kortingen van dit moment

Op dit moment zijn er een aantal leuke deals waar jij gebruik van kunt maken. Vergeet niet dat je van tevoren moet reserveren, dit in verband met het coronavirus. Bekijk een aantal goede deals hieronder:

  1. Aqua Zoo korting van 30%. Je kunt bij AD Webwinkel nu een korting krijgen van maar liefst € 5,40 per persoon. De tickets zijn geldig van 15 juli 2020 t/m 31 december 2020. Bekijk hier deze deal!
  2. Avifauna 32% korting. Bij AD Webwinkel hebben ze nu een leuke korting online staan voor Avifauna. Normaal betaal je € 18,50 en met deze korting betaal je nog maar € 12,50 per persoon.  Bekijk hier deze deal!
  3. Beekse Bergen tot 30% korting. Pak nu snel deze goede deal voor een dagje Safari in eigen land. De tickets zijn geldig van 15 juli 2020 t/m 31 december 2020.  Dit uitje is ook perfect voor als het weer wat minder lekker is. Vergeet niet van tevoren te reserveren! Bekijk hier deze deal!
  4. Burger’s Zoo korting 31%. Via Tripper kun je nu per persoon € 7,50 korting krijgen op je entreekaart van dit mooie, grote dierenpark in Arnhem. Normaal betaal je € 24,- om binnen te komen en nu nog maar € 16,50. Dit is een vrij hoge korting voor een dagje weg! Bekijk hier deze deal
  5. Verschillende kortingen voor het Dolfinarium. Als je van plan bent om naar dit park te gaan, dan kun je kiezen uit verschillende manieren om korting te krijgen. Je kunt ervoor kiezen om mee te gaan bieden bij de veiling van VakantieVeilingen, of je pakt de directe korting die je krijgt via Dagtickets.nl. Bekijk hier deze deal!

Zijn dit de beste kortingen?

Op dit moment zijn dit de beste kortingen voor deze dierentuinen. Wel zeggen we er even bij dat deze deals een momentopname zijn. Het kan dus maar zo zijn dat een deal van hierbovenmorgenminderinteressant  is, omdat er een nog betere deal online is gekomen. We adviseren je dan ook altijd om alle kortingen van de desbetreffende dierentuin te checken op de aanbiedingenpagina van het dagje uit waar jij een korting voor zoekt. Zo weet je zeker dat je de juiste deal te pakken hebt!

Op dit moment zien we erg goede deals voorbij komen op de website van AD Webwinkel en Actievandedag. Neemhier dan ook zeker een kijkje op!